Πέμπτη, 24 Μαΐου 2012

Χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα στη ακροδεξιοκεντρώα πολυκατοικία...

Χά


Ο Καρατζαφέρης ανακοίνωσε σήμερα την τοποθέτηση του Κώστα Πλεύρη ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΛΑ.Ο.Σ και προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Χαίρομαι και είμαι σίγουρος ότι χαίρεται όλη η βάση του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, που ο Κώστας Πλεύρης, παλιός, φίλος, γνώριμος, πολιτευτής με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό στις δύσκολες εκλογές του 2004, θα αναλάβει τώρα έναν πρωταγωνιστικό ρόλο.
Θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας.
Ο Κώστας Πλεύρης ξέρει να απευθύνεται στους Έλληνες Πατριώτες και ξέρω πάρα πολύ καλά, πόσο τον σέβονται και τον εκτιμούν οι Έλληνες Πατριώτες.
Κώστα “Καλό βόλι” και είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά».

Κάτι τέτοια βλέπει ο κοσμάκης και ανεβάζει στα ….ουράνια τον ΣΥΡΙΖΑ, καταποντίζοντας τους υπόλοιπους. Θα έχουμε τον μπαμπά στον ΛΑΟΣ, και τον υιό στην Ν.Δ .Το δίπορτο καλά κρατεί.
Τα νέα πάντως από τηλεφωνική μέτρηση, ως πελάτης της οποίας εμφανίζεται πανελλαδική εφημερίδα και είναι με αναγωγή των αναποφάσιστων, δείχνουν  το εκλογικό σώμα να κινείται  ως κινούμενη άμμος.  Ο Τσίπρας μαζεύει από παντού και καλπάζει προς το 30%, με τη ΝΔ να μένει καθηλωμένη στο ψυχολογικό φράγμα του 20%. Το ΠΑΣΟΚ βυθίζεται και άλλο, χάνοντας ψήφους προς το ΣΥΡΙΖΑ, ενώ κάμψη παρουσιάζει και ο Καμμένος που χάνει ψήφους κυρίως προς ΣΥΡΙΖΑ και λιγότερο προς ΝΔ.

Ακόμη χαμηλότερα το ΚΚΕ, πολύ μικρή κάμψη η Χρυσή Αυγή, μεγάλη πτώση ο Κουβέλης. Οριακά οι Μάνος-Τζήμερος που παίρνουν ψήφο από ΝΔ και Δημοκρατική Συμμαχία. Ελάχιστο ποσοστό που δεν υπερβαίνει καν τη μονάδα πήρε μαζί της στη ΝΔ η Ντόρα, και οριακά ο ΛΑΟΣ παρά την αργυρώνητη αφαίμαξη που του έγινε.

Έχουμε και λέμε
28,1% ΣΥΡΙΖΑ, 20.5% ΝΔ, 11,8% ΠΑΣΟΚ, 8,1% ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, 5,7% ΚΚΕ, 5,5% ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, 4,1% ΔΗΜΑΡ, 3,3% ΛΑΟΣ, 3,0.% ΔΡΑΣΗ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ.

Tα σέβη μου ..μεγαλειοτάτη. Bρεε Ουστ απο δω.Νέο εμετικό άρθρο από τους γραικύλους του ΣΥΡΙΖΑ στην αναρχοφυλλάδα τους "Αυγή"...Το μίσος τους για κάθε τι Ελληνικό είναι πια εμφανέςΟ τίτλος του κειμένου: "Μια ωδή στον αδικοχαμένο Φαλμεράυερ", όπου ο συντάκτης επικροτεί πλήρως τις ιστορικές ανακρίβειες, τα ψεύδη και την προπαγάνδα του ανθέλληνα Φαλμεράυερ, για την ιστορική συνέχεια του Ελληνισμού...

Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερα από τα "σκυλιά" του Σιωνισμού, της Νέας Τάξης και του Διεθνισμού..
Οι άνθρωποι έχουν πάρει το ISO αφελληνισμού από τις λέσχες τους και το τηρούν πιστά..

Το χειρότερο όλων όμως είναι πως τους επευφημούν και ορισμένοι "πατριώτες" επιδιώκοντας να φέρουν στην εξουσία ένα απόβλητο της παγκοσμιοποίησης..
Τους νέους πνευματικούς και φυλετικούς γεννίτσαρους του μπολσεβικισμού.

Οι Έλληνες καλούνται να πράξουν το καθήκον τους και να υπερασπίσουν με κάθε τρόπο τη Χώρα μας από τα μιάσματα της Αριστέρας...Μιας Αριστεράς που πρόδωσε τους αγώνες του Έθνους στο πέρασμα της Ιστορίας και βάλθηκε να εξαλείψει κάθε Εθνική και Φυλετική συνείδηση στον Αρχαιότερο και Λαμπρότερο Λαό

και η απάντηση με ...λέξεις
Όλοι γνωρίζουμε τον Φαλμεράυερ. Τον μελετητή που με το κατάπτυστο του έργο δίνει βήμα εδώ και δύο αιώνες σε αυτούς που θέλουν να αμφισβητήσουν τις διαχρονικές αλήθειες του Ελληνισμού. Πως αλλιώς θα βληθεί αυτός ο υπέροχος, υπερχρονικός πολιτισμός, συνυφασμένος με την Αλήθεια και την Ανθρωπιά, εάν δεν πληγεί στην ίδια του την ύπαρξη;
Και όμως, η ιστορική πραγματικότητα είναι ο δικαιότερος κριτής. Μελετώντας την προσεκτικά, βλέπεις την πραγματικότητα, την ορθότητα και τις σκοπιμότητες.
Τα αργύρια του Φαλμεράυερ και η αδιάλειπτη συνέχεια του Ελληνισμού Στο θεώρημα λοιπόν που μπορεί με σιγουριά να καταλήξει κάποιος μελετώντας την ιστορία είναι ένα: Η Αλήθεια λέγεται ως έμφυτη ανάγκη και γίνεται επαναστατική πράξη σε περιόδους ανελευθερίας. Το Ψέμα όμως, είναι στους αιώνες απόρροια των Αργυρίων της προδοσίας.
Από τον Εφιάλτη των Θερμοπυλών, τον Πήλιο Γούση του Σουλίου, έως τον Μαντέλη ή τους υπηρέτες του ΔΝΤ, σε κάθε μισελληνική ενέργεια υπάρχει και ένα πουγκί με αργύρια, βλ. σήμερα τραπεζικά εμβάσματα σε εταιρείες offshore.
Ο Φαλμεράυερ λοιπόν, δεν αποτελεί εξαίρεση. Την απόδειξη δεν μας την δίνει κάποια φιλελληνική ιστορική μελέτη αλλά ο ίδιος σε προγενέστερα πονήματα του!

Τι συμβαίνει; - Ενεργοποιούνται οι Πυραμίδες;


Πυραμίδες. Είναι κάποιες φτιαγμένες από εξωγήινους; Αυτό πιστεύουν οι επιστήμονες της Κίνας και της Ρωσίας. Τώρα από...
ότι φαίνεται η κρυμμένη τεχνολογία αυτών των αρχαίων κατασκευών ενεργοποιείται καθώς μαζικά οι πυραμίδες σε όλη την γη εκπέμπουν παλλόμενα ρεύματα ακατέργαστης ενέργειας βαθιά στο διάστημα. 
Ποιος είναι ο σκοπός τους; Είναι πραγματικά αγωγοί κοσμικής ενέργειας όπως κάποιοι υποστηρίζουν;
Είναι πραγματικά οι πυραμίδες σχεδιασμένες από εξωγήινους, που κατασκεύασαν ένα παγκόσμιο δίκτυο από προχωρημένες πόλεις κράτη βασισμένοι στην υπερεπιστήμη τους; Ποιος πραγματικά ξέρει; Ίσως να ξέρει η Αμερικανική Πολεμική Αεροπορία.

Δεν πλήρωσε τον λογαριασμό της Wind και του παίρνουν το σπίτι!!!  Δεν πλήρωσε τον λογαριασμό της κινητής τηλεφωνίας της εταιρίας WIND επειδή αδυνατούσε λόγω της περικοπής μισθού από τις κατοχικές κυβερνήσεις του Μνημονίου και με συνοπτικές διαδικασίες κατάσχεσαν το σπίτι του και το βγάζουν στο σφυρί. Ο 40χρονος υπάλληλος του Δήμου Μελισσίων στον τομέα της καθαριότητας Γιάννης Τριανταφύλλου, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών....
ζει το δικό του δράμα στην Ελλάδα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Η συντεταγμένη Πολιτεία έχει αφήσει εδώ και καιρό ασύδοτες τις πολυεθνικές να κάνουν «παιχνίδι» με ακίνητα βιοπαλαιστών, ζητώντας αίμα. Την Παρασκευή 18 Μαΐου δικαστική επιμελήτρια, λειτουργώντας για λογαριασμό της «WIND ΕΛΛΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΒΕΕ», πέταξε στην πόρτα διαμερίσματος 92 τ.μ. το κατασχετήριο, αφήνοντας εντολή στον οφειλέτη ότι «θα του πάρουν ό,τι έχει και δεν έχει για να ξεπληρώσει τον απλήρωτο λογαριασμό», όπως κατήγγειλε στη «δημοκρατία» ο μισθοσυντήρητος εργαζόμενος.

«Με απείλησαν εμένα και τη γυναίκα μου, δεν σεβάστηκαν τα παιδιά μου, με εξευτέλισαν και τώρα θέλουν να με ταπεινώσουν παίρνοντας ένα σπίτι που ουσιαστικά δεν μου ανήκει αφού είναι κληρονομιά, με την κληροδόχο να διατηρεί την επικαρπία και εγώ να μένω σε άλλη διεύθυνση και στο νοίκι από αυτή που επιδόθηκε η εντολή κατάσχεσης» αναφέρει ο κ. Γιάννης Τριανταφύλλου.

Αυτά όμως για τα απρόσωπα επιχειρηματικά trust είναι λεπτομέρειες. Οπως λεπτομέρεια είναι ότι πάνω από 2.000 πολίτες από το 2008 μέχρι σήμερα έχουν πατήσει την κόκκινη γραμμή της αυτοκαταστροφής για μικροχρέη και απλήρωτα γραμμάτια.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...