Τρίτη, 1 Μαΐου 2012

Ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων απο τους ανθέλληνες που κυβερνούν


Για να νοσηλευτεί ένας Ελληνας σε δημόσιο νοσοκομείο θα χρειαστεί να πληρώσει το 25% των φαρμάκων και το 10% της νοσηλείας. Σε περίπτωση που είναι ανασφάλιστος θα τον διώξουν. Σε περίπτωση που πάει ένας Αλβανός σε δημόσιο νοσοκομείο, είτε ασφαλισμένος είναι είτε ανασφάλιστος θα τον δεχτούν χωρίς να πληρώσει δεκάρα τσακιστή.
Σύνταξη υπερηλίκων ανασφάλιστων 400 ευρώ έκαστος, είναι η σύνταξη που λαμβάνουν οι ηλικιωμένοι Αλβανοί με μια απλή δήλωση ότι κατοικούν ή φιλοξενούνται στην Ελλάδα. Με αποτέλεσμα όλη η υπερήλικη Αλβανία να….

έρχεται στην Ελλάδα με ψεύτικες δηλώσεις και να λαμβάνει συντάξεις των 400 ευρώ.
Πολλές φορές μάλιστα πέρνουν σύνταξη και απο την Αλβανία και απο την Ελλάδα, χωρίς να ελέγχει το ελληνικό κράτος αν συνταξιοδοτούνται στην χώρα τους.

Ο διαβόητος κακοποιός Κώστας Πάσσαρης θα γίνει μοναχός στο Άγιο Όρος και θα βάλει ράσαΈβαψε τα χέρια του με αίμα αθώων πολιτών και αστυνομικώ
ν, κατάφερε να διασύρει και να «αποκεφαλίσει» την Ελληνική Αστυνομία διαφεύγοντας από συλλήψεις και διαπράττοντας σωρεία κακουργηματικών πράξεων και σήμερα δηλώνει έτοιμος να αφιερώσει τη ζωή του στον Θεό ελπίζοντας πως -όταν και αν αποφυλακιστεί- θα γίνει μοναχός στο Αγιο Ορος… Ο διαβόητος κακοποιός Κώστας Πάσσαρης, ο άνθρωπος που χαρακτηρίστηκε ως «θεριό των Βαλκανίων» και που από το 2001 κρατείται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας Γκέρλας στη Ρουμανία, εμφανίζεται να μετανιώνει για το αμαρτωλό παρελθόν του και ως άλλο «απολωλός πρόβατο» να προσεύχεται γονατιστός μέσα στο στενό κελί του ζητώντας άφεση αμαρτιών και προσδοκώντας πως κάποια μέρα θα καταφέρει να ….
φορέσει ράσα και να αφιερωθεί ολοκληρωτικά στον Κύριο και δημιουργό του. Αυτό άλλωστε ισχυρίστηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Jurnalul National» του Βουκουρεστίου ο ιερωμένος στον οποίο οφείλεται η θεαματική μεταστροφή του κακοποιού, ο «άγιος» των φυλακισμένων αρχιμανδρίτης Γερβάσιος Ιωάννης Ραπτόπουλος. Ο 80χρονος αρχιμανδρίτης, ιδρυτής της αδελφότητας «Οσία Ξένη – Διακονία Αποφυλακίσεως Απόρων Κρατουμένων και Φυγόποινων», ήρθε σε επαφή με τον Πάσσαρη το περασμένο Πάσχα όταν, ενώ βρισκόταν στη Ρουμανία, έμαθε πως ο 34χρονος κακοποιός ζητούσε απεγνωσμένα να τον συναντήσει. Μετά την εξασφάλιση της απαραίτητης άδειας από το ρουμανικό υπουργείο Δικαιοσύνης, ο πατέρας Γερβάσιος συνάντησε τον Πάσσαρη παρουσία του διευθυντή των φυλακών, αλλά και ακόμη τεσσάρων πάνοπλων φρουρών που παρακολουθούσαν τη συνάντηση με το δάχτυλο στη σκανδάλη.

Ο βρωμιάρης Καμμένος ..βρώμισε το ΗράκλειοΜα δεν ντρέπεσαι καθόλου ρε παλιοξεφτίλα που δεν άφησες κολώνα για κολώνα στο Ηράκλειο που να μην βάλεις τα περιβόητα …σάντουιτς, και τα οποία σκίζουν από αγανάκτηση οι πολίτες με αποτέλεσμα να βρωμίζει ο τόπος.  Τί την πέρασες την πόλη  ρε ρεμάλι και την έκανες μία …αφίσα. , σαν τα μούτρα σου; Εσύ θα φέρεις το νέο ήθος στα πολιτικά πράγματα ; Που τα βρήκες ρε πολιτικό απόρριμμα τα λεφτά που σκορπίζεις σαν μαρουλόφυλλα για να μας πείσεις ότι θα μας γλυτώσεις από τους άλλους τους κλεφταράδες; Από ποιες πρεσβείες τα άρπαξες για να μας …γλυτώσεις από το …ξεπούλημα  ; H έχεις σκοπό να ξοδιάσεις όσα κονόμησες από το κόλπο του χρηματιστηρίου επειδή νοιώθεις ..τύψεις. Γιατί μιλάμε για πολλές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ το κόστος της …σωτήριας καμπάνιας σου.  Άντε να χαθείς βρωμιάρη .
Εμείς καλούμε ευθέως τους Ηρακλειώτες αφού ο ξευτίλας δεν σέβεται την πόλη να πάνε στην συγκέντρωση που διαφημίζει ότι θα κάνει την Πέμπτη, αλλά για να του τα πετάξουν τα σκουπίδια που κάνει , στα μούτρα του.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...