Τρίτη, 17 Απριλίου 2012

«Άρμα… καμμένων πολιτών: Ο λόγος τους συμβόλαιο!»

  • 1
      Χιουμοριστικό... βιντεάκι για Καμμένο Δημαρά
Στο youtube κυκλοφόρησε βίντεο με παλαιότερες δηλώσεις των δύο πολιτικών αρχηγών
Βιντεάκι με παλαιότερες δηλώσεις του Πάνου Καμμένου, ο οποίος δεσμευόταν ότι δεν θα κάνει κόμμα και του Γιάννη Δημαρά, ο οποίος υποσχόταν ότι θα παραιτηθεί απο βουλευτής (την 1η Ιανουαρίου) κυκλοφόρησε το πρωί στο youtube με τον χιουμοριστικό τίτλο «Άρμα… καμμένων πολιτών: Ο λόγος τους συμβόλαιο!». Δείτε παρακάτω και θα καταλάβετε…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ! ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΜΑΓΕΙΑ-ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ-ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!!Ελληνόπουλο μιας άλλης ελληνικής κι όχι παγκοσμιοποιημένης εποχής
Εκπληκτική Ομιλία της εκπαιδευτικού κας Ευδοξίας Αυγουστίνου με θέμα “Αξιακοί προσανατολισμοί στα σχολικά βιβλία”, που έγινε στις 19.2.12 στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο της Ι. Μητροπόλεως Βεροίας, στα πλαίσια γιορτής - αφιερώματος στην οικογένεια, την οποία διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας και Ναούσης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Πολυτέκνων Ν. Ημαθίας.alt


Ας μην ξεχνάμε το ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ:
Που ξεκινά: Εις το όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος

Άρθρο 16:
2. Η παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του κράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Ελλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελευθέρους και υπευθύνους πολίτες.

Άρθρο 120:
2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.
4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύει με τη βία.
πηγή ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ   
(Δείτε το βίντεο μέχρι τέλους οπωσδήποτε. Ξεμπροστιάζει την προδοσία του Υπουργείου ΜΗ Εθνικής Παιδείας και του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου)

«Με τα τραγούδια του αγαπήσαμε περισσότερο την Ελλάδα»

 

«Με τα τραγούδια του αγαπήσαμε περισσότερο την Ελλάδα»
Τη λύπη του για τον ξαφνικό θάνατο του Δημήτρη Μητροπάνου εξέφρασε σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.
Ο κ. Καρατζαφέρης έκανε λόγο για ένα γνήσιο καλλιτέχνη, με τα τραγούδια του οποίου «αγαπήσαμε περισσότερο την Ελλάδα».
«Έφυγε από τη ζωή, πολύ νωρίς, σε ηλικία μόλις 64 ετών ένας γνήσιος Έλληνας καλλιτέχνης. Ο Μητροπάνος με τα τραγούδια του μεγαλώσαμε. Με τα τραγούδια του μάθαμε να αγαπάμε. Με τα τραγούδια του αγαπήσαμε περισσότερο την Ελλάδα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει» αναφέρει στην ανακοίνωσή του.

SOS: Στην ΕΥΠ μετανάστες με ιθαγένεια ενός έτους!ΣΧΟΛΙΟ ISXYS: ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΤΗ ΝΙΓΗΡΙΑ, ΤΗ ΣΟΜΑΛΙΑ; ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΤΗΝ ΣΛΑΒΟΤΑΤΑΡΙΑ, ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ; ΖΗΣΕ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΣΟΥ (ΤΟΥ ΤΖΕΗΜΣ ΜΠΟΝΤ) ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
ΚΑΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΕΥΠ.
ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ.

Υ.Γ: ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΛΑΘΡΟΟΡΚΣ...

Στη γειτονική Ιταλία για……τον δικό τους Παπαδήμιο (τον Monti, αδελφό του δικού μας στις ίδιες στοές τραπεζιτών) και τα ίδια μέτρα εξόντωσης του λαού
- Ο αστυνομικός 1.600 € για να διακινδυνεύει τη ζωή…
- Ο πυροσβέστης 1.800 € για να σώζει ζωές…
- Ο δάσκαλος 1.400 € για να προετοιμάζει τη ζωή…
- Ο γιατρός 2.200 € για να διατηρεί στη ζωή…
- Ο βουλευτής 30.000 € για να...
γα@άει τη ζωή των άλλων!

κ.κ. της Α.Ε. ΠΑΣΟΚ + Ν.Δ. + ΝΕΝΕΚΟΙ Ψηφίσατε: "NAI, σε όλα"Λυπάμαι που έφτασα στο σημείο να φτιάχνω εικόνες
που σαν άνθρωπος θα έστρεφα το βλέμμα μου αλλού.
Αλλα εχθές παρακολουθώντας την ψηφοφορία στην
Βουλή και βλέποντας επι μία ώρα όλους αυτούς τους
τηλε-ήρωες - Κόναν να ξεστομίζουν με τόση ευκολία
αυτό το σιχαμένο: "ΝΑΙ, ΣΕ ΟΛΑ"

ΔΙΑΖΥΓΙΟ... Πώς να το πω στο παιδί;

Πώς να το πω στο παιδί;


Η ανακοίνωση καλό είναι να γίνει στο σπίτι των παιδιών, ώστε να βρίσκονται στο δικό τους ασφαλή και οικείο χώρο. Καλύτερα να προηγηθεί της αναχώρησης του γονιού κατά 1-2 εβδομάδες για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας και μεγαλύτερο διάστημα για τα πιο μεγάλα παιδιά, ώστε αυτά να προλάβουν κάπως να προσαρμοστούν. Eίναι σκόπιμο να γίνει από κοινού και ήρεμα, δηλαδή και από τους δύο γονείς, ώστε• Να έχουν την άνεση να εκφράσουν τα συναισθήματά τους
• Να σας θέσουν όλες τις απορίες τους
• Να δεσμευτείτε εξίσου σε όσα υπόσχεστε στο καθένα τους
• Να τους διαβεβαιώσετε πως σε ό,τι αφορά εκείνα είστε ενωμένοι οι δυο γονείς

ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΦΥΛΟΥ

Σύντομη Περιγραφή
Σ’ αυτό το κείμενο θα γίνει αναφορά στα παιδιά και στους εφήβους που δυσφορούν με το ανατομικό τους φύλο χωρίς να παρουσιάζουν κάποια ανατομική ή άλλη βιολογική ανωμαλία. Αυτή η κατάσταση ονομάζεται Διαταραχή Ταυτότητας Φύλου (Δ.Τ.Φ.) κατά την οποία τα παιδιά, εκτός από τη δυσφορία με το ανατομικό τους φύλο, παρουσιάζουν έντονη ταύτιση με το αντίθετο φύλο και προτιμούν ρόλους του αντίθετου φύλου. Στο σημείο αυτό κρίνεται σκόπιμο να διευκρινίσουμε τι εννοούμε όταν αναφερόμαστε σους όρους ταυτότητα του φύλου (Gender Identity) και ρόλος του φύλου (Gender Role). Ο όρος ταυτότητα του φύλου υποδηλώνει την πεποίθηση του ατόμου ότι ανήκει στο ένα φύλο και όχι στο άλλο ενώ ο ρόλος του φύλου την εμφανή κοινωνική συμπεριφορά. Η ταυτότητα του φύλου αρχίζει να διαμορφώνεται αρκετά νωρίς στη ζωή του παιδιού, στην περίοδο μεταξύ 18 και 36 μηνών και είναι αποτέλεσμα της αλληλοεπίδρασης βιολογικών και περιβαλλοντικών παραγόντων που θα αναφερθούν αναλυτικά στη συνέχεια.
Επιδημιολογία

Την Πέμπτη η κηδεία του Δημήτρη Μητροπάνου


Στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών, στις 2 το μεσημέρι της Πέμπτης, συγγενείς και φίλοι και θαυμαστές θα αποχαιρετίσουν τον Δημήτρη Μητροπάνο. Από τις 10 το πρωί η σορός του θα βρίσκεται στο παρεκκλήσι του νεκροταφείου. Ο σπουδαίος τραγουδιστής πέθανε το πρωί σε ηλικία 64 ετών από ανακοπή καρδιάς, αφήνοντας στην Ελλάδα μια ιδιαίτερα σημαντική μουσική κληρονομιά. Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Το ιατρικό ανακοινωθέν

«Ο ασθενής Δημήτριος Μητροπάνος διεκομίσθη στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ σήμερα το πρωί λόγω οξέως διαρροϊκού συνδρόμου και εμέτων. Στη συνέχεια παρουσίασε αιφνιδίως δύσπνοια. Μετεφέρθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου αντιμετωπίστηκε για οξύ πνευμονικό οίδημα από το οποίο και κατέληξε την 11η πρωινή», αναφέρεται στο ιατρικό ανακοινωθέν.

Ποια είναι η πραγματική σχέση σας με τα "πνεύματα" και την επικοινωνία με τον "άλλο κόσμο";


 Το ερώτημα "υπαρχει μετά θάνατον ζωή" αλλά και η δυνατότητα ή μη επικοινωνίας των νεκρών με τον κόσμο των ζωντανών, αποτελούν δύο από τα πιο συζητημένα και αμφισβητούμενα ζητήματα.
  Οι απαντήσεις και στα δύο αυτά θέματα, είναι σε μεγάλον βαθμό υποκειμενικές και έχουν άμεση σχέση με την ανάγκη του καθενός από εμάς να πιστεύει ότι οι δικοί του άνθρωποι δεν χάνονται για πάντα ή ότι έχουν την δυνατότητα να επικοινωνούν μαζί μας ακόμη και μετά τον θάνατό τους.
  Το τεστ αυτό, δεν μπορεί δυστυχώς να δώσει αυτές τις πολυπόθητες απαντήσεις και δεν έχει τέτοιο σκοπό. Αυτό που προσπαθεί να κάνει είναι να δείξει ποια είναι η πραγματική σχέση του κάθε ανθρώπου με το ζήτημα της "επικοινωνίας με τον άλλον κόσμο" και αυτό που αποκαλούμε "πνεύματα".
  Ακούμε συχνά ως επιχείρημα από κάποιους την ερώτηση "γιατί σε εμένα δεν συμβαίνει ποτέ;" ή το ακριβώς αντίθετο " γιατί όλα τα παράξενα έρχονται σ'εμένα;". Είναι όμως αυτή η πραγματικότητα;

"Τι μπορούμε να κάνουμε αν η Γη χτυπηθεί από κομήτη..."

   Ο αστροφυσικός Alan Fitzsimmons είναι καθηγητής στο Πανεπιστημίο Queen του Βelfast και μελετάει εδώ και δεκαετίες τους κομήτες και τους αστεροειδείς που βρίσκονται κοντά στη Γη και θα μπορούσαν να συγκρουστούν μαζί της. Το pyles.tv και ο Γιάννης Μούτσος είχαν μια ενδιαφέρουσα κουβέντα μαζί του για την πιθανότητα σύγκρουσης με ουράνια σώματα, τα σχέδια αντιμετώπισης αυτού του ενδεχόμενου αλλά και τους κινδύνους για το μέλλον της ανθρωπότητας.
"Τι θα συμβεί στις 21 Μαρτίου 2014..."

 Alan Fitzsimmons: Mελετώ τους κομήτες και τους αστεροειδείς που βρίσκονται σε τροχιά γύρω από τον ήλιο στο ηλιακό μας σύστημα εδώ και χρόνια. Έχω επιχειρήσει όχι απλά να καθορίσω την σύσταση τους αλλά να εντοπίσω και να ακολουθήσω την πορεία της τροχιάς τους γύρω από τον ήλιο. Πιο συγκεκριμένα η ερευνά μου επικεντρώνεται σε κομήτες και αστεροειδείς που βρίσκονται σε μικρή απόσταση από την γη. Πρόκειται για πλανητικά σώματα που κάποια μέρα θα μπορούσαν να συγκρουστούν με την γη.
  Γιάννης Μούτσος: Πριν από λίγα χρόνια υπήρξε επιστημονική ανακοινωση οτι υπάρχει κομήτης ο οποίος θα μπορούσε να συγκρουστεί με τον πλανήτη γη το 2014. Είχατε ενδείξεις που να υποστηρίζουν έναν τέτοιο ισχυρισμό;

  Alan Fitzsimmons: Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι η σύγκρουση του κομήτη αυτού με τη γη δεν θα συμβεί πλέον. Επρόκειτο για ένα πλανητικό σώμα που εντοπίστηκε το 2003 και όταν το πρωτοανακαλύψαμε δεν ήμασταν σίγουροι για την τροχιά που θα ακολουθούσε γύρω από τον ήλιο. Πιστέψαμε ότι ενδεχομένως θα μπορούσε να προσκρούσει στον πλανήτη μας. Εξετάσαμε λοιπόν αυτό τον κομήτη πολύ προσεκτικά από την στιγμή που ανακαλύφτηκε και ήμασταν σε θέση να παρακολουθήσουμε την πορεία του  μέσα από το ηλιακό μας σύστημα με μεγαλύτερη ακρίβεια. Τώρα πια ξέρουμε με σιγουριά ότι ο κομήτης αυτός δεν πρόκειται σε καμιά περίπτωση να συγκρουστεί με τη γη. Για να είμαστε ειλικρινείς δεν έχουμε βρει κανένα σώμα που να απειλεί τη γη με σύγκρουση για τα επόμενα 100 χρόνια.

Ντροπή και αηδία στη Κεφαλονιά με τις επιλογές του Αντώνη Σαμαρά


  • 1087
      Ντροπή και αηδία στη Κεφαλονιά με τις επιλογές του Αντώνη ΣαμαράΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ! 
ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ Πέτρος Αλιβιζάτος, Σοφία Λουκέρη, Γιώργος Κουρής
Ποιος τελικά κάνει κουμάντο στη Νέα Δημοκρατία; Ποιοι καθορίζουν την πολιτική του κόμματος και ποιοι επιλέγουν τους υποψήφιους βουλευτές;

Αυτοί συνυπέγραψαν για τις υποβρυχιακές μίζες


Το κάδρο που «φιλοτεχνεί» ο προφυλακισμένος πλέον Άκης Τσοχατζόπουλος περικλείει μια οικογενειακή, πλην όμως διόλου ειδυλλιακή, φωτογραφία από τις «καλές εποχές» του ΠΑΣΟΚ. Κώστας Σημίτης (πρωθυπουργός), Γιώργος Παπανδρέου (υπουργός Εξωτερικών), Γιάννος Παπαντωνίου (Εθνικής Οικονομίας), Ευάγγελος Βενιζέλος (Ανάπτυξης) και άλλα στελέχη της τότε κυβέρνησης μετείχαν στη σύνθεση του ΚΥΣΕΑ, το οποίο άναψε το πράσινο φως για την αγορά των υποβρυχίων τύπου S 214. Η απόφαση του πρώην υπουργού Εθνικής Αμύνης και των πληρεξούσιων δικηγόρων του να ζητήσουν την κατάθεση όλων των μελών του ΚΥΣΕΑ δίνει το στίγμα της επιθετικής υπερασπιστικής γραμμής που θα ακολουθηθεί. Σύμφωνα με τους δικηγόρους του πρώην υπουργού, η απόφαση για την προμήθεια των υποβρυχίων ελήφθη τον Φεβρουάριο του 2000, ομόφωνα από το ΚΥΣΕΑ, το οποίο εξουσιοδότησε τον τότε υπουργό Εθνικής Άμυνας. Η ημερομηνία-κλειδί κατά την οποία ελήφθη η απόφαση ήταν η 26η Ιουλίου του 1999. Έκτοτε, ακολούθησαν και άλλες συνεδριάσεις, με αποκορύφωμα την απόφαση για υπογραφή της σύμβασης τον Φεβρουάριο του επόμενου έτους, δύο μόνο μήνες πριν από τις εκλογές (Απρίλιος 2000). Στη σύνθεση του ΚΥΣΕΑ μετείχαν, εκ της θέσης τους ως υπουργών, εκτός των προαναφερθέντων, και οι Βάσω Παπανδρέου (υπουργός Εσωτερικών), Κώστας Λαλιώτης (Περιβάλλοντος), Μιχάλης Χρυσοχοΐδης (Δημόσιας Τάξης).

ΣΑΜΑΡΑΣ + ΚΑΜΜΕΝΟΣ = LOVE FOR EVER

N.Δ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΜΑΖΙ:Μαζί στις εκλογές Ανεξάρτητοι Ελληνες και Αρμα Πολιτών

Την κοινη τους καθοδο στις εκλογες ανακοινωσαν οι Ανεξαρτητοι Ελληνες του Πανου Καμμενου και το Πανελληνιο Αρμα Πολιτων του Γιαννη Δημαρα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Από τις 14 Απριλίου 2011, όταν το Άρμα Πολιτών εγκρίθηκε από τον Άρειο Πάγο ως κόμμα, σταθερή και δημόσια ήταν η πρόσκληση προς όλες τις αντιμνημονιακές οργανώσεις και πολιτικά κόμματα, για μία κοινή συμπόρευση προκειμένου να αντιμετωπιστεί η μνημονιακή επιλογή της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Πρωί-πρωί ξεκίνησε την επανάσταση η Αλέκα Παπαρήγα !!Πρωϊ Πρωϊ η κυρά Αλέκα έδωσε τις εντολές της στο υπηρετικό προσωπικό
της βίλας της, έστειλε την κόρη της στο Πανεπιστήμιο MADE IN USA
(COLUBIA), κινητοποίησε τους άνδρες της προσωπικής της φρουράς
νάναι έτοιμοι, χαιρέτησε κηπουρούς, υπηρέτες, φύλακες, σκυλιά,
τακτοποίησε πάνω της τα κουρελιασμένα ρούχα της παράστασης
"ΠΑΜΕ για επανάσταση" , μπήκε στην λαμπερή κατάμαυρη Lexus
της (που την πληρώνουμε ολοι εμείς) χαιρέτησε οδηγό και ασφαλίτες
με την φράση της:

Αν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ εκλέξουν πάνω από 180 βουλευτές, όλα τελείωσαν, για ΠΑΝΤΑ !!Με βάση τον εκλογικό νόμο του καθηγητή κ. Παυλόπουλου (είναι αυτός ντε, αν θυμάστε, που είχε φτιάξει και τον νόμο να εκλέγονται δήμαρχοι και νομάρχες με 42%!!!), το πρώτο κόμμα θα λάβει δώρο 50 βουλευτές. Αν υπήρχε απλή αναλογική, τότε για να πάρει ένα κόμμα 50 βουλευτές στους 300, θα έπρεπε να συγκεντρώσει ποσοστό περίπου 17%. Αντιλαμβάνεστε άραγε τι σημαίνει αυτό;....
Σημαίνει ότι ενώ όλα τα υπόλοιπα κόμματα ξεκινούν από το 0%, ένα κόμμα ξεκινά από το 17% χωρίς καμία ψήφο κανενός πολίτη. Δηλαδή όταν για παράδειγμα βλέπεται ποσοστό για την ΝΔ 25% προσθέστε και ένα 17% και έχετε αμέσως αμέσως ένα 42%!!!!!
Πέρα όμως από αυτό και με δεδομένο το bonus των 50 βουλευτών που αναμένεται να πάρει η ΝΔ, για να συγκεντρώσουν τα δύο κόμματα (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ) που έχουν υπογράψει ότι θα συγκυβερνήσουν, 151 βουλευτές, θα πρέπει να πάρουν συνολικά ποσοστό κοντά στο 40%.  Το 40% βγάζει περίπου 100 βουλευτές στους υπόλοιπους 250 που απομένουν, μετά... την αφαίρεση του bonus. Εξαρτάται πάντα και από τα μικρότερα κόμματα. Αν αυτό είναι κρίσιμο για την συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, υπάρχει κάτι πολύ πιο κρίσιμο για τον ίδιο το λαό και τη δημοκρατία.

Ποιο είναι αυτό;
Ότι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να εκλέξουν πάνω από 180 βουλευτές. Για να το επιτύχουν αυτό, θα πρέπει το άθροισμα των ποσοστών τους να είναι κοντά ή και να ξεπερνά (εξαρτάται και από τα μικρά κόμματα) το 50%. Αν πιάσουν τέτοιο ποσοστό, αφενός θα νομιμοποιηθούν οι πολιτικές της τρόϊκας σε βάρος του ελληνικού λαού, αφετέρου ΠΑΣΟΚ και ΝΔ θα εκλέξουν πάνω από 180 βουλευτές οπότε και η Ελλάδα τελείωσε. Τότε θα μπορούν να κάνουν όποια αναθεώρηση του Συντάγματος επιθυμούν για την αιώνια παραμονή τους στην εξουσία, θα περάσουν στο Σύνταγμα τα κελεύσματα της Γερμανίας και θα νομιμοποιήσουν με το άρθρο 28 παρ. 2 του Συντάγματος όλα τα μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις εκχώρησης της Εθνικής Κυριαρχίας. Και τότε κανείς δεν θα μπορεί να πει κουβέντα, γιατί θα τους έχει δώσει εντολή ο ίδιος ο λαός, έστω και με αυτόν τον αντιδημοκρατικό εκλογικό νόμο.

ΑΥΤΟΙ που τον απαρνιούνται σήμερα, ΧΘΕΣ υπέγραφαν οτι είναι ΑΘΩΟΣ! Ποιοί; ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ!!Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε. Αυτό το είχαν υπογράψει το 2005 ο νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και όσοι αθώωσαν τον Τσοχατζόπουλο...Μήπως και η εξεταστική επιτροπή για το έλλειμμα του 2009 το υπέγραψαν οι ίδιοι; Λέμε εμείς τώρα....

ΟΙ ΛΑΙΚΗ ΟΡΓΗ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ Ηράκλειο: To μακελειό ''γέννησε'' βεντέτα - Έκαψαν τα αυτοκίνητα αλλοδαπών!


Εκτός ελέγχου η κατάσταση στους Κουναβους μετά την άγρια επίθεση Βούλγαρων σε κατοίκους της περιοχής... Εκρηκτικό είναι το κλίμα στους Κουνάβους όπου τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα, σημειώθηκε άγρια συμπλοκή μεταξύ Βούλγαρων κατοίκων της περιοχής και ντόπιων. Άγνωστοι έκαψαν ένα αυτοκίνητο με βουλγαρικές πινακίδες, ιδιοκτησίας ενός αλλοδαπού, που διαμένει στην περιοχή ενώ νωρίτερα προκλήθηκαν ζημιές και σε ένα σπίτι όπου διαμένει οικογένεια Βουλγάρων! Σύμφωνα με την Πυροσβεστική φωτιά εκδηλώθηκε και σε δύο ακόμη αυτοκίνητα στην περιοχή. Η φωτιά έσβησε στη 01.00 τα ξημερώματα, με τη συνδρομή 2 πυροσβεστικών οχημάτων με 4 άνδρες, προκαλώντας...
ζημιά, ύψους 9.000 ευρώ. Οι κάτοικοι είναι αναστατωμένοι και σύμφωνα με το cretalive.gr, δεν λείπουν οι φωνές που καλούν σε ακραίες ενέργειες. Ωστόσο, οι ψυχραιμότεροι απευθύνουν έκκληση για αυτοσυγκράτηση. Εν τω μεταξύ, ο ένας από τους δύο Έλληνες που τραυματίστηκαν είναι καλά στην υγεία του, αλλά ο 25χρονος φαίνεται πως κινδυνεύει να χάσει την όραση του, αποτέλεσμα της δολοφονικής επίθεσης που δέχτηκε με γεωργικό εργαλείο.

Από το ΠΑΚ στις σουίτες του «Four Seasons»


Ενταχθηκε στο αντιδικτατορικο κινημα. Υπηρξε ο πιο στενος συνεργατης του Ανδρεα Παπανδρεου. Συμμετειχε σε ολες τις κυβερνησεις του ΠΑΣΟΚ από το 1981 εως το 2004. Καταφερε να εχει μια εντυπωσιακη εξελιξη μεχρι να βρεθει αντιμετωπος με τη Δικαιοσυνη

Από το ΠΑΚ στις σουίτες του «Four Seasons»

Ο ΑΚΗΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΓΑΜΟ


.Το 1964 παντρεύτηκε τη Γερμανίδα Γκούντρουν Μολντενχάουερ, με την οποία απέκτησε μία κόρη κι έναν γιο

Μήν ξεχνάτε.....6 Μαίου ...τελευταία ευκαιρία..

Το κόμμα του Καμμένου, η Ρωσία, η ΑΟΖ και οι σατανικές….συμπτώσειςΤην τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου ο Πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς επισκέφθηκε τη Μόσχα, όπου είχε συναντήσεις με τον Βλαντιμίρ Πούτιν (κατά παράβαση του αυστηρού.. ρωσικού πρωτοκόλλου), αλλά και με τον Πρόεδρο της Gazprom.

Κοιτάξτε τώρα τι…. ακολούθησε.

ΕΙΝΑΙ "ΚΑΜΜΕΝΟΣ"


Τι ιδιαίτερο θα έχει η "σούπερ Σελήνη" της 6ης Μαίου 2012;

Το φαινόμενο της "σούπερ σελήνης" ( super moon) ή αλλιώς "περίγειο" δεν είναι κάτι ασυνήθιστο. Η απόσταση της Σελήνης από τη Γη δεν είναι πάντα η ίδια επειδή η τροχιά της είναι ελλειπτική και παρουσιάζει διαφοροποιήσεις που οφείλονται στην βαρυτική έλξη που ασκούν πάνω στο Φεγγάρι, η Γη και ο Ήλιος. Όταν μια Πανσέληνος συμβαίνει πολύ κοντά στο περίγειο της Σελήνης και η απόσταση της από τον πλανήτη μας είναι πολύ μικρότερη από το μέσο περίγειο της τότε έχουμε το φαινόμενο της "σούπερ σελήνης".
  Αν και κάθε χρόνο έχουμε 4 έως 6 φορές "σούπερ σελήνη", δεν είναι όλες το ίδιο ισχυρές, ούτε ως προς την ένταση, ούτε ως προς την διάρκεια της επίδρασής τους. Αυτός είναι και ο λόγος που το τελευταίο διάστημα γίνεται μεγάλη συζήτηση για την Πανσέληνο της 6ης Μαίου 2012 η οποία θα είναι μία από τις ισχυρότερες των τελευταίων ετών.
  Το pyles.tv, συγκέντρωσε όλα εκείνα τα στοιχεία που καθιστούν την "σούπερ σελήνη" του Μαίου "ιδιαίτερη". Τα τελικά συμπεράσματα, δικά σας!


  Το γεγονός πως η περίγειος έχει συνδυαστεί στο πέρασμα του χρόνου με ακραία φυσικά φαινόμενα και καταστροφές αλλά και με κοινωνικές εξεγέρσεις, έχει πυροδοτήσει μία σεναριολογία που ανάγκασε την Nasa να δημιουργήσει ένα βίντεο στο οποίο να εξηγεί με άκρως επιστημονικό τρόπο τι ακριβώς θα συμβεί στις 5 προς 6 Μαίου 2012.

Κάθε πότε έρχεται το τέλος του κόσμου;

Προφήτες, κασσάνδρες της κάθε εποχής έχουν προβλέψει την καταστροφή του κόσμου ουκ ολίγες φορές από το έτος 999 έως σήμερα.
Δείτε τις κυριότερες ημερομηνίες
  1. 31/12/999 Χίλια χρόνια μετά τη γέννηση του Χριστού, το τέλος σύμφωνα με τα απόκρυφα Ευαγγέλια.
  2. 20/2/1524 Ένας κατακλυσμός θα αφάνιζε τον κόσμο σύμφωνα με τον Γερμανό Γιόχανες Στέφλερ.
  3. 19/5/1719 Ο Ελβετός μαθηματικός Ζακ Μπερνούλι προέβλεψε τη σύγκρουση ενός κομήτη με τη Γη.
  4. 1732 Το τέλος του κόσμου που προέβλεψε ο Νοστράδαμος.

ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ Κ ΚΟΙΝΟ ΕΧΘΡΟ.. ΤΗ ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ! ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΜΠΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΡΜΗΤΙΚΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Ο ΜΙΧΑΛΙΟΛΑΚΟΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ, ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ,ΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΟ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ! Η ΙΔΙΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΕ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΙΕ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΕΠΙΣΗΣ ΥΜΝΕΙ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΧΙΤΛΕΡ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΟΥ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ!!! ΕΠΙΣΗΣ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΙΧΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΩΤΗΘΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΑΝΗΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ-ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ SKULL AND BONES! ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ..

ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ!

Αιγύπτιος μαχαίρωσε τρεις γυναίκες στην Πάτρα


C927DBΣκοτώνουν, βιάζουν και ληστεύουν ηλικιωμένες και γενικά, δεν τρέφουν κανένα σεβασμό για την ανθρώπινη ζωή και τις γυναίκες. Το περιστατικό στην Επισκοπή Πεδιάδος στην Κρήτη, με τη δολοφονία της 85χρονης Ελληνίδας, είναι πολύ χαρακτηριστικό. Αυτή τη φορά, δύο πολυπολιτισμικά «φρούτο», ένας 26χρονος Αιγύπτιος με έναν επίσης αλλοδαπό συνεργό του που αναζητείται, μαχαίρωσαν μέσα σε λίγη ώρα στην Πάτρα και γύρω στις 10 το βράδυ, τρεις γυναίκες, οι οποίες περπατούσαν αμέριμνες στο δρόμο, προκειμένου να τους αποσπάσουν τις τσάντες. Όπως περιγράφουν τα τοπικά ΜΜΕ, το πρώτο περιστατικό συνέβη στην οδό Μητροπολίτου Δέρκων, το δεύτερο στην οδό Άστιγγος και το τρίτο στην οδό Κιλκίς. Οι τρεις γυναίκες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, με τη μία να είναι σοβαρά τραυματισμένη.

Αν οι Χρυσαυγίτες είναι Έλληνες Εθνικιστές εγώ είμαι ο SpidermanΦυσικά δεν έχει συμμετάσχει, αυτός και η συμμορία του, μόνο σε αυτή την ξένη φασιστική εκδήλωση. Οι συμμετοχές είναι πάρα πολλές τις τελευταίες δεκαετίες και μία από αυτές ήταν και τον Μάιο του 2005, όπου η Χρυσή Αυγή έτρεξε στο Βερολίνο για να κλάψει παρέα με τα γερμανικά ναζιστικά και φυλετικά της πρότυπα, δηλαδή τα στελέχη του γερμανικού ναζιστικού κόμματος NPD, για την επέτειο της ήττας του Χίτλερ τον Μάιο του 1945.
Ξεκινάμε από το τότε πένθιμο εξώφυλλο του περιοδικού “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” (Ιούνιος-Ιούλιος 2005) και, μετά από μια σειρά θεάρεστων γερμανοτσολιάδικων άρθρων, θα καταλήξουμε στο περιοδικό της “ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ“, με το άρθρο της επίσκεψης της Χρυσής Αυγής στο μοιρολόι του Βερολίνου: Ο οδυρμός και η συγκίνηση, για τις μαυροκόκκινες σημαίες που ανεμίζουν ξανά στο Βερολίνο, συνεχίζεται ασφαλώς και στα δακρύβρεχτα ενδότερα του περιοδικού, όπου οι wannabe άριοι Γερμανοί επίσης μας γνωστοποιούν ότι δεν έχουν φυσικά κανέναν λόγο να γιορτάζουν την επέτειο της ήττας του Χίτλερ....

ΛΑ.Ο.Σ – Η μοναδική Πατριωτική Φωνή του πολιτικού συστήματος


6 MAΪΟΥ ... ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΕίμαστε η μοναδική Πατριωτική Φωνή του πολιτικού συστήματος που υπερασπίζεται  την ελληνικότητα της Μακεδονίας, την Ένωση με την Κύπρο, την Αυτονομία της Β.Ηπείρου, την ελληνική Ιστορία, την Ορθοδοξία, το Στρατό μας και την Αστυνομία, τα δικαιώματα των Ελλήνων! 
Οι ΜΟΝΟΙ που λέμε ΟΧΙ στην είσοδο της Τουρκίας στην Ευρώπη, στην συνδιαχείρηση στο Αιγαίο, στο Σχέδιο Ανάν, στο Ευρωσύνταγμα, στην νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών, στο χτίσιμο Τζαμιού στην Αθήνα, στο Παρεμπόριο, στα ανοιχτά σύνορα! 
Είμαστε οι ΜΟΝΟΙ που τιμήσαμε τον Ίωνα Δραγούμη, τον Στρατηγό Γρίβα και το Μέγα Αλέξανδρο όταν οι άλλοι τιμούν ανθέλληνες, προδότες ακόμα και τον Κεμάλ! 
Είμαστε οι ΜΟΝΟΙ που δεν χρωστάμε ούτε ένα ευρώ σε τράπεζες και επιχειρηματίες! 
Είμαστε οι ΜΟΝΟΙ που υπερασπιζόμαστε τα εθνικά συμφέροντα εντός και εκτός κοινοβουλίου, σε Ελλάδα και Ευρώπη!
Τελικά είμαστε οι ΜΟΝΟΙ που λέμε ΟΧΙ στους ΤΡΟΪΚΑΝΟΥΣ!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...