Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2012

ΣΑΣ ΠΙΑΣΑΝΕ Μ@Λ@ΚΕΣ
ΝΔ 29.7% + ΠΑΣΟΚ 12.3% ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΤΑΞΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΦΥΛΑΚΗ! 29.7 + 12.3 = 42% Αυτοί δεν έταξαν να κλείσουν τα λαμόγια στη φυλακή. ΣΥΡΙΖΑ 26.9% + ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 6.9% + ΔΗΜΑΡ 6.3% + ΚΚΕ 4.5% ΣΑΣ ΕΤΑΞΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΦΥΛΑΚΗ!!! 26.9+6.9+6.3+4.5 = 44.6% Άν δεν κάνω λάθος το 44.6% είναι μεγαλύτερο του 42%... άρα... "Ελληνες" σωθήκαμε!!! Γλυτώσαμε επιτέλους απο τους κλέφτες... και τα λαμόγια όλα θα μπουν φυλακή!!! Αυτό γιατί τα κόμματα που βάλατε στη βουλή είχαν όλα (πλήν ΝΔ & Πασοκ), στο προεκλογικό πρόγραμμά τους πως άν τους βάλετε στη βουλή θα έβαζαν τους κλέφτες φυλακή!!! Τώρα λοιπόν που τους... "τιμήσατε" με την "σοφή" ψήφο σας εσείς περιμένετε και θα σας... "τιμήσουν" αναλόγως... Μέχρι τότε βέβαια... εσείς ούτε θα προβληματίζεστε ότι πάλι ψηφίσατε σαν κορόιδα, ούτε εξηγήσεις από τα κόμματα που ψηφίσατε θα ζητάτε για το γιατί, ούτε θα δεχτείτε πως έχετε και εσείς ευθύνη για ότι θα συμβεί (γιατί πάντα φταίνε οι άλλοι), ούτε καν θα δεχτείτε πως πάλι σας πιάσανε Μ@Λ@ΚΕΣ γιατί αυτό είστε και το γνωρίζετε και το διαπιστώνετε και το αποδέχεστε... ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑ & ΤΙΠΟΤΑ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΣΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ...

ΣΟΚ....Η ελονοσία «επέστρεψε λαθραία» στην Ελλάδα


Τέσσερις δεκαετίες μετά την εκρίζωσή της από την Ελλάδα, η ελονοσία επανάκαμψε και ο χάρτης της νόσου σχεδιάζεται και πάλι από την αρχή.

Τουλάχιστον 14 περιοχές της ελληνικής επικράτειας μπαίνουν στο χάρτη, που υλοποιείται με ευθύνη του Κέντρου Ελέγχου Λοιμώξεων και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) στο πλαίσιο του Στρατηγικού Σχεδίου Δράσης για τον Έλεγχο της Ελονοσίας, με τις περισσότερες από αυτές να βρίσκονται ευτυχώς σε μέτριο επίπεδο επικινδυνότητας.

Στο κόκκινο βρίσκεται η περιοχή του...
Ευρώτα (και ο φερώνυμος δήμος) στη Λακωνία. Μάλιστα, κλιμάκιο του ΚΕΕΛΠΝΟ βρίσκεται συνεχώς στην περιοχή δεδομένου ότι το περασμένο καλοκαίρι διαγνώστηκαν 34 κρούσματα ελονοσίας, τα οποία αφορούσαν όλα άτομα που ουδέποτε ταξίδεψαν σε ενδημικές για την ελονοσία περιοχές.

ΑΙΣΧΟΣ.Η Aegean οργανώνει και διαφημίζει ταξίδια στα Κατεχόμενα!
(πατήστε για μεγέθυνση)

Mε μεγάλη μας έκπληξη είδαμε στην επίσημη ιστοσελίδα της AEGEAN ότι οι επισκέπτες της μπορούν να βρουν και να κάνουν κράτηση σε ξενοδοχεία της Βόρειας Κύπρου, όπως αποκαλούν τα κατεχόμενα.
Αυτή η δυσάρεστη εξέλιξη από μια εταιρεία Ελληνικών συμφερόντων προκαλεί το λιγότερο, ντροπή, αίσχος και αηδία. Έχουμε δει ανάλογες κινήσεις από εταιρείες του εξωτερικού, που έχουν συμφέροντα στην Τουρκία αλλά και στα κατεχόμενα.
Η ενέργεια, όμως της AEGEAN, προκαλεί και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό...
Πρόσφατα, η εταιρεία AEOLOS είχαμε δει ότι διοργανώνει εκδρομές στην Βόρεια Κύπρο, όπως  
την αποκαλεί μέσα στην ιστοσελίδα της η εταιρεία. Η Οποία όμως απέσυρε την ανάρτηση
Τώρα έρχεται η AEGEAN και στην επίσημη ιστοσελίδα της κλείνει διακοπές σε ξενοδοχειακές μονάδες των κατεχομένων. Σε ξενοδοχειακές μονάδες, που ή έχουν ανεγερθεί παράνομα πάνω σε Ελληνοκυπριακή γη ή ανήκουν σε Ελληνοκύπριους πρόσφυγες.

Η ιστοσελίδα στο συγκεκριμένο σημείο έχει αναρτήσει φωτογραφικό υλικό από ξενοδοχεία στα κατεχόμενα με όλες τις πληροφορίες, καθώς και χάρτη για το πού βρίσκονται και σε ποιες περιοχές.

Επίσης, εισηγείται και ποιοι είναι οι κορυφαίοι προορισμοί στην Βόρεια Κύπρο, όπως αποκαλεί τα κατεχόμενα.
Τι άλλο θα γίνει στον βωμό του χρήματος;

Αναδιοργάνωση η Ανακύκλωση κύριε Καρατζαφέρη?


Ο Καρατζαφέρης είχε προβλέψει το τι θα συμβεί στην χώρα ,δεν είχε προβλέψει όμως το τι θα συμβεί στο Κόμμα του.
Μέρος της διαδικασίας της ανακύκλωσης είναι και η μετατροπή βλαβερών για το περιβάλλον υλικών σε λιγότερο ή και καθόλου βλαβερά,εάν ο Καρατζαφέρης πάει σε … ανακύκλωση των τεμπέληδων και ανίκανων υπαλλήλων του τότε Βουλή δεν ξαναβλέπει !! Εάν τώρα έχει κατά νού να προχωρήσει σε ολική καθαίρεση των μέχρι σήμερα αποτυχημένων και βολεμένων υπαλλήλων του  τότε ίσως δεί λίγο φώς στο Τούνελ ….           
Ας αντιληφθεί ποιοι έτρωγαν με χρυσά κουτάλια χωρίς να παράγουν έργο, ποιοι είχαν δημιουργήσει  «γιάφκες»  οι οποίες καλά κρατούν και ας δώσει γροθιά στο μαχαίρι πετάγοντας τους έξω από το κόμμα του.
"Βάλε τέλος στα πηγαδάκια γιατί θα σε φάει το μαύρο σκοτάδι" .Η αλήθεια είναι πικρή αλλά λυτρώνει… Θέλουμε να είμαστε χρήσιμοι και ευχάριστοι. Επειδή δεν το καταφέρνουμε , αντί του ευχάριστοι και άχρηστοι προτιμούμε το χρήσιμοι και δυσάρεστοι......
 Ακολουθεί Βίντεο    

Αλλάζει ο εκλογικός νόμος


Αλλάζει ο εκλογικός νόμοςΣε κατ' αρχήν συμφωνία που προβλέπει ότι το φθινόπωρο, και αφού έχει ολοκληρωθεί η ..
επαναδιαπραγμάτευση με την Ευρωπαϊκή Ενωση και το ΔΝΤ, η κυβέρνηση θα «ανοίξει» τη συζήτηση για αλλαγή του υφιστάμενου εκλογικού νόμου έχουν καταλήξει ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς και οι κ. Ευ. Βενιζέλος και Φ. Κουβέλης. Η έναρξη της συζήτησης για το εκλογικό σύστημα σε σύντομο χρόνο κρίνεται επιβεβλημένη, καθώς παρά τις περί του αντιθέτου δημόσιες διακηρύξεις τους, οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί έχουν καταλήξει ότι απώτατο όριο της παρούσας κυβέρνησης θα είναι οι ευρωεκλογές του 2014 και το συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί μόνον εάν στη χώρα επικρατήσουν συνθήκες «εκτάκτου ανάγκης». Σύμφωνα με πολιτικούς παράγοντες που γνωρίζουν το παρασκήνιο το οποίο οδήγησε στον σχηματισμό της κυβέρνησης συνεργασίας Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, στον πυρήνα της σχετικής διαβούλευσης θα είναι η αλλαγή του τρόπου κατανομής των 50 εδρών που με τον υφιστάμενο εκλογικό νόμο λαμβάνει το πρώτο κόμμα. Ειδικότερα, έχει εξεταστεί το ενδεχόμενο επαναφοράς του «εργαλείου» της β΄ κατανομής, ώστε πλέον οι 50 έδρες να δίδονται κατ' αναλογία στα κόμματα που υπερβαίνουν συγκεκριμένο ποσοστό, το οποίο θα κυμαίνεται μεταξύ του 15% και 20%.

Αρχαιολόγοι εντόπισαν τη χαμένη Ατλαντίδα!


Αρχαιολόγοι εντόπισαν τη χαμένη Ατλαντίδα!Και ποιος δεν έχει ακούσει για τον μύθο της Χαμένης Ατλαντίδας! Ένας από τους πιο πολυσυζητημένους και συνάμα συναρπαστικούς μύθους όλων των εποχών, φαίνεται πως πρόκειται να αποκαλυφθεί. Μετά από έρευνες, Αμερικανοί επιστήμονες ισχυρίζονται πως ...
βρήκαν την ακριβή θέση όπου βρίσκεται η χαμένη Ατλαντίδα! Η ομάδα χρησιμοποίησε όλες τις περιγραφές από τον Πλάτωνα, δορυφορικές φωτογραφίες, ραντάρ, ψηφιακούς χάρτες και υποβρύχιο εξοπλισμό και την εντόπισαν βόρεια του Cadiz στην Ισπανία και συγκεκριμένα θαμμένη σε βάλτο στον πυθμένα του πάρκου Dona Ana. Ο Έλληνας φιλόσοφος Πλάτωνας, αναφέρθηκε στην Ατλαντίδα πριν 2,600 χρόνια και στις περιγραφές του δήλωνε πως βρισκόταν «Πέραν από τις Στήλες του Ηρακλέους» δηλαδή από τα «στενά του Γιβραλτάρ» όπως ήταν γνωστά στα αρχαία χρόνια. Λέτε μετά από χιλιάδες χρόνια να επαληθευτεί; Ο αρχαιολόγος Richard Freund, μαζί με την ομάδα του στο πανεπιστήμιο του Hartford, ψάχνουν εδώ και χρόνια να εντοπίσουν την πραγματική θέση της Ατλαντίδας. Υποστηρίζουν πως ο λόγος της εξαφάνισης της ήταν ένα τσουνάμι! Όπως δήλωσε στο Reuters ο Richard Freund «Παρόλο που μας είναι τόσο δύσκολο να το αντιληφθούμε, το κύμα από ένα τσουνάμι μπορεί να φθάσει έως και τα 60 μίλια μέσα στην ενδοχώρα. Κάτι ανάλογο έγινε και εδώ.» Φαίνεται πως να είναι από τις μοναδικές φορές που οι ερευνητές βρήκαν μια τοποθεσία που να ταιριάζει περισσότερο με τις αναφορές του Πλάτωνα και με τα στοιχεία που βρήκαν, με το πιο συναρπαστικό, την χαραγμένη πάνω σε πέτρα, μορφή ενός πολεμιστή που “φυλάει” την είσοδο της πόλης! Το μυστήριο αναμένεται να λυθεί στο άμεσο μελλον

Η Παγκρητια Συνεταιριστική Τράπεζα εκμεταλλεύεται τα χρήματα των ιδιωτών μεριδιούχων και δεν τους έχει καταβάλλει μέρισμα

 Εκμετάλλευση των κόπων μιας ζωής επικαλούμενη το "κούρεμα"   η  έμμεση  Πτώχευση της Τράπεζας ? διαλέξτε …. τα όποια συμπεράσματα δικά σας

 Ενόψει της τακτικής γενικής συνέλευσης που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουνίου, η Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα ανακοίνωσε τα οικονομικά στοιχεία της χρήσης του 2011

Ελληνικά προϊόντα: Ποια κάνουν θραύση στο εξωτερικό


Μπορεί η ελληνική οικονομία να βρίσκεται σε ύφεση τα τελευταία χρόνια, με τους δείκτες να σημειώνουν αρνητική πορεία, οι ελληνικές εξαγωγές όμως συνεχίζουν να είναι..
παράγοντας που φέρνει έσοδα στον κλάδο. Σύμφωνα με έρευνα του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων και του Κέντρου Εξαγωγικών Ερευνών και Μελετών για τα 100 πιο εξαγώγιμα προϊόντα και τις 100 κυριότερους προορισμούς των ελληνικών εξαγωγών το πρώτο τρίμηνο του 2012 προκύπτει ότι:

Τι παίζει πάνω από το κεφάλι μας ........
O παρατηρητής εμπειρογνώμονας Μάρκο Langbroek φωτογράφισε ένα σημείο του ουρανού και πάνω στην φωτογραφία αποτύπωσε τους κάθε λογής δορυφόρους που υπάρχουν σε τροχιά γύρω από την γη..

Η φωτογραφία αυτή αποτυπώθηκε τα μεσάνυχτα τις 18-19 Ιουνίου και δείχνει 30 δορυφόρους.
Δείτε αναλυτικά παρακάτω από πόσα σημεία που απεικονίζονται σε μια φωτογραφία, μπορούν να παρακολουθούν την γη......

George Orwell: «Σημασία έχει να παραμένεις άνθρωπος, όχι ζωντανός»


Στις 25 Ιουνίου του 1903, γεννήθηκε ο μεγάλος συγγραφέας και δημοσιογράφος Eric Arthur Blair, γνωστός ως George Orwell. Τα δύο όψιμα και γνωστότερα έργα του, η πολιτική σάτιρα «Φάρμα των Ζώων» και το «1984», έχουν προκαλέσει πολλές και επίμονες συζητήσεις γύρω από τα πολιτικά πιστεύω του Βρετανού συγγραφέα, αδικώντας συχνά την ευρύτερη σημασία του έργου του.

Κράτος εν κράτει οι τοκογλύφοι στην Κρήτη.Την ώρα που η Ελλάδα τα τελευταία δύο χρόνια παρουσιάζει τη μεγαλύτερη αύξηση αυτοκτονιών , η εισαγγελία Ηρακλείου έχει ξεκινήσει έρευνα μετά από καταγγελίες ότι πίσω από αυτοκτονίες επιχειρηματιών στο νησί κρύβονται κυκλώματα τοκογλυφίας.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ο κόσμος του επενδυτή» η επαγγελματική ενασχόληση των αυτοχείρων, αλλά και τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι οικογένειες τους, οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι η γενεσιουργός αιτία της τραγικής εικόνας που παρουσίαζε ο επιχειρηματικός κόσμος της Κρήτης, ήταν κυκλώματα τοκογλυφίας, που ενέτειναν τη δραστηριότητα τους από τη στιγμή που άρχισε να κλείνει η στρόφιγγα του τραπεζικού δανεισμού λόγω κρίσης.
Προς αυτή την κατεύθυνση στράφηκε και το ενδιαφέρον της Εισαγγελίας Ηρακλείου προκειμένου να διαπιστώσει, αν όντως τοκογλύφοι λυμαίνονται την αγορά. Το αν όντως, βέβαια θα το θεωρήσουμε σχήμα λόγου,  την στιγμή που όλοι τους γνωρίζουν αλλά κανένας δεν μιλά, διότι μπορεί να βρεθεί ….αυτοκτονισμένος η από ..τροχαίο .  

Θέλουμε τον ΔΗΜΑ που δεν πάει ούτε για κατούρημα χωρίς να …ρωτήσει. Ζήτωωωω Μέχρι και η ..Μαρίκα δεν τον άντεξε και τον… χαστούκισε.Το ρεπορτάζ από τους ανθρώπους που βρίσκονται πολύ κοντά στον Βασίλη Ράπανο δίνει ένα πολύ έντονο παρασκήνιο συζητήσεων και εγγυήσεων που δόθηκαν εως την Παρασκευή το πρωί που ο διοικητής της Εθνικής Τράπεζας οδηγήθηκε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του enikos.gr, όταν ο Βασίλης Ράπανος δέχθηκε το τηλεφώνημα-πρόταση για την ανάληψη των καθηκόντων του υπουργού οικονομικών είχε και το δεδομένο της πλαισίωσής του από συγκεκριμένα πρόσωπα με τα οποία είχε συνεργαστεί και στο παρελθόν. Τα ονόματα που είχαν συζητηθεί ήταν του κ.Στουρνάρα, του κ.Γιαννίτση αλλά σύμφωνα και με άλλες πληροφορίες και του Αλέκου Παπαδόπουλου. 'Έως την σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στην οποία συμμετείχε, φαίνεται οτι ίσχυαν τα ίδια δεδομένα αλλά η πληροφόρησή του για το επιτελείο του από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου τον οδήγησε σε πολύ έντονη φόρτιση που επιβάρυνε την κατάσταση της υγείας του με την οποία πέρασε μία πολύ σκληρή περιπέτεια στο πρόσφατο παρελθόν. Μάλιστα, όταν πληροφορήθηκε την αλλαγή των προσώπων που είχαν συμφωνηθεί επικοινώνησε με στενούς του συνεργάτες με τους οποίους συζήτησε το ενδεχόμενο να μην αναλάβει, κάτι που θα σήμαινε και την επικοινωνιακή καταστροφή της κυβέρνησης κυρίως προς την Ευρώπη.

Ωστόσο την Παρασκευή το πρωί πήγε στο υπουργείο οικονομικών όπου και έχασε τις αισθήσεις του, κάτι που όπως λένε οι γιατροί επήλθε από την πίεση των τελευταίων ημερών.

Τα ονόματα των Γιώργου Ζανιά και του Σταύρου Δήμα συζητούνται αυτή την ώρα για τη θέση του υπουργού Οικονομικών μετά την αντικατάσταση του Βασίλη Ράπανου, ο οποίος φαίνεται οτι επιστρέφει στην Εθνική Τράπεζα

Ο Μπουμπούκας, ο …από…δευτέρας, το τσιράκι του Μητσοτάκη, και ο ..Λιάσκας. .Μόνο η Λουκά λείπει.Τι κάνουν οι μαλάκες για να βγάλουν το ψωμάκι τους.
Όσοι είχαν έστω και την παραμικρή όρεξη για μια βουτιά σε κάποια από τις παραλίες της Αττικής ίσως και να το ξανασκεφτουν ύστερα από τούτο το τρομερό φωτογραφικό κλικ. Άδωνις Γεωργιάδης και Γεράσιμος Γιακουμάτος αγκαζέ με τον Τάσο Λιάσκο και τον δήμαρχο του Παλαιού Φαλήρου, κ. Δ. Χατζηδάκη.
Η φωτογραφία αναρτήθηκε στον προσωπικό λογαριασμό στο Twitter του κ. Άδωνι Γεωργιάδη με σχόλιο «να πάμε και εμείς για κανα μπάνιο ε;». Η απάντηση είναι μία και ανήκει σε χρήστη του Διαδικτύου: Έβαλαν μαγιό τώρα που δεν βλέπει ο Σαμαράς... Την παράσταση ομολογουμένως κλέβει ο κ. Γιακουμάτος. Σωστή διαφήμιση για τον ελληνικό τουρισμό.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...