Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2012

Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΦΑΚΟ ΣΕ ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ και στον αρχισυντάκτη της εκπομπής εκτός Κάμερας.

Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΜΑΣΤΙΓΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ  Χ.Α ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε την Πέμπτη στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, με πρωταγωνιστή τον βουλευτή και εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη.
 Όταν ανέβηκαν οι τόνοι κατά τη συζήτηση, ο κ. Κασιδιάρης, ο οποίος ήταν καλεσμένος της εκπομπής, άρχισε να εξαπολύει βρισιές τόσο προς τη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη όσο και προς τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου. Απευθυνόμενος προς την κ. Κανέλλη, την αποκάλεσε "παλιοκουμούνι", ενώ αναφερόμενος στη κ. Δούρου της είπε "άντε βρε νούμερο που θα πάμε τη χώρα 500 χρόνια πίσω" και της πέταξε νερό. Στη συνέχεια, ο κ. Κασιδιάρης σηκώθηκε από την καρέκλα του, έβγαλε το μικρόφωνο και επιτέθηκε με σφαλιάρες και μπουνιές στην κ. Κανέλλη.

Ξέρεται πόσο θα κοστίσει ένα πόρταλ στην ..κλεφτοΚΡΗΤΗ; Κρατηθείτε μην πέσετε. 470.000 ευρώ ?Η Κρήτη έχει ένα μεγάλο… πλεονέκτημα. Περιφερειάρχης της είναι ο Άνθρωπος που ψήφισε στην ευρωβουλή να …μην φύγουν τα τουρκικά στρατεύματα κατοχής από την Κύπρο. Αυτή η ψήφος του τον… έκανε …περιφερειάρχη.

Υπάρχουν πολίτες που θα ψηφίσουν τον… Τζήμερο και όχι τον Καρατζαφέρη?Οι επικεφαλής της «Δημιουργίας ξανά!» και της «Δράσης» φιλογερμανος Θ. Τζήμερος και ο σύμβουλος του Δ.Ν.Τ Στ. Μάνος συνυπέγραψαν επιστολή 18 σημείων, την οποία απέστειλαν προς τους πολιτικούς αρχηγούς Αντ. Σαμαρά, Ευ. Βενιζέλο και Φ. Κουβέλη, με τα κόμματα των οποίων θεωρούν ότι είναι πιθανόν να υπάρξει μετεκλογική συνεργασία, στο πλαίσιο της δημιουργίας ενός φιλογερμανικου  μετώπου.

Κύριε Σαμαρά αφού επιλέξατε παιδιά για το σποτ της Ν.Δ. δείτε και αυτά τα παιδιά!


Ναι αυτά που οι γονείς τους αυτοκτονούν γιατί δεν βρίσκουν φάρμακα να πάρουν ή δεν βρίσκουν λεφτά για να τα αγοράσουν.
Αλλά ξέρω...
μόνο μην φύγουμε από το ευρώ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...