Δευτέρα, 14 Μαΐου 2012

Μαρτυρία νεαρής γυναίκας ότι ηγετικό μέλος της Χρυσής Αυγής τη βίαζε στα 13 της

Μετά την απόφαση τη Γ.Σ. της ΕΛΜΕ Λασιθίου, να διαγράψει από το Σύλλογο τον γυμναστή Γιώργο Πετράκη με την αιτιολογία ότι διέσπειρε ναζιστική προπαγάνδα και στρατολογούσε μαθητές μέσα στα Σχολεία και τα Γυμναστήρια της πόλης, το αυγό του φιδιού γέννησε το μόρφωμά του.
Ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ κ. Καλλιμάντζαλης Βασίλειος κατήγγειλε από το βήμα του τοπικού Ρ/Σ σταθμού ΗΧΩ 99.8, τη δράση του συγκεκριμένου ατόμου και εξήγησε γιατί η ΕΛΜΕ προχώρησε στην απόφαση αυτή.
Η σύζυγος του Πετράκη, Φλεβαράκη Μαρία, υποψήφια Βουλευτής στο Νομό Λασιθίου με τη Χρυσή Αυγή, απαίτησε να βγει ο σύζυγός της στον αέρα για να διαψεύσει τις «ανήθικες» σε βάρος του κατηγορίες. Πράγμα που και έγινε. Ο Γ. Πετράκης βγήκε στον άερα και υπερασπίστηκε τον εαυτό του με έντονο, προκλητικό ύφος.
Η συνέχεια είναι σοκαριστική.
Μία γυναίκα, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ (που τα στοιχεία της έχουν διαρρεύσει στον Τύπο, κατόπιν επιθυμίας της), οργισμένη ζήτησε το βήμα του σταθμού για να καταγγείλει τον κατα συρροή βιασμό της από το ηγετικό στέλεχος της Χρυσής Αυγής Γιάννη Πετράκη, όταν ήταν 13 ετών.
Το αρχείο ήχου έχει πάρει το δρόμο για τον Εισαγγελέα.πηγη


Ακούστε το εδώ…

Ετσι εξηγούνται όλα: Η Νέα Δημοπρασία, για να περιορίσει την επιρροή του ΛΑΟΣ, ενίσχυε την ναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής.

cf87ceaccf81ceb7cf82-cebacebfcf85cf83cebfcf85cebcceb2cf81ceaecf82-ceb3cebacf81ceb5cebcceafceb6cebfcebdcf84ceb1cf82-cf84cebf-cebccf8d.jpg Δύο πρώην υπαρχηγοί της Χρυσής Αυγής συμφωνούν: Η Νέα Δημοκρατία τύπωνε τα φυλλάδιά μας


Και οι δύο ήταν κάποτε υπαρχηγοί της Χρυσής Αυγής, πρώτα ο Χάρης Κουσουμβρής, και αργότερα οΔημήτρης Ζαφειρόπουλος. Υπήρξαν συναγωνιστές αλλά και αντίπαλοι, συγκατηγορούμενοι αλλά και αντίδικοι. Για διαφορετικούς λόγους, και οι δύο κάποια στιγμή αποχώρησαν από τη ναζιστική συμμορία. Ο Κουσουμβρής έγραψε βιβλίο, με τίτλο “Γκρεμίζοντας το μύθο της Χρυσής Αυγής“, εκδόσεις Ερεβος, Πειραιάς, 2004 (κλικ εδώ), στο οποίο προχωράει σε αποκαλύψεις για όσα έζησε “από μέσα”. Μεταξύ άλλων, διαβάζουμε την απάντηση του “αρχηγού” Νίκου Μιχαλολιάκου στις απορίες του Κουσουμβρή σχετικά με το ποιος χρηματοδούσε κάποιες δραστηριότητες της οργάνωσης:
Εκαναν “αρπαχτές” από τη Νέα Δημοκρατία και από το ΠΑΣΟΚ, και αυτό δεν ήταν μεμπτό, διότι εξυπηρετούσε την “ιερότητα” του αγώνα. Σελίδα 44:
undefined
Την ίδια εποχή, Μάρτιος του 2004, ο Κουσουμβρής έδωσε συνέντευξη στον Στέλιο Βραδέλη, στον “Ταχυδρόμο” της εφημερίδας “Τα Νέα”, στην οποία ήταν κάτι παραπάνω από σαφής:
“Ταχυδρόμος”: Πως συντηρείται οικονομικά η οργάνωση;
Χάρης Κουσουμβρής:Ως ταμίας της “Χρυσής Αυγής”΄, είχα τη δυνατότητα να γνωρίζω ότι στο ταμείο δεν είχαμε ποτέ περισσότερα από 300-400 ευρώ. Με τα χρήματα αυτά δεν συντηρείται μια οργάνωση.

ΒΡΕ ... ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ, ΜΙΑΣ ΚΙ ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ, ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ!!


Μετα το "κάζο" , ουτε εγέρθητι, ούτε τίποτα.


Η ιστορία με το «εγέρθητι» δεν ξεχνιέται όπως φάνηκε κατά την είσοδο του αρχηγού της Χρυσής Αυγής στο Προεδρικό Μέγάρο το βράδυ της Κυριακής.

Έτσι, κατά την είσοδο του κ. Μιχαλολιάκου και σε ένδειξη διαμαρτυρίας, όλοι οι δημοσιογράφοι ήταν καθιστοί στο πάτωμα! Επίσης, αντίθετα σε....
ότι συνηθίζεται, δεν υπήρξε κανένας διάλογος μεταξύ του Νίκου Μιχαλολιάκου και του Προέδρου της Δημοκρατίας στην είσοδο του Μεγάρου.

Μιχαλολιάκος: Τα εγκλήματα στα Καλάβρυτα έγιναν από Γερμανούς, όχι από ναζί!


Μία συνέντευξη που θα συζητηθεί πολύ... παραχώρησε ο Ν. Μιχαχολιάκος μιλώντας για όλα όσα του καταλογίζουν!
Ο Ν. Μιχαλολιάκος, παραδέχεται ότι έχει γράψει ο ίδιος το 1987 εγκωμιαστικό κείμενο για τον Χίτλερ, τον οποίο αναφέρει ως "μεγάλο άνδρα του 20ου αιώνα" το οποίο είχε δημοσιευτεί σε έντυπο της Χρυσής Αυγής και τονίζει πως"Και έγκλημα να είχα κάνει θα είχε παραγραφεί" ενώ για τον Χίτλερ αναφέρει "Ο Χίτλερ επιτέθηκε στην Ελλάδα και καλώς τον πολεμήσαμε. Ωστόσο, λατρεύτηκε από το γερμανικό λαό και η Γερμανία επί των ημερών του γνώρισε οικονομική άνθηση”.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...