Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ - ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΣΙΠΡΑ... ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΘΕΛΕΙ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΚΩ...!!!
( Κάντε κλικ στην παραπάνω εικόνα) ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΩ... ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΣΤΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ. Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΔΟΥΡΟΥ... ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ... ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΖΑΜΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΩ...!!! ΝΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ... ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΣΧΕΤΟ ΚΑΝΕΙΣ...

Ντοκουμέντο: Ενυπόγραφη Επιστολή που Καταστρέφει Καμμένο


Από τον πρόεδρο της ΕΝΩΣΕΩΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΜΗ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ κ. Μερκούριο Καρύδη, λάβαμε την ακόλουθη επιστολή, με την οποία ερωτά τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Πάνο Καμμένο τα εξής:  1)     Ότι χρωστάτε στο
Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας όσα χρηματικά ποσά είχατε εισπράξει ως οδοιπορικά και τα οποία μέχρι σήμερα δεν έχετε επιστρέψει, παρ’ όλο που έχετε ενημερωθεί αρκετές φορές από την αρμόδια υπηρεσία του εν λόγω Υπουργείου, και αυτά αφορούν στην περίοδο που είσαστε Υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας επί κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή;
2)     Έχετε στην προσωπική σας ασφάλεια δύο λιμενικούς. Βάσει ποιού Νόμου και την έγκριση ποιου;
3)     Ότι κάνατε καταδύσεις παράνομες με μπουκάλες στο αρχαιότερο ναυάγιο της νήσου Δοκού, απέναντι από την Ύδρα. Τι ψάχνατε να βρείτε άραγε; Επίσης, χρησιμοποιούσατε τα ελικόπτερα του λιμενικού (αυτά που πληρώνει ο ελληνικός λαός) για να κάνετε βόλτες στο Αιγαίο. Την δε ημέρα των βουλευτικών εκλογών της 6ης Μαίου 2012, εξυβρίσατε και απειλήσατε τον Λιμενάρχη Αλεξανδρούπολης –έναν άριστο και έντιμο αξιωματικό του Λ.Σ- γιατί δεν σας διέθεσε πλωτό σκάφος του Λ.Σ προκειμένου να το χρησιμοποιήσετε για τις μετακινήσεις σας. Επίσης, μπορείτε να μου πείτε κ. Πρόεδρε, ποιος ήταν Λιμενάρχης της Ύδρας κατά την περίοδο της Υφυπουργείας σας και ποιοι ήταν οι λόγοι που του είχατε επιβάλλει αμέτρητες πειθαρχικές διώξεις; Μήπως ήξερε να κάνει σωστά και υπεύθυνα τη δουλειά του, και που εσείς θα θέλατε κάτι διαφορετικό; Επειδή εγώ ξέρω πάρα πολύ καλά τον εν λόγω αξιωματικό του Λ.Σ –καθότι και συμπατριώτης μου- μήπως ρωτήσατε να μάθετε ποια ήταν η οικογενειακή του κατάσταση και πόσες θυσίες, στερήσεις και αγώνες έκανε για να μπει στη Σχολή Αξ/κων του Λ.Σ;

Κύριε Πρόεδρε,
Σας ακούω από την τηλεόραση, να μιλάτε προς τον ελληνικό λαό, για εντιμότητα, για ισότητα και «καλύτερες ημέρες».
Πως είναι δυνατόν, ένας άνθρωπος που είναι υπόλογος για τέτοιου είδους σοβαρότατα αδικήματα να παριστάνει τον… «σωτήρα του ελληνικού λαού».
Και κάτι ακόμα. Πώς εννοείτε εσείς το «ανεξάρτητοι Έλληνες», όταν τρεις από εσάς, συμμετείχατε στην κυβέρνηση Καραμανλή.
Γιατί για εμένα το «Ανεξάρτητοι» σημαίνει πολίτες που δεν είχαν καμία σχέση με την όποια πολιτική και άρα μπορούν να πούνε τους εαυτούς τους ως
α ν ε ξ ά ρ τ η τ ο υ ς.

"Δολοφόνος" κατά τον ΣΥΡΙΖΑ ο Έλληνας που αμύνθηκε στον Αλβανό ληστή!


Την ώρα που κανείς δεν γνωρίζει τις πραγματικές συνθήκες του θανάτου του 43χρονου Αλβανού ληστή στην Παιανία, ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ετυμηγορία σύμφωνα με την οποία ο Έλληνας που αντιστάθηκε στον ληστή που απειλούσε να σκοτώσει τη μάνα του είναι ... δολοφόνος!

Έτσι μιλάει για "δολοφονία αλλοδαπού" για την οποία ευθύνεται η ... διάλυση της Παιδείας (φαίνεται έπρεπε να στείλουμε στο σχολείο τον Αλβανό ληστή), στη διάλυση της υγείας (λέτε να τσαντίστηκε ο ληστής επειδή δεν έβρισκε φάρμακα και άρχισε να ληστεύει;), του κοινωνικού κράτους.....
(μήπως του έκοψαν το επίδομα του ληστή;) "και ως τέτοιο φαινόμενο που οφείλεται στους παραπάνω λόγους, πρέπει να καταπολεμηθεί με ριζική αλλαγή της ασκούμενης πολιτικής" καταλήγει η ανακοίνωση.

Τα "αυγά" του Κασιδιάρη δεν είναι χρυσά!


Φαίνεται πως τα "αυγά" του Ηλία Κασιδιάρη και της Χρυσής Αυγής δεν είναι και τόσο χρυσά!
Πρώτα χτύπησε μια γυναίκα και πέταξε νερό σε μια άλλη, αργότερα ζητούσε ενισχύσεις από τον "αρχηγό"  και τώρα κρύβεται από τις αρχές που τον καταζητούν.

Δεν έχει το θάρρος να αναλάβει τις ευθύνες του, όταν εκατομμύρια άνθρωποι τον είδαν σε ζωντανή σύνδεση να επιτίθεται και να χτυπάει βάναυσα μια γυναίκα!

Να χαίρεται ο Μιχαλολιάκος τα λεβεντόπαιδα του και τα..."αυγά" τους!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ


Μια σύντομη περιοδεία στην Κρήτη μετά από τρία χρόνια απαξίωσης θα κάνει στις 9-6-2012 ο Καρατζαφέρης .                                                                                                          Γύρω στις 11:00 πμ θα καταφτάσει στα Χανιά όπου, μεταξύ άλλων, θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους επαγγελματικών φορέων του Νομού, πριν βρεθεί στο τοπικό Επιμελητήριο. Στίς 17:00μμ θα  βρεθεί  στο Ξενοδοχείο Αστόρια όπου θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Ηρακλείου  και θα μιλήσει  στα μέλη του Κόμματος .                                                                  
  Είναι Γεγονός ότι ο Καρατζαφέρης δεν τρέφει και ιδιαίτερη αδυναμία στην Κρήτη, η τελευταία επίσκεψη του σε αυτή ήταν  πριν περίπου Τρία χρόνια  και προφανώς μετά από τα αποτελέσματα της 6ης - Μαΐου - 2012 έβαλε λίγο νερό στο κρασί του  αποφασίζοντας να βρεθεί στην Μεγαλόνησο για Οκτώ..... ώρες .                                                                       
 Σημαντικό παράγοντα για την  επίσκεψη του στο Ηράκλειο   έπαιξε το γεγονός ότι οι Υποψήφιοι Βουλευτές  στον Νομό Ηρακλείου είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένοι μετά από την τοποθέτηση  του Κουμπάρου και της ηλικιωμένης  Αδελφής του Καρατζαφέρη στην πρώτη  και στην δεύτερη θέση στην Λίστα του Ψηφοδελτίου της 17ης /06/2012 , γενικότερα το κλίμα στην Νομαρχιακή Επιτροπή είναι ιδιαίτερα βαρύ μετά από αρκετές  άτυπες παραιτήσεις  στελεχών   εξαιτίας της συμπεριφοράς των διορισμένων εκπροσώπων του ΛΑ.Ο.Σ.

Διάβασαν το μέλλον!

παιδιου, επιστημονες, υγεια, ολοκληρο
« Διάβασαν το μέλλον! »

Οι επιστήμονες έκαναν ένα σημαντικό βήμα για να διαβάσουν το μέλλον της υγείας ενός παιδιού, όταν αυτό ακόμα βρίσκεται μέσα στη μήτρα, καθώς κατάφεραν για πρώτη φορά να αποκωδικοποιήσουν σχεδόν ολόκληρο το γονιδίωμα ενός εμβρύου, χρησιμοποιώντας μόνο δείγμα αίματος από την έγκυο μητέρα του και δείγμα σάλιου από τον πατέρα του.

Η προγεννητική ανάγνωση του εμβρυακού DNA -και μάλιστα με μη επεμβατικό τρόπο- ανοίγει το δρόμο, ώστε μελλοντικά οι γιατροί να μαθαίνουν έγκαιρα αν το έμβρυο έχει κάποια από τις πιθανές χιλιάδες γενετικές ανωμαλίες που προκαλούνται από μεταλλάξεις των γονιδίων.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...