Σάββατο, 2 Ιουνίου 2012

Το πλυντήριο ΛΑΟΣ έβαλε… νέα ..μπουγάδα



Τώρα που βλέπει να φθίνει συνεχώς το πελατολόγιο του τηλεκόμματος-μπίζνας-πλυντηρίου υποδίκων και καταδικασμένων ΛΑΟΣ... και μέσα στον πανικό του, ο επαγγελματίας ατακατζής προχωράει σε κινήσεις πανικού, όπως ο διορισμός στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας στον άλλοτε φίλο και μέντορα, κατόπιν εχθρό και άτιμο, μετά ξανά άριστο και πολύτιμο, και ξανά-μανά μετά ακραίο και ανέντιμο Κώστα Πλεύρη.

Όλοι έπαιρναν το δωράκι τους από την Siemens


Tις ίδιες πληροφορίες έχουμε και μείς, ρε Τσελέντη-Νοστράδαμε.



Τι  είναι αυτά που λές ρε Τσελέντη .Εδώ ο Βενιζέλος είπε ότι ο Τσίπρας …μας οδηγεί εκτός ευρώ, και ο ..Μιχελακης πως θα…. μας βγάλει έξω από την …Ευρώπη της Μέρκελ . Με τους σεισμούς θα φοβηθούμε; Ξέρεις τι …σεισμό προκάλεσε ο Καραμανλής με το …διάγγελμα του; Πέσανε τας ταβάνια στο κεφάλι των φασιστόμουτρων … ΑδωνοΒοριδοπλεύρη
  
«Μέσα στο 2012 θα βιώσουμε στην Ελλάδα έναν μεγάλο σεισμό. Εύχομαι να γίνει στην θάλασσα.» σημειώνει ο καθηγητής σεισμολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών Άκης Τσελέντης σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Max Fm. Ο καθηγητής...
τόνισε πως στον ελλαδικό χώρο υπάρχει μια διάσπαρτη μικροσεισμική διέγερση που δείχνει πως κάποια φαινόμενα είναι σε εξέλιξη. «Μιλάμε για έναν σεισμό σαν και αυτούς που έχουμε συνηθίσει στην Ελλάδα, δηλαδή της τάξης 5,5 ή 6 ή και 6,5 Ρίχτερ» ρώτησε ο δημοσιογράφος, για να λάβει την εξής απάντηση: «Έχουμε να δούμε τέτοιον σεισμό από τον Ιούνιο του 2008. Αναφέρομαι στον σεισμό των 6,5 Ρίχτερ στην Αχαΐα - Ηλεία. Αν όμως ένα τέτοιο φαινόμενο δεν πραγματοποιηθεί στη θάλασσα αλλά στη στεριά, και όχι σε κάποια περιοχή όπως αυτή των Ιονίων Νήσων που είναι σεισμικά θωρακισμένες, θα έχουμε πρόβλημα» συνέχισε ο καθηγητής.

ΣΟΚ! ΠΑΣΟΚ και ΝΔ σχεδιάζουν να “φάνε” 250 εκατ. Ευρώ!


SAMARASVENIZELOSΝΔ και ΠΑΣΟΚ σχεδιάζουν να αλλάξουν τα ονόματά τους μετά τις εκλογές, αν δεν κατορθώσουν να σχηματίσουν κυβέρνηση στις 18 Ιουνίου. Η αλλαγή της ονομασίας δεν θα προέλθει τόσο για πολιτικούς λόγους, όσο για οικονομικούς. Όπως μας έλεγε πηγή προσκείμενη στην Ιπποκράτους τα οικονομικά των δύο κομμάτων είναι σε απελπιστική κατάσταση και οφείλουν στις τράπεζες 250 εκατομμύρια ευρώ από δάνεια που έχουν πάρει με εγγύηση την κρατική επιχορήγηση. Δηλαδή στην ουσία μέσω δανείων έχουν προεισπράξει την κρατική επιχορήγηση εως το 2018 με βάση την εκλογική δύναμη που διέθεταν το 2008 και 2009. Τώρα τα ποσοστά τους έχουν συρρικνωθεί και η αποπληρωμή των δανείων...
καθίσταται αδύνατη. Τα δάνεια τα έχουν λάβει ως ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν το κόλπο των υπερχρεωμένων ποδοσφαιρικών σωματείων (ΠΑΕ) τα οποία έσβησαν τα χρέη τους αλλάζοντας τις επωνυμίες τους (π.χ ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ που έγινε ΝΈΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ κ.ο.κ).Αν συμβεί αυτό αγγίζει τα όρια του σκανδάλου, αλλά για τους “σωτήρες” της Ελλάδας δεν υπάρχει άλλη διέξοδος εάν δεν κερδίσουν την εξουσία η οποία για τα ελληνικά πολιτικά πράγματα σημαίνει “μαύρο χρήμα” από “μαύρες” χρηματοδοτήσεις.
Τα σχέδια αυτά των δύο άλλοτε μεγάλων κομμάτων εξουσίας έχουν διασταυρωθεί και από πηγές της Συγγρού οι οποίες όμως αισιοδοξούν ότι η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα και τελικά θα κάνει κυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ.
Πηγές από την Κουμουνδούρου έλεγαν χθες το βράδυ ότι κάτι σχετικό έχει φτάσει στα αυτιά τους αλλά δεν πρόκειται να επιτρέψουν να γίνει κάτι τέτοιο ακόμη κι αν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αξιωματική αντιπολίτευση.
Και ασφαλώς ούτε εμείς-δηλαδή το εκλογικό σώμα-πρέπει να επιτρέψουμε να “φαγωθούν” 250 εκατομμύρια ευρώ από τα κόμματα της καταστροφής-δηλαδή όσα έλειπαν από τον κρατικό προϋπολογισμό και ΠΑΣΟΚ και ΝΔ “ψαλίδισαν” τις επικουρικές συντάξεις των Ελλήνων.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...