Δευτέρα, 2 Απριλίου 2012

Eγκαταλείπει ο Σαμαράς την ηγεσία της ΝΔ τη νύχτα των εκλογών;Το ενδεχόμενο να διαδεχθεί η Ντόρα Μπακογιάννη τον Αντώνη Σαμαρά στην ηγεσία της ΝΔ, το βράδυ των εκλογών αρχίζει να συζητείται όλο και πιο έντονα!


Για την ώρα ακούγεται σαν σενάριο η μυθοπλασία, μόνο που οι αμείλικτοι αριθμοί υπαγορεύουν τις εξελίξεις.

Κάποτε η Ελλάδα έλεγε όχι, επειδή την κυβερνούσαν άντρεςΤο τελευταίο “όχι” της Ελλάδας…

Τέσσερα χρόνια μετά το τελευταίο «όχι» της Ελλάδας, με την άρνηση της κυβέρνησης Καραμανλή στο Βουκουρέστι να αποδεχθεί την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, είναι χρήσιμο να θυμηθούμε ότι η χώρα μας είχε τότε φωνή και παρέμβαση σε διεθνές επίπεδο.

ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!Αξιόπιστες πηγές αναφέρουν ότι οι εκλογές οδεύουν προς αναβολή. Αποτελεί ακόμη ένα ανομολόγητο σχέδιο εκπονηθέν από την Μέρκελ και τους δανσειστές μας, με εκτελεστικό όργανο την κυβέρνηση Παπαδήμου. Ήδη, οι δηλώσεις Χρυσοχοϊδη μέσα στο διαμορωμένο προεκλογικό κλίμα, με τις οποίες αντιτίθεται  στην προσφυγή στις κάλπες ζητώντας παράταση του βίου της Κυβέρνησης Παπαδήμου, είχαν συγκεκριμένο σκοπό: έρχονται ως πρόγευση για την επιχειρούμενη μετάθεση των εκλογών για μετά το καλοκαίρι!
Άλλωστε η αναβολή των εκλογών για μερικούς ακόμη μήνες, είναι κάτι που βολεύει πρώτα απ'όλους την Γερμανία και τους τοκογλύφους και κατόπιν ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.

Σενάριο-σοκ με παραίτηση Παπαδήμου και αναβολή των εκλογών!Οι κάτοχοι ελληνικών ομολόγων που διέπονται από το διεθνές δίκαιο, απέρριψαν τις προσπάθειες της χώρας την προηγούμενη εβδομάδα, για την αναδιάρθρωση του χρέους.
Όπως αναφέρει....
το Bloomberg επικαλούμενο ανακοίνωση του ΟΔΔΗΧ, σε 20 από τις 36 συναντήσεις, οι κάτοχοι ομολόγων είτε απέρριψαν την πρόταση τηκυβέρνησης, είτε διέκοψαν τις συνομιλίες είτε απέτυχαν να συγκεντρώσουν απαρτία.

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΟ PSI!!! Προς αναβολή οι εκλογές


ΕΚΤΑΚΤΟ: ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΟ PSI!!! Προς αναβολή οι εκλογές;Εμπλοκή στο PSI λόγω της απροθυμίας των κατόχων ελληνικών ομολόγων υπό ξένο δίκαιο να συμμετάσχουν στο PSI.
Για αυτούς τους ομολογιούχους δόθηκε και δεύτερη νέα παράταση έως τις 18 Απριλίου για να δηλώσουν συμμετοχή.
Νωρίτερα γράφαμε: Δεν αποκλείεται να δώσουν και νέα παράταση για μετά το Πάσχα, που ίσως τινάξει στον αέρα και τις εκλογές.

Π. Καμμένος: «ΝΑΙ, στο Α.Μ.ΚΑ...» Το εισητήριο της Νέας Τάξης.


Η Συνθήκη της Σένγκεν στις 18 Μαρτίου 1997, στα Πρακτικά της Βουλής , σελ. 4908, σε ομιλία του Παναγιώτη Καμμένου:


Κάντε δεξί κλίκ επάνω στην εικόνα για επιλογή: νέα καρτέλα ή νεο παράθυρο και να το μεγεθύνετε, να το διαβάστε καλύτερα.

Σύμφωνα με την παραπάνω ομιλία του για την Συνθήκη της Σένγκεν έχει ψηφίσει "ΟΧΙ", λόγω αντιπολίτευση της Ν.Δ. και με Κυβέρνηση ΠΑ.ΣΟ.Κ. πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη.

Μετά από 11 χρόνια....

Ποιοι λογαριασμοί δεν θα κατάσχονται για χρέη

Η τροπολογία για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά ξανάρχεται όπως όλα δείχνουν τη Μεγάλη Τρίτη και θα….περιέχει κάποιες ευνοϊκές ρυθμίσεις και για τους αυτοαπασχολούμενους επαγγελματίες Οι τροποποιήσεις που εισάγει το άρθρο 49 βελτιώνουν σημαντικά το νόμο για τη ρύθμιση οφειλών καθώς μεταξύ άλλων προβλέπουν: Τη δυνατότητα υπαγωγής και αυτοαπασχολούμενων εμπόρων στις διατάξεις για τα υπερχεωμένα νοικοκυριά. Την χρονική επέκταση της ρύθμισης για τη διάσωση της κύριας κατοικίας από τα 20 χρόνια (που ισχύει σήμερα) στα 35 έτη. Το ακατάσχετο ενός καταθετικού λογαριασμού μέχρι το ποσό των 2.000 ευρώ. Την απαλλαγή του χρέους -για δανειολήπτες με μηδενικά εισοδήματα- στα 3 έτη. Η διαδικασία ρύθμισης της οφειλής ξεκινά από την κατάθεση της αίτησης και όχι από την εκδίκαση της. Παύει να είναι υποχρεωτικός ο εξωδικαστικός συμβιβασμός πριν από την προσφυγή στο δικαστήριο.

ΧΑΡΗΣ ΚΟΥΣΟΥΜΒΡΗΣ. 12 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: "ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ!"


Χ. Κουσουμβρής - 12 Χρόνια στη ΧΑ: «Ως ταμίας της "Χρυσής Αυγής", είχα τη δυνατότητα να γνωρίζω ότι στο ταμείο δεν είχαμε ποτέ περισσότερα από 300-400 ευρώ. 
Με τα χρήματα αυτά δεν συντηρείται μια οργάνωση»
Τότε ποιος την ενίσχυε;
«Το ποιος δεν το ξέρω με σιγουριά. 

Ξέρω όμως ότι το προεκλογικό μας υλικό για τις ευρωεκλογές είχε έρθει με δελτίο αποστολής από τα γραφεία μεγάλου κόμματος. 
Στη "Χρυσή Αυγή" μας εκμεταλλεύτηκαν. Υπάρχουμε για να εξυπηρετούμε σκοπιμότητες».

ΤΟ...ΚΡΥΦΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ!Κείμενο , αφιερωμένο στους υποστηρικτές του πρώην (;) βουλευτή της Ν.Δ:
Δεν είναι μυστικό ότι το σύστημα στηρίζει τον Καμμένο ως υποκατάστατο του Καρατζαφέρη, που έπαιξε τον "λειτουργικό ρόλο" του και τείνει προς απόσυρση, ώστε να υφαρπάξει και να διαχειριστεί μερίδα της αντιμνημονιακής πατριωτικής ψήφου. Πολλοί συμπολίτες μας είτε από αφέλεια είτε από άγνοια για τα έργα και τις ημέρες του ανδρός ετοιμάζονται να ενισχύσουν το νεοϊδρυθέν κόμμα του  στις επερχόμενες εκλογές, μη δυνάμενοι να συνειδητοποιήσουν ότι αποτελεί ένα ακόμα δεκανίκι όσων προσπαθούν να μαντρώσουν και τελικά να κατευνάσουν την γνήσια λαϊκή αγανάκτηση.
Ας δούμε όμως μερικά χαρακτηριστικά αποσπάσματα από το "βιογραφικό" του:..

"Διακήρυξης των Ιδεολογικών Αρχών" της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


Στο περιοδικό "Χρυσή Αυγή", του Οκτωβρίου 1988, το άρθρο "Ο Ιουδαιοχριστιανισμός και η θρησκεία της Ευρώπης" μας εξηγεί πως ο Ιουδαιοχριστιανισμός εμφύτευσε τον Εβραϊκό σκοταδισμό στην Ευρώπη και καταλήγει σε μια παντελώς αιρετική εικόνα για τη σημερινή Εκκλησία. Το σπουδαιότερο στο άρθρο αυτό είναι, ότι αποτελεί μέρος της "Διακήρυξης των Ιδεολογικών Αρχών" της Χρυσής Αυγής.
http://4.bp.blogspot.com/-KYjzudWK1Ww/T15fC8Qb6SI/AAAAAAAABGE/iAECQhktm58/s1600/period-xa-#39_okt-1988-Ioudaioxristianismos_SM.jpg      
Και πάμε και στο τελευταίο, που είναι και το αποκορύφωμα.
Περιοδικό "ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ" (της νεολαίας της Χρυσής Αυγής), 5 Ιουνίου 2000.
Στο άρθρο "Ο Λευκός Εωσφόρος του 21ου αιώνα", υμνείται, και δη σε επίπεδο λατρείας, ο Εωσφόρος, που οι δούλοι και οι υποταγμένοι τον λένε Διάβολο και Σατανά και αυτός γελά (...)
           http://2.bp.blogspot.com/-Yi66YvtAB-A/T15inpglniI/AAAAAAAABGU/Ie1GPYCjxyM/s1600/antepithesi-%235_ian-2000-Ewsforos_sm.jpg       

Τα παιδιά του Χίτλερ ντύθηκαν με την στολή της «Χρυσής Αυγής». Μια χαρά τους βλέπω!!Μέλη της Χρυσής Αυγής χαιρετούν ναζιστικά σε παλαιότερη συγκέντρωσή τους. Τρίτος από αριστερά ο γ.γ. της οργάνωσης Ν. Μιχαλολιάκος.   Η δράση αλλά και κείμενα που υπογράφει ο ίδιος ο Νίκος Μιχαλολιάκος αποκαλύπτουν τη λειτουργία μιας νεοναζιστικής ρατσιστικής οργάνωσης με διεθνείς διασυνδέσεις, που μνημονεύει τον... Ρούντολφ Ες σαν «ήρωα» και χαρακτηρίζει τον χριστιανισμό ως «σκοταδισμό 20 αιώνων»


Μέλη της Χρυσής Αυγής χαιρετούν ναζιστικά σε παλαιότερη συγκέντρωσή τους. Τρίτος από αριστερά ο γ.γ. της οργάνωσης Ν. Μιχαλολιάκος.

Αντε, για να τελειώνουμε με τα απολειφάδια του ναζισμού."Χρυσή Αυγή": H πέμπτη φάλαγγα του Σατανισμού. Ο "ΚΑΙΑΔΑΣ" ΠΟΙΟΣ είναι;


Εικόνα"Χρυσή Αυγή" του Μιχαλολιάκου: H πέμπτη φάλαγγα του Σατανισμού μέσα στο εθνικιστικό κίνημα της Ελληνορθοδοξίας! Τι έχει να πει για αυτά ο Χατζηπαρασκευάς;
Όπως είναι ευρύτερα γνωστό, ο Μιχαλολιάκος παλαιότερα δήλωνε ανοιχτά λάτρης του Εωσφόρου, έγραφε σε βιβλία για την έλευση του Αντιχρίστου και έγραφε ποιήματα για ανθρωποθυσίες στον Σατανά. Σχετικό δημοσίευμα υπάρχει εδώ:

ΓΙΑ ΕΝΑΝ "ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΤΡΑ" ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ Ο Ν.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ 42 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ

 ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ "HEIL HITLER"

Γερμανία προς Ελλάδα:"Ξεχάστε τις γερμανικές αποζημιώσεις"


Δεν υπάρχει πλέον ζήτημα πολεμικών αποζημιώσεων για την Γερμανία, ξεκαθαρίζει το γερμανικό Υπουργείο Εξωτερικών με αποκλειστική δήλωση προς το "ΑΜΠΕ".

Σύμφωνα με την επίσημη θέση της γερμανικής κυβέρνησης, η Γερμανία "αναγνωρίζει την ευθύνη" της για τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και "λυπάται βαθύτατα για την οδύνη των θυμάτων", ωστόσο, όπως.....
επισημαίνεται, η Γερμανία έχει καταβάλει ήδη αποζημιώσεις στο πλαίσιο της Συμφωνίας του 1946, ενώ στήριξε έμπρακτα και την ανοικοδόμηση της Ελλάδας.

4 ΛΑΘΡΟΟΡΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΓΕΡΙΑ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ, ΤΟΝ ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΛΕΨΑΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!Τέσσερις Αλγερινοί συνελήφθησαν στις Μοίρες Ηρακλείου κατηγορούμενοι για ληστεία, εγκληματική οργάνωση, οπλοκατοχή - οπλοχρησία και σωματική βλάβη. Οι τέσσερις Αλγερινοί, αφού έσπασαν την πόρτα 21χρονου Τυνήσιου στις Μοίρες, μπήκαν στο σπίτι του και ένας απ' αυτούς, τον ακινητοποίησε και τον τραυμάτισε με μαχαίρι.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...