Πέμπτη, 26 Απριλίου 2012

"Τα Πασοκοζόμπι δεν είναι χορτοφάγα...θέλουν κι άλλο αίμα"...Δείτε φώτο από την συγκέντρωση του Παπουτσή..


Γράφει ο Jack the Ripper

Το βαθύ ΠΑΣΟΚ και τα ευεργετημένα κομματοΖΟΜΠΙ του είναι ακόμα εδώ.
Δείτε τι έγινε στο Μέγαρο Μουσικής και στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Χρήστου Παπουτσή  για την Α’ Αθήνας.
....


Ανάμεσα λοιπόν σε αυτά τα γραβατωμένα κομματόζόμπι  χώθηκε και ο ...γραφικός πρώην προπονητής  Νίκος Αλέφαντος, ο οποίος αντάλλαξε θερμή χειραψία με τον κ. Παπουτσή, ενώ στο τέλος της ομιλίας σηκώθηκε όρθιος φωνάζοντας και γελοιοποιώντας ακόμα περισσότερο την συγκέντρωση παρωδία: «Είσαι ο Μαραντόνα της πολιτικής, πάρτο πάνω σου αγόρι μου»!

Ο αρχηγός των ζόμπι στην ομιλία του, τόνισε μεταξύ άλλων.....

ΣΟΚ: Αλλάζουν ξανά το Σύνταγμα προς όφελος τους!


ΣΟΚ: Αλλάζουν ξανά το Σύνταγμα προς όφελος τους!Αλλάζει το σύνταγμα μετά τη συγκρότηση της νέας βουλής με πρωτοβουλία ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. 5ετής θητεία, αύξηση βουλευτών και μεγαλύτερη δύναμη στα 2 πρώτα κόμματα εις βάρος των μικροτέρων οι αλλαγές. Η ανασύνθεση του πολιτικού σκηνικού που θα διαμορφωθεί μετά τις εκλογές περνά και μέσα από τη διαδικασία αναθεώρησης του Συντάγματος, η οποία είναι βέβαιον ότι θα ξεκινήσει αμέσως μετά τη συγκρότηση της νέας Βουλής με πρωτοβουλία των δύο μεγαλυτέρων κομμάτων (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ).
Ηδη από τις επόμενες ημέρες το Κέντρο Πολιτικής Ερευνας και Επικοινωνίας που λειτουργεί στην Ελλάδα και πρόσκειται στη ΝΔ θα αναρτήσει στον διαδικτυακό ιστότοπό του 20 προτάσεις για την τροποποίηση του Συντάγματος που αναφέρονται στην αλλαγή του πολιτικού συστήματος. Οπως πληροφορείται «Το Βήμα», στις αλλαγές αυτές συμφωνεί η ηγεσία της ΝΔ αλλά και ο πρώην πρωθυπουργός κ. Κ. Καραμανλής και αναμένεται να κυριαρχήσουν στον διάλογο που θα ξεκινήσει αμέσως μετά τις εκλογές.
Μεταξύ των προτάσεων αυτών περιλαμβάνονται:
Αυστηρά 5ετής κοινοβουλευτική θητεία
Προτείνεται σταθερή κοινοβουλευτική θητεία με διάλυση της Βουλής μόνον εφόσον το εγκρίνουν τα 2/3 των μελών του Κοινοβουλίου, κατά τα πρότυπα της ρύθμισης που εισήχθη πρόσφατα και στο βρετανικό κοινοβούλιο. Κατά πάσα πιθανότητα, η θητεία που θα προταθεί θα είναι πενταετής. Εχει επίσης προταθεί, αν κατά τη διάρκεια της πενταετίας προκηρυχθούν για οποιονδήποτε λόγο πρόωρες εκλογές, η κυβέρνηση που θα προκύψει από αυτές να έχει θητεία μόνο για το υπόλοιπο της πενταετίας.

ΜΙΑ ΡΟΧΑΛΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ,ΚΟΥΒΕΛΗ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΑΙΝΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ. ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΚΑΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ !!!!!!!!!

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ... ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ!


ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ! Μπορεί να έχουν ζαλίσει τον κοσμάκη με την οικονομική λαίλαπα, αλλά υπογείως τα γνωστά αντεθνικά κέντρα κάνουν τη δουλίτσα τους. Επειδή λοιπόν δεν είναι όλα τα θέματα οικονομικής φύσεως και δεν επιτρέπεται να σκεφτόμαστε μόνο την τσέπη μας, έχουμε άλλη μια ΠΡΟΚΛΗΣΗ απο τον Κουβέλη και την παρεούλα του (δεν διάλεξε άλλωστε τυχαία την περιβόητη Ρεπούση!). Στο προεκλογικό τους πρόγραμμα εντάσσουν την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ, ΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΥ, καθώς και την ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ! Και όλα αυτά φυσικά για μην θίγονται οι αλλόθρησκοι που έχουν κατακλύσει την Πατρίδα ΜΑΣ... Ενημερώστε φίλους και γνωστούς, γιατί δυστυχώς ο κόσμος δεν γνωρίζει και πολλές φορές "τσιμπάει" στα ωραία λόγια!

ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΝΤΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΤΡΕΧΟΥΝΕ ΝΑ ΚΤΙΣΟΥΝΕ ΤΖΑΜΙ


To ΠΑΣΟΚ ξεκινά με δεξαμενή 200.000 πρασινολαμόγιωνΣε «μαύρη λίστα» μπήκαν 200.000 άτομα που εισέπρατταν παράνομα συντάξεις, επιδόματα και άλλες παροχές ως συγγενείς συνταξιούχων- «φάντασμα», «μαϊμού» ανάπηρων, αλλοδαπών, οι οποίοι δήλωναν ως μόνιμο τόπο διαμονής την Ελλάδα για να εισπράττουν υψηλότερες συντάξεις, μη δικαιούχοι οικογενειακών και άλλων επιδομάτων, συνταξιούχων που εισέπρατταν διπλό ΕΚΑΣ και επιχειρήσεις και ασφαλισμένοι με εικονική ασφάλιση (μέσω πλαστών βεβαιώσεων εργοδότη κ.ά.).
Η ζημιά για τα Ταμεία, όπως δήλωσε χθες ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γ. Κουτρουμάνης ανακοινώνοντας την παραπομπή στη Δικαιοσύνη χιλιάδων υποθέσεων και την αναδρομική αναζήτηση των καταβληθέντων, «αγγίζει» τα 700 - 750 εκατ. ευρώ. Και, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του υπουργού, μπορεί να φτάσει τα 850 εκατ. ευρώ με την ολοκλήρωση των ελέγχων έως το τέλος του έτους παρά τα «μικρά και μεγάλα συμφέροντα που διαμορφωθήκαν μέσα από πελατειακές αντιλήψεις και αντιστέκονται, σε αντίθεση με την πλειονότητα των πολιτών που δεν έκλεψαν και δεν συμμετείχαν σε κανένα φαγοπότι».

ΦΡΙΚΗ Ο Έλληνας φορολογούμενος πλήρωσε κι από πάνω Ιρακινό λαθρομετανάστη βιαστή με απόφαση του Δικαστήριου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων


Νέα καταδίκη της Ελλάδας από το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, αυτή τη φορά για το γεγονός ότι η ελληνική νομοθεσία δεν προβλέπει ανώτερο όριο κράτησης για αλλοδαπούς που πρόκειται να απελαθούν, το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Η καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου για την παραβίαση από πλευράς Ελλάδας του δικαιώματος στην ελευθερία και στην ασφάλεια, πάρθηκε με αφορμή….την περίπτωση του Ιρακινού βιαστή Καρίμ Μαθλούμ, ο οποίος ενόψει της απέλασής του από τη χώρα παρέμεινε για δύο χρόνια και τρεις μήνες υπό κράτηση.

Ο Καρίμ είχε καταδικασθεί από τα ελληνικά δικαστήρια σε φυλάκιση 15 ετών και 6 μηνών για σεξουαλική κακοποίηση, εξέτισε τα 2/3 της ποινής του αλλά παρέμεινε, για περίπου δυόμισι χρόνια ακόμη υπό κράτηση, μέχρις ότου απελαθεί από την Ελλάδα, με βάση διάταγμα που εκδόθηκε από τα δικαστήρια.

Έχουμε πόλεμο! Ξεκίνησαν προεκλογικά οι κατασχέσεις σπιτιών για οφειλές 300 ευρών στην εφορία από τους αρχιψεύτες Βενιζέλο & Σαμαρά!


Νομίζετε δωσίλογοι ότι θα μας πάρετε εύκολα τα σπίτια για να τα προσφέρετε στην τρόικα;
Οι κυβέρνηση Τσολάκογλου και οι υποστηρικτές της Σαμαράς-Βενιζέλος, που προεκλογικά μας παραμυθιάζουν, έδωσαν εντολές και ξεκίνησαν προ-κατασχέσεις σπιτιών για οικογένειες που αδυνατούν να πληρώσουν όλα τα Χαράτσια που μας επέβαλαν.
Αντί να κυνηγήσουν τους χρηματοδότες τους φοροφυγάδες, έβαλαν στο στόχαστρο τα...

σπίτια μεροκαματιάρηδων για 300 κωλοευρώ!
Έχουν αναλάβει υποχρεώσεις απέναντι στους τραπεζίτες να εξαφανίσουν την ελληνική οικογένεια.
Παρουσιάζουμε την ειδοποίηση για κατάσχεση οικίας, που υπογράφει η προϊσταμένη της ΚΒ Εφορίας κα. Ευσταθία Κοντοπούλου.
Οι Σαμαράς-Βενιζέλος επέλεξαν να οδηγήσουν τον λαό μας σε εμφύλιο πόλεμο;
Έχουν την εντύπωση -επειδή ελέγχουν τους δικαστές και τα σώματα ασφάλειας- ότι ο λαός θα παραδώσει έτσι τα σπίτια του; Τον ιδρώτα μιας ζωής για τα παιδιά του;
Θα πιουν αίμα χωρίς αντίσταση;
Τα ΜΜΕ των νταβατζήδων καναλαρχών, των εργολάβων δημοσίων έργων, οι δημοσιογράφοι Υπηρεσίας θα αποσιωπήσουν το θέμα.
Όμως, κι αυτοί θα έχουν το τέλος των δωσίλογων…
Έχουμε πόλεμο!

Οχι στο ΜΝΗΜονιακή Αριστερά του Κουβέλη !


ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΡΙΞΩ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥ...

Η (κ.) ΡΕΠΟΥΣΗ ΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ...

Στις 15 Μαρτίου 1921, λίγα χρόνια μετά την μεγάλη σφαγή -γενοκτονία των Αρμενίων, λίγο πριν από το μεσημέρι, ο Αρμένιος πατριώτης Soghomon Tehlirian ύστερα από συστηματική παρακολούθηση δέκα ημερών, έκρινε πως έφτασε η.....
κατάλληλη στιγμή να εκτελέσει... το σχέδιο του.

Στην οδό Χίντεμπουργκ, σε ένα προάστιο του Βερολίνου, κάνει ανύποπτος την συνηθισμένη του βόλτα ντυμένος ευρωπαϊκά και ακολουθούμενος σε απόσταση μερικών μέτρων, κατά τα μουσουλμανικά έθιμα, από την σύζυγο του, ο οργανωτής του φρικιαστικότερου εγκλήματος στην ιστορία, της εξόντωσης των 1.500.000 Αρμενίων, ο άλλοτε υπουργός Εσωτερικών της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, ο Talat Pascha . Ο Τεχλιριάν ξεκίνησε από το απέναντι πεζοδρόμιο, διασταυρώνεται με τον Ταλαάτ, τον προσπερνάει και επιβραδύνει το βήμα του. Ξαφνικά γυρίζει πίσω και τον κοιτάζει κατάματα. Το βλέμμα του ήταν ο πόνος μιας ολόκληρης γενιάς. Ο Τεχλιριάν ήταν ήσυχος και η συνείδηση του ήταν ήρεμη. Ο Ταλαάτ έδειξε πως κατάλαβε κάτι, τα βλέφαρα του, όπως διηγήθηκε αργότερα ο εκτελεστής του, τρεμόπαιξαν. Θέλησε να λοξοδρομήσει για να αποφύγει τον άγνωστο διαβάτη, αλλά δεν πρόλαβε. Ο Τεχλιριάν έβγαλε το περίστροφο του και με μια αστραπιαία κίνηση το σήκωσε στο ύψος του κεφαλιού του γιγαντόσωμου Ταλαάτ. Μια σφαίρα ήτα αρκετή. Ο Ταλαάτ βρέθηκε ξαπλωμένος καταγής. Η γυναίκα του έπεσε λιπόθυμη ενώ ο κόσμος ξεπετάχτηκε στα μπαλκόνια και από τα παράθυρα φωνάζοντας, «πιάστε τον πιάστε τον». Ο Τεχλιριάν έτρεξε να εξαφανιστεί αλλά κάποιος που έρχονταν από την αντίθετη κατεύθυνση κατάφερε να τον συλλάβει. Στην δίκη που έγινε και η οποία συγκέντρωσε το παγκόσμιο ενδιαφέρων, ο Τεχλιριάν απολογούμενος απέρριψε την κατηγορία που του αποδίδονταν με την φράση : «Σκότωσα μα δεν είμαι δολοφόνος». Το δικαστήριο, μετά από μια δραματική δίκη τον αθώωσε. Η απόφαση αυτή έγινε δεκτή με ανακούφιση από την διεθνή κοινή γνώμη και θεωρήθηκε σαν μια πρώτη δικαίωση στο ανοσιούργημα της αρμένικης γενοκτονίας του 1915-16.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ Σ’ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΗΣΟΥΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Κατά την επικοινωνία μου με τους πολίτες στη β’ Αθηνών σαν υποψήφιος βουλευτής, πολλοί μου εξέφρασαν την επιθυμία τους να ψηφήσουν Χρυσή Αυγή.
Άνθρωποι απλοί , εργαζόμενοι , άνεργοι, άντρες γυναίκες, κάθε ηλικίας, χωρίς ιδιαίτερα χαρακτηριστικά ή συμπεριφορές ,εξέφραζαν ένα θυμό που υποβόσκει εδώ και καιρό στο αδιερεύνητο υποσυνείδητο τους.
Σε ερώτηση μου γιατί αυτή η .....
επιλογή; Η απάντηση ήταν ότι ,ε’ δεν
πρεπει να βρεθει κάποιος να τους κρεμάσει όλους;
Διαπίστωσα ότι οι Έλληνες έχουν ένα κενό δικαιοσύνης , ότι κανείς δεν
τους προστατεύει από τις αυθαιρεσίες των πολιτικών. Έτσι , μη
μπορώντας να αυτοδικήσουν οι ίδιοι , αναθέτουν σε κομματικό φορέα να
το πράξει, απενεχοποιωντας το εαυτό τους από έκνομες πράξεις.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...