Πέμπτη, 3 Μαΐου 2012

Δραματικά επιδεινώθηκε η υγεία της Μαρίκας Μητσοτάκη.Βρίσκεται σε μηχανική υποστήριξηΔραματικά επιδεινώθηκε η υγεία της Μαρίκας ΜητσοτάκηΜάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η Μαρίκα Μητσοτάκη, η οποία νοσηλεύεται εδώ και δύο εβδομάδες στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο.
Η υγεία της έχει επιδεινωθεί ραγδαία λόγω των σοβαρών επιπλοκών από πολυοργανικές βλάβες που έχει υποστεί η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού.
Η Μαρίκα Μητσοτάκη βρίσκεται σε μηχανική υποστήριξη, ενώ στο πλευρό της είναι διαρκώς ο σύζυγός της, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της οικογενείας της.
Μάλιστα η Ντόρα Μπακογιάννη ανέβαλε την περιοδεία της στο Βόλο για να βρίσκεται δίπλα στη μητέρα της.

Ο Καμμένος κοροϊδεύει απροκάλυπτα τον κόσμο!OI αντιφάσεις του προγράμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων  για το φορολογικό σε σχέση με τις εξαγγελίες του ίδιου του κ. Καμμένου.Συγκεκριμένα, στο πρόγραμμά του, σελ 27, δηλώνει ότι θα φορολογήσει τα φυσικά πρόσωπα για εισόδημα μέχρι 12.000 Ε με φόρο 5%.Όμως, σε σημερινή του συνέντευξη στον «Σκάι» δηλώνει ότι θα θεσπίσει αφορολόγητο για εισοδήματα έως 14.000 Ε, δηλαδή φόρο 0%.«Να απαντήσουν τί ισχύει και πόσο κοστολογείται,» Eίναι επικίνδυνοι και  κοροϊδεύουν ανοικτά τον κόσμο.

ΣΟΚ! Εικόνες στο μικροσκόπιο μετά από αεροψεκασμό ... ΒΙΝΤΕΟ
Photo


Αυτές οι τρεις εικόνες τραβήχτηκαν μετά από  chemtrail   νέφος και βροχή. Το δείγμα στάλθηκε απο την περιοχήDarmstadt της Γερμανίας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...