Κυριακή, 6 Μαΐου 2012

Nά γιατί συνεχώς θα κλείνουν μαγαζιά και μικροεπιχειρήσεις …Dsc01785
Την εικόνα τούτη την βγάλαμε σήμερα το πρωί Κυριακή 6 του Μάη κατά τις 10.30 και είναι απο το κέντρο,την καρδιά του Ηρακλείου στη πλατεία των Λιονταριών. Βλέπουμε τον πακιστανό πωλητή γυαλιών ηλίου μαζι με άλλους δυό συνεργούς του καθιστούς στο παγκάκι πίσω απο το δέντρο για να μην τους παίρνει η κάμερα! Στο βάθος κι έξω απ το Δημαρχείο οι κεραίες τοπικού τηλεκαναλιού, για τις εκλογικές ανάγκες! Δύο λεπτά πριν βγεί η ως άνω φωτό, πέρασε κι ο δήμαρχος (γνωστός πασόκος και φιλομπενιζελικός) με το σακκάκι ριχτό στους ώμους με άλλους δυό κομματικούς του δήμου, αλλά σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Εξ άλλου κάποτε τον είχαμε ρωτήσει, πού θα πάει αυτή η κατάσταση με τους τόσους πολλούς λαθροπωλητές και μπροστά στα μαγαζιά των ηρακλειωτών  και  η απάντησή  του ήταν:  “Αφήστε να πουλάνε κι αυτοί την πραμάτεια τους, γιατί αλλιώς εσάς θα κλέβουν”!!!
ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΛΟΓΙΚΗ “Πασόκου” !!! !!! !!!  
ΤΑ  ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ 

ΚΩΣΤΗΣ ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ:ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ - ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ.Οι ξενόδουλοι και τα παπαγαλάκια των γνωστών πρεσβειών δίνουν εντολές : "κουρέψτε τον Καρατζαφέρη πριν μας κουρέψει ο ίδιος". Μέχρι και οι ναζιστές αβαντάρονται .Ο   Καρατζαφέρης ενοχλεί γιατί  έμεινε – ΜΟΝΟΣ - όρθιος στις πιέσεις των ξένων . Τα ψευτο-νέα κόμματα δημιουργούνται από υπουργούς και «υλικά κατεδαφίσεως» των παλιών.Δεν έβγαλαν τσιμουδιά για χρόνια και κάνουν σήμερα τους …μνημονιομάχους! Αυτοί που μας οδήγησαν με τις πράξεις και παραλείψεις τους στο μνημόνιο! Παλεύω με τις σπατάλες ως βουλευτής 4,5 χρόνια .Το Υπουργείο Υποδομών έδωσε σε δύο χρόνια (2009 και 2010) σχεδόν 1.000.000 € για … “σεκιουριτάδες” ή – για να μιλάμε σωστά Ελληνικά και όχι συριζο-Ελληνικά …  – για ιδιωτικές εταιρείες φύλαξης...

"ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"Τα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ στην ΚΡΗΤΗ


Τα ψηφοδέλτια στην Κρήτη έχουν ως εξής:

ΕΞΗΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΑν το μέλλον των παιδιών σου θες να το διαχειριστεί ο Χίτλερ... Ψήφισέ τους!!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...