Τετάρτη, 18 Απριλίου 2012

ΔΗΜΑΡΑΣ, ΜΑΡΙΑΣ: ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ…ΠΛΕΜΠΑ ΜΑΖΕΥΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ!

Quantcast
Είναι να απορείς με το κατά πόσο…ανεξάρτητοι Έλληνες είναι τελικά οι υποψήφιοι που επιλέγει ο ίδιος ο Καμμένος για τις Εκλογές, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ! Από τη μια, έχουμε τα…απόνερα της αποτυχημένης “κεντροδεξιάς” της Νδ. Κι από την άλλη, άρχισαν ήδη οι προσχωρήσεις ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ ΜΑΡΞΙΣΤΩΝ (ανθελλήνων) τύπου Δημαρά και Μαριά!
Κι αν ο δεύτερος έχει, ας πούμε, ένα κύρος ως καθηγητής και…θεωρητικός του αντιμνημονίου (αν και πολιτεύτηκε πρόσφατα με τον Σύριζα), για τον πρώτο τι να πει κανείς; Μιλάμε για…τεράστιο πολιτικό βάθος σκέψης και κύρος!
Αναρωτιόμαστε:Ποιες είναι οι απόψεις του κάθε (αριστερού) Μαριά, Δημαρά κλπ ΓΙΑ ΕΘΝΟΣ, ΠΑΤΡΙΔΑ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΛΠ;
Εκτός αν νομίζουν πως ο κόσμος ψηφίζει με βάση μόνο το Μνημόνιο! Αλλά αν ισχύει αυτό, γιατί να μην ψηφίσουν Σύριζα ή…Ανταρσύα; Κι εκείνα αντιμνημονιακά είναι!  Θα σοβαρευτείς επιτέλους, Πάνο Καμμένε; Ή το μόνο που σε απασχολεί είναι να μην σε πουν…φασίστα;!

Αποκάλυψη: Αντ1 , το πρώτο illuminati κανάλι της χώρας! H Νέα τάξη πραγμάτων επίσημα και στην Ελλάδα.


Πιστεύεις πως το να λέμε για την "νέα τάξη πραγμάτων" είναι θεωρίες συνωμοσίας; Τώρα τελευταία ο ΑΝΤ1 κάτι έχει πάθει και δηλώνει επίσημα, με τις πράξεις του,  πως ανήκει στη νέα τάξη πραγμάτων. Όλα αυτά που θα δείτε ΔΕΝ είναι τυχαία! Είναι η επιστημονική πραγματικότητα που βιώνουμε! Ανοίξτε τα μάτια σας και....
 δείτε το αυτονόητο. Προστατέψτε τους εαυτούς σας και τα παιδιά σας από αυτό που έρχεται πριν να είναι αργά! Στο τέλος δεν θα υπάρξουν δικαιολογίες του τύπου δεν το ήξερα! Η αφύπνιση είναι εδώ και προσπαθεί να σας αφυπνίσει! Κάντε το καθήκον σας, αφυπνιστείτε και αφυπνίστε τον διπλανό σας ... ΤΩΡΑ !
Ο πανεπόπτης οφθαλμός στο μπλουζάκι του Βλάχου στο Πλάκα κάνεις.......

Σοκάρει…το AΠΑΡΑΔΕΚΤΟ σχόλιο του Βαλλιανάτου στο fb για τον Μητροπάνο

Ο καθένας μπορεί να έχει τις απόψεις του και να τις εκφράζει…Οταν όμως κάποιος έχει φύγει από την ζωή και δεν μπορεί να απαντήσει σε χαρακτηρισμούς, είναι ανήθικο.
Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος έγραψε το παρακάτω σχόλιο στο facebook. Ντροπή…


Ανεξάρτητοι... κωλοτούμπες!!!Οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες" είναι κόμμα που αποδέχεται και στηρίζει το Μνημόνιο, αλλά με... φερετζέ!!!


Από τον Κριτικό...


Χριστός Ανέστη φίλοι μου...
Εκλογές πλησιάζουν και θα τα πούμε αρκετά τις επόμενες ημέρες.
Για πρόγευση, σας δίνω ακριβώς, το κομμάτι του οικονομικού προγράμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων του κυρίου Π. Καμμένου που αναφέρεται στην...
καταγγελία του Μνημονίου, το οποίο καταδικάζουν για να υφαρπάξουν την ψήφο σας!!!
Διαβάστε λοιπόν (πατήστε διαβάστε περισσότερα) το πρόγραμμά τους, με το οποίο προσπαθούν να σας πείσουν ότι θα... καταγγείλουν το Μνημόνιο και θα επιλέξουν άλλη πολιτική:

"ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΑ ΜΝΗΜΟΝΊΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΑΚΏΝ ΣΥΜΒΆΣΕΩΝ
Καταγγελία Μνημονίου Ι και ΙΙ, Καταγγελία των αντίστοιχων Δανειακών Συμβάσεων
και Κατάργηση όλων των σχετικών Εφαρμοστικών Νόμων.
Οι ανωτέρω καταγγελίες θα γίνουν μόνον εφόσον περιέλθει ο έλεγχος της ΤτΕ στο
Ελληνικό Δημόσιο, αφού η ΤτΕ λειτουργεί ως αντιπρόσωπος του Ελληνικού Δημοσίου
στις σχετικές συμβάσεις, ενώ θα έχει ήδη τεθεί το ζήτημα των Γερμανικών
Αποζημιώσεων στα αρμόδια Διεθνή Δικαστήρια και τη Διεθνή Κοινότητα και θα έχει
προηγηθεί η Ανακήρυξη της Ελληνικής ΑΟΖ, η εξασφάλιση βραχυπρόθεσμης
ρευστότητας και εναλλακτικών πηγών χρηματοδότησης του Ελληνικού Δημοσίου και
μετά την ολοκλήρωση του λογιστικού ελέγχου του Δημοσίου Χρέους, με τον
προσδιορισμό του επαχθούς και επονείδιστου μέρους αυτού, προκειμένου η Ελλάδα να
έχει στη διάθεσή της ισχυρά διαπραγματευτικά όπλα και εναλλακτικές λύσεις
χρηματοδότησης, για να μη διακινδυνεύσει η ρευστότητα του Ελληνικού Δημοσίου, οι
εισαγωγές και η καταβολή μισθών και συντάξεων."

ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΤΑ ΗΞΕΡΑΝ OΛΑ, ΑΛΛΑ . . . ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣΑΝ

Quantcast
549489_206206586155881_100002996239626_337028_600561040_n

Πέρασαν 25 χρόνια από τότε!

Τα  Επίσημα  Πρακτικά της Βουλής κατωτέρω  αποδεικνύουν  ότι  ΕΚΤΟΤΕ  οι  πολιτικάντες  ΟΛΩΝ  τών  ΧΡΩΜΑΤΩΝ  γνώριζαν την ύπαρξη πετρελαίου στην Ελλάδα.  Κι όμως ! Γιατί είναι εδώ το ΔΝΤ, το ποιοί το φέραν,  γιατί το έφεραν, μερικοί το γνωρίζουμε, όμως ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να  το μάθουν και όσοι δεν το γνωρίζουν. Σ τη συνεδρίαση της 6 Απριλίου 1987, αποκαλύπτεται ανερυθρίαστα πόσο καλά γνώριζαν οι πατέρες του  Εθνους  την ύπαρξη του Αιγαιακού Ελληνικού πετρελαίου! Αλλά και σε  ποιών Εντολές υπακούοντες,  ΤΟ  ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ  από τα  αφεντικά τους,  ΕΜΑΣ  ΤΟΥΣ  ΠΟΛΙΤΕΣ !   Μέχρι σήμερα επιμελώς μας το έκρυβε το πολιτικό κατεστημένο,  το ΙΔΙΟ  που  σήμερα έχει το ασύλληπτο θράσος να παραδίνει ΟΛΟ  τον εθνικό πλούτο στα χέρια τρίτων, στίβοντας τον ΛΑΟ και να  ζητά . . .ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ να συνεχίσει προφανώς την εξαφάνιση της  ΕΛΛΑΔΑΣ  ! ! !   

O Κα(η)μμένος μετά τα παραρτήματα του πασόκ, ψάχνει για συνεργασίες και στον πατριωτικό χώρο!!!

Ο δεξιός και ζάμπλουτος Καμμένος, αφού εξήντλησε τις συνεργασίες με τα παραρτήματα του πασόκ (απ’ τους αριστερούς έφαγε πόρτα), είπε να ρίξει και μια “άγκυρα”  προς τα πατριωτικά κόμματα και κινήματα …

Τουρκική εταιρεία αναλαμβάνει τη δασοπυρόσβεση στην Ελλάδα


Είναι δυνατόν την κατάσβεση των πυρκαγιών στα ελληνικά δάση, το ερχόμενο καλοκαίρι, να αναλάβουν εξ ολοκλήρου... τουρκικά ελικόπτερα; Μπορεί για πολλούς μήνες ελικόπτερα από την Τουρκία να «σαρώνουν» τον ελληνικό εναέριο χώρο, να μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλες τις κρίσιμες εγκαταστάσεις και να αποτελούν τον μοναδικό αρωγό των ελλήνων πυροσβεστών;

Στο… Γαλα..ξύδι ήπιαν ..ούζο οι Καμμένος-Δημαράς .Ο ΠΑΣΟΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΔΟΥΛΙΣΤΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΙΜακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα στο γραφικό Γαλαξίδι, κλείστηκε η συμφωνία μεταξύ του Πάνου Καμμένου που απηύθυνε την πρόσκληση και του Γιάννη Δημαρά που …ανταποκρίθηκε κι έτσι λίγο μετά τον επιτάφιο, μεταξύ νηστίσιμων μεζέδων και οίνου, τα βρήκαν και… προχώρησαν την συνεργασία, που ανακοίνωσαν σήμερα. Έτσι θα έχουμε …άρμα ανεξαρτήτων Ελλήνων .Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Καμμένος αναφέρει .
«Οι συγκυβερνώντες εκτελώντας εντολές της Τρόικας και συμπιέζοντας την προεκλογική περίοδο, προσπάθησαν να δυναμιτίσουν τη συστράτευση των Ελλήνων απέναντι στις δυνάμεις της κατοχής των τοκογλύφων και των τραπεζιτών», και συνεχίζει:

«Ο χρόνος δεν επιτρέπει τη δημιουργία Συνασπισμών Κομμάτων και ο Εκλογικός Νόμος στην ουσία στρεβλώνει τη Λαϊκή θέληση. Με τα δεδομένα αυτά , προσκάλεσα τον Γιάννη Δημαρά και το Άρμα Πολιτών να συνεργαστούν μαζί μας σε βάση ισοτιμίας. Τιμώ τον Γιάννη Δημαρά για την πορεία του στην Ελληνική πολιτική σκηνή. Άλλωστε, δώσαμε μαζί μάχες στο Κοινοβούλιο εναντίον της εκποίησης της χώρας και πιστεύω ότι ΜΑΖΙ θα αποκτήσουμε ακόμη μεγαλύτερη δύναμη προκειμένου να αντισταθούμε».

«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τους Ανεξάρτητους Έλληνες να φιλοξενήσουμε στα ψηφοδέλτιά μας τους υποψήφιους του Άρματος Πολιτών»,
Όμως υπάρχει έντονη αντίδρασή για την ..κουμπαριά τους από τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του Άρματος Πολιτών, τα οποία αναφέρουν ότι αποτελούν την πλειοψηφία του εν λόγω σώματος.
«Ένα άρμα που θα είναι χωρίς τις ρόδες και τα άλογα» αν «το πάρει μαζί του ο κ. Δημαράς πηγαίνοντας στο κόμμα του Καμμένου», επισημαίνουν διά της υπογραφής τους δέκα στελέχη του κόμματος εκ των οποίων τα επτά μέλη της Πολιτικής Γραμματείας. Τα στελέχη αρνούνται να συμπράξουν «στη διάσωση πρώην βουλευτών της ΝΔ που διεκδικούν με νεοφιλελεύθερο ''αντιμνημονιακό'' μανδύα να διασώσουν την δική τους ''πατρίδα'' χωρίς να διασώζουν την Ελλάδα και το λαό».
Οπότε έγινε …συγχώνευση ομάδων, αλλά την κοπανούν οι…. παίχτες. Ετοιμάζουν όμως την μεταγραφή… Βόζενμπερκ, οπότε θα υπάρξει ..παίχτρια.

Και Ε-Σ-Υ ! Θα τους ΨΗΦΙΣΕΙΣ; ΤΟΣΟ ΚΟΡΟΪΔΟ ΕΙΣΑΙ; ΣΟΚ & ΔΕΟΣ: Όλα τα μέτρα της νέας συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΤΡΟΙΚΑ Απο τις 7 ΜΑΪΟΥ!ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ!
Θα τραβήξεις Ε-Σ-Υ ! την σκανδάλη; Θα σκοτώσεις Ε-Σ-Υ ! την οικογένειά ΣΟΥ;
Τα πιο πολλά απο αυτά τα έχει διαρρεύσει η Τρόικα είτε επίσημα είτε ανεπίσημα για να τα εμπεδώσει ο κόσμος! Άλλωστε δηλώνουν όπου βρεθούν και όπου σταθούν οτι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχουν υπογράψει και έχουν δεσμευτεί οτι θα εφαρμόσουν πλήρως το Μνημόνιο 2 αλλά και τα όποια Μεσοπρόθεσμα προκύψουν.
Δείτε αναλυτικά:...

Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!!!!

Πάνο Καμμένο ο Δημαράς ψήφισε τον νόμο για την απόδοση Ιθαγένειας στους Λαθρομετανάστες...


Σύμφωνα με τα Πρακτικά της Βουλής Συνεδρίαση ΠΑ’, Τετάρτη 10.03.2010, σελίδες 4846-4849, στην ονομαστική ψηφοφορία...
ψήφισαν συνολικά 269 βουλευτές, ΝΑΙ 170 ΟΧΙ 96 και ΠΑΡΩΝ 3
1η Σημείωση: Ο τότε Βουλευτής ΠΑΣΟΚ και νυν Ανεξάρτητος Βουλευτής Β’ Αθηνών Ιωάννης (Γιάννης) Δημαράς, Πρόεδρος του Κόμματος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ήταν παρών και ψήφισε ΝΑΙ... Τα έμαθες τα νέα Παναή;...

Βρε τα μπουμπούκια!!Μέλος της Χρυσής Αυγής κατηγορούμενος για διπλό φονικό. Πρόκειται για υποψήφιο περιφερειάρχη.H XΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Μέλος της Χρυσής Αυγής κατηγορούμενος για διπλό φονικό
Επεισόδια αστυνομικών - μελών της Χρυσής Αυγής για την παρουσία μεταναστών στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα (φωτογραφία αρχείου). Σε τέτοιες δράσεις συμμετείχε ο κατηγορούμενος για διπλό φονικό.Οι μαρτυρίες ενός υπαξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού και ενός ιδιοκτήτη πρατηρίου καυσίμων στη λεωφόρο Λαυρίου φέρονται να οδήγησαν τους αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής στην εξιχνίαση του διπλού εγκλήματος που διαπράχθηκε τον Φεβρουάριο του 2009 στο Χαλάνδρι, με θύματα τον μέντιουμ Μιχάλη Μουτάφη και τη γραμματέα του Παρασκευή Γκέζου. 
Ως δράστης του εγκλήματος κατηγορείται ένας 36χρονος, από τα δραστήρια μέλη της Χρυσής Αυγής, με ψηφοδέλτιο της οποίας κατήλθε υποψήφιος περιεφερειάρχης στη Δυτική Ελλάδα λαμβάνοντας 7.301 ψήφους!... Παράλληλα, φέρεται να πρωτοστατούσε σε επεισόδια στον Αγιο Παντελεήμονα εις βάρος μεταναστών, ενώ στην κατοχή του είχε βρεθεί – τον Φεβρουάριο του 2010 – ένα όπλο. Είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για συμμετοχή σε απόπειρα δολοφονίας, σε εκβιασμούς ιδιοκτητών νυκτερινών κέντρων και για απειλές σε βάρος ενός γνωστού λαϊκού τραγουδιστή αλλά είχε απαλλαγεί.

Ο ΔΗΜΑΡΑΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΤΟΥΦΥΓΑΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ. ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝΣε αναβρασμό βρίσκονται τα στελέχη του Άρματος Πολιτών, έπειτα από την απόφαση του Γιάννη Δημαρά να συνεργαστεί με τον Καμμένο. 
Ο Δημαράς ήταν προδιαγεγραμμένο ότι θα ακολουθούσε τον Καμμένο λόγω προσωπικής φιλίας και γειτονίας. Τα στελέχη του κόμματος όμως που ίδρυσε δεν είναι διατεθειμένα να τον ακολουθήσουν. Με ανακοίνωσή τους καταδικάζουν την απόφαση του Δημαρά και μας ενημερώνουν ότι μια ισχνή μειοψηφία ακολούθησε το άλμα του πρώην αρχηγού τους!
Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Καταδικάζουμε την απόφαση της ισχνής μειοψηφίας της Πολιτικής Γραμματείας και του προέδρου του Παν. Άρματος Πολιτών, Γιάννη Δημαρά, με την οποία θα συνεργαστεί με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τον Πάνο Καμμένο....
Το μόνο που καταφέρνει ο κ. Δημαράς πηγαίνοντας στο κόμμα του Καμμένου είναι να πάρει μαζί του, το άρμα χωρίς τις ρόδες και τα άλογα, το οποίο είχαν τιμήσει με την ψήφο τους στις περιφερειακές εκλογές στην Αττική οι πολίτες με 230.000 ψήφους.
Η πλειοψηφία της Πολιτικής Γραμματείας, η Νεολαία και η συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών και των μελών του κόμματος στην Αττική και στην υπόλοιπη Ελλάδα, θα ανακοινώσουν αύριο την απόφασή τους. Η κατεύθυνση της οποίας βασίζεται στις αρχές και τις αξίες που δημιούργησαν το Άρμα Πολιτών, καθώς και στις πρόσφατες αλλεπάλληλες αποφάσεις της Πολιτικής Γραμματείας, τις οποίες παρέκαμψε και αγνόησε ο κ. Δημαράς.
Εξάλλου στις 28/3/2012 υπήρξε σχετική ανακοίνωση του κόμματος που αναφερόταν ρητά η απόφαση για συγκρότηση Αντιμνημονιακού Μετώπου προοδευτικής κατεύθυνσης για να απελευθερωθεί η χώρα από τα δεσμά της κρίσης στην οποία την βύθισε το πολιτικοοικονομικό κατεστημένο. Στην ίδια ανακοίνωση αναφερόταν ότι απορρίπτεται κάθε σενάριο συνεργασίας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Το Άρμα Πολιτών το δημιουργήσαμε για να έχει ο λαός μας ζωή με ιδανικά και όχι επιβίωση με δανεικά, και δεν συμπράττουμε στην διάσωση πρώην βουλευτών της ΝΔ που διεκδικούν με νεοφιλελεύθερο «αντιμνημονιακό» μανδύα να διασώσουν την δική τους «πατρίδα» χωρίς να διασώζουν την Ελλάδα και το λαό.
Για το γνήσιο της ανακοίνωσης:
Παναγούλης Στάθης, περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με το Άρμα Πολιτών,
Αθανασίου Νάσος , περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με το Άρμα Πολιτών
Τασιόπουλος Σταύρος, υπεύθυνος Νεολαίας
Χαλαζιάς Αλέξης, μέλος πολιτικής γραμματείας
Κοντονάσιος Σωτήρης, μέλος πολιτικής γραμματείας
Σιδηρόπουλος Κώστας, μέλος πολιτικής γραμματείας
Καραχάλιος Κώστας, μέλος πολιτικής γραμματείας
Ζαβιτσάνος Σπύρος,μέλος πολιτικής γραμματείας
Γεννιά Γεωργία, μέλος πολιτικής γραμματείας
Διομήδης Στάθης, μέλος πολιτικής γραμματείας».

ΕΛΛΗΝΑ , ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΥΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ..!!!!!
Το λεξικό της Wikipedia δίνει τον εξής ορισμό της τυραννίας:

Σύμφωνα με τον Πλάτωνα και τον Αριστοτέλη, τύραννος είναι ‘κάποιος που κυβερνά παρά τον νόμο, φροντίζει για το ίδιο συμφέρον αντί για αυτό των πολιτών, και χρησιμοποιεί ακραίες και σκληρές τακτικές εναντίον του λαού που κυβερνά και εναντίον άλλων λαών’”.

Οι Έλληνες σήμερα ζούν υπό τυραννικό καθεστώς για 9 συγκεκριμένους λόγους.

Ολόκληρο το ντοκουμέντο της καταστροφής μας, διαβάστε τι μας περιμένει τον Ιούνιο.


 

Διαβάστε εδώ ολόκληρο το ντοκουμέντο.document___.jpg


Με τον ψευδεπίγραφο τίτλο ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΣΟΔΩΝ ΚΑΙ ΕΝΘΑΡΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ το ΔΝΤ επιτάσσει προς τους υποτακτικούς Σαμαροβενιζέλους, τα νέα μέτρα.
Ενδεικτικά σας αναφέρουμε:
- Πλέον ευέλικτες σχέσεις εργασίας
- Αύξηση του συντελεστή ΦΠΑ από 6,5% σε 13%
- Κατάργηση μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ που ισχύει στα νησιά
- Υπαγωγή των αγροτών σε ΦΠΑ 
- Ειδικός φόρος κατανάλωσης σε ποτά
- Αύξηση τέλους ταξινόμησης σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα 
- Επιπλέον μείωση του αφορολόγητου ορίου
- Αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών ακινήτων κάθε χρόνο
Ο κατάλογος των εξουθενωτικών μέτρων δεν έχει τέλος.
Έχετε στη διάθεσή σας, ολόκληρο το ντοκουμέντο της ντροπής. Μέσα από τις 113 σελίδες του επιχειρείτε ο εξανδραποδισμός του ελληνικού λαού και η οικονομική υποδούλωση της χώρας με την πρόθυμη συνδρομή των ντόπιων Κουϊσλιγκς.
Για αυτό αποφεύγουν να θίξουν το θέμα των μέτρων του Ιουνίου και προσπαθούν να μας αποπροσανατολίσουν με χυδαίους σκυλοκαυγάδες, λαθρομετανάστες κτλ 

Aπίστευτη ανθελληνική διαφήμιση στη Βρετανία! 6 Μαρτίου 2012 Gossip 650 Aπίστευτη ανθελληνική διαφήμιση στη Βρετανία! Αυτό δεν είναι απλά θράσος, είναι προσβολή ενός Έθνους, της ιστορίας της Τελευταίο παράδειγμα η διαφήμιση του Βρετανικού περιοδικού Spectator η οποία έχει προακαλέσει οργή και σφοδρές αντιδράσεις στο διαδίκτυο. Τι λέει η διαφήμιση; «Οι περισσότεροι Γερμανοί έχουν στην κατοχή τους και μια δεύτερη ιδιοκτησία. Το όνομα αυτής, Ελλάδα». Και μάλιστα οι αφίσες αυτές έχουν αναρτηθεί σχεδόν σε όλες τις μεγάλες Γερμανικές πόλεις. Το πιο εξωφρενικό είναι ότι και αρκετοί χρήστες στο Twitter βρίσκουν τη διαφήμιση χιουμοριστική! Αξίζει να σηειωθεί ότι το περιοδικό Spectator ανήκει στους David και Frederick Barclay, κάτοχοι και της Daily Telegraph.


  • 6


 Aπίστευτη ανθελληνική διαφήμιση στη Βρετανία!
Αυτό δεν είναι απλά θράσος, είναι προσβολή ενός Έθνους, της ιστορίας της Τελευταίο παράδειγμα η διαφήμιση του Βρετανικού περιοδικού Spectator η οποία έχει προακαλέσει οργή και σφοδρές αντιδράσεις στο διαδίκτυο. Τι λέει η διαφήμιση;
«Οι περισσότεροι Γερμανοί έχουν στην κατοχή τους και μια δεύτερη ιδιοκτησία. Το όνομα αυτής, Ελλάδα». Και μάλιστα οι αφίσες αυτές έχουν αναρτηθεί σχεδόν σε όλες τις μεγάλες Γερμανικές πόλεις.
Το πιο εξωφρενικό είναι ότι και αρκετοί χρήστες στο Twitter βρίσκουν τη διαφήμιση χιουμοριστική! Αξίζει να σηειωθεί ότι το περιοδικό Spectator ανήκει στους David και Frederick Barclay, κάτοχοι και της Daily Telegraph.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...