Τετάρτη, 30 Μαΐου 2012

Ο ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ...ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ, ΕΩΣΦΟΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΟΣ Ο ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ...ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ,
ΕΩΣΦΟΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΟΣ
Του ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

   Στον αιώνα της μικροηλεκτρονικής ε­πανάστασης, των επιστημονικών εξε­λίξεων, θα περίμενε κανείς ότι δεν θα υπήρχαν νοήμονες άνθρωποι που θα πίστευ­αν ότι μπορεί να αναπαράγουν μια εγκλημα­τική θεωρία του παρελθόντος. Ένα πολιτικό μόρφωμα του παρελθόντος με την μεγαλύ­τερη εγκληματική δράση που ολόκληρη η αν­θρωπότητα, αλλά και η ιστορία το έχει απορ­ρίψει ως επικίνδυνο για την ειρηνική εξέλιξη των λαών. Τελευταία, άτομα με αυτές τις α­πόψεις κάνουν την εμφάνισή τους με διαφό­ρους τρόπους και χρησιμοποιώντας αυθαίρε­τα ιδεολογίες, φυλετικές θεωρίες ακόμη και θρησκευτικά δόγματα για να επηρεάσουν τους πολίτες σε παράνομες ενέργειες. Χαρα­κτηριστικό είναι και το συμβάν της Νορβη­γίας με τον Μπρέιβικ, που εν ψυχρώ σκότωσε 90 άτομα γιατί θεωρούσε μεταξύ άλλων ότι ανήκουν στην μοναδική φυλή και θεωρούσε τους συμπολίτες του κατώτερους από αυτόν.
Παρανοϊκές απόψεις

ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΧΡΗΣΗ ΣΠΟΡΩΝ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑseed


Φορολόγηση και απαγόρευση της επαναχρησιμοποίησης σπόρων για τους Γάλλους αγρότες

Ένα νέο αυστηρό νομοσχέδιο που θα επιβάλλει την καταβολή δικαιωμάτων χρήσης των σπόρων και περιορίζει την ελεύθερη ιδιοπαραγωγή ψηφίσθηκε πρόσφατα από το Γαλλικό κοινοβούλιο. Η νέα νομοθεσία επιβεβαιώνει την γενικότερη τάση στην Ε.Ε. περιορισμού των δικαιωμάτων των αγροτών επί της χρήσης των σπόρων καθώς εντείνει και τις ανησυχίες για τις δυνητικές επιπτώσεις στην αγροτική βιοποικιλότητα.

Επείγον! Καταιγισμός υβριστικών μηνυμάτων στο προφίλ της Lagarde!


30.000 απαντήσεις που βρίζουν την εξευτελιστική της δήλωση περί ελληνόπουλων!

Η ασπαρτάμη (Nutra Sweet, Equal, Spoonful) είναι αποτυχημένο εντομοκτόνο τερμιτών


%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%82 Η ασπαρτάμη (Nutra Sweet, Equal, Spoonful) είναι αποτυχημένο εντομοκτόνο τερμιτών
Αν το αναψυκτικό σας λέει «χωρίς ζάχαρη» στην ετικέτα; ΜΗΝ το σκέφτεσαι καν! Στο Παγκόσμιο Περιβαλλοντικό Συνέδριο δόθηκε διάλεξη με θέμα, «ασπαρτάμη»κυκλοφορεί στην αγορά ως «Nutra Sweet», «Equal» και «Spoonful».
Στην εναρκτήρια ομιλία από την EPA, ανακοινώθηκε ότι στις Ηνωμένες Πολιτείες, το 2001, υπήρξε μια επιδημία πολλαπλών σκληρύνσεων και ο συστηματικού ερυθηματώδους λύκου. Ήταν δύσκολο να καθοριστεί ακριβώς ποια τοξίνη προκαλεί αυτή την καλπάζουσα αύξηση. Γιατί η ασπαρτάμη είναι τόσο επικίνδυνη;

Toλμήστε να κάνετε το παρακάτω ψυχολογικό τέστ! Αποκαλύπτει πολλά…
Μόνο 8 ερωτήσεις και οι απαντήσεις θα σε…εκπλήξουν. Μην κλέβεις κοιτώντας τις απαντήσεις στο τέλος.Πριν αρχίσεις πάρε πρώτα ένα χαρτί καί στύλο! Μην κλέβεις!

Μια κωμόπολη δολοφόνησαν σε ένα χρόνο οι εγκληματίες πολιτικοί.Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία των Χανίων, στο άκουσμα της είδησης ότι ο 30χρονος γείτονάς τους, δεν άντεξε την ανεργία και έβαλε τέλος στη ζωή του.
Μια νέα αυτοκτονία αποκαλύφθηκε σήμερα στην πόλη των Χανίων. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, έκανε βουτιά στο κενό από τον 5ο όροφο του νοσοκομείου Χανίων. Συγκεκριμένα, ο 30χρονος Χανιώτης, σε κατάσταση απελπισίας, μόλις μία εβδομάδα μετά την απόλυσή του από εταιρεία τεχνικών έργων, "βούτηξε" στο κενό, μην μπορώντας να αντέξει το οικονομικό αδιέξοδο. Είχε πάει στο νοσοκομείο για να.. επισκεφθεί ένα συγγενικό του πρόσωπο που νοσηλευόταν εκεί. Η αυτοκτονία αυτή έχει προκαλέσει σοκ και αναστάτωση στην κοινωνία των Χανίων.
Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για την έκτη αυτοκτονία στην Κρήτη μέσα σε λίγα 24ωρα. Το σκηνικό που διαμορφώνεται σε ολόκληρο το νησί είναι τραγικό και φαίνεται να συνάδει με την απελπιστική κατάσταση την οποία βρίσκεται η ίδια η χώρα και οι πολίτες της που βουλιάζουν κάθε μέρα που περνά όλο και περισσότερο στην κατάθλιψη.

Είναι το πέμπτο κατά σειρά γεγονός μέσα σε μια εβδομάδα και οι πρόστυχοι φονιάδες βγαίνουν στα κανάλια να λένε παπαρδέλες ενώ ο απελπισμένος κοσμάκης συνεχίζει να αυτοκτονεί και εμείς ασχολούμεθα με ειδήσεις του τύπου …

Το συγκλονιστικό άρθρο για την Ελλάδα της γαλλικής εφημερίδας Liberation


"Όχι, αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα, αν και δραματικό, δεν είναι μια καταστροφή. Είναι επίσης μια ευκαιρία. Γιατί η δύναμη του χρήματος έχει, για πρώτη φορά, υπερβεί με ένταση το ρυθμό της μέχρι τότε σταδιακής, σχολαστικής και προσεκτικά οργανωμένης καταστροφής του δημόσιου συμφέροντος και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Και σε μια χώρα τόσο διάσημη για τη φιλοσοφία της ζωής, στον αντίποδα του αγγλοσαξονικού μοντέλου, και διάσημη για την ακούραστη αντίσταση που έχει φέρει στις πολλαπλές μορφές καταπίεσης που προσπάθησαν να τη χαλιναγωγήσουν.

Εθνικιστικό Κίνημα και ΑποκρυφισμόςΕθνικιστικό Κίνημα και Αποκρυφισμός Ο Αποκρυφιστής Ιούλιος Έβολα και η Χρυσή ΑυγήΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ; ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ;   
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...