Πέμπτη, 19 Απριλίου 2012

Επιστολή παραίτησης υποψήφιου (Χαιρέτη Χαράλαμπου) από τους Ανεξάρτητους Έλληνες"Σήμερα το απόγευμα ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» - Πάνος Καμμένος στον Νομό Ρεθύμνης.
Οι Υποψήφιοι (κατά αλφαβητικοί σειρά) ήταν οι εξής;:
ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
ΤΣΑΒΛΙΔΟΥ ΜΑΝΙΑ -
ΧΑΙΡΕΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΜΠΑΜΠΗΣ)
- ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, πρ. Διευθ.πολεοδομίας

Σχετική ανακοίνωση κυκλοφόρησε από το κόμμα στις περισσότερες τοπικές και όχι μόνο, εφημερίδες, η οποία ήταν προϊόν απίθανων ετερόκλητων διακομματικών συσχετισμών. Ακολούθως προέκυψε στη πόλη του Ρεθύμνου, μια αναπάντεχη εσωκομματική φαγωμάρα των ως άνω ετερόκλητων διακομματικών ομάδων (Ανεξάρτητοι Έλληνες, Κόμμα Νότη Μαριά, Άρμα Πολιτών) η οποία δυστυχώς μου επιβεβαίωσε τα όσα τις προηγούμενες μέρες με είχαν εντόνως
θορυβήσει.

Η ενότητα του εν λόγω σχηματισμού κατέρρευσε συθέμελα στη πράξη και στην βάση, απογυμνώνοντας την πικρή αλήθεια, ότι σε τούτο τον τόπο θα επιπλέει πάντα η ανειλικρίνεια το ψεύδος και η φαυλότητα. Αποτέλεσμα ήταν να παραιτηθούν τα τρία από τα τέσσερα πρόσωπα του ψηφοδελτίου των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» στο Ρέθυμνο. Δεν δύναται να ομιλήσω για τους λόγους παραίτησης των έτερων 2 συνυποψήφιων μου, αλλά στα όσα σχετίζονται με την δική μου θέση, δηλώνω ότι παραιτούμαι από την βουλευτική υποψηφιότητα, καταθέτοντας ταυτόχρονα και την κομματική μου ταυτότητα, αφού πλέον το συγκεκριμένο πολιτικό μόρφωμα δεν με εκφράζει σε καμία περίπτωση.
Ουδέποτε είχα εμπλακεί στο παρελθόν σε οποιοδήποτε πολιτικό φορέα και σήμερα επιβεβαιώνομαι ότι ορθώς έπραττα. Το κύριο μέλημα για να κατέλθω υποψήφιος βουλευτής στο Νομό, πηγάζει από τις αγνές προθέσεις μου για να εκφραστώ και να προσφέρω τα μέγιστα των δυνάμεών μου στο τόπο μου.

Το κόμμα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» από το οποίο μου ζητήθηκε επίμονα και επιτακτικά να το στηρίξω με την υποψηφιότητα μου τις τελευταίες εβδομάδες, μου απέδειξε ότι χρήζει αρκετού χρόνου ωρίμανσης ακόμα.

Έλληνες: Ο πιο πιστός λαός της Ευρώπης!


Τον υψηλότερο δείκτη θρησκευτικότητας μεταξύ των πολιτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουν οι Έλληνες… σύμφωνα με πανευρωπαϊκή έρευνα. Σύμφωνα με τα στοιχεία, οι Έλληνες χαρακτηρίζονται ως ο πιο “πιστός” λαός της Ευρώπης, με το ποσοστό των πολιτών που δηλώνουν ότι πιστεύουν στον Θεό, να ανέρχεται στο 81%. Το αντίστοιχο ποσοστό των πολιτών της ΕΕ που δηλώνουν ότι πιστεύουν στον Θεό, είναι 52%.

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Τους υποψηφίους βουλευτές σε όλη την Ελλάδα με το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Συμμαχίας  αναμένεται να παρουσιάσει εντός των ημερών η Ντόρα Μπακογιάννη στα γραφεία του κόματος στην Συγγρού. Σύμφωνα με με πληροφορίες οι μέχρι τώρα υποψήφιοι είναι οι εξής:

Οι υποψήφιοι της NΔ ανά νομό


Στη δημοσιότητα δόθηκαν από τη Νέα Δημοκρατία τα πλήρη ψηφοδέλτια του κόμματος εν όψει των εκλογών της 6ης Μαΐου, που περιλαμβάνουν 412 υποψήφιους σε 56 εκλογικές περιφέρειες.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος του κόμματος, Γ. Μιχελάκης οι μισοί περίπου υποψήφιοι είναι νέα πρόσωπα, ενώ δόθηκε μεγάλη έμφαση στους προερχόμενους από τη νεολαία, αλλά και σε νέους επιστήμονες.

Oι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ σε όλη την Ελλάδα

Τις υποψηφιότητες του ΠΑΣΟΚ ενέκρινε το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ. Ο πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελος Βενιζέλος ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου στην Αχαΐα, ο Παύλος Γερουλάνος κατεβαίνει στην Α' Αθήνας και στη Β' Αθήνας οι Δημήτρης Ρέππας, Γιάννης Ραγκούσης, Άννα Βερούλη, Μιλένα Αποστολάκη, Ροδούλα Ζήση. Στο Υπόλοιπο Αττικής θα θέσει υποψηφιότητα ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου και ο δημοσιογράφος του MEGA Αντώνης Λιάρος, ενώ ένας άλλος δημοσιογράφος της ΝΕΤ πολιτικός συντάκτης Διονύσης Μποτώνης κατεβαίνει στη Ζάκυνθο. Στα Τρίκαλα κατεβαίνει ο Κώστας Παταβούκας ενώ στη Α' Θεσσαλονίκης ο Γιάννης Γούναρης.

Οι υποψήφιοι της Χρυσής Αυγής σε όλη την Ελλάδα

Ανακοινώθηκαν οι λίστες του κόμματος του Ν. Μιχαλολιάκου


Η πλήρης λίστα που δημοσιοποιήθηκε στις αρχές Απριλίου.

ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΤΗΣ AÇTOSH
  • Επανεμφάνιση του Στρατού για την Απελευθέρωση Αλύτρωτων Αλβανικών  Εδαφών.
  • Τελεσίγραφο δύο εβδομάδων.
  • Τελεσίγραφα σε Κοσσυφοπέδιο, Σκόπια και Ελλάδα
  • Αναφορά και πάλι για ένοπλη δράση στην Θεσπρωτία.

Πρώην αναλυτής της NSA: Το τσουνάμι (tsunami) προκλήθηκε από πυρηνικές βόμβες.

Bookmark and Share

Ο πρώην αναλυτής της NSA, Jim Stone (Τζιμ Στόουν), υποστηρίζει ότι δεν υπήρξε σεισμός ισχύος 9,0. Το τσουνάμι (tsunami) προκλήθηκε από πυρηνικές βόμβες στη θάλασσα και η έκρηξη και η τήξη του πυρήνα του Φουκουσίμα προκλήθηκαν από μίνι – πυρηνικά κρυμμένα στις φωτογραφικές μηχανές που εγκαταστάθηκαν από μια ισραηλινή εταιρία ασφάλειας. Το κίνητρο: η τιμωρία της Ιαπωνίας για την προσφορά να εμπλουτίσει το ιρανικό ουράνιο και την παρέκκλιση από τις υπαγορεύσεις της Νέας Τάξης Πραγμάτων Αυτός ο ιστοχώρος διατηρεί την κρίση αλλά προσφέρει αυτήν την εισαγωγή από τον James Farganne στο πνεύμα της ελεύθερης συζήτησης.

ΚΑΜΜΕΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ

ΝΕΟ ΦΙΑΣΚΟ Καμμένου, για να εξαπατήσει ψηφοφόρους — Κάνει ερώτημα για κάτι που πάλι έχει προαποφασίσει…
Ακόμα και οι πέτρες ξέρουν εδώ και 8-10 μέρες, ότι ο δημαγωγός Καμμένος, έχει επιλέξει σαν αρχηγός κόμματος, να θέσει τη διπλή του υποψηφιότητα, αφενός στη Β’ Αθηνών και αφετέρου στη Θεσσαλονίκη. Αυτό καθορίστηκε από τις σφυγμομετρήσεις που παραγγέλνει για λογαριασμό του, για να μάθει, που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να βγάλει βουλευτές, ώστε να διασφαλίσει τη δική του προσωπική θέση και το πολιτικό του μέλλον και χέστηκε και τους υπόλοιπους.
Αφού λοιπόν το είχε αποφασίσει εδώ και αρκετές μέρες και το διέδωσε, ώστε ο προσωπικός του μηχανισμός να το επιβάλει ήδη από νωρίς, το Μεγάλο Σάββατο ο (επίσης ευφυής σαν τον Λοβέρδο), κρέμασε δημαγωγικό ερώτημα στη σελίδα που έχει στο facebook, για να πουν τάχα οι καμμένοι ανεξάρτητοι, ποια εκλογική περιφέρεια του ….διαλέγουν, σαν δεύτερη επιλογή, μετά την στάνταρ Β’ Αθηνών…

Με το που έβαλε το ερώτημα, η επιλογή Β’ Θεσσαλονίκης βγήκε κατ’ ευθείαν …γκαστρωμένη, λες και η ομάδα των 900 περίμενε το ερώτημα-πυροτέχνημα, της ψευδεπίγραφης δημοκρατικότητας του αρχηγίσκου. Όταν η ροή των γνήσιων προτάσεων μπήκε σε μια λογική σειρά από χθες Κυριακή του Πάσχα, ο κόσμος που τον έχει πάρει χαμπάρι, για την υποκρισία του και τον πολιτικό του τυχοδιωκτισμό του, τον άρχισε στο δούλεμα, όπως: στη Λαπαρδά, στο Καρπενήσι (μάλλον επειδή είναι νησιώτης???), στον Έβρο, μη βάλεις πουθενά κλπ ωραία και ευτράπελα.
Καμμένε, ρώτησες κανέναν σοβαρό άνθρωπο να σου πει και να σου εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους έχεις κάνει μεγάλη προεκλογική κοιλιά???
Καμμένε, περιμένω να ανακοινώσεις και τη συμμετοχή του ψευτοκρητικού πολιτικού δραχμοαπατεώνα Καζάκη….. Με δημοκρατικές διαδικασίες έτσι???…  Στο στυλ «Μαλάκα κοίτα τι σου διάλεξα να αποφασίσεις»

ΨΗΦΙΖΩ ΚΟΜΜΑΤΑ & ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΥΝ 300 ΤΟΥ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟΥ — ΟΥΤΕ ΜΙΣΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΧΡΙΤΕΣ

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

e
ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ  ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ  ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ  Η  ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
 
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΔΝΤ
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΛΙΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ.
 
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ  ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ ΤΗ
 
AΠOΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ ΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ  ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ  ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,
ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΘΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ  ΠΑΣΟΚ & Ν.Δ.  ΠΟΥ  ΘΑ  ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ..
ΤΑ  ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ  ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΩΝ  ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΛΑΒΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
ΕΛΛΗΝΕΣ  ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!
ΕΛΛΗΝΕΣ  ΣΩΣΤΕ  ΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ.
Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΥΡΙΣΚΕΤΕ ΣΕ ΕΣΧΑΤΟ ΚΙΝΔΥΝΟ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...