Κυριακή, 20 Μαΐου 2012

12 εικόνες μας δείχνουν πώς η Νέα Τάξη Πραγμάτων μας κοροϊδεύει μπροστά στα μάτια μας!Η παγκόσμια ελίτ δεν προσπαθεί κάν να κρύψει τα ύπουλα σχέδιά τους για τον πλανήτη. Ελπίζουν να ενώσουν ολόκληρη την υδρόγειο υπό την ηγεσία τους. Θα ενσωματώσει τα σύμβολα που εκφράζουν ανοιχτά την επιθυμία τους για έναν κόσμο, ένα οικονομικό σύστημα, μια παγκόσμια θρησκεία, και μια παγκόσμια κυβέρνηση. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα τι σημαίνουν κάποια σύμβολα. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων μας κοροϊδεύει ανοιχτά και φαίνεται να το ευχαριστιούνται να μας δίνουν "ενδείξεις" για το ποια είναι τα σχέδιά τους για την ανθρωπότητα.
 Στην «παγκόσμια κοινωνία» που έχουν προγραμματίσει για εμάς, οι ατομικές ελευθερίες θα πρέπει να περιορίστούν σε μεγάλο βαθμό "για το καλό της ανθρωπότητας»
Παρακάτω είναι 12 εικόνες που δείχνουν πώς η Νέα Τάξη Πραγμάτων μας κοροϊδεύει μπροστά στα μάτια μας!!!

ΟΙ ΝΕΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ....ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ...!!!!
Ήμασταν οι πρώτοι που κάναμε ανάλυση από τις κάρτες του παιχνιδιού ιλλουμινατι δημιουργώντας μια νέα τάση έρευνας στο Ελληνικό ίντερνετ. .Το παιχνίδι όμως έβγαλε άλλες νέες 110 κάρτες πράγμα που σημαινει οι θα χρειαστεί νέα  έρευνα και ένωση με τις παλιές για το πόσο το μέλλον είναι προσχεδιασμένο .Για αρχή σας φέρνουμε λοιπόν αυτές τις κάρτες προς δική σας έρευνα και  δένουμε υπόσχεση οτι σύντομα θα έρθει και η δική μας βαθειά ανάλυση ...

ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΕΠΙΑΣΕ ... ΑΛΑΤΑ ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ! Γράφει ο "ΚΙΤΣΟΣ ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ"


Συναγωνιστή Γ.Καρατζαφέρη θα στα πω ΩΜΑ, όπως στάπα και δεν άκουσες όταν είχες περάσει απο την Αράχωβα πρόσφατα. Μην προσδοκάς ν`ακούσεις καλούδια, απ ενα βλάχο αμόρφωτο όπως του λόγου μου. Ξέρεις που την πάτησες Γιώργη; Είσαι ψυχοπονιάρης κι όποιος σου κλαίγεται του αδειάζεις την καρδιά σου. Αυτό έκανες όταν ΟΛΟΙ τσούζαμε για τη ζημιά που σούκανε η σουρλουλού που τα φτιασίδια της και τα χαϊμαλιά της με τους υπηρέτες και τους γυμναστές της κοστίζουν όσο τα 300 γιδοπρόβατα που πήρα προίκα απ την Αγλαϊα μου, μαζί με τη στάνη και το τρακτέρι. Εσυ τι εκανες; μπήκες μπροστά και κοπάναγες όποιον μίλαγε γι αυτά τα αίσχη και στήριζες τον καρακάξο άνδρα της....
Όσοι βάραγαν τον τσεκουροφόρο ακροδεξιό εσυ πάλι τον κάλυπτες λες κι ήσουνα υπεύθυνος για τις πράξεις του. Όταν πήγε να σε διαλύσει το σκάνδαλο Καραμπέρη πάααααλι ΕΣΥ μπροστά, μην χολωθεί ο Αγάς της Σαλονίκης. Είχες βάλει το .. πλυντήριο καθαρισμού όλων των ακαθάρτων πολιτικάντηδων σε κάργα στροφές να τους πλύνεις, να τους καθαρίσεις να τους .. στεγνώσεις και να τους παραδώσεις ΠΑΛΛΕΥΚΟΥΣ στην κοινωνία.
Αποτέλεσμα; Το πλυντήριο τάπαιξε, έπιασε άλατα κι εσένα σ`έπιασαν.. Κώτσο.
Τώρα την πληρώνουμε ΟΛΟΙ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΟΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΕ AIDSΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΑΝ ΝΑ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ...ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;;;;
ΤΙΣ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΖΗΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟ....


ΜΑΡΙΑ ΡΕΠΟΥΣΗ Υπεύθυνη του τομέα παιδείας και έρευνας!Φώτη Κουβέλη, η κυρία είναι ντροπή για την αριστερά και για σένα ακόμη περισσότερο...
Και ένα σχόλιο φίλου στο twitter. Ίσως να σε ενδιαφέρει πως βλέπει και πως σχολιάζει ο κόσμος για την παρουσία της Ρεπούση στο κόμμα σου:
«Προφανώς διάφορα θα ειπωθούν και διάφορες διασυνδέσεις τρίτου βαθμού θα βρεθούν οι οποίες δε θα είναι και όλες σωστές. Το ζήτημα όμως με τη Ρεπούση παραμένει: Αρνείται ιστορικά εγκλήματα αναγνωρισμένα παγκοσμίως, προτιμά να αγνοήσει τα για να υιοθετήσει τις θέσεις προπαγάνδας της γείτονος χώρας, ενάντια στα καταγεγραμένα *γεγονότα*. Δεν είναι μια θολή γωνιά της ιστορίας που δεν είναι κανείς σίγουρος τι έγινε, είναι μια γνωστή και τραγική αλήθεια. Η Ρεπούση προσπαθεί να πνίξει αυτήν την αλήθεια. Κατά τη δική μου άποψη, η τοποθέτηση της στη βουλή είναι προσβολή για τη δημοκρατία και πράξη προδοσίας με τον ίδιο τρόπο που θα ήταν η τοποθέτηση στην Κνεσέτ του Ισραήλ ένας αρνητή του ολοκαυτώματος. Εκτός κι αν όσοι την ψήφισαν ήξεραν ποια είναι και συμφωνούν με την διαστροφή της ιστορίας που επιχειρεί, οπότε εκεί απλά θα απογοητευτώ λίγο ακόμα (πόσο ακόμα;) με το εκλογικό σώμα. Συγνώμη για το τεράστιο σχόλιο»
Δείτε περισσότερα

Ούτε με Νου Δου, ούτε με τους "κεχρισμένους"


zaf cΤις τελευταίες ημέρες, υπάρχει μία έντονη φημολογία για την ύπαρξη συζητήσεων περί προσχώρησης πρώην βουλευτών και στελεχών του ΛΑΟΣ στην Νέα Δημοκρατία ή και συνεργασία σε επίσημο κομματικό επίπεδο. Οι λόγοι που προβάλλονται ως δικαιολογία αυτού του φημολογούμενου "παντρέματος" είναι η αντιμετώπιση της αριστεράς, η εμπόδιση του Τσίπρα, η αποφυγή της εξόδου από το ευρώ και λοιπά μπλά ... μπλά ... μπλά. Πριν αναφέρουμε την θέση μας, τόσο την προσωπική όσο και της εφημερίδας, σχετικά με αυτά τα "αντιαριστερά μέτωπα",θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε πρώτα κάτι άλλο.

Το δαχτυλίδι που φόρεσε η κ. Μιχαλολιάκου στην Βουλή δεν ήταν το Very Gavello Gold Gotham Δακτυλίδι που ισχυρίζονται

Το Very Gavello Gold Gotham Δακτυλίδι

Δές και ΕΔΩ

Το δαχτυλίδι που φόρεσε η κ. Μιχαλολιάκου στην Βουλή


Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ


ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΕ ΘΕΩΡΕΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ, Η ΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΟΥ... ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ ΕΧΥΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΘΕΛΕΟΥΝ ΙΣΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΠΟΥΚΑΔΟΡΟΥΣ... ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ π.χ. ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΤΟΥΡΚΩΝ,ΙΤΑΛΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ, ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ.

Μαρία Ρεπούση: «Οι Έλληνες δεν ήταν ποτέ θύματα» ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΕΚΤΗ ΤΟΥ κυρίου ΚΟΥΒΕΛΗ

ΕΓΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΡΕΠΟΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΠΟΚΟΜΜΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ Η ΣΙΩΠΗ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΗΣ
Η Μαρία Ρεπούση σε εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου της ΣΤ' Δημοτικού δηλώνει, μεταξύ άλλων, οπως «ο Ελληνισμός δεν υπήρξε ποτέ θύμα. Εμείς δεν το πιστεύουμε αυτό».

Και επίσης «ο Κεμάλ Ατατούρκ ήταν απελευθερωτής των Τούρκων»

Ξεβρομίζει το κόμμα του Καρατζαφέρη από τους αργυρώνητους και ιδιοτελείς ψευτοπατριώτεςΑν και όλα δείχνουν - στις δημοσκοπήσεις ακόμη μεγαλύτερη βουτιά για το κόμμα του Γ.Καρατζαφέρη, εν τούτοις τα όργανα του κόμματος αποφάσισαν την αυτόνομη κάθοδο του ΛΑΟΣ στις εκλογές της 17ης Ιουνίου. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση, με την οποία κλείνει οριστικά η συζήτηση περί επιστροφής του Γ. Καρατζαφέρη στη ΝΔ, «η πρόταση του κ. Σαμαρά κρίθηκε προσχηματική, από τη στιγμή που παράλληλα με τον διάλογο σε επίπεδο κορυφής, υπογείως βρισκόταν σε εξέλιξη επιχείρηση προσεταιρισμού στελεχών του ΛΑΟΣ, έναντι προσωπικών ανταλλαγμάτων».

ΣΥΡΙΖΑ: Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ!!.


...ΧΟΝΤΡΟ ΔΟΥΛΕΜΑ!!

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΧΟΝΤΡΟ ΔΟΥΛΕΜΑ!! ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.

ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΛΕΞΙΜΑΤΑ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΔΑΝΕΙΩΝ...

ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ....
ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ

ΞΥΠΝΑΤΕ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ !! Την διάλυση της αστυνομίας και του λιμενικού ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ. ΓΙΑΤΙ Αραγε;


Την ουσιαστική κατάργηση των σωμάτων ασφαλείας θα πραγματοποιήσει o συριζα σύμφωνα με το πρόγραμμά του.Συγκεκριμένα ζητα να αποστρατιωτικοποιηθούν η Αστυνομία και το Λιμενικό σώμα όσο αφορά την οργάνωση, την εκπαίδευση και την εμφάνισή τους και να πάψει η εκπαίδευση σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις.
Διαβάστε το συγκεκριμένο απόσπασμα:..


".... Να πάψει η εκπαίδευση σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις.
Οι υπηρεσίες Δημόσιας Τάξης πρέπει να είναι πολιτικές υπηρεσίες. 
Να αποστρατιωτικοποιηθούν η Αστυνομία και το Λιμενικό σώμα όσον αφορά την οργάνωση, την εκπαίδευση και την εμφάνισή τους. 
Να πάψει η εκπαίδευση σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις.
Να διαλυθούν οι ειδικές δυνάμεις που αποσκοπούν στην καταστολή λαϊκών κινητοποιήσεων."
Να απαγορευθεί η οπλοφορία και η παρουσία μυστικών αστυνομικών σε διαδηλώσεις και συλλαλητήρια. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ... ΕΓΚΑΛΕΙ !! τους Ποντίους για εγκλήματα εναντίων των ΤούρκωνΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ
ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ;;; ή Θα μας ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ;

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ: ΟΛΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΟΜΟΦΙΛΟΦΙΛΟΙ ΜΕΣΟ ΤΗΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑΣ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟ.

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 12 ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ. ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΑ ΑΦΟΥ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΟΜΟΦΙΛΟΦΙΛΟΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΠΑΝΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΚΟΚΚΙΝΟ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΚΡΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ  ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ.ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΥΡΙΟΙ-ΚΥΡΙΕΣ 
ΕΔΩ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΣΑΝ ΝΑ ΒΕΒΗΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗΜΕΝΗ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΥΖΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΤΟΥΣ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...