Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012

Και στη δεύτερη “μάχη” της Κρήτης νίκησαν και πάλι οι υπερήφανοι Έλληνες Κρήτες τους…ναζί
«Το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της Χρυσής Αυγής, υποχώρησε πριν μπει στο χωρίο μας. Δύο μέλη της ομάδας έφτασαν με ΙΧ στη είσοδο του χωριού και όταν μας είδαν οπλισμένους με ξύλα στα χέρια ειδοποίησαν τους υπόλοιπους να υποχωρήσουν. Εμείς έχουμε μοιραστεί σε δύο ομάδες: Μία που παραμένει στο χωριό και άλλη μία που βρίσκεται στον χώρο που θέλουν να καταλήξουν.

Γέμισε την παραλιακή με τις...αφίσες του!Αποκρουστικό θέαμα στην παραλιακή του Ηρακλείου με τις αφίσες υποψηφίου

Γέμισε την παραλιακή με τις...αφίσες του!


Κατέβηκα σήμερα να κάνω μία βόλτα στην παραλία (μήπως και ξεχαστώ λίγο) από τα προβλήματά μου...

Τι το ήθελα! Έγινα...."μπουρλότο"! Αν αναρωτιέστε για ποιο λόγο, δείτε την φωτογραφία που σας αποστέλλω...

Τον κύριο ούτε τον ξέρω ούτε κι έχω κάτι μαζί του, προς Θεού.

Δεν του είπαν, όμως, ότι είναι παράνομη η αφισοκόλληση με τις φάτσες υποψηφίων σε προεκλογική περίοδο; Είχε γεμίσει, κυριολεκτικά, την παραλιακή λεωφόρο με τις αφίσες του! Έλεος!

Ελπίζω να γίνει κάτι..

Μία αναγνώστρια

"Μπλόκο" παντού: Ανεπιθύμητη η Χρυσή Αυγή στη Κρήτη "Μπλόκα" στην Χρυσή Αυγή στήνουν οι κάτοικοι των χωριών της Κρήτης, στις περιοχές όπου υπάρχουν πληροφορίες για άφιξη του κλιμακίου που έχει μεταβεί στο νησί από την Αθήνα.


"Μπλόκα" στην Χρυσή Αυγή στήνουν οι κάτοικοι των χωριών της Κρήτης, στις περιοχές όπου υπάρχουν πληροφορίες για άφιξη του κλιμακίου που έχει μεταβεί στο νησί από την Αθήνα, μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Τα μέλη της Χρυσής Αυγής κινούνται με ένα μικρό πούλμαν στην ενδοχώρα του νομού Ηρακλείου, όμως στα σημεία όπου έχουν επιχειρήσει να...
σταματήσουν συναντούν...σθεναρή αντίσταση και αναγκάζονται να αλλάξουν δρομολόγιο!
Αυτό συνέβη στους Κουνάβους, το χωριό του Ηρακλείου που βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος πριν από λίγες ημέρες μετά το αιματηρό περιστατικό και την άγρια συμπλοκή μεταξύ Βούλγαρων και Ελλήνων, επισημαίνει το τοπικό ιστολόγιο Prismanews.

Ο μεγάλος "αγωνιστής" της "Δημοκρατίας" Μανώλης Γλέζος, παρευρίσκεται στην κηδεία του "συντρόφου" Ενβέρ Χότζα το 1985 στα Τίρανα.......Ρε…..Σαμαρά σε …βάπτιση πάνε ποιο..πολλοί στην ΚρήτηΜήνυμα νίκης έστειλε το βράδυ της Κυριακής, ο πρόεδρος της ΝΔ, Α.Σαμαράς,από το Ηράκλειο και το Κλειστό Γυμναστήριο του Λίντο  χωρητικότητας άντε 700 ατόμων στην καλύτερη περίπτωση , παρουσία των λιγοστών υποστηρικτών του κόμματος, αφού εάν πήγαιναν τα …σόγια των υποψηφίων δεν έφτανε για πιπέρι ο χώρος,  Ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε εκτενή αναφορά στις υποδομές (αεροδρόμια ,  λιμάνια και στο Μουσείο Ηρακλείου γεφύρια στάνες και μποστάνια), τις εξαγωγές κρητικών προϊόντων, το εμπόριο και τον αγροτικό κόσμο, αλλά και στην ανάγκη να στηριχθεί ο πολύπαθος τουρισμός. Έριξε και λίγο πατριωτιλικι λέγοντας  Εσείς οι Κρητικοί πριν 71 χρόνια πετσοκόψατε τους Ναζί όταν εισέβαλαν στη νησί. Τώρα θα διώξετε και τους οπαδούς των ναζί που θέλουν να πατήσουν και στην Κρήτη. Γιατί οι Κρητικοί ξέρετε ότι η Πατρίδα και η Δημοκρατία πάνε μαζί. Δεν χωρίζονται! «Μόνο μεταξύ σας χωρίζεστε σε… Χανιώτες και ηρακλειώτες», Κι όποιος χωρίζει αυτά τα δύο. Είναι εχθρός και των δύο!
Φίλες και φίλοι,

Σήμερα, εδώ στο Ηράκλειο, η Ελλάδα γυρίζει σελίδα. Η Κρήτη γυρίζει σελίδα! Εδώ στο νησί του Εθνάρχη Ελευθέριου Βενιζέλου,
που παρέλαβε πριν 100 χρόνια περίπου, μια Ελλάδα ταπεινωμένη και χρεοκοπημένη, κι έχτισε μιαν Ελλάδα, δυνατή, σύγχρονη, δημοκρατική, νικηφόρα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό που βλέπω σήμερα εδώ. «δεν είναι και λίγο να μαζευτείτε πεντακόσια άτομα. Την επομένη συγκέντρωση θα την κάνουμε στο καφενείο του ..Σαρανταυγά στην αγορά».  Αυτό το πάθος, αυτόν τον παλμό. Που φτάνει παντού στην Ελλάδα ως προμήνυμα της Νίκης που έρχεται.
Ρε ξεφτίλα από εκεί που γεμίζατε πλατείες τώρα πανηγυρίζεις που μάζεψες ένα μάτσο βιόλες στο …γηπεδάκι του μπάσκετ; ήσαστε δε τόσο βλαμμένοι που νομίζετε ότι με το να δώσετε σε παιδιά κάτι σημαίες …ποιο μεγάλες από το μπόι τους θα κάνετε ..τηλεοπτικό μπούγιο .Ούτε η… μάνα σας δεν σας θέλει.

ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑ & Π. ΚΑΜΜΕΝΕ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΥΡΡΟΥ ΔΗΜΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (γιατί δε μιλάτε..)??Με αποστολή e-mail ο ΣΜΡΟΣ Α. ΤΣΑΚΑΛΗΣ, λάβαμε αντίγραφο της ένστασης που είχε κατατεθεί στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο για την αντισυνταγματικότητα της ανακήρυξης ως υποψηφίου, του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Παναγιώτη Χηνοφώτη του Διονυσίου, στις εκλογές του 2007.

Σύμφωνα με την τότε ένσταση, βάση του άρθρου 56 παρ.4 του Συντάγματος και το άρθρο 36 του ΝΔ 1400/73 μαζί με την τροποποίηση της παρ.1 και την αντικατάστασης με το άρθρο 10, ΠΑΡ.2 Ν 3257/2004 ΦΕΚ Α.140/29.7.2004, όλοι οι στρατιωτικοί για τριάντα ημέρες μετά την δημοσίευση προεδρικού διατάγματος αποστρατείας τους, έχουν όλες τις υποχρεώσεις των αξιωματικών, συμπεριλαμβανομένης και της απόλυτης απαγόρευσης οποιασδήποτε μορφής εκδήλωσης υπέρ πολιτικού κόμματους, σε όσους υπηρετούν στις ένοπλες δυνάμεις, σύμφωνα με το άρθρο 29 παρ.3 του Συντάγματος
(στην οποία συμπεριλαμβάνεται και η έκθεση ανακήρυξης τους ως υποψήφιους, πολιτικού κόμματος).

Λαο…θάλασσα Βενιζέλου στην Θεσσαλονίκη.ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ.....ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΤΡΑΠΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!!

ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ.

ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ......ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ...

...Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΟΥΝΤΖΩΝΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ, ΦΩΝΑΖΕ..."ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ, ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ"

...ΑΛΛΟΙ ΦΩΝΑΖΑΝ "ΤΡΑΒΑΤΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ"

...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΟΥ "ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ ΡΕ ΖΩΑ"

ΥΓ. ΘΑ "ΕΒΑΖΑ" Κ ΓΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟ......ΑΛΛΑ ΤΟ seleo.gr ΕΧΕΙ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΣΠΑΝΕ ΚΟΚΑΛΑ

Συνιδιοκτήτης σε "ροζ" ξενοδοχείο ο αρχηγός της “Χρυσής Αυγής”


Τουλάχιστον κατά την .ίδρυση της εταιρείας για το “ροζ” ξενοδοχείο στην πλατεία Αττικής ο Νίκος Μιχαλολιάκος εμφανίζεται μέλος του Δ.Σ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...