Κυριακή, 8 Απριλίου 2012

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ...Καντε κλικ πανω στη φωτογραφια και δειτε τα οσα εγραψε χθες το απογευμα μια μικρη κοπελα (περιπου 15ετων) στα σκαλοπατια της πλατειας Συνταγματος.

Συνομιλητής των Αμερικανών ο Καμμένος
Τον Δεκέμβριο του 2006 οι Αμερικανοί αναρωτιούνται για τις επιδιώξεις και τα σχέδια του τότε υπουργού Άμυνας της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Ο τότε Αμερικανός πρέσβης Ries τον χαρακτηρίζει μάλιστα "διεθνή άνδρα-μυστήριο" και απορεί γιατί ενώ έχει στα χέρια του έναν διόλου ευκαταφρόνητο προϋπολογισμό σε σχέση με τους υπόλοιπους μετέχοντες στην Βορειοατλαντική συμμαχία, όταν βρίσκεται στα Συμβούλια του ΝΑΤΟ, φαίνεται να μην έχει για αμυντικά θέματα το ίδιο ενδιαφέρον όπως για αυτά που σχετίζονται με πολιτικές αναμετρήσεις στο εσωτερικό. Ο πρέσβης συνεχίζει εκτιμώντας ότι τις πραγματικές αποφάσεις για τον Ελληνικό στρατό παίρνει εκείνη την περίοδο ο Π. Χηνοφώτης ενώ καταλήγει με τις εκτιμήσεις του Π. Κάμμενου για τα θέματα του υπουργείου Αμύνης.

Πετάει ο γάιδαρος; Αν πιστεύεις ότι είναι αητός, πετάει!«Ναι, γίνεται!» - το άσπρο, μαύρο..!
«Ναι, γίνεται!» - και ο λαγός στιφάδο..!
«Ναι, γίνεται!» - αυτό είναι το προεκλογικό σύνθημα του Μπενίτο και
«Ναι, γίνεται» - εξακολουθούν να μας δουλεύουν!

Για αυτούς όλα είναι «επικοινωνιακά», για αυτούς τους πολιτικούς, τύπου Βενιζέλου, Σαμαρά, Καρατζαφέρη, Ντόρας το παν είναι να μας εξαπατήσουν για μια ακόμα φορά!
Γίνεται;

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΙΩΝ: Η ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ


Κείμενο του Αγίου Νικολάου Βελιμίροβιτς:
«Την άλλη μέρα, το μεγάλο πλήθος που είχε έρθει για τη γιορτή του Πάσχα, όταν άκουσαν ότι έρχεται ο Ιησούς στα Ιεροσόλυμα, πήραν κλαδιά φοινικιάς, και βγήκαν από την πόλη να τον προϋπαντήσουν, και κραύγαζαν: «Δόξα στο Θεό! Ευλογημένος αυτός που έρχεται σταλμένος από τον Κύριο! Ευλογημένος ο βασιλιάς του Ισραήλ»(Ιωάν. ιβ, 12-13). Την επόμενη μέρα του δείπνου της Βηθανίας, ο Κύριος ξεκίνησε για τα Ιεροσόλυμα, την πόλη που θανάτωσε τους προφήτες.
Η Ιερουσαλήμ δεν ήταν τόπος όπου κατοικούσαν μόνο οι στενόμυαλοι φαρισαίοι, οι αλαζόνες γραμματείς και οι θεομίσητοι αρχιερείς. Ήταν και μια μυρμηγκοφωλιά της ανθρωπότητας.

MHN ΒΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΜΑΤ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ .. ΔΕΝ είναι ΕΛΛΗΝΕΣ !! Είναι ΜΙΓΜΑ !


Απορούν πολλοί συμπολίτες μας για την συμπεριφορά ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ανδρών των ΜΑΤ ειδικά στο Σύνταγμα και ειδικότερα τις 2 τελευταίες μέρες μετα την δολοφονία – αυτοκτονία του ΕΛΛΗΝΑ Δημήτρη Χρυστούλα. Η ΒΙΑΙΟΤΗΤΑ των … οργάνων της τάξεως ξεπερνάει κατά πολύ τις εντολές των ανωτέρων τους που και αυτοί μένουν ΑΦΩΝΟΙ απο τα … κατορθώματα των ανδρών τους. Με ΜΙΣΟΣ χτυπούν ανελέητα κυρίως ΓΥΝΑΙΚΕΣ και ΓΕΡΟΥΣ. ΙΔΙΩΣ αν κρατάς ΚΑΙ Ελληνική σημαία, ψαξε για … ασθενοφόρο  επειγόντως!Το ψάξαμε λίγο το θέμα -όσο γίνεται- μάθαμε λοιπόν ότι

 ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ άνδρες των ΜΑΤ , ΔΕΝ είναι ΓΗΓΕΝΕΙΣ Έλληνες, αλλά ΜΙΞΗ Ελλήνων με… Βαλκάνιους που λόγω … πολυπολιτισμικότας εισέβαλαν στα σώματα ασφαλείας κατά 100άδες και οι οποίοι σε κατ ιδίαν συζητήσεις τους βγάζουν χολή κατά της χώρας που τους τρέφει και συντηρεί τις οικογένειές τους, Νομίζουμε ότι είναι η ώρα, ΚΑΠΟΙΟΣ Βουλευτής να καταθέσει επίκαιρη ερώτηση με κατάθεση εγγράφων και να ζητά την γνωστοποίηση ΟΛΩΝ των στοιχείων των ανδρών των ΜΑΤ που … ασχολούνται με την περιφρούρηση του Συντάγματος. ΑΝ γίνει τέτοιο, θα βγούν όχι λαυράκια, αλλά ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ.
ΠΩΣ τους ξεχωρίζεις;

Η elbisco είναι Ελληνική και κατακτά τα Βαλκάνια!

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ ELITE
Η ELBISCO Α.Ε. συμμετέχει πλειοψηφικά στις εταιρείες ELBISCO A.B.E.E. και ZITO LUKS A.D. SKOPJE, με μικρό ποσοστό στη ΧΑΝΟΓΛΟΥ Α.Ε., ενώ, µέσω της θυγατρικής της ELBISCO Α.Β.Ε.Ε., συμμετέχει στη ΜΟΡΝΟΣ Α.Ε. και στην ΕΒΓΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε.

ZITO LUKS A.D. SCOPJE

Η ZITO LUKS ιδρύθηκε το 1947 στη FYROM και δραστηριοποιείται στην παραγωγή και διανομή ψωμιού, αρτοσκευασμάτων, κατεψυγμένων προιόντων ζύμης και αλεύρων. Αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία στον κλάδο της, με μηχανολογικό εξοπλισμό και εγκαταστάσεις αιχμής που καλύπτουν όλα τα στάδια παραγωγής μέχρι και τη διανομή με ιδιόκτητο στόλο φορτηγών. Στο πελατολόγιο της συμπεριλαμβάνονται όλες οι μεγάλες αλυσίδες supermarkets, μικρά καταστήματα τροφίμων, διανομείς με αποκλειστική συνεργασία, χονδρέμποροι και πελάτες HORECA. Διαθέτει το μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο μύλο αλεύρου στη FYROM και σύγχρονες παραγωγικές εγκαταστάσεις άρτου και αρτοσυσκευασμάτων. Η εταιρεία είναι στο στάδιο αναβάθμισης της Πιστοποίησης Ποιότητας κατά ISO 9001:2000 σε ISO 9001:2002 και της Πιστοποίησης HACCP. Η ZITO LUKS κατέχει δική της αλυσίδα λιανικής που αριθμεί 29 αρτοποιεία προσφάτως ανακαινισμένα και mini markets στη FYROM. Έχει αναπτύξει εξαγωγικές δραστηριότητες σε όµορες χώρες και στην Ελλάδα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...