Παρασκευή, 13 Απριλίου 2012

Η ζωή εν τάφω


ΥΜΝΟΙ Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ


ΟΙ 7 ΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ

Πάνω από το Σταυρό ο Κύριος Ιησούς Χριστός έκανε την πιο μεγαλειώδη διδασκαλία. Τα λόγια του Χριστού πάνω στο Σταυρό ήταν λόγια γεμάτα αγάπη.

«Πάτερ ἄφες αὐτοῖς· οὐ γάρ οἴδασι τί ποιοῦσι»

Ο Χριστός προσεύχεται πάνω από το Σταυρό Του για τους σταυρωτές Του και παρακαλεί τον Ουράνιο Πατέρα Του: «Πατέρα μου, συγχώρεσέ τους, γιατί δεν ξέρουν τι κάνουν».Μέσα στον αβάσταχτο πόνο, που Του προκαλούσε το φρικτό μαρτύριο, ο Κύριός μας Ιησούς, ο Θεός της αγάπης, συγχωρεί τους σταυρωτές Του, προσεύχεται γι’ αυτούς και τους δικαιολογεί. Πόσο μεγάλη και πλατιά είναι η θεϊκή καρδιά και η αγάπη Του! Μας άφησε ένα σπουδαίο μήνυμα: Να συγχωρούμε με την καρδιά μας αυτούς που μας έφταιξαν. Να έχουμε κι εμείς πλατιά καρδιά για τους συνανθρώπους μας.

«Ἀμήν λέγω σοί· σήμερον μετ’ ἐμοῦ ἔσῃ ἐν τῷ παραδείσῳ»

Ο Χριστός μιλά στο ληστή, που βρίσκεται σταυρωμένος δίπλα Του: «Σε διαβεβαιώνω με όλη την αλήθεια· σου λέω ότι σήμερα θα είσαι μαζί μου στον παράδεισο». Γιατί μίλησε έτσι ο Χριστός σε έναν κακούργο; Διότι ο ληστής είδε τη θεϊκή γαλήνη στη μορφή του Χριστού και πίστεψε ότι Αυτός είναι ο Θεός και Τον παρακάλεσε: «Κύριε, θυμήσου κι εμένα τον ληστή στην ουράνια βασιλεία σου». Και ο Χριστός, που κατάλαβε ότι ο ληστής μετάνιωσε ειλικρινά για τα λάθη του, τον συγχώρεσε και τον διαβεβαίωσε ότι θα τον πάρει μαζί Του στον Παράδεισο. Έτσι ο ληστής έγινε ο πρώτος πολίτης του Παραδείσου. Αυτό φανερώνει ότι ο Χριστός δέχεται κοντά Του όσους τον πλησιάζουν με ειλικρίνεια και μετανοούν για τις αμαρτίες τους.

Η ΑΓΑΤΣΑ ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΗΛΙΘΙΩΝ !!!


ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙΣ !!!

(τώρα θα τα ακούτε χοντρά ..)

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ... ΣΩΤΗΡΕΣ ΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΕΧΘΕΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: «ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΕΝΑΣ ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΜΕΣΣΙΑΣ!»

Σύγχυση θα δημιουργήσει στον κόσμο η παρουσία ενός ανθρώπου, που οι Σιωνιστές θα τον παρουσιάσουν σαν Μεσσία.

Εφτασε άραγε αυτή η στιγμή, που είχε προφητεύσει ο Γέροντας Παϊσιος;

«Οικουμενισμός, και κοινή αγορά, ένα κράτος μεγάλο, μια θρησκεία στα μέτρα τους. Αυτά είναι σχέδια διαβόλων. Οι Σιωνιστές ετοιμάζουν κάποιον για Μεσσία. Γι’ αυτούς ο Μεσσίας είναι βασιλιάς, δηλαδή θα κυβερνήσει εδώ στην γη. Οι Ιεχωβάδες και αυτοί αποβλέπουν σε έναν βασιλιά επίγειο. Θα παρουσιάσουν οι Σιωνιστές έναν, και οι Ιεχωβάδες θα τον δεχθούν. Θα πουν «αυτός είναι». Θα γίνει μεγάλη σύγχυση.
Μέσα στην σύγχυση αυτή όλοι θα ζητούν έναν Μεσσία, για να τους σώσει.


Και τότε θα παρουσιάσουν κάποιον που θα πει: «Εγώ είμαι ο Ιμάμης, εγώ είμαι ο πέμπτος Βούδας, εγώ είμαι ο Χριστός που περιμένουν οι Χριστιανοί, εγώ είμαι αυτός που περιμένουν οι Ιεχωβάδες, εγώ είμαι ο Μεσσίας των Εβραίων». Πέντε «εγώ» θα έχει!…

Από το βιβλίο: Γέροντος Παϊσίου Αγιορείτου, Λόγοι, τ. Β’- Πνευματική αφύπνιση

AΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚΟΣΥΝΘΗΜΑ "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ 130 ΕΛΛΗΝΩΝ

130 ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ – ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ


ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΒΙΩΝΕΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.
ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ...ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΝΤ.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ.
Η δραματική αύξηση των αυτοκτονιών στην Κρήτη - μόνο την τελευταία τριετία της κρίσης από το 2009 έως το 2011, 130 άνθρωποι έθεσαν τέρμα στην ζωή τους - παρουσιάστηκε στο πλαίσιο διημερίδας που έγινε στην Αθήνα με την συνδιοργάνωση της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας και του Ιατρικού Συλλόγου.
Θέμα της εκδήλωσης ήταν οι ιδιαίτερες ανάγκες που δημιουργεί η οικονομική κρίση για τις υπηρεσίες ψυχικής υγείας της χώρας μας.

Σε "σφαγή" κινδυνεύει να οδηγήσει τον Ελληνικό λαό τυχόν υπερψήφιση των "Μνημονιακών".


«Όταν αφήνεις το λαό να πεθαίνει στους δρόμους, να κουρελιαστεί ψυχικά και σωματικά, και λες έπειτα πως θα κάνεις στον κατάλληλο καιρό εθνικο-απελευθερωτικό αγώνα, είσαι ένας συνειδητός απατεώνας και συνεργάτης του εχθρού. Γιατί είναι σα να λες ότι θα βάλεις ένα κουφάρι να πολεμήσει»

Τι λες ρε πατριδοφονιά;


Χάρρυ Κλυνν
ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΠΑΤΡΙΔΟΦΟΝΙΑ;
Γ. Παπακωνσταντίνου στην Πόπη Τσαπανίδου: «Έχω υποστεί τεράστιο προσωπικό και πολιτικό κόστος, δεν μπορώ να κυκλοφορήσω στον κόσμο να βγω έξω να πιω έναν καφέ με τη γυναίκα μου»Τι λες ρε πατριδοφονιά;
Τι λες ρε ξευτιλοπροσκυνημένε; Εσύ δε μπορείς να...

βγεις έξω να πιεις έναν καφέ με τη γυναίκα σου και ο καθημαγμένος ‘Ελληνας που μπορεί, εσύ μαζί με τον ημιπαράφρονα της μαφίας των Τσαντ και το ξεπουλημένο μνημονιακό σκυλολόι, δεν του αφήσατε φράγκο στην τσέπη για να μπορεί να τον πληρώσει! Ξευτίλα, που ούτε τη στοιχειώδη παλικαριά δε διαθέτεις να ζητήσεις τουλάχιστο συγγνώμη από τον Ελληνικό λαό για την ανήκεστη βλάβη που του προξένησες…

Εγκώμια Επιτάφιου Θρήνου Μεγάλης Παρασκευής


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...