Δευτέρα, 23 Απριλίου 2012

Max Keiser:Το χρέος δεν είναι της Ελλάδας….

Max Keiser:Θα δούμε ένα οικονομικό ολοκαύτωμα στην Ελλάδα

 Max Keiser: «Το όλο εγχείρημα του ευρώ ήταν ιδέα της Γερμανίας. Ήταν ένα εγχείρημα ύπουλο, που αποσκοπούσε στο να γίνει δυνατή η επανένωση Ανατολικής και Δυτικής Γερμανίας. Τώρα που η Γερμανία επανενώθηκε, τριγυρνάει στην Ευρώπη σαν το πεινασμένο θηρίο....


Το απίστευτα δυσανάλογο χρέος της Ελλάδας έχει, στην πραγματικότητα, συσσωρευτεί σε διάφορες τράπεζες ανά τον κόσμο και φορτώθηκε στον ισολογισμό της Ελλάδας», δήλωσε ο οικονομικός αναλυτής, και περιέγραψε στην κατάσταση ως «οικονομικό ολοκαύτωμα».

«Το χρέος της Ελλάδας δεν προέρχεται από την Ελλάδα», είπε ο Keiser. «Προέρχεται από αυτές τις άλλες χώρες, που έχουν χρησιμοποιήσει την Ελλάδα ως χωματερή τοξικού χρέους.

Και τώρα η ελληνική κυβέρνηση απαιτεί να ......αποπληρώσει αυτό το τοξικό χρέος ο ελληνικός λαός. Αλλά εξυπακούεται ότι οι Έλληνες δεν θα είναι σε θέση να πληρώσουν αυτό το χρέος. Επομένως, σύντομα θα γίνουμε όλοι μάρτυρες ενός οικονομικού ολοκαυτώματος».

Eτοιμάζουν να βγάλουν στο σφυρί 200.000 σπίτια … αν ψηφίσετε Πasok ή Ν.Δ.


Ισχυρό σοκ σε 200.000 κατόχους ακινήτων που δεν πληρώνουν τις δόσεις των στεγαστικών δανείων αναμένεται να επιφέρει η απόφαση της τρόικας να επιταχύνει χρονικά τις διαδικασίες που σχετίζονται με τις κατασχέσεις των ακινήτων από τις τράπεζες, αλλά και ταυτόχρονα να ξεκινήσουν μαζικοί πλειστηριασμοί σπιτιών και καταστημάτων από το καλοκαίρι του 2012.

Υποψήφιος του ΚΚΕ σε δημοκρατική δράση... Φαντάζεστε να άνηκε στην "ακροδεξιά" ΤΙ θα γινόταν;....


ΚΚΕ υποψήφιος σε δημοκρατική δράση
Aπολαυστε τον υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ σε παλιούς ειρηνικούς ακτιβισμούς.

ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΕΠΑΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ!!!


 Άρχισαν τα όργανα για το κυβερνητικό COLPO GROSSO με τους λαθρομετανάστες... Οι κηφήνες της κυβέρνησης βρήκαν τον τρόπο να μοιράσουν στους εθνικούς εργολάβους δημόσιο χρήμα με το τσουβάλι..

2.000.000 ευρώ θα μας στοιχίσει η μετατροπή του στρατοπέδου στην Αμυγδαλέζα σε κέντρο υποδοχής λαθραίων...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...