Κυριακή, 1 Απριλίου 2012

Αριστερή εφημερίδα "ξεβρακώνει" τα στημένα γκάλοπ υπέρ της χρυσής αυγής (video)


Της "δημοσκόπησης" φαίνεται ότι γίνεται τον τελευταίο καιρό στο πολιτικό σκηνικό της χώρας ...από τη μία οι πολίτες παρουσιάζονται να αλλάζουν γνώμη και άποψη  σαν ξερόφυλλα που τα παρασύρει ο άνεμος και
video
από την άλλη πολιτικοί (βενιζέλος-πάγκαλος-Σαμαράς κλπ) που
ενώ πριν ένα ακριβώς χρόνο εισέπρατταν μούντζες μπροστά από τη βουλή τώρα εμφανίζονται να κερδίζουν τη συμπάθεια των ψηφοφόρων .... δείτε το βίντεο με μεγάλη προσοχή στο πρώτο λεπτό

Ο Δημαράς τη μια μέρα πάει στον Καμμένο Μπούλη και την άλλη Τσίπρα! Όπου κάτσει η μπίλια!

Σας λέγαμε και χθες ότι ο Καμμένος συζητά με τον Δημαρά με τον οποίο διατηρεί μακρά φιλία λόγω γειτονίας. 
Άλλο όμως η προσωπική σχέση και άλλο το κόμμα. 
Λόγω των χθεσινών διαρροών για οριστική ένταξη του ...


«Άρματος Πολιτών» στους «ΑνεΞέλ» έγινε ο μαύρος χαμός γιατί φαίνεται τα στελέχη ούτε ρωτήθηκαν, ούτε προσφέρονται για ένταξή τους σε ένα σχεδόν ακροδεξιό κόμμα, τουλάχιστον σε ύφος και ρητορική μίσους. 

Aυτούς τους άθλιους εθνοπροδότες ποιός και πότε θα τους στείλει ΓΟΥΔΗ για κρέμασμα ???

Quantcast
Η “απόρρητη” πυρκαγιά της 11ης Μαρτίου στο υπ. Οικονομικών έχει σχέση με τα έγγραφα-ντοκουμέντα;

Η “απόρρητη” πυρκαγιά της 11ης Μαρτίου στο υπ. Οικονομικών έχει σχέση με τα έγγραφα-ντοκουμέντα; Κυριακή 11 Μαρτίου 2012. Στο υπόγειο του υπ. Οικονομικών-εκεί όπου έχει βγει η βρώμα ότι υπάρχει κλοφέν-ξεσπάει φωτιά. Κάποιος σπεύδει να ειδοποιήσει την Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία καταφθάνει στο σημείο. Οι άνδρες κατεβαίνουν στο υπόγειο του π. Οικονομικών και επιχειρούν να κατασβήσουν την μικρής έκτασης φωτιά η οποία έκαιγε σωρούς εγγράφων! Εκείνη τη στιγμή ακούγεται η εντολή του επικεφαλής ο οποίος θα διατάξει -Ρίξτε νερό, πολύ νερό. Να μην μείνει τίποτε!.. Οι πυροσβέστες απόρησαν γιατί ήξεραν πως με το νερό θα καταστραφούν τα πολύτιμα έγγραφα του Αρχείου ανάμεσα στα οποία και αυτά που είχαν απομείνει και αφορούσαν τις περίφημες γερμανικές αποζημιώσεις. Κάποιος από τους ήρωες της Πυροσβεστικής σοκάρεται και αντιδρά, ενώ ένας άλλος μαζεύει και διασώζει κάποια έγγραφα- φωτιά τα οποία αποδεικνύουν το μεγάλο εθνικό έγκλημα. … Το συμβάν θα χαρακτηριστεί «απόρρητο» από τη Πυροσβεστική! Μόνο που-σύμφωνα με το ρεπορτάζ- τα ντοκουμέντα υπάρχουν όπως επίσης και οι μαρτυρίες- σοκ των ανδρών της Πυροσβεστικής!

Μάχη δίνουν και οι κάτοικοι στην Κρήτη για τα βουνά τους!!!

Μάχη δίνουν και οι κάτοικοι στην Κρήτη για τα βουνά τους!!!
ΟΛΕΣ οι επενδύσεις τους παράνομες είναι.

Κριστίν Λαγκάρντ: Να διαλυθεί η παιδεία και η υγεία στην Ελλάδα


ΔΝΤ:"Η Αργεντίνικη αυθάδεια.Η Ελληνική δειλία".Άρθρο για το πως εκείνοι ξέφυγαν και πως εμείς χανόμαστε

Πολλές οι συζητήσεις που έχουν γίνει από την εποχή που η Ελλάδα μπήκε στη μέγγενη του ΔΝΤ και των άλλων δανειστών για τις ομοιότητες και τις διαφορές με χώρες που αντιμετώπισαν ανάλογα ζητήματα. Η πιο συνηθισμένη σύγκριση είναι αυτή με την Αργεντινή,αν και οι ένθερμοι υποστηρικτές του μνημονίου επιμένουν να τονίζουν τις διαφορές και να ....
αγνοούν τις ομοιότητες.

Ο Le Monde diplomatique στην έκδοση του Απριλίου επιχειρεί μία σύγκριση όχι απλά με θεωρίες και “οικονομικές” αοριστολογίες,αλλά με γεγονότα στην Αργεντινή της δεκαετίας του 1990-2000 και στην Ελλάδα του σήμερα,που όπως όλα δείχνουν θα ζήσει το Γολγοθά της και το δράμα για αρκετά χρόνια ακόμη.Στην ανάλυση εξιστορύνται τα γεγονότα στην Αργεντινή και με πιο έντονα μαύρα γράμματα υπάρχουν οι παράγραφοι που ο συντάκτης του άρθρου Maurice Lemoine κάνει αναφορές στην σημερινή ελληνική κρίση.Το έχει γράψει με τέτοιο τρόπο ώστε να γίνεται άμεση σύγκριση με το τι γινόταν τότε στην Αργεντινή και το τι γίνεται τώρα στην Ελλάδα.

ο ΔΙΕΘΝΗΣ πρόεδρος των ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ είναι ΕΛΛΗΝΑΣ

Ο ισόβιος διεθνής πρόεδρος της Τεκτονικής Εταιρείας των Ιλουμινάτι είναι Ελληνας, με καταγωγή από την Αθήνα, χριστιανός στο θρήσκευμα που εκκλησιάζεται συχνά, νέος στην ηλικία, μόλις τριάντα πέντε ετών....
, με πολλές διακρίσεις και πλούσιο συγγραφικό έργο και έχει πετύχει να κερδίσει την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό όλων των ιλουμινάτι, των απανταχού πεφωτισμένων δηλαδή, ανεξαρτήτως βαθμού, φύλου και ηλικίας.......ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.......

Eμεις ξεκινήσαμε με καλές προθέσεις στο ξεκίνημα του Καμμένου. Κάναμε όμως πίσω όταν μαθαίναμε τους συνεργάτες του …

Κι όχι απλά κάναμε πίσω, αλλα ακόμα τρέχουμε !!!  Δεν θα μείνουμε όμως θεατές. Είμαστε ταγμένοι και υποχρεωμένοι όχι μόνο να πληροφορούμε τους πολυπληθείς κι αγαπητούς έλληνες αναγνώστες, αλλά και να τους προστατέψουμε απο νέους “σωτήρες” !!! Επαναλαμβάνουμε και μακάρι να βγούμε “ψεύτες”: “ό,τι γυαλίζει δεν είναι και χρυσός” !  Ο νοών – νοείτω…

Το κίνημα των Aφελήμ

———————————————————————————————————–
Α ΝΕΞΑΡΤΗΤΟ
ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ
ΛΑΙΚΟ
Η ΜΕΤΕΡΟ 
ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΚΙΝΗΜΑ
Το κίνημα των  Aφελήμ πάλι έβαλε στο μάτι το ντόπιο και ξένο παράκεντρο εξουσίας . Και αυτό γιατί το εν λόγω κίνημα  δεν έχει ……..καμία  καμιά κριτική διάθεση, προσπαθώντας να φύγει από το δόκανο των κακών ή των υποτιθέμενων κακών, πέφτει στο δόκανο των λαοπλάνων. Υπάρχουν και κάποιοι εκ των Αφελήμ που αισθάνονται πως οι λαοπλάνοι κολακεύουν την πονηρία τους. Αυτό τους φέρνει πιο κοντά τους. Η εμπιστοσύνη που τους δείχνει τους τυφλώνει και έτσι αυτοί πέφτουν πιο βαθιά.
Οι λαοπλάνοι αυτοί μπορεί να ‘ναι telebookshop style, μπορεί να ‘ναι από το χώρο της πολιτικής, της δημοσιογραφίας, της δικηγορίας, της εκκλησίας,του ποδοσφαίρου και γενικότερα στους χώρους δουλειάς, παντού. Σε κάθε χώρο εκμεταλλεύονται τις ελπίδες των ανθρώπων και σε κάθε χώρο διαστρεβλώνουν και λασπώνουν κάθε άδολη δραστηριότητα. Ο στόχος τους είναι η μάσα. Σαν ύαινες που οσμίζονται ψοφίμια, ψυλλιάζονται την ανασφάλεια των ανθρώπων και σαν γατόνια που είναι ποντάρουν στην ευαισθησία των άλλων για να πετύχουν το σκοπό τους.

Θα μας κουφάνουν εντελώς? Ο Γ. Νταλάρας υποψήφιος με τη Ν.Δ.στον Πειραιά. Αυτή κι αν είναι βουτιά-κωλοτούμπα…

Quantcast

Δεν έχει κρύψει ότι είναι αριστερός. Ήταν πάντα κατά του μνημονίου και δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι δεν ψήφισε την ίδια του τη σύζυγο , που αγαπά καθώς εκείνη επέλεξε να είναι υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ. !!!!!!!!   (χαχαχαχαχα , εδω  σκάνε απ’τα γέλια…)
Μερίδα , βέβαια , του κοινού τον αποδοκίμασε έντονα και έφτασαν στο σημείο ορισμένοι να του πετάξουν γιαούρτια , ακόμη και καρέκλες. Αυτή τη φορά θα χουν ευκαιρία να εκφραστούν στις κάλπες και να τον μαυρίσουν όσοι τον μισούν ή να τον…σταυρώσουν όσοι τον εκτιμούν.
Ο  Νταλάρας μετά από ώριμη σκέψη , αφού ματαίωσε τις συναυλίες του κατά του μνημονίου αποφάσισε να ναι υποψήφιος βουλευτής!!!!

Ρε τι έχουν να δούν ακόμα τα μάτια μας και ν’ακούσουν τ’ αφτιά μας!!!
Σ’αυτές τις εκλογές θα γελάσει κι ο κάθε πικραμένος!!!
Η συμβουλή μας: Οχι απλά “Μαυρίστε”,  αλλά και  “Γ@μήστε” ανάποδα ΟΛΑ τα λαμόγια ….

Κωδικός «Αθηνά» για 1.000.000 παράνομους μετανάστες – Δουλειές του πασόκ …

F43EE06704073543586FA475B49B93F2
Η αντιμετώπιση του προβλήματος των λαθρομεταναστών εισβάλλει βίαια από την ερχόμενη εβδομάδα στην προεκλογική περίοδο. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, θέτει σε πλήρη εφαρμογή ένα ειδικό επιχειρησιακό σχέδιο, με στόχο να απασφαλίσει δύο ωρολογιακές βόμβες που είναι έτοιμες να εκραγούν και να διαλύσουν την ελληνική κοινωνία.
Το σχέδιο του κ. Χρυσοχοΐδη έχει την κωδική ονομασία «Αθηνά» για να συμβολίζει την προσπάθεια αναγέννησης του κέντρου της πρωτεύουσας, αλλά και τον βασικό στόχο που είναι να καθαρίσει η Αθήνα.

Καλό μήνα σε όλους!!!!!!!!!!!


ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ : TOYΡΚΙΚΟ F-16 ΚΑΤΑΡΙΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ F-16


Τουρκικο μαχητικό αεροσκάφος τύπου F-16 της Πτέρυγας Μάχης του Μπαλικεσιρ συνετρίβη στη βόρεια πλευρά του νησιού της Χίου  στο χωρίο  Καρδάμυλα
Οι χωρικοί  που έφτασαν στα συντρίμια του αεροσκάφους δεν βρήκαν ίχνη ζωής του πιλότου.Το μαχητικό αεροσκάφος κατέπεσε περί της  5:00 πμ  και ενω εκτελούσε νυχτερινή πτήση πάνω από τον Ελληνικό Εναέριο χώρο .

Ποιος το φανταζόταν; Ο Παπαδήμος πρωθυπουργός!


Πριν από χρόνια, σε ανύποπτο όπως λένε χρόνο, είχα ακούσει κάποιον μεγαλοπαράγοντα των διεθνών αγορών στη Νέα Υόρκη, γνωστό «φίλο» της Ελλάδας και με εμπλοκή σε όλα τα μεγάλα χρηματοπιστωτικά σκάνδαλα των τελευταίων δύο δεκαετιών, να λέει για τον Λουκά Παπαδήμο: «Είναι πιστός σαν σκυλί και τελείως αστοιχείωτος για την θέση που κατέχει. Κι αυτό τον κάνει δυο φορές πιο πιστό.» Τότε ο κ. Παπαδήμος ήταν ακόμη αντιπρόεδρος της .....
πανίσχυρης Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και επειδή συμμεριζόμουν απόλυτα αυτή την παρατήρηση, «πιστό σκυλί» και «αστοιχείωτος», από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε ως διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος στη δεκαετία του ’90, δεν μου έκανε καμμιά ιδιαίτερη εντύπωση το σχόλιο αυτού του μεγαλοπαράγοντα. Για μένα τότε ο κ. Παπαδήμος ήταν ένας από τους πολλούς άχρωμους και άοσμους «τεχνοκράτες» που μπορούν να ξεχωρίσουν από τους γύρω τους μόνο από το χρώμα ή τα σχέδια της γραβάτας τους. Χωρίς να έχουν κανένα μα κανένα άλλο προσόν ευφυΐας, ή ιδιοσυγκρασίας, επιβιώνουν στις αυλές των ισχυρών ηγεμόνων της παγκόσμιας οικονομίας και πολιτικής σαν τυπικοί σφουγκοκολάριοι. Μόνη τους ικανοποίηση οι πλουσιοπάροχες ανταμοιβές. Δεν είναι δα και λίγο για κάποιον που δεν έχει τα πνευματικά προσόντα να γίνει ούτε καν ένας καλός ηλεκτρολόγος γειτονιάς.
Που να ήξερα ότι μετά από λίγα χρόνια θα τον είχαμε .........
πρωθυπουργό στην Ελλάδα και μάλιστα δοτό.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...