Σάββατο, 7 Απριλίου 2012

Νόμος 4039 ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΣΠΟΖΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ Η ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΣΚΟΠΟ
Ους το μνημόνιο συνέζευξε…To συμπέρασμα που συνάγεται από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις ( Public Issue, Pulse, Kapa Research, MRB) είναι απλό: Ους το μνημόνιο συνέζευξε ψήφος μη χωριζέτω... Με άλλα λόγια, τα δύο (πρώην) μεγάλα κόμματα εξουσίας έχουν έρθει τόσο πολύ κοντά από ιδεολογικής (νεοφιλελεύθερης) άποψης και πολιτικής (συγκυβέρνηση) πρακτικής, που εμφανίζονται πια ως «σάρκα μία».

Αυτό το νέο πολιτικό σαρκίο, στην περίπτωση που δημοσκοπήσεις επιβεβαιωθούν, μετά τις εκλογές θα «υποχρεωθεί» να συγκυβερνήσει και πάλι (για τη σωτηρία της πατρίδας ρε γ@μɷτ⓪) υπό κάποιον τεχνοκράτη – τραπεζίτη Παπαδήμο.

Κάπως, έτσι λοιπόν, οικοδομείται η νέα πολιτική τάξις: Από την μία μεριά αυτοί που πιστεύουν ότι σώζουν και εκσυγχρονίζουν την χώρα, ακολουθώντας τις διαταγές των γερμανο-αμερικανών κυβερνητών και από την άλλη, εκείνοι που θεωρούν ότι αυτό δεν είναι σωτηρία αλλά υποταγή και καταστροφή.

Ιδού γιατί δεν πάμε σε εκλογές… η χρεοκοπία της 15ης Μαίου και ο τρομαγμένος πρωθυπουργός!

Γίνεται ένα χρεοκοπημένο («και μεσφραγίδα») κράτος, δηλαδή με πληρωμή ακόμα και των ασφαλίστρων κινδύνου (CDS) στους δικαιούχους κατόχους των απλήρωτων ομολόγων, να ξαναχρεοκοπήσει δύο μήνες μετά την πρώτη του χρεοκοπία; Γίνεται, αν πρόκειται για την Ελλάδα και την κρίση χρέους της την έχουν διαχειριστεί ξένα κέντρα με πολιτικούς- μαριονέτες!
Ιδού λοιπόν, πως διαμορφώνεται η κατάσταση μόλις είκοσι ημέρες πριν από την ολοκλήρωση του περίφημου PSI (που θα «έβαζε πάτο στο βαρέλι» κατά την έκφραση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ε. Βενιζέλου από το περασμένο ακόμα καλοκαίρι) και πως η…
Ελλάδα παρ’ότι έχει πιάσει «πάτο» πλέον εν είδη γεωτρύπανου σκάβει τον πάτο του βυθού για οριστικό ενταφιασμό. Βέβαια το πιθανότερο είναι ότι θα έχει και παρέα σύντομα στην χρεοκοπία: «Η Ελλάδα ήταν ένα σπυρί, η Πορτογαλία είναι πληγή και η Ισπανία όγκος». Αυτή είναι η κατάσταση στην ευρωζώνη αυτή στιγμή σύμφωνα με τον επικεφαλής της Pimco, Bill Gross.
Η τοποθέτηση αυτή έγινε μετά τη νέα άνοδο στην απόδοση του ισπανικού 10ετούς ομολόγου που άγγιξε το 5,85% (!), επίπεδο στο οποίο είχε φτάσει στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου, προτού δηλαδή ξεκινήσει η ΕΚΤ τις μαζικές ενέσεις ρευστότητας προς τις ευρωπαϊκές τράπεζες.

164 είναι και επισήμως τα λαμογια της βουλής που τα άρπαξαν από την siemensΜε πλειοψηφία 164 βουλευτών από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας, πέρασε τελικά από την Ολομέλεια της Βουλής η ρύθμιση για τη Siemens, με την οποία η γερμανική εταιρεία καταβάλλει στο ελληνικό δημόσιο 80 εκατ. ευρώ για συμψηφισμό απαιτήσεων, 90 εκατ. ευρώ για τη χρηματοδότηση εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, επένδυση 100 εκατ. ευρώ στη Siemens Hellas και ενδεχόμενη κατασκευή εργοστασίου, προϋπολογισμού 70 εκατ. ευρώ, «που θα οδηγήσει σε απασχόληση 700 ατόμων».
Σε αντάλλαγμα, η ελληνική κυβέρνηση απαλλάσσει τη Siemens από κάθε αστική ή διεκδικητική αξίωση σε σχέση με το σκάνδαλο. Υπενθυμίζεται πως η ζημία για το ελληνικό δημόσιο, είχε υπολογιστεί από την Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής σε 2 δισ. ευρώ. Τη ρύθμιση υπερψήφισαν 164 βουλευτές από το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία, πλην του Φραγκίσκου Παρασύρη που καταψήφισε, και της Άννας Νταλάρα που ψήφισε «παρούσα».

ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ" ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ!1. Υποβαθμίζει το ρόλο της Ομογένειας με σύσταση απλής «Γενικής Γραμματείας Ελλήνων Εξωτερικού» παρά τω Πρωθυπουργώ και όχι με σύσταση αυτοτελούς Υπουργείου Ομογενών, με Κέντρα Εξυπηρέτησης Ομογενών (ΚΕΟ) σε όλες τις Πρεσβείες και Προξενεία και δυνατότητα επιτόπιας συμμετοχής του αρμοδίου Υπουργού σε όλα τα ζητήματα και προβλήματα, αλλά και πρωτοβουλίες της Ομογένειας (σελ. 8)

2. Δίδει αφελώς την Εθνική Ασφάλεια στους «20 καλύτερους Στρατηγικούς Αναλυτές της χώρας», οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι γνωστοί «ντίλερ» ξένων στρατηγικών κέντρων και πολιτικο-οικονομικών απόψεων, με σύνδρομα ευρω-ατλαντισμού και νατοφοβίας ή γνωστές καταστροφικές εθνικές θέσεις όπως την παράδοση του ονόματος Μακεδονία στα Σκόπια με «σύνθετη ονομασία»! Οι «20» αυτοί πολίτες (αναλυτές), θα μετέχουν άκουσον άκουσον στο άκρως απόρρητον «Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας»! Και την άλλη μέρα θα ξέρουν χαρτί και καλαμάρι τα πάντα οι ξένες πρεσβείες και τα ξένα think tanks.τη στιγμή που
φαίνεται να εξαιρείται ο Αρχηγός της Κυπριακής Εθνοφρουράς και δεν γίνεται λόγος καν για «Ενιαίο Αμυντικό Χώρο Ελλάδος-Κύπρου». (σελ. 8)

3. Προβλέπει αργοπορημένη και αναποτελεσματική μείωση των διοδίων κατά «35% στο τέλος της τετραετίας», αντί της Εθνικής Κάρτας Διοδίων των 50 ευρώ που πρότεινε το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ και θα ισχύει για ένα χρόνο σε όλα τα διόδια της χώρας, τα οποία έτσι δεν θα έχουν λόγο ύπαρξης και θα καταργηθούν νομοθετικά (οι μέχρι τώρα υπάλληλοί τους θα ασχοληθούν με την είσπραξη της κάρτας, την κατανομή των ποσών και τον έλεγχο των έργων συντήρησης) (σελ. 15)

Ο νόμος 2773/99 αρθ. 29 έχει καταργηθεί (ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΔΕΗ)


Ο νόμος 2773/99 αρθ. 29 έχει καταργηθεί και συνεπώς κακώς πληρώνουμε το ποσό αυτό! Επίσης κανείς δεν ξέρει πως το βγάζουν. Τη μια φορά είναι 5 ευρώ και στον επόμενο λογαριασμό εινα 105! Είναι τελείως παράνομο αυτό που κάνει η ΔΕΗ!
Κοινοποιήστε... ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Γιατί οι Έλληνες ανέχονται αυτή την κατάντια;


Γιατί ακόμα δεν έχουν ξεσηκωθεί οι Έλληνες;
Γιατί ανέχονται να τους πατάνε οι τροϊκανοί και οι εγχώριοι εντολοδόχοι τους;
Γιατί αποδέχονται τη μεγαλύτερη συρρίκνωση του βιοτικού τους επιπέδου μετά την Κατοχή;
Γιατί σιωπούν μπρος τον απόλυτο εξευτελισμό στον οποίο μας υποβάλλουν οι απόγονοι των ναζί και ταυτόχρονα κάνουν τεμενάδες στους Τούρκους πασάδες και τους σιωνιστές;

Διότι ανέχτηκαν πάρα πολλά για τουλάχιστον τριανταπέντε χρόνια.

Eτοιμάζουν να βγάλουν στο σφυρί 200.000 σπίτια ...αφού τους ψηφίσετε!!!Ισχυρό σοκ σε 200.000 κατόχους ακινήτων που δεν πληρώνουν τις δόσεις των στεγαστικών δανείων αναμένεται να επιφέρει η απόφαση της τρόικας να επιταχύνει χρονικά τις διαδικασίες που σχετίζονται με...
τις κατασχέσεις των ακινήτων από τις τράπεζες, αλλά και ταυτόχρονα να ξεκινήσουν μαζικοί πλειστηριασμοί σπιτιών και καταστημάτων από το καλοκαίρι του 2012.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...