Τρίτη, 19 Ιουνίου 2012

Ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε πλούσιος με τις εκλογές...Δείτε πόσα χρήματα θα πάρουν τα κόμματα από την κρατική χρηματοδότηση.

KANOYN ΣΟΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΕΠΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΛΕΦΤΑ


Θα τα «κονομήσει» από την κρατική χρηματοδότηση. Γι αυτό αγαπάει ξαφνικά το ευρώ!

Ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε το τζόκερ στις εκλογές τις 17ης Ιουνίου. Είναι δεύτερο κόμμα, έχει την «πολυτέλεια» της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και θα κερδίσει 14,1 εκατομμύρια ευρώ από την κρατική χρηματοδότηση των κομμάτων.
Αντιγράφουμε από τα ΝΕΑ:

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Με βάση τη νομοθεσία, η ΝΔ, με περισσότερες από 1,8 εκατομμύριο ψήφους, αναμένεται να έχει σχετικά μειωμένη χρηματοδότηση σε σχέση με το 2011: 15,4 εκατ. ευρώ έναντι 17. Κάτι τέτοιο ισχύει με την παραδοχή ότι τα τακτικά έσοδα του προϋπολογισμού του 2013 θα ανέρχονται στα 52 δισεκατομμύρια, σύμφωνα με το επικαιροποιημένο Μνημόνιο. Αν και στις εκλογές του 2009 είχε συγκεντρώσει περισσότερες ψήφους, σχεδόν 2,3 εκατομμύρια, η κρατική χρηματοδότησή της το 2010 ήταν μικρότερη από αυτή που προβλέπεται σήμερα, καθώς τα τακτικά έσοδα του προϋπολογισμού τότε ήταν λιγότερα. Όσον αφορά τα συσσωρευμένα τραπεζικά δάνεια, που ξεπερνούν τα 120 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με στοιχεία που κοινοποίησε ο Γιάννης Ραγκούσης επί υπουργίας του στο Εσωτερικών, μέλος του κόμματος έχει δηλώσει ότι υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησής τους ακόμα και αν η κρατική χρηματοδότηση έπεφτε στο μισό. Σύμφωνα με συγκριτική μελέτη των ισολογισμών της ΝΔ για την περίοδο 1997-2007, τα έσοδα από εισφορές φίλων και μελών ήταν σχεδόν μηδενικά. Σημειώνεται ότι το μεγαλύτερο ποσό ετήσιας χρηματοδότησης που έλαβε η ΝΔ ανερχόταν σε 26 εκατομμύρια ευρώ το 2009.


ΣΥΡΙΖΑ. Η αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης στα ταμεία του δεν έχει μεταπολιτευτικό προηγούμενο: από 3,9 εκατομμύρια ευρώ το 2011 τα έσοδα της Κουμουνδούρου υπολογίζεται ότι θα σκαρφαλώσουν στα 14,1. Δεδομένου ότι τα δάνεια που έχει λάβει από τις τράπεζες δεν υπερβαίνουν τα 8 εκατομμύρια και ότι το κτίριο όπου στεγάζει τα γραφεία του είναι ιδιόκτητο, δεν είναι λάθος να υποστηρίζει κανείς ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο πλέον ευκατάστατος σχηματισμός μέχρι τις επόμενες εκλογές. Από ανάλυση του επίκουρου καθηγητή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Χριστόφορου Βερναρδάκη, η οποία έχει δημοσιευτεί στο βιβλίο του «Πολιτικά κόμματα, εκλογές & κομματικό σύστημα», προκύπτει ότι το κόμμα ήταν ιδιαίτερα εξαρτημένο από το κρατικό χρήμα: την περίοδο 1997-2007 το ύψος της κρατικής χρηματοδότησης ανερχόταν κατά μέσο όρο στο 81,3% των εισπραχθέντων εσόδων. Την πρώτη θέση για το ίδιο διάστημα καταλάμβανε το ΠΑΣΟΚ με 81,7%. Όπως η ΝΔ, έτσι και ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσίαζε την προηγούμενη δεκαετία σχεδόν μηδενικά έσοδα από εισφορές φίλων και μελών, ενώ το μεγαλύτερο ποσό κρατικής επιχορήγησης που έχει λάβει μέχρι στιγμής ήταν 5,6 εκατομμύρια πριν από τρία χρόνια.

To άρθρο του BBC το οποίο αποκαλύπτει το καλοστημένο σχέδιο της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ εις βάρος του ελληνικού λαού...Μας τρομοκρατούν...Εκεί ποντάρουν στο φόβο. Οι ειδήσεις δεν λένε τίποτα όμως οι μάσκες έπεσαν..Δυστυχώς αυτό θα το διαβάσουν μόνο όσοι έχουν πρόσβαση στο Internet....Αν υπήρχε ένα αντικειμενικό τηλεοπτικό κανάλι που να έλεγε την αλήθεια στους πολίτες τώρα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ δεν θα υπήρχαν...

Μεταβολή στην ισορροπία δυνάμεων γύρω από το διαπραγματευτικό τραπέζι για το Ελληνικό χρέος διαπιστώνει η οικονομική συντάκτης του BBC, Στέφανι Φλάντερς σε ανάλυσή της για την ιστοσελίδα του Βρετανικού δικτύου.

Ο Χριστοφοράκος…Πρωθυπουργός….;ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΣΑΜΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ Νού – Δούλα τους …

 

Βάρα τους Τρελαντώνη!!!!!
Είναι μαζόχες!!!!

Βρέθηκε ο νέος ..ΚαρατζαφέρηςMπορει να μας πει ο νέος …Καρατζαφερης ,τι άλλαξε από τις προηγούμενες εκλογές που επέμενε ότι δεν μπορεί να γίνει κυβέρνηση χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τώρα; Ανέβηκε το αντάλλαγμα; την επομενη φορα θα ψαχνει στους..κάδους να βρει την ψήφο του, αλλά μάλλον δεν τον νοιάζει διότι θα έχει εξασφαλιστεί το …ταμείο.
Την επιτάχυνση των διαδικασιών για την συγκρότηση κυβέρνησης συνεργασίας και την ανάγκη να τοποθετηθούν φερέγγυα πρόσωπα σε κομβικές θέσεις υποστήριξαν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης μετά τη συνάντηση που είχαν σήμερα το πρωί.
Ο ανέδειξε ως απολύτως σημαντικό σημείο τη φερεγγυότητα των προσώπων, τα προγραμματικά ζητήματα και τη σύσταση κυβέρνησης με συγκεκριμένο πλαίσιο πολιτικής.

Κλείδωσε η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΔΗΜΑΡ – Πρωθυπουργός ο Σαμαράς – Υπουργοί από όλα τα κόμματα

"ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ Η ΜΑΣΟΝΙΑ.........."

Ονόματα υποψήφιων υπουργών στο τραπέζι - Ποιά ακούγονται Δεν διαφωνεί ο Κουβέλης στο πρόσωπο του Σαμαρά Δεν βάζει κόκκινες ...
γραμμές ο Βενιζέλος για την συμμετοχή και δικών του στελεχών Θα υπάρχουν και τεχνοκράτες Μέσα στην γαλάζια εντολή θα έχει λήξει το θέμα, λένε όλοι Μετά τις πληροφορίες για συμφωνία ανέβηκε το χρηματιστήριο ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Η συμφωνία για τον σχηματισμό κυβέρνησης έχει κλειδώσει. Αυτό τουλάχιστον φάνηκε από τις δηλώσεις των κυρίων Βενιζέλου και Κουβέλη. Ολα είναι ζήτημα χρόνου και αυτή την ώρα τα τηλέφωνα έχουν πάρει φωτιά. Στο τραπέζι έχουν πέσει ονόματα υπουργών από όλα τα κόμματα και το παζάρι ειναι σκληρό. Αναμεσά τους και ονόματα τεχνοκρατών. Έτσι, μέσα στις επόμενες ώρες ή το αργότερο έως αύριο το μεσημέρι θα έχουμε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας με την συμμετοχή της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, και της ΔΗΜΑΡ. Κανένα πρόβλημα στο πρόσωπο Σαμαρά Αυτό τονίζεται σε όλους τους τόνους τόσο από το ΠΑΣΟΚ, όσο και από την ΔΗΜΑΡ. Και τα δυο κόμματα δεν έχουν αντίρρηση να τεθεί επικεφαλής του κυβερνητικού σχήματος ο κ.Σαμαράς. Άλλωστε όπως λένε, είναι ο νικητής των εκλογών. Δεν βάζει κόκκινες γραμμές ο Βενιζέλος Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν έχει καταλήξει ακόμα τελειωτικά αν θα υπάρχουν κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση που θα σχηματισθεί. Αυτό σημαίνει ότι δεν βάζει και κόκκινες γραμμές στις υποψηφιότητες Λοβέρδου και χρυσοχοϊδη για υπουργικούς θώκους. Άλλωστε στην χθεσινοβραδυνή σύσκεψη υπο τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ όταν τέθηκε το θέμα και υπήρξε σκληρή αντιπαράθεση μεταξύ των υπολοίπων της ηγετικής ομάδας με τους κυρίους Λοβέρδο και χρυσοχοϊδη, ο κ.Βενιζέλος ΔΕΝ πήρε θέση. Δεν μίλησε καν. Ετοιμάζει κείμενο προγραμματικών δηλώσεων Ο Πρόεδρος της ΝΔ επεξεργάζεται βάσει των συνομιλιών που είχε με τους δύο αρχηγούς ένα κείμενο με τις απόψεις που έχουν διατυπώσει ο ίδιος και οι κ. Βενιζέλος και Κουβέλης, προκειμένου να τις φέρει προς ψήφιση στη Βουλή, επεξεργάζεται δηλαδή το κείμενο προγραμματικών δηλώσεων.

Ε, ανθρωπάκο μου, φοβήθηκες να είσαι λεύτερος…


Ε, ανθρωπάκο* μου, φοβήθηκες να είσαι λεύτερος…Ανθρωπάκο μου, μην το βάζεις στα πόδια… Αυτοί ξέρουν ότι έχεις τη δύναμη να είσαι Άνθρωπος. Γι αυτό σ’ έκαναν να πιστέψεις ότι είσαι ανθρωπάκος. Γι αυτό φοβήθηκες να γίνεις λεύτερος άνθρωπος…Πήγες να μιλήσεις ανθρωπάκο. Κι εκείνοι έπεσαν πάνω σου και σου είπαν, είναι ντροπή να μιλάς. Είναι ντροπή να είσαι εκείνος που θα καθορίσει τη δική του ζωή. Είναι ντροπή, μας βλέπουν όλοι… Είναι ντροπή να είσαι λεύτερος.
Ανθρωπάκο μου…
Δεν σε δικαιολογώ που φοβήθηκες. Αντίθετα, εσένα τον φοβισμένο φοβάμαι, περισσότερο κι απ’ αυτούς που σε τρομοκρατούν.

Οι τρίτεκνοι της Κορινθίας κατέθεσαν τα παιδιά τους στην εφορία!


Στο γραφείο της εφορίας όπου κατατίθενται τα τεκμήρια διαβίωσης, οι πινακίδες αυτοκινήτων και ότι άλλο αποτελεί τεκμήριο για το κράτος, οι τρίτεκνοι κατέθεσαν σήμερα… παιδιά! Και ειδικότερα εκείνα τα παιδιά που έχουν την ατυχία να είναι τα τρίτα της οικογένειας!
«Ήρθαμε να καταθέσουμε τα παιδιά μας ως τεκμήρια στην εφορία γιατί, σύμφωνα με το κράτος, το 3ο παιδί αποτελεί τεκμήριο διαβίωσης» θα πει η κα Γιώτα Κεφαλά, μέλος του συλλόγου Τριτέκνων Κορινθίας.Oι τρίτεκνες οικογένειες βάλλονται, όπως άλλωστε και οι πολύτεκνες οικογένειες της χώρας, από τα φορολογικά μέτρα της μνημονιακής κυβέρνησης. Το αφορολόγητο των οικογενειών αυτών μειώθηκε στις 12.500 ευρώ με αποτέλεσμα πολλές από αυτές -αν όχι όλες- να αδυνατούν πλέον να ανταποκριθούν ακόμα και στην διαβίωσή τους, πόσο δε μάλλον στην σωστή ανατροφή των παιδιών τους.

Ο διεθνής τύπος προκαλεί, ζητώντας την Τουρκία να «αναλάβει» την Ελλάδα!Μπαράζ εμετικών και άκρως προκλητικών δημοσιευμάτων πραγματοποιείται το τελευταίο διάστημα και λίγο πριν τις εκλογές από ξένα ειδησεογραφικά μέσα, τα οποία έχουν ξεπεράσει τα όρια και προκαλούν την Ελλάδα, η οποία δεν απαντά λόγω ανυπαρξίας ικανών πολιτικών και δέχεται ηθικά "χτυπήματα" τα οποία καταστρέφουν περαιτέρω την εικόνα της χώρας διεθνώς.

Προφανώς κάποιοι στην Ελλάδα δεν έχουν καταλάβει -ή δεν κατανόησαν ποτέ- πως η μικρή αυτή χώρα με βάση το διεθνές δίκαιο μπορεί να αμυνθεί -ως χώρα που σέβεται τον εαυτό της- και να τσακίσει κυριολεκτικά τους τυχάρπαστους υπαλλήλους της κίτρινης δημοσιογραφίας, που αρέσκονται να καλοπληρώνονται ξερνώντας -δοθεπίσης της ευκαιρίας- τον ανθελληνισμό τους.

Διαβάστε στην συνέχεια τις δημοσιεύσεις και αναρωτηθείτε γιατί αυτή η χώρα έπεσε τόσο χαμηλά και πόσο την προστάτευσαν ή την προστατεύουν σήμερα εκείνοι που οικειοθελώς μας ζητάνε να αναλάβουν τα ηνία και την προστασία της χώρας.

«Κι αν δίναμε την Ελλάδα;» είναι ο τίτλος του βασικού άρθρου του πολιτικού περιοδικού Le Point που απηχεί τις απόψεις τμήματος του γαλλικού κατεστημένου.
Το σημείωμα, που υπογράφει ο διευθυντής του Le Point, Φραντς Ολιβιέ Ζισμπέρ, ξεκινά με το ερώτημα:
«Πρέπει να σωθεί η Ελλάδα;» Και συνεχίζει:

«Μέχρι σήμερα, η Ευρώπη έκανε ότι μπορούσε για να βγάλει την Ελλάδα στην επιφάνεια διαθέτοντας εκατοντάδες δισεκατομμύρια ευρώ.
Ωστόσο, όσο η Ευρώπη τη βοηθάει, τόσο η Ελλάδα εναντιώνεται: Δαγκώνει ακόμα και το χέρι που την τρέφει, όπως φαίνεται κι από την ανάδειξη της ριζοσπαστικής κι αντιευρωπαϊκής Αριστεράς (ΣΥΡΙΖΑ) στις εκλογές της 6ης Μαϊου, που διεκδικεί ρόλο πρώτης πολιτικής δύναμης στις κάλπες της 17ης Ιουνίου.
Τι κι αν οι οικονομικές λύσεις του ΣΥΡΙΖΑ είναι ηλίθιες και γελοίες: με ένα χρέος που αντιπροσώπευε, πέρυσι, το 165% του ΑΕΠ, οι Έλληνες δεν θέλουν ν’ακούν για λιτότητα. Είναι λοιπόν σκόπιμο ν’αναρωτηθείς αν θέλουν να σωθούν από μόνοι τους.
Αν η Ευρώπη αρνηθεί να συνεχίσει να επιδοτεί την Ελλάδα χάνοντας, ο ΣΥΡΙΖΑ σκέφτεται –όπως λέγεται- να φέρει πιο κοντά τη χώρα του με τη Ρωσία.
Γιατί όχι και με την Κίνα, τη Βενεζουέλα ή το Κατάρ; Εκτός κι αν η Τουρκία, ως κληρονόμος της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, «αναλάβει» για ακόμα μια φορά.
Μέχρι την ανεξαρτησία της, το 1832, η Ελλάδα έζησε τέσσερις αιώνες υπό οθωμανική κυριαρχία.
Μπορεί να είναι παράλογο αλλά οι απίστευτες οικονομικές επιδόσεις της Τουρκίας, με ρυθμούς ανάπτυξης 8% και αύξηση των εξαγωγών κατά 18%, δεν της δίνουν την απαραίτητη νομιμοποίηση για να αναλάβει εκείνη την ανόρθωση της ελληνικής οικονομίας; Έχουμε φτάσει στο σημείο να θεωρούμε τα πάντα γελοία».

Ο έγκυρος γάλλος δημοσιογράφος συνηθίζει να προκαλεί συζητήσεις γύρω από τις απόψεις του, πρόσφατα η βιογραφία Σαρκοζί δια χειρός Ζισμπέρ στάθηκε αφορμή για να ζητηθεί η δίωξη του από τον τότε ένοικο του Μεγάρου των Ηλυσίων.
Το γερμανικό περιοδικό Focus χρησιμοποιεί ως τίτλο τη φράση «η Ελλάδα είναι ένα μεγάλο μπ……λο» που ανήκει σε κάποιο Έλληνα που ερωτάται στο ρεπορτάζ του περιοδικού για την κατάσταση στην Ελλάδα.

Δυστυχώς, το πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι αυτοί οι εμετικοί κονδυλφόροι, αλλά οι απάτριδες "διασώστες" της, οι οποίοι δίνουν παρών στο ταμείο είσπραξης των παχυλών τους μισθών, αλλά είναι μονίμως απόντες όταν απαιτείται να λειτουργήσουν -και να συγκρουστούν εάν χρειαστεί- υπέρ των συμφερόντων, των δικαίων και των κεκτημένων της χώρας.

Υπάρχει έστω ένας που πιστεύει πως τα τσιράκια της Μερκελ δεν θα κάνουν ψευτοκυβέρνηση;«Βρίσκονται σε καλό δρόμο οι συνομιλίες με τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Πρέπει οπωσδήποτε εντός της προθεσμίας της εντολής που έχω λάβει από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας να σχηματιστεί η... Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς μετά τη συνάντησή του με τον Πάνο Κάμμένο δήλωσε ότι ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν επιθυμεί καμία συνεργασία. Παράλληλα τον κατηγόρησε ότι δεν αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα των περιστάσεων και πρόσθεσε ότι επικαλείται κάθε είδους παράλογα προσχήματα.
Τα Μ.Μ.Ε  γράφουν ανερυθρίαστα. Η Ελλάδα αποκτά κυβέρνηση μέχρι αύριο, μετά τις ολονύχτιες έντονες παρασκηνιακές επαφές μεταξύ στελεχών ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και τις εξωτερικές παρεμβάσεις και πιέσεις που ασκήθηκαν, κυρίως από Ολάντ και Μάριο Μόντι προς Βενιζέλο, με τον οποίο από χθες τα μεσάνυχτα μέχρι σήμερα στις 10 το πρωί είχαν αλλεπάλληλες τηλεφωνικές επαφές προς την κατεύθυνση να δεχθεί ο Βενιζέλος στήριξη κυβέρνησης Σαμαρά.
Δηλαδή είμαστε κανονική μπανανία. πηγη

ΡΙΞΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΩΝΟΒΑΓΓΕΛΗΔΕΣ... ΕΚΛΕΞΑΜΕ ΑΝΤΩΝΟΒΑΓΓΕΛΗΔΕΣ... ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ "ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ" ΛΑΟΥΠαγκόσμια πρώτη... Ο "κυρίαρχος" λαός καταδίκασε τα κόμματα του μνημονίου...
Και ένα μήνα μετά ξαναέκανε τα κόμματα του μηνημονίου κυβέρνηση. Εκεί που έχεζε δηλαδή, τώρα κάθισε να φάει... Φοβερός λαός... Τίμησε την ιστορία του και τους δολοφονημένους συγγενείς του.
Ήδη, οι δυο προσκυνημένοι "ηγέτες" που οι υπογραφές του μοστράρουν φαρδιές πλατιές στο συμβόλαιο παράδοσης της εθνικής αξιοπρέπειας της χώρας, στις δυνάμεις της κατοχής, τα ξαναβρήκαν και θα ξανασώσουν αγκαλιασμένοι τη χώρα που παρέδωσαν.
Και όλα αυτά... Με ολίγον μαϊντανό από Κουβέλη, ο οποίος...
Δε θα άφηνε τη χώρα ακυβέρνητη (έτσι είχε δηλώσει προεκλογικά), αλλά και τώρα που τα βρήκαν οι διαχρονικοί συνεταίροι και έτσι η χώρα δε θα μείνει ακυβέρνητη, και ούτε η δική του παρουσία είναι απαραίτητη τυπικά, αυτός συνεχίζει να κωλοτρίβεται στην κλίτσα του τσοπάνη για ολίγη δόξα και ολίγη εθνική ευθύνη.
Πως είπατε??? Ψηφίσαμε??? Για πάμε τώρα και στον καθρέφτη να δούμε ποιός πιάστηκε και πάλι μακάκας..

Το παρακάτω τραγούδι αφιερώνεται στον Α. Σαμαρά και Ε. Βενιζέλο, για την συνέπεια των λεγομένων και των πράξεών τους...Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...