Παρασκευή, 6 Απριλίου 2012

Από Σεπτέμβρη οι εκλογές

Το εξωγήινο μήνυμα που αποκρυπτογράφησε η NASA


nasa12_400
Ένα μήνυμα από το διάστημα, που ελήφθη το 1998 κατάφερε μετά από αρκετά χρόνια να αποκρυπτογραφήσει η NASA σύμφωνα με έγγραφο από το Βρετανικό Υπουργείο Άμυνας. Ο Ρώσος αστροφυσικός Βίκτορ Κουλάκοφ (Victor Kulakov) πιστεύει ότι το σήμα εστάλη από εξωγήινο πολιτισμό, γειτονικού γαλαξία, και είναι ηλικίας 80.000 ετών (χρόνος που απαιτείται για να φθάσει στη Γη).

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ....... Κυρία Ράπτη κάποιες ΓΥΝΑΙΚΕΣ προτίμησαν να αυτοκτονήσουν από το να τις ακουμπήσει Τούρκικο χέρι για να είστε εσείς σήμερα Ελεύθερη Ελληνίδα

"Πρωτοσέλιδο στην Τουρκια ο «ερωτας» της Ελενας Ραπτη με τον Ezel"


. Φαίνεται ότι οι δεσμοί της Έλενας Ράπτη με την Τουρκία δεν τελειώνουν παρά τη διάψευση της ίδιας περί σχέσης της με τον Ezel, κατά κόσμον Kenan İmirzalıoğlu.

Η βουλευτής έγινε πρωτοσέλιδο στη γειτονική χώρα, αφού τα σενάρια δεν φούντωναν μόνο μέσα από τις σελίδες των ελληνικών περιοδικών, αλλά και των τουρκικών.

Η τουρκική εφημερίδα Milliyet έχει ως πρωτοσέλιδο την Έλενα Ράπτη, σε διπλό πάντα «παράθυρο» με τον Kenan İmirzalıoğlu, και τις δηλώσεις της προ ημερών στην τηλεοπτική εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη «ΟΛΑ» ότι δεν συμβαίνει κάτι με τον Τούρκο πρωταγωνιστή.

Μάλιστα αναφέρονται στην Έλενα Ράπτη ως η «όμορφη της βουλής» ενώ δε διστάζουν να κάνουν αναφορές και στα συχνά ταξίδια της στη χώρα τους

100% αλλεργικός στις εκλογές!

Ο ΜΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ

ΜΠΡΡΡΡΡΡ ΤΩΡΑ ΦΟΒΗΘΗΚΕ Ο ΔΟΤΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ


ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ: ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΛΕΕΙ Η Ν.Δ.
Στην Λεωφόρο Συγγρού έχουν φτάσει οι φήμες που θέλουν τις εκλογές να λαμβάνουν τουλάχιστον μία εβδομάδα αναβολή.
Στις πληροφορίες αυτές στελέχη της ΝΔ μπορεί ακόμα να μην δίνουν μεγάλη δόση αλήθειας, αφού θεωρούν ότι υπάρχει η συμφωνία των πολιτικών αρχηγών που δεσμεύει την κυβέρνηση Παπαδήμου.
Κάποιοι πάντως στον τρίτο όροφο της λεωφόρου Συγγρού ξεκαθαρίζουν ήδη ότι σε περίπτωση αναβολής των εκλογών η ΝΔ μπορεί ακόμα και να αποσύρει την εμπιστοσύνη της στον κ. Παπαδήμο, αποχωρώντας από το κυβερνητικό σχήμα.

Ζητούνται επειγόντως πολίτες επαναστάτες


Μετά από χρόνια διάβρωσης μιας ολόκληρης κοινωνίας, μέσα από πολιτικούς μηχανισμούς διαπλοκής, ρουσφετολογίας, εύκολου κέρδους και της διόγκωσης ενός κρατικού μηχανισμού για την εξασφάλιση ψηφοφόρων «οπαδών», οι Έλληνες βρισκόμαστε σήμερα σε μια περίοδο βαθύτατης κρίσης, σύγχυσης και δυστυχώς,  έλλειψης ηθικών δημοκρατικών αξιών.
Βρισκόμαστε ήδη στο ναδίρ των κοινωνικών οραμάτων. Τα λαμόγια του πασόκ, η υποτιθέμενη «Κεντροαριστερά» έδειξε την πραγματική εκσυγχρονιστική της «ηθική» μέσα από βολέματα και μίζες, κότερα και εταιρείες off shore, διαπλεκόμενους εργατοπατέρες και φιλόδοξους συνδικαλιστές.

Η αλήθεια για τον Γιώργο Καρατζαφέρη.Το πολιτικό του τέλος θα είναι επώδυνοΠολλές φορές καλό είναι να μην βιάζεται κάποιος να βγάζει συμπεράσματα για πράγματα τα οποία δεν γνωρίζει, γιατί πιθανότατα θα σφάλει. Είναι καλύτερα να περιμένεις να μάθεις την αλήθεια από αυτούς που, ως άμεσα εμπλεκόμενοι, τη γνωρίζουν στα σίγουρα. Κάτι τέτοιο συνέβη με τον Καρατζαφέρη.
Τελικά δεν είναι χοντρός …όπως νομίζαμε …Λάθος κάναμε …Γκαστρωμένος είναι …σύμφωνα με τη δική του δήλωση, που μας έλυσε και τις απορίες. Την αποκάλυψη την έκανε στη Βουλή και συγκεκριμένα στον διάλογο που είχε με τον Κεφαλογιάννη …"Αλλά, ακόμη κι αν βρείτε ανταπόκριση, εγώ θα "γεννήσω" κι άλλους βουλευτές, άξιους, όπως αυτούς που "γέννησα" από την αρχή του κόμματος"
Λίγο τα κιλά από τις προηγούμενες "εγκυμοσύνες", λίγο τα νέα, μπερδευτήκαμε …και μέχρι τώρα νομίζαμε ότι απλά είναι χοντρός.

ΣΥΓΚΡΟΤΕΙΤΑΙ Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. Αστυνομικοί θα συλλαμβάνουν τους οφειλέτες... Οι κεφαλικοί φόροι στο Σουλτανάτο θα πληρωθούν...Εκτός από τους εγκληματίες (οι οποίοι ή δε συλλαμβάνονται ή αφήνονται ελεύθεροι αμέσως μετά τη σύλληψή τους) οι αστυνομικοί από τα κατά τόπους τμήματα θα κυνηγούν τώρα και τους οφειλέτες του δημοσίου. 
Οι υποθέσεις είναι πλέον εκατοντάδες και τα μέλη της οικονομικής αστυνομίας δεν φτάνουν για να συλλαμβάνουν τους οφειλέτες του δημοσίου. Γι αυτό τον λόγο ενεργοποιούνται και αστυνομικοί που υπηρετούν στα τμήματα που υπάρχουν στις συνοικίες. Στόχος είναι να «αποφορτιστεί» η αρμόδια υπηρεσία προκειμένου να ερευνά υποθέσεις φοροδιαφυγής. ...
Σχετική εντολή έδωσε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ν. Παντελής στους οικονομικούς εισαγγελείς Γρ. Πεπόνη και Σπ. Μουζακίτη. Είχε προηγηθεί η επίσκεψη του αρχηγού της ΕΛΑΣ Ν. Παπαγιαννόπουλου, πριν από τρεις εβδομάδες, στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Τέντε, όπου ετέθη το θέμα της αδυναμίας συλλήψεων από την Οικονομική Αστυνομία...
Μεταξύ άλλων, ο αρχηγός της ΕΛΑΣ είχε επισημάνει ότι διαθέτει ανεπαρκή αριθμό προσωπικού, ενώ οι συλλήψεις για οικονομικά εγκλήματα αυξάνονται....

Κάποιοι μας θέλουν στον πάτο, μα εμείς "παντρευτήκαμε" τον ήλιο, τον αέρα και τη θάλασσα!


Αυτή η φωτογραφία ανήκει σε εμάς. Κανείς δεν θα μας την στερήσει. Είναι δική μας όσο και αν πτωχεύσουμε. Αυτό δεν πρέπει να χαθεί!

Γράφει ο Λουκάς Συμπεράς


Κάποιοι μας θέλουν στον πάτο ώστε μετά να έρθουν κάποιοι και δήθεν να μας σώσουν. Μπορεί αυτοί που το αποφάσισαν να φέρουν ελληνικά ονόματα, ωστόσο δεν....
είναι και το δια ταύτα Έλληνες. Όσον αφορά αυτούς που θα έρθουν λίγο νοιάζονται για αυτό και καλά κάνουν. Αυτοί που θα έρθουν δεν μοιάζουν με εμάς γιατί έχουν αυτό που εμείς δεν έχουμε. Είναι ένας λαός πραγματικά διαφορετικός από εμάς γιατί γαλουχήθηκε στην «κλεισούρα». Η έκταση μιας χώρας δεν σε «απελευθερώνει» από την «κλεισούρα» ωστόσο μπορεί να μετατρέψει το μειονέκτημα σε πλεονέκτημα!

Τι σημαίνει «κλεισούρα» θα αναρωτηθεί ο καθένας;

Στις προσεχείς κάλπες τακτοποιήστε τον!!! ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: “ΔΕ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ!”


s…Που μετέτρεψε την Ελλάδα σε αποικία!
Δριμεία επίθεση, σε πολύ υψηλούς τόνους, εξαπέλυσε από το βήμα της βουλής στον υπουργό οικονομικών, Φ. Σαχινίδη, ο… πρωτομνημονιακός τηλεπρόεδρος Καρατζαφέρης: «Ο ελληνικός λαός σας παρέδωσε το 2009 κράτος. Έστω και τραυματισμένο κράτος από την περίοδο της ΝΔ, αλλά κράτος. Και εσείς τώρα στις εκλογές θα παραδώσετε αποικία. Και αυτό δεν επιτρέπετε και δεν έπρεπε να γίνει».
Πολύ σωστά τα είπε ο τηλεπρόεδρος, και η «ατάκα» του έγραψε στα δελτία ειδήσεων (γι’ αυτό άλλωστε έγινε)! Τόσο γρήγορα ξέχασε όμως ότι πριν από λίγο καιρό συγκυβερνούσαν με τον Σαχινίδη στη μνημονιακή συγκυβέρνηση Παπαδήμου (η οποία μετέτρεψε την Ελλάδα σε αποικία…) και την οποία μάλιστα –κατά κοινήν ομολογία- ο ίδιος ο Καρατζαφέρης επέβαλλε; Όχι, δεν το ξέχασε, και επιπλέον δηλώνει αμετανόητος γι’ αυτό! Να τι είπε το πρωί της Τετάρτης στο… ράδιο-ΠΑΣΟΚ (ΕΡΤ 3 102 fm):
Δεν μετάνιωσα που βοήθησα την Ελλάδα
Δεν μετανιώνει κανείς όταν βοηθά την Ελλάδα, όταν είναι πατριώτης. Δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά. Οι δύο μοιραίοι άνθρωποι για την Ελλάδα, οι κ.κ. Σαμαράς και Βενιζέλος, είχαν αποφασίσει για Πρωθυπουργό τον κ. Πετσάλνικο. Τρομάζω και μόνο στην ιδέα, εάν δεν είχα παρέμβει για να σταματήσω την πρωθυπουργοποίησή του, τι θα είχε συμβεί. Μπορεί να μην έφερε τα μέγιστα, αυτά τα οποία περίμενα ο κ. Παπαδήμος, αλλά, αν μη τι άλλο, είχε ένα διάλογο. Ήξερε πρόσωπα και πράγματα και μας έσωσε από τα χειρότερα. Δεν μετάνιωσα. Αυτή ήταν και η δική μου συμβολή».
Εκλογές έρχονται, ας πάρει την πρέπουσα απάντηση από τον ελληνικό λαό!
ακούστε τον όψιμο δελαπατρίδη πηγη

ΙΩΝ ΣΤΕΡΙΩΤΗΣ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ!

ΙΩΝ ΣΤΕΡΙΩΤΗΣ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ!
ΙΩΝ ΣΤΕΡΙΩΤΗΣ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ!
Ομολογούμε ότι το βιογραφικό του είναι “βαρύ”, ειδικά ως προς τα οικονομικά θέματα: Αρκεί όμως αυτό για να είναι υποψήφιος σ’ ένα κόμμα που λέγεται “Ανεξάρτητοι Έλληνες”;


Ας δούμε ένα χαρακτηριστικό μέρος του, από την ιστοσελίδα του ΠΟΥ ΔΙΕΓΡΑΨΕ (!!!), αλλά με την βοήθεια της Google Cache ξαναφέραμε στην επιφάνεια:
“Εγκατέστησε στην Ελλάδα και διηύθυνε επί 2 χρόνια το Γραφείο Αντιπροσωπείας της γαλλικής Τράπεζας Rothschild S.A. (σήμερα Κρατική Τράπεζα BUE).”
Ο κ. Στεριώτης λοιπόν, είναι ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ! ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΙΣΘΟ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ…ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΧΑΡΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ!

ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ  ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΣΙΤΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ , ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΙ ΑΛΛΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ …
ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ  ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ …
Έχετε ακούσει την παροιμία “Δώσε θάρρος στον χωριάτη να σ’ ανέβει στο κρεβάτι”; Αυτό ακριβώς είναι το νόημα του σύντομου, αλλά απίστευτα εξοργιστικού βίντεο: 

Στην κάμερα του ΣΚΑΙ, λαθρέποικος ερωτάται αν…θέλει να πάει σε στρατόπεδο συγκέντρωσης: Δεν απαντάει μ’ ένα Ναι ή Όχι κατευθείαν, αλλά ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ λέει τα εξής:“Αν μας πάνε εκεί θα μας πληρώνουν, όπως κάνουν στη Γερμανία και τη Γαλλία; Γιατί εκεί δίνουν 300-400-500 ευρώ”!!!Είναι πραγματικά απίστευτο! Οι άνθρωποι που ήρθαν παράνομα στην Ελλάδα και ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ σε βάρος των Ελλήνων, ζητάνε να τους κόψουμε και μισθό!!!Η αλήθεια είναι πως όντως, η Γερμανία τουλάχιστον, δίνει ένα μικρό επίδομα σε όσους λαθρομετανάστες βρίσκονται σε αντίστοιχα κέντρα κράτησης, αλλά Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΑ, αφού οι Γερμανοί έχουν ελάχιστους παράνομους μετανάστες και τους “πληρώνουν” ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ! Είναι και το άλλο όμως: Πώς είναι δυνατόν, την ώρα που η ανεργία καλπάζει, οι μισθοί και οι συντάξεις μειώνονται δραματικά και η οικονομία καταρρέει, να έχουν το θράσος να μας εκβιάζουν οι λαθρέποικοι, λέγοντάς μας ” Ή ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ Ή ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ”;
Ε λοιπόν όχι, αλήτες! Ούτε το ένα θα γίνει, ούτε το άλλο!
ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ!
Υ.Γ. Γιατί κάτι μας…βρωμάει πως το συγκεκριμένο “επιχείρημα” δεν το έβγαλαν μόνοι τους, αλλά τους το…πάσαραν οι γνωστοί και μη εξαιρεταίοι επαγγελματίες “αντιρατσιστές” και “ψευτοφιλάνθρωποι”, προερχόμενοι από την (ακρο)αριστερά; Λέμε τώρα!

ΤΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ...ΚΕΡΙΝΑ ΟΜΟΙΩΜΑΤΑ! Κέρινα ομοιώματα του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της συζύγου του Κέιτ Μίντλετον φιλοξενούνται από χθες Τετάρτη στο μουσείο της Μαντάμ Τισό στο Λονδίνο.   Το κέρινο ζευγάρι είναι ντυμένο με αντίγραφα των ρούχων που φορούσε όταν ανακοίνωσε τον αρραβώνα του το 2010.

Αναβολή στις εκλογές; - Ποια είναι τα σενάρια
Μέχρι τώρα είχε “δέσει” η 6η Μαϊου, όμως η κυβέρνηση επέμενε να απαντά ότι οι αποφάσεις θα ανακοινωθούν μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα
Τώρα και με αφορμή το θέμα της ανακεφαλαιοποίησης των εκλογών το νέο σενάριο οδηγεί τις εκλογές μια εβδομάδα πίσω.Το γεγονός, λένε πολλοί ότι η ημερομηνία για την έναρξη της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών πήγε για τις 20 Απριλίου δείχνει ότι οι εκλογές μετατίθενται για τις 13 Μαϊού.

Oι πολιτικάντηδες μας δουλεύουν με τις εκλογές και ο Παπαδήμιος κάνει μακρόπνοα σχέδια για την κυβερνηση του.


O Παπαδήμος βάλθηκε να μας τρελάνει πασχαλιάτικα με το μαρτύριο της σταγόνας για τις εκλογές. Δε βλέπει ότι η χώρα διαλύεται, ότι η Βουλή σε λίγο θα γίνει πεδίο μάχης κι ότι η κοινωνία δεν αντέχει άλλο την ακυβερνησία;

Όπως δήλωσε από την Κύπρο ο πρωθυπουργός σχετικά με τους όρους ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών, «η σχετική διαδικασία θα ξεκινήσει άμεσα, με απόφαση.....
του υπουργικού συμβουλίου που αναμένεται να ανακοινωθεί έως τις 20 Απριλίου». Η ολοκλήρωση της διαδικασίας αναμένεται έως τις αρχές Σεπτεμβρίου, συμπλήρωσε.

Ποντάρει στους μητσοτακικούς στην Κρήτη ο Καμμένος αλλά θα σπάσει τα μούτρα του.Προ ημερών μας είχε στείλει ο νεοσωτήρας Καμμένος ένα πρόγραμμα μαμούθ για την θριαμβευτική περιοδεία που θα κάνει στην Κρήτη.
Το πρόγραμμα της επίσκεψης ήταν το παρακάτω:
Μέρος Α. Παρασκευή 6/4/2012
  • 06:00 Υποδοχή στο λιμάνι Ηρακλείου – Συνάντηση με τον Λιμενάρχη Ηρακλείου
  • 07:00 Εκκίνηση από το ξενοδοχείο
  • 07:30 Επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου – Συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή
  • 08:00 Επίσκεψη στην Αρχιεπισκοπή Κρήτης – Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο
  • 09:00 Περίπατος στην κεντρική αγορά του Ηρακλείου – Επίσκεψη στο Δημαρχείο Ηρακλείου και συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Κουράκη
  • 10:30 Επίσκεψη στις Αρχάνες Ηρακλείου

Αντίο πατρίδαΝα την ξαναδώ ακόμα μια φορά ήθελα. Την Ελληνίδα που φορά το μαύρο μαντήλι για να πενθεί τις χαρές που δεν έζησε και αυτές που έφυγαν ανεπιστρεπτί. Να κουβαλά το ταψί με το ξεροψημένο από φούρνο ψωμί στο κεφάλι ισορροπώντας τα τσακισμένα πόδια της στο καλντερίμι κρατώντας το μέτωπο ψηλά σαν Καρυάτιδα που ακόμα και γερασμένη είναι εκεί για να κρατά τη μετόπη της αξιοπρέπειας.

Ρε παιδιά δεν το κλείνεται το μαγαζάκι να ησυχάσουμε;«Εξέλειπαν προ πολλού οι λόγοι εντάξεώς μου στις τάξεις του Λαϊκού Ορθοδόξου Συναγερμού».
Με αυτή την «Λακωνική» δήλωση ο Γιώργος Δημακόγιαννης εκδότης της ιστορικής εφημερίδας "Αδούλωτη Μάνη", «μέλος της Κ.Ε. και Πρόεδρος της Νομαρχιακής του ΛΑΟΣ, και
ως υπ. Βουλευτής του ΛΑΟΣ ήλθε πρώτος σε ψήφους στην Λακωνία», αποχώρησε και αυτός από το ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...