Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2012

Τον "ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗ" συνεχάρη η Άνγκελα Μέρκελ, «ελπίζει σε σταθερή κυβέρνηση»


Συγχαρητήρια στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας έδωσε η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ για το εκλογικό αποτέλεσμα, σε τηλεφωνική επικοινωνία το βράδυ της Κυριακής.

Η Άνγκελα Μέρκελ εξέφρασε την ελπίδα της για «το σύντομο σχηματισμό μίας σταθερής κυβέρνησης», όπως ανακοίνωσε η καγκελαρία.

Μαλακα Έλληνα μην φωνάζεις όταν σε πηδάνε, αφού σου ..αρέσει.Κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας-παραλλαγή της κυβέρνησης "εθνικής συνευθύνεις" , του Βενιζέλου-πρότεινε από το Ζάππειο ο Σαμαράς, δηλώνοντας πως, "η Ελλάδας ψήφισε ναι στην Ευρώπη" .
Υπογράμμισε πως θα σεβαστεί τις υπογραφές, γιατί το κράτος έχει συνέχεια και υποσχέθηκε πως δε θα υπάρξουν νέες περιπέτειες.
"Θα πιάσουν τόπο-εδώ θύμισε Γιώργο Παπανδρέου-οι θυσίες των Ελλήνων" .

Tόσοι πολλοί μαλάκες, σε μια τόσο μικρή χώρα;

Πρώτη δήλωση Α.Σαμαρά: "Θα σεβαστούμε το Μνημόνιο, τις υπογραφές & τις δεσμεύσεις μας"!Με την φράση "Θα σεβαστούμε τις υπογραφές και τις δεσμεύσεις του ελληνικού κράτους προς το εξωτερικό" ο Α.Σαμαράς έδωσε το καθαρά "μνημονιακό" στίγμα της κυβέρνησης που θέλει να φτιάξει και ξέχασε πολύ γρήγορα τα όσα έλεγε περί "επαναδιαπραγμάτευσης" και "αλλαγής

Δεν μας έφτασαν τα 38 χρόνια δικομματισμού; ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ; Μπράβο μας!! ΠΑΣΟΚ - Ν.Δ. 159 ΕΔΡΕΣ!!Πώς κατανέμονται οι έδρες μετά το νέο exit pollΣύμφωνα με τα αποτελέσματα του νεότερου exit poll η Νέα Δημοκρατία ως πρώτο κόμμα εκλέγει 127 βουλευτές, ο ΣΥΡΙΖΑ 72, το ΠΑΣΟΚ 32, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 21, η Χρυσή Αυγή 19, η ΔΗΜΑΡ 16 και το ΚΚΕ 13.
Όσον αφορά τα σενάρια για την επόμενη ημέρα η Νέα Δημοκρατία σε συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ κάνουν κυβέρνηση με 159 βουλευτές. Εάν συνεργαστεί και η Δημοκρατική Αριστερά τότε η κυβέρνηση συνασπισμού που θα δημιουργηθεί θα έχει 175 έδρες. 
Κυβέρνηση με βασική συνιστώσα το ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να υπάρξει καθώς συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-Ανεξάρητων Ελλήνων συγκεντρώνει 141 έδρες.

ANOIΓΕΙ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ Η ΣΚΡΟΦΑ !

Κ.ΒΑΡΝΑΛΗΣ: "Η ΣΚΛΑΒΙΑ.. ΧΡΕΟΣ ΕΘΝΙΚΟΝ!"Δε λυπάμαι τα γηρατειά που φεύγουν - τα μωράκια που έρχονται άθελά τους να ζήσουν σκλάβοι, να πεθάνουν σκλάβοι, σ' έναν κόσμο ελεύθερων αφεντάδων. Θα τους μαθαίνουν: η σκλαβιά τους χρέος εθνικόν και σοφία του Πανάγαθου!... 
Πότε θ' αναστηθούν οι σκοτωμένοι; 
ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΡΝΑΛΗΣ 20.10.1973
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...