Κυριακή, 3 Ιουνίου 2012

Μιχαλολιάκος: Ναι, είμαστε φασίστες, ρατσιστές και ναζιστές


Όχι ότι είχαμε κάποια αμφιβολία
Ο φυρερίσκος της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκος  το λέει καθαρά: “Δεν μας νοιάζει αν μας πούνε φασίστες, ρατσιστές και ναζιστές. Ναί,  είμαστε όλα αυτά για την Ελλάδα, για την πατρίδα μας.”

ΚΑΙ ΠΑΡΩΝ, ΑΠΩΝ ΕΙΣΑΙ, ΚΩΣΤΑΚΗ ΜΟΥ...

Κωστάκη, επί δυο χρόνια ο ΓΑΠ, ξέρεις, αυτός που του παρέδωσες την εξουσία και την έκανες με ελαφρά πηδηματάκια, διέλυε τη χώρα και την διέσυρε διεθνώς...
Μέσα σε δύο χρόνια ξεχαρβάλωσε τον κοινωνικό ιστό, έσυρε τη χώρα στο ΔΝΤ, βύθισε τους Έλληνες στην οικονομική εξαθλίωση και στην αβεβαιότητα... ΕΝΩ ΕΣΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΣ ΤΟΝ ΨΟΦΙΟ ΚΟΡΙΟ!!!

ΚΙ ΟΜΩΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ
O Αντώνης Σαμαράς προετοίμαζε μέσα στο α΄ εξάμηνο του 2010 την υπερασπιστική του άμυνα στο σκάνδαλο της Σήμενς, που εκείνη τη χρονική περίοδο βρισκότανε σε εξέλιξη. Λίγους μήνες πριν, είχε εκλεγεί Πρόεδρος της ΝΔ και γνώριζε πολύ καλά πως θα μπορούσε ανά πάσα στιγμή να βρεθεί μπλεγμένος σε υπόθεση μιας εταιρείας, με την οποία διατηρούσε σχέσεις από το ΄89.

Ερώτηση πρώτη: Τον Ηλία Γεωργίου (Ρόδου 56Α – Κηφισιά) και τον Χρήστο Καραβέλα (Υακίνθων 7 – Εκάλη - 210-8136....,απαντάει η Μάρθα η σύζυγος...) τους γνώριζε; Ας μας απαντήσει!

Μάκης Βορίδης : ΝΔ και ΠΑΣΟΚ εκφράζουν τον διεθνισμό και υπηρετούν συνειδητά ανθελληνικές επιλογές


Ναι σωστά διαβάσατε ! Τάδε έφη Μάκης Βορίδης .Στις 3 Μαρτίου το 2004 ο κύριος Βορίδης ως πρόεδρος του Ελληνικού Μετώπου δήλωνε σε ομιλία του προς τους τότε ψηφοφόρους του :
ΠΑΣΟΚ και ΝΔ εκφράζουν τον διεθνισμό και υπηρετούν συνειδητά ανθελληνικές επιλογές. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ υπόσχονται ότι θα νομιμοποιήσουν τους λαθρομετανάστες, ότι αποδέχονται το σχέδιο Ανάν που ξεπουλάει την Κύπρο, θέλουν να βάλουν την Τουρκία στην Ευρώπη, ζητούν να μειωθεί η στρατιωτική θητεία στους 6 μήνες. Ποια η διαφορά τους; Καμία.
Επίσης με....
έντονο λόγο συνέχισε : Εγώ ως Πρόεδρος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ και έχοντας την ευθύνη αναπτύξεως του εθνικιστικού κινήματος στην Ελλάδα το τονίζω για άλλη μία φορά:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...