Τετάρτη, 23 Μαΐου 2012

Σε 46 ώρες πτωχεύουμε!


Σύμφωνα με το δημοσίευμα   του Bloomberg  βασισμένο σε σενάρια που έχουν επεξεργαστεί 21 οικονομολόγοι μόλις 46 ώρες θα έχουν στη διάθεση τους οι Έλληνες για να χαράξουν το δρόμο τους εκτός ευρώ.
Όλα θα γίνουν μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο. Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, σύμφωνα πάντα με το Bloomberg, οι Έλληνες ηγέτες θα πρέπει:
- Να καθησυχάσουν τους πολίτες
- Να αντιμετωπίσουν πιθανή χρεοκοπία
- Να σχεδιάσουν το νέο νόμισμα και την ισοτιμία του
- Να ανακεφαλαιοποιήσουν τις τράπεζες
- Να αντιμετωπίσουν μαζική φυγή τραπεζικών κεφαλαίων
- Να βρουν τρόπους για τις πληρωμές καθώς θα έχει διακοπεί η παροχή χρηματοδότησης.

ΣΟΚ: Ιερόδουλη φορέας του AIDS: Εχω κοιμηθεί με 50 άντρες και θα συνεχίσω!ί


Τρόμο προκαλούν οι δηλώσεις της Ρουμάνας ιερόδουλης που έχει μολυνθεί από τον ιό του AIDS, και υποστηρίζει πως θα συνεχίσει να κοιμάται με άνδρες, αφού όπως η...
μοίρα της έπαιξε άσχημο παιχνίδι, έτσι και αυτή θα κάνει όσο περισσότερο κακό μπορεί και σε άλλους ανθρώπους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso η ιερόδουλη από τη Ρουμανία σε μήνυμα που έστειλε στο κινητό του συζύγου της τονίζει «δε με φοβίζει καθόλου το ότι με ψάχνει η αστυνομία στην Ελλάδα και τη Ρουμανία και δεν με τρομάζει που έχω αυτή την ασθένεια. Θα συνεχίσω να κοιμάμαι με άνδρες. Μέχρι στιγμής έχω κοιμηθεί με περισσότερους από πενήντα. Η μοίρα μού έπαιξε άσχημο παιχνίδι. Έτσι και εγώ θα κάνω όσο περισσότερο κακό μπορώ και σε άλλους ανθρώπους».

Την ίδια ώρα οι ελληνικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στην Ήπειρο, ύστερα από επείγον σήμα της Ιντερπόλ. Η 37χρονη ιερόδουλη φέρεται να εργάζεται στην πόλη των Ιωαννίνων. Μάλιστα οι αρχές πιστεύουν πως η Ρουμάνα μπορεί να βρίσκεται αιχμάλωτη στα χέρια κυκλώματος που δεν την εκδίδει μέχρι να κοπάσει ο θόρυβος.

Βέβαια δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να έχει φυγαδευτεί στο εξωτερικό και τα μηνύματα να στάλθηκαν με στόχο να θολώσουν τα νερά στις έρευνες.

Θα μπεί όριο στις αναλήψεις χρημάτων μας από τις τράπεζες....Η εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ κυκλοφόρησε την Κυριακή με την "είδηση" ότι εξετάστηκε σε μυστική (sic) σύσκεψη τραπεζιτών, το θέμα του ορίου στις αναλήψεις πολιτών, π.χ. στα 50 ευρώ. Φυσικά, η "είδηση" δεν μπορεί να διασταυρωθεί και θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ένας "αστικός μύθος", όπως αυτοί που..
κατακλύζουν το διαδίκτυο ("θα χρεοκωπήσουμε στις 24 Μαρτίου", "στην Αγγλία κόβουν δραχμές" κι άλλες τέτοιες μπούρδες). Η διαφορά είναι ότι, αν την έγραφε ένα blog, όλο και κάποιος ευαίσθητος εισαγγελέας, θα ζητούσε να μπουν χειροπέδες στον blogger.
Το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ όμως έχει ως γνωστόν ασυλία, σε ό,τι τερατώδες κι αν γράψει.
Το γιατί έχει ασυλία, είναι ένα πολύ μεγάλο θέμα, που πρέπει να σκεφτείτε μόνοι σας. Πάντως έχει !
Όμως, ποιός έχει συμφέρον από τη διασπορά τέτοιων -ανυπόστατων- φημών;
Για σκεφτείτε λίγο....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...