Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2012

ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΣΕ ΟΣΟΥΣ, ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ, ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΔ ΑΠΟ "ΦΟΒΟ" ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΜΠΟΥΝ "ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ"..

ΣΟΚ: Ένας ΠΑΣΟΚος τραπεζίτης εκλεκτός του Γ.Παπανδρέου, νέος ΥΠΟΙΚ!


Ο Βασίλης Ράπανος θα είναι ο νέος υπουργός Οικονομικών και είναι μία επιλογή που από μόνη της προβληματίζει, όχι σε ό,τι αφορά την προσωπικότητα, αλλά την πολιτική καταγωγή και τις τεράστιες επιρροες της τρόικας στη νέα κυβέρνηση του Μνημονίου ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ.

Μέχρι σήμερα διοικητής της Εθνικής Τράπεζας, τοποθετημένος από τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, σκληρός ΠΑΣΟΚος, παλαιός σημιτικός με διάφορες κυβερνητικές θέσεις (διοικητής Κτηματικής, ΟΤΕ κλπ.), στενός φίλος και σύβουλος του πρώην ΥΠΟΙΚ Γιάννου Παπαντωνίου, οπαδός της σκληρής λιτότητας, "στριφνός" τραπεζίτης (άνθρωποι που τον ξέρουν καλά λένε ότι ο Λ.Παπαδήμος θυμίζει "αριστερών τάσεων πρόεδρο φιλεργατικού συλλόγου" μπροστά του) και βέβαια "κολλητός" του Λ.Παπαδήμου με μία στενή φιλία πολλών ετών (στη φωτό της α'σελίδας οι δύο "κολλητοί").

''ΔΙΟΙΚΕΙΝ ΕΣΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙΝ''


Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ μηΤΕΡΑΣ «Έτσι σκότωσα τα παιδιά μου»Σιωπή επικρατούσε στη δικαστική αίθουσα, στην πόλη Girona της Ισπανίας, όπου μία Βρετανίδα περιέγραφε ήρεμα πώς είχε σκοτώσει τα δύο παιδιά τους πνίγοντάς τα με μία πλαστική σακούλα…

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΓΑΛΑΚΤΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΚΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΚΟ

Θα κρατήσει τους αποσπασμένους..... δηλαδη ολα τα τεμπελικα μετακλητά γλυφτρόνια  τα οποία πληρώνει όχι Αυτός !! αλλά ο Ελληνικός Λαός για να ειναι πχ Δάσκαλοι κτλ . Ο Ελληνικός Λαός πεινάει και η Ανεργία έχει χτυπήσει την Πόρτα όλων των οικογενειών ,κάποιοι λοιπόν οι οποίοι θα έπρεπε να βρίσκονται στον Δημόσιο τομέα και να προσφέρουν τις υπηρεσίες στους προς το κοινό συμφέρων ειναι αποσπασμένοι  ως Κομματικοί  ,αυτούς Πρόεδρε γιατί τους Κρατάς?? Απο την μια φτιάχνεις αγάλματα και προσφέρεις φαγητό στους πολίτες και από την άλλη επιβαρύνεις τον Ελληνικό λαό με μισθούς αργόσχολων ενω θα έπρεπε να παράγουν έργο?

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΣΑΜΑΡΑ!!ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΚΡΥΨΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΕΒΡΑΪΚΟ ΟΡΚΟ ΣΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ !!!ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΟΡΚΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ!!ΡΩΜΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΤΕ!!!ΕΝΑ -ΕΝΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ!!ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΤΕ?? Ακολουθεί το βίντεο

Διώξαμε μια κυβέρνηση ΓΑΠ……για να μας έρθει μια νέα, με μέλη της λέσχης Bildberg (με πρώτο και καλύτερο το νέο πρωθυπουργό), μασώνους, γιάπηδες, τεχνοκράτες, χρηματιστές, τραπεζικούς! Όλοι αυτοί στηρίζονται από έναν τριμερή συνασπισμό της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ! Για να μην ξεχνιόμαστε…

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑΟι πολιτικάντηδες του κατοχικού καθεστώτος διαβρώσανε τα πολιτικά ήθη του τόπου στο μέγιστο βαθμό χρησιμοποιώντας εκβιαστικά ψευτοδιλλήματα και πλαστά κριτήρια. Οι πιέσεις που ασκούνται στον ελληνικό λαό δεν έχουν ως βάση σκέψης την εθνική ανεξαρτησία της Πατρίδος και την λαϊκή κυριαρχία αλλά την εξυπηρέτηση του πολυεθνικού τραπεζικού κεφαλαίου και το σχηματισμό της ενιαίας οικονομικής διακυβέρνησης πίσω από τη υποτιθέμενη διάσωση του ευρώ. Οι ανήθικοι ηγετίσκοι του καταρρέοντος καθεστώτος οδήγησαν τους Έλληνες μεθοδευμένα στην εξαθλίωση προκειμένου να προτάξουν τη λογική πάνω από το συναίσθημα ώστε να παραδοθούν στους κατακτητές της Πατρίδος για λόγους συμφέροντος και επιβίωσης. Η μεγάλη διαφορά είναι ότι η δική τους λογική δεν έχει καμία απολύτως επαφή.. με την πραγματικότητα. Η δε λογική δεν είναι πάντοτε το ασφαλέστερο ανθρώπινο συναίσθημα ούτε το καλύτερο κριτήριο λήψεως κρίσιμων αποφάσεων. Ειδικότερα όταν οι αποφάσεις σχετίζονται με την ζωή ενός ολόκληρου λαού και την ελευθερία της πατρίδος. Το ψέμα και ο καιροσκοπισμός του διεθνιστικού νεοταξισμού και των ενταύθα πολιτικών του εκπροσώπων δεν μπορούν να βαπτιστούν αλήθεια και λογική όταν τα προβλήματα που βιώνουμε επιβλήθηκαν με συγκεκριμένες πολιτικές του καθεστώτος για να προκύψουν οι εξ αρχής επιδιωκόμενες «λύσεις». Η απόδοση της πολιτικής διοικήσεως δηλαδή στη διεθνή συμμορία της παγκόσμιας διακυβέρνησης που περνάει πάνω από τις ψυχές και το αθώο αίμα του λαού μας.

Mηπως πρεπει να τους βαζουμε να υπογραψουν για αυτα που μας λενε πριν ψηφισουμε...

Aυτο θα πει αξιοπιστια!!!!!!

To απόρρητο σχέδιο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώΗ «Ισοτιμία» σας παρουσιάζει την τεχνική διαδικασία που αναμένεται να ακολουθηθεί, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θα ξεπεραστούν όποια νομικά προβλήματα προκύψουν, σχετικά με την περίπτωση εξόδου μιας χώρας από την Ευρωζώνη.

ΑΝΑΛΥΣΗ
Πάνος Παναγιώτου,
Χρηματιστηριακός Τεχνικός Αναλυτής,
Διευθυντής GSTA Ltd, WTAEC Ltd


Ισχυροποιείται κάθε μέρα η αίσθη­ση πως ο «σκληρός πυρήνας» της Ευρωπαϊκής Ένωσης συγκλίνει στην αποπομπή της χώρας μας από το ευρώ, στην περίπτωση που η νέα ελλη­νική κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές της 17ης Ιουνίου δεν τηρήσει τους συμφωνηθέ­ντες όρους της τελευταίας δα­νειακής σύμβασης. Η «Ισοτιμία» σας παρουσιάζει βήμα-βήμα την τεχνική διαδικασία που αναμέ­νεται να ακολουθηθεί, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θα ξεπε­ραστούν μια σειρά από νομικά προβλήματα, που έχουν να κά­νουν κυρίως με την ανυπαρξία κοινοτικής νομοθεσίας σχετικά με την περίπτωση εξόδου μιας χώρας από την Ευρωζώνη.

Άρνηση εφαρμογής των όρων του 1ου και 2ου πακέτου στήριξης:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...