Παρασκευή, 25 Μαΐου 2012

Σύγχυση για το τί θα πράξει ο ΣΥΡΙΖΑ - Έκτακτη εισφορά 1% σε 700.000 νοικοκυριά - Μπαλάφας: "Μείωση εξοπλιστικών κι ας το ρισκάρουμε με την Τουρκία"


- Με χαράτσι θα αντιμετωπίσει ο ΣΥΡΙΖΑ το ενδεχόμενο διακοπής της χρηματοδότησης από τους δανειστές μας - Το χαράτσι σύμφωνα με το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ θα αφορά εισοδήματα άνω των 50.000 ευρώ - Ο κ. Σταθάκης υποσχέθηκε αποκατάσταση των συμβασιούχων που απολύθηκαν από το δημόσιο - Αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας για το "Θα το ρισκάρουμε" του κ. Μπαλάφα
Κατά τη διάρκεια της νέας προεκλογικής περιόδου, τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ μιλάνε για όλα όσα προτίθεται το κόμμα τους μετά τη 17η Ιουνίου και σε περίπτωση που είναι εκείνη πρώτο κόμμα ή έχουν την αυτοδυναμία.


Οι απόψεις όμως αυτές πολλές φορές έρχονται σε ευθεία αντίθεση με όλα όσα αναφέρει ο  πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας για τα μελλονικά του σχέδια και φυσικά προκαλούν σύγχυση και στους ψηφοφόρους. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση που ο κ. Τσίπρας μιλάει για ακύρωση του μνημονίου, ενώ στελέχη του βαφτίζουν την ακύρωση "πολιτική", προκαλώντας έτσι προβληματισμό για το τί πραγματικά ισχύει.

Ο κ. Δραγασάκης συγκεκριμένα μίλησε για πολιτική ακύρωση, όπως και ο κ. Παπαδημούλης, ενώ σήμερα ο κ. Λαφαζάνης μίλησε καθαρά για κανονική ακύρωση του μνημονίου.

Το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και οικονομολόγος Γιώργος Σταθάκης μιλώντας στο ράδιο 9 είπε ότι θα επιβληθεί μια έκτακτη φορολόγηση της τάξης του 1% για εισοδήματα άνω των 50.000 ευρώ, η οποία αφορά περίπου 600.000 με 700.000 νοικοκυριά τα οποία, όπως χαρακτηριστικά είπε έχαιραν έως τώρα φοροασυλίας. Ετσι υπολόγισε ότι θα καλυφθούν ανάγκες της τάξης των 1,7 δισ. ευρώ, ενώ ξεκαθάρισε ότι το μέτρο δεν θα αφορά μισθωτούς.

Επίσης, είπε ότι η υστέρηση στα έσοδα θα είναι περίπου στο 15% με 20%, ενώ προανήγγειλε και αύξηση των φορολογικών συντελεστών στα υψηλότερα εισοδήματα.

Ερωτηθείς για το κατά πόσον φοβάται ένα πιστωτικό γεγονός, ο κ. Σταθάκης τόνισε ότι "θα πρέπει να αλλάξουμε την ροή των πραγμάτων, αλλά δεν θα εκτραπούμε σε ολισθηρές ατραπούς για την οικονομία". Ο κ. Σταθάκης εξήγγειλε και την αποκατάσταση συμβασιούχων που απολύθηκαν ενώ κάλυπταν πάγιες ανάγκες στο Δημόσιο.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζουν πως αυτό που αναφέρει ο κ. Σταθάκης είναι μία πρόταση και είναι υπό εξέταση.

Ιδιαίτερα έντονες όμως ήταν και η αντιδράσεις που προκάλεσε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπαλάφας ο οποίος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra, έκανε λόγο για εξεύρεση χρημάτων από τη δραστική περιστολή των αμυντικών δαπανών. Ωστόσο, όταν ερωτήθη από τον δημοσιογράφο για το τί θα γίνει με την Τουρκία σε περίπτωση μείωσης των εξοπλιστικών προγραμματών, τότε απάντησε: "Θα το ρισκάρουμε".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΦΡΕΣΚΑΡΙΣΜΑ ΜΝΗΜΗΣ

  • -Μαζί με τον Νάιτζελ Φαραζ (ο Καρατζαφέρης αντιπρόεδρος των Ευρωσκεπτικιστών) κατάφεραν να καταψηφιστεί το Ευρωσύνταγμα.
    -Δωρεά 15.000Ε (5/2012) στην αστυνομία για τους τραυματίες αστυνομικούς. Δωρεές κοινοτικών ιατρείων (από των κομματικό προυπολογισμό) - (5/2012) στους κατοίκους δήμου στην Εύβοια.
    -Ο Καρατζαφέρης έχει παραχωρήσει 4 διαμερίσματά του (άνευ ενοικίου) σε πολύτεκνες οικογένειες και κατοικούν σε αυτά.

Ὁ Πᾶνος Καμμένος ὑπέρ τῆς ἠλεκτρονικῆς καί παγκοσμίου διακυβερνήσεως!Ὡρισμένοι πολιτικοί ἔχουν φορέσει τόν μανδύα τοῦ σωτῆρος καί ἀφήνουν νά ἐννοηθῇ ὅτι εἶναι ὑπέρ τῆς δικαιοσύνης καί τῆς ἐλευθερίας. Ἕνας ἀπό αὐτούς εἶναι καί ὁ Καμμένος. Βλαστάρι τής Ν.Δούλας, ὁ συγκεκριμένος, προσπαθεῖ νά μᾶς πείσῃ ὅτι θά σώσῃ τήν Ἑλλάδα. Μέ τόν ἴδιο τρόπο πού μᾶς διασώζουν οἱ συνάδελφοί του;

Σοκαριστικό: βρέθηκαν τα οστά του μικρού Μπεν στην Κω; [εικόνες]


Τα βρετανικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι οι ελληνικές αρχές ζήτησαν από την Αγγλία ειδικό μηχάνημα προκειμένου να σκανάρουν με 3D το υπέδαφος κοντά στο σημείο που ο μικρός Μπεν εξαφανίστηκε, το απόγευμα της 24ης Ιουλίου 1991.
Το άψυχο σώμα του Μπεν Νίντχαμ κρύβεται κάτω από τα χαλάσματα ερειπωμένου εργοστασίου στην Κω και η εξαφάνιση δεν οφείλεται τελικά σε απαγωγή αλλά σε ένα τραγικό δυστύχημα! Αυτό είναι το νέο στοιχείο στην υπόθεση που είχε συγκλονίσει την Ευρώπη 21 χρόνια πριν, σύμφωνα με τις βρετανικές εφημερίδες. Ο Μπεν ήταν τότε μόλις 21 μηνών.

130 αυτόχειρες στην Κρήτη, την τελευταία τριετία! [πίνακας]Η δραματική αύξηση των αυτοκτονιών στην Κρήτη - μόνο την τελευταία τριετία της κρίσης από το 2009 έως το 2011, 130 άνθρωποι έθεσαν τέρμα στην ζωή τους – παρουσιάστηκε στο πλαίσιο διημερίδας που έγινε στην Αθήνα με την συνδιοργάνωση της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας και του Ιατρικού Συλλόγου.
 
Θέμα της εκδήλωσης ήταν οι ιδιαίτερες ανάγκες που δημιουργεί η οικονομική κρίση για τις υπηρεσίες ψυχικής υγείας της χώρας μας.

Στοιχεία για τις αυτοκτονίες στη χώρα μας παρουσιάζουν οι ψυχίατροι Δ. Κονταξάκης, O. Γιωτάκος και Γ. Τσουβέλας ενώ από τα στοιχεία της μελέτης προέκυψαν ότι:

To απόκρυψαν και είπαν ψέμματα στον λαό γιά τα αποθέματα των τραπεζών ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ100 δισ. ευρώ δόθηκαν μυστικά στις ελληνικές Τράπεζες από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα
Το γεγονός πιστοποιεί ότι ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση ”εκδίωξης” της Ελλάδας από ευρώ-ευρωζώνη
Oι ”Φαϊνάνσιαλ Τάϊμς” ξεσκεπάζουν τα βρώμικα παιχνίδια παραπληροφόρησης και τρομοκράτησης του λαού της Ελλάδας, περί  ευρώ-δραχμής, αποθεμάτων τραπεζών κ.ά.

Μυστική παραμένει η συμφωνία της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας με την οποία παρέχει έκτακτη στήριξη 100 δισ. ευρώ στις ελληνικές τράπεζες και όπως γράφουν οι
«Financial Times» (21 Μαίου), δεν έχει γίνει ούτε επίσημη ανακοίνωση, ούτε έχουν αποκαλυφθεί οι όροι και οι προϋποθέσεις.
Secret Central Bank Aid Props Up Greek Banks…(Read)
”…There has been no official announcement. No terms or conditions have been disclosed. But Greece’s banking system is being propped up by an estimated 100 billion euros or so of emergency liquidity provided by the country’s central bank – approved secretly by the European Central Bank (ECB) in Frankfurt. If Greece were to leave the eurozone, the immediate cause might be an ECB decision to pull the plug…”

‘Οταν ο Παπούλιας κινδυνολογούσε με ”ανυπόγραφη αναφορά” του Παπαδήμου περί ΜΗ ύπαρξης χρημάτων στις Τράπεζες, γνώριζε ότι αυτές πήραν χρήμα και είπε ψέμματα στους πολιτικούς αρχηγούς ή χρησιμοποιήθηκε;

Στην υπηρεσία της αυτού μεγαλειότητας του..παρακράτους, ο παπάτζας του διαδυκτίου .
Χτύπησε και πάλι ο Παπατζων  δημοσιεύοντας αυτή τη φορά απόδειξη πληρωμής της ΕΥΠ στο Κώστα Βαξεβάνη, από "αξιόπιστη πηγή" όπως λέει το fimotro, την οποία, κατά συνέπεια υιοθετεί ως γνήσια!
Πριν στεγνώσει όμως το μελάνι ήρθε η   απάντηση- διάψευση της ΕΥΠ.
Απ' ότι φαίνεται, ο Παπαγιάννης θα έχει μπλεξίματα με τον εισαγγελέα, πλέον. Η ανακοίνωση της ΕΥΠ είναι ξεκάθαρη:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...