Σάββατο, 16 Ιουνίου 2012

Μη τους κλειδώσετε ... ενημερώστε τους!


 Τις τελευταίες ημέρες μεταξύ σοβαρού και αστείου ακούμε το σύνθημα «Κλειδώστε μέσα τους γέρους και τις γριές ή πάρετε τους τις ταυτότητες για να μη πάνε να ψηφίσουν από φόβο (λόγω της απίστευτης προπαγάνδας των τελευταίων ημερών) το Π.Α.Σ.Ο.Κ και την Ν.Δ».
Εγώ θα πρότεινα να τους πούμε τα παρακάτω λόγια κοιτώντας τους κατάματα και με την αγάπη που τους αξίζει.
«Αγαπημένε μου Πατέρα (ή Μητέρα ή Παππού ή Γιαγιά) ξέρουμε ότι πέρασες χρόνια δύσκολα, ζώντας ή μεγαλώνοντας μέσα στην Γερμανική κατοχή αλλά και ένα εμφύλιο πόλεμο όπου πείνασες και είδες να σκοτώνεται ο συγγενής, ο φίλος, ο γείτονας σου.
Εν συνεχεία έζησες και μια Χούντα η οποία επικαλούμενη... τον Κουμμουνιστικό κίνδυνο έβαλε την χώρα στο γύψο για 7 χρόνια!

ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ,ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !
Συνέντευξη του Πάνου Χατζηγεωργιάδη στην εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα»
Μέλος ένωσης μουσικοσυνθετών Αγγλίας
Λογοτέχνης και Δημοσιογράφος
ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β΄ ΑΘΗΝΩΝ ΛΑ.Ο.Σκ. Χατζηγεωργιάδη, θα ήθελα δύο λόγια για εσάς, ένα σύντομο βιογραφικό σας ας το πούμε.

Αγαπητέ μου εφόσον σας ευχαριστήσω για την ιδιαίτερη τιμή και χαρά του να συνομιλώ μαζί σας και απαντώντας στο αρχικό αυτό ερώτημα σας να σας πω πως είμαι γεννημένος στην Αθήνα στα 1976 από μια μικροαστική οικογένεια με θαυμάσιους γονείς όπου με δίδαξαν και συνεχίζουν να με διδάσκουν πολλά. Μετά το πέρας των εγκύκλιων σπουδών μου σπούδασα στην Αγγλία οικονομικές επιστήμες και ψυχολογία, αλλά στο τέλος με κέρδισε η καλλιτεχνία και η μουσική με την οποία ασχολούμαι και μέχρι σήμερα. Πέραν των άλλων δραστηριοτήτων που έχω αναπτύξει στο διάβα του χρόνου, όπως η συγγραφή άρθρων και η έτερη μεγάλη μου αγάπη η λογοτεχνία και πιο συγκεκριμένα η ποίηση, ενώ είμαι ήδη μέλος της ένωσης μουσικοσυνθετών Αγγλίας.

Τι σας ώθησε στην ενασχόληση σας με τα κοινά εάν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος;

Ελεύθερη η μητέρα που έκλεψε γιατί πεινούσαν τα παιδιά της. Τα ληστρικά σουπερ μαρκετ που μας κλέβουν ασύστολα με της ανατιμήσεις τους καθε μέρα ποιος θα τα μηνύσει ;;;;;;;;;;;

"¨Ημουν σε απόγνωση" είπε η 32χρονη που συνελήφθη γιατί έκλεψε τρία γάλατα και ένα παγωτό- Υπαναχώρησε , μετά το σάλο που προκάλεσε η αποκάλυψη του Cretalive, η ιδιοκτησία του σούπερ μάρκετ
Ελεύθερη αφέθηκε τελικά η 32χρονη γυναίκα σε βάρος της οποίας ο εισαγγελέας Ηρακλείου είχε ασκήσει ποινική δίωξη για κλοπή .

Το κείμενο με τίτλο “Σημεία των καιρών”, το έγραψε ο Γέροντας Παΐσιος και επέμενε να κυκλοφορήσει με το γραφικό χαρακτήρα του, χωρίς διορθώσεις,γιατί φοβόταν ότι μερικοί θα βγουν και θα πουν ότι “δεν το έγραψε αυτός”.

To νομοσχέδιο “υγειονομικής φροντίδας” προϋποθέτει εμφύτευση μικροτσίπ σε όλους τους αμερικανούς πολίτες!!!

Το Νομοσχέδιο σχετικά με την Υγειονομική Φροντίδα στην Αμερική, ή εν συντομία το νομοσχέδιο H.R. 3200, μόλις εγκρίθηκε στο Κογκρέσο και ως εσωτερική του προϋπόθεση περιλαμβάνει το τσιπάρισμα όλων των Αμερικανών πολιτών!!!

Τα σχέδια και οι ζυμώσεις για την «νομοθετική» και νομικά επικυρωμένη εμφύτευση μικροτσίπ στους αμερικανούς πολίτες είχαν ξεκινήσει από τον Δεκέμβριο του 2004.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...