Τρίτη, 26 Ιουνίου 2012

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕ ΕΒΡΑΙΚΟ ΣΚΟΥΦΑΚΙ

O Σαμαράς στο Ισραήλ, το 1991 και σήμερα. Δείτε φωτογραφίες
Ο πρόεδρος της Ν.Δ. που έγινε δεκτός  στο Ισραήλ με τιμές αρχηγού κράτους, είχε επισκεφθεί το Ισραήλ, 20 χρόνια πριν, ως ο Υπουργός Εξωτερικών, που έβαλε την υπογραφή του στην de jure αναγνώριση του κράτους του Ισραήλ. Δείτε τις φωτογαφίες του 1991 και του σήμερα:


ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ  ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ!!ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΟΡΚΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ!!!ΤΟ ΚΑΠΕΛΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ 'Η ΟΤΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ??

"Σάλος" στο λιμάνι του Ηρακλείου μετά τις νέες αποκαλύψεις για τον ΠΑΣΟΚΟΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ Γιάννη Μπρά..Με τον τίτλο "πραξικόπημα" στο λιμάνι του Ηρακλείου η εφημερίδα ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ και ο έγκριτος δημοσιογράφος Χρήστος Κώνστας έρχονται σήμερα να
δημιουργήσουν νέα "φουρτούνα" στον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου και πολλά ερωτηματικά στους πολίτες του Ηρακλείου μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις irakliotikosteki.blogspot.gr για τις ενέργειες του Διευθύνοντος Συμβούλου Γιάννη Μπρά που αφορούν το καθεστώς των  επαναλαμβανόμενων απευθείας αναθέσεων έργου για τη φύλαξη των λιμενικών εγκαταστάσεων..
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Χρήστου Κώνστα μόλις έναν μήνα μετά τη διενέργεια του διαγωνισμού στον οποίο συμμετέχει και η εταιρεία που λάμβανε για 20 μήνες περίπου το έργο της φύλαξης μέσω απευθείας αναθέσεων, η Διοίκηση του Οργανισμού δεν διστάζει να "μπλοκάρει" τα μέλη της επιτροπής αξιολόγησης, που κατέταξαν τελευταία στην βαθμολογία τη συγκεκριμένη εταιρεία.

Μάλιστα προχωρά απροκάλυπτα ένα βήμα παρά πέρα, δρομολογώντας τις εξελίξεις  με σκοπό να ανατραπεί η αρχική  σειρά κατάταξης προκείμενου οι ''εκλεκτοί'' να εμφανιστούν ως οι καταλληλότεροι για την ανάληψη του ίδιου έργου που λάμβαναν για σχεδόν δυο χρόνια με απευθείας αναθέσεις

Όλυμπος: Παντρεύτηκαν στα 2.803 μέτρα - Δείτε φωτογραφίες!Παίδες ειχε και συνεχεια το σηριαλ!!! Δεν παιζεται τελικα ο βρυκόλακας!!! Διαβάστε!!!

παραλίγο τροχαίο για τον πρωθυπουργό!!Σε σοβαρό τροχαίο δυστύχημα θα εμπλεκόταν παραλίγο ο πρωθυπουργός.

Μετά την αναχώρησή του από το Αττικό Νοσοκομείο, απ όπου έλαβε εξιτήριο, το πρωθυπουργικό αυτοκίνητο λίγο έλειψε να συγκρουστεί με φορτηγό στην έξοδο της Λεωφόρου Καβάλας, το οποίο δεν έκοψε ταχύτητα παρόλο που είδε την πομπή του κ. Σαμαρά να έρχεται.

Μάλιστα το φορτηγό για λίγα μέτρα δεν έπεσε πάνω στους αστυνομικούς που συνόδευαν το αυτοκίνητο του πρωθυπουργού.

Μετά έγινε γνωστό ότι, τελικά το φορτηγό ενεπλάκη σε τροχαίο, καθώς συγκρούστηκε με ιδιωτικό Ι.Χ

Ο ύμνος της χοληστερίνης


"Παστουρμάς".....Τα έξοδα του νοσοκομείου πάντως έχουν φοροαπαλλαγή!

Όλα τα έγγραφα με όσους πήραν μίζες για τα υποβρύχια από τους Γερμανούς! Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ?? Μπααααα


Όλα τα έγγραφα, 121 σελίδες, χωρίς λογοκρισία


Σε ποιον ανήκει η «Ελληνική» εταιρεία Marine and Industrial Enterprises SA; Ποιος είναι ο κύριος Joannis Beltsios; Ποιος ο ρόλος του Άκη και ποιοι έχουν μείνει στην... αφάνεια;


Τα έγγραφα - φωτιά διέρρευσαν από ομάδα ακτιβιστών με την επωνυμία «Η εκδίκηση των φαντασμάτων από τα Φλωριά*», η οποία δημοσίευσε εχθές στο διαδίκτυο απόρρητα έγγραφα που αφορούν την υπόθεση δωροδοκίας Ελλήνων και άλλων αξιωματούχων, από Γερμανούς κατασκευαστές όπλων. Τα έγγραφα αφορούν την περίφημη εταιρεία Ferrostaal, το όνομα της οποίας έχουμε ακούσει πολλές φορές, με αφορμή την σύλληψη και την τρέχουσα έρευνα στην υπόθεση του πρώην Υπουργού κου Άκη Τσοχατζόπουλου.

Όργια εκατομμυρίων

Η έκθεση που δημοσιεύει η εν λόγω ομάδα ακτιβιστών, είναι η πλήρης αναφορά που παρέδωσε το δικηγορικό γραφείο Debevoise &Plimpton, διά λογαριασμού της Ferrostaal και αναφορές στον τύπο γι αυτή την έκθεση, είχαμε δει στην γερμανική εφημερίδα Suddeutsche Zeitung, αλλά και την Wall Street Journal, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2011.

Η έκθεση του δικηγορικού γραφείου Debevoise &Plimpton, είναι φυσικά στα Αγγλικά και είναι αρκετά εκτενής όσον αφορά τις καταβολές χρημάτων που πραγματοποίησε η εταιρεία μέσα στα χρόνια, σε αξιωματούχους διαφόρων χωρών προκειμένου αυτοί να ανανεώσουν τα συμβόλαια προμήθειας οπλικών συστημάτων (και στην περίπτωση της Ελλάδας, των υποβρυχίων) με την Ferrostaal.

Στην έκθεση αυτή, οι αμιγώς Ελληνικού ενδιαφέροντος αναφορές, εστιάζουν στην υπόθεση των περίφημων υποβρυχίων Τύπου 214 και το συμβόλαιο με το κωδικό όνομα Αρχιμήδης που υπεγράφη στις 15 Φεβρουαρίου 2000, προϋπολογισμού ύψους 1,14 εκατομμυρίων ευρώ, στο οποίο εμπλέκονται αρκετοί αξιωματούχοι και μεσάζοντες, διά λογαριασμού της Ελληνικής πλευράς.Αρκετά από τα ονόματα που έχουν απασχολήσει την Ελληνική επικαιρότητα, αναφέρονται μέσα στην έκθεση, όπως και ο ρόλος τους, αλλά και τα φημολογούμενα ποσά που έχουν λάβει από την εταιρεία Ferrostaal.

Θυμίζουμε πως τον Δεκέμβριο του 2011, δικαστήριο του Μονάχου, καταδίκασε 2 πρώην διευθυντικά στελέχη της εταιρείας για παράνομες πρακτικές και υποχρέωσε την ίδια την εταιρεία να καταβάλει πρόστιμο ύψους 140 εκατομμυρίων ευρώ.

Το πλήρες κείμενο της αναφοράς του δικηγορικού γραφείου Debevoise &Plimpton θα την βρείτε παρακάτω, ενσωματωμένη σε αυτό το post, ενώ έγγραφα που αποδεικνύουν πληρωμές της Forrestaal στην «Ελληνική» εταιρεία Marine and Industrial Enterprises SA θα τα δείτε εδώ:

Τι λέει η προφητεία-επιγραφή στον τάφο του Μεγ.Κωνσταντίνου για όσα έγιναν, και θα γίνουν(;)Επιγραφή στον τάφο του Μεγ. Κωνσταντίνου στην Κωνσταντινούλη προφητεύει ότι οι Ελληνες θα επιστρέψουν εκεί. Ο τάφος αυτός είναι... στον Ναό των Αγίων Αποστόλων της Βασιλεύουσας. Για πάνω από 1.000 χρόνια το κείμενό της παρέμενε ένα μεγάλο μυστήριο. Εκείνος που μπόρεσε να την αποκρυπτογραφήσει ήταν, 13 μόλις χρόνια πριν από την αποφράδα μέρα της Άλωσης της Πόλης, ο μετέπειτα Πατριάρχης και ....
σοφός της Ορθοδοξίας, ο Γεννάδιος Σχολάριος. Το κείμενο της επιγραφής-προφητείας, όπως ακριβώς βρέθηκε πάνω στην πλάκα του μνήματος, ήτανε αυτό: Τ. πτ. τ. ιδτ. Η βελ. τ. ιμλ. Ο Κλμν. μαμθ. μ. δ. ν. τρπσ. γν. τ. πλολγ. τ. επτλφ. κρτσ. εσθ. βελε. εθν. ππλ. κτξ. κ. τ. νσ. ερμσ. μχρ. τ. εξν. πτ. ιστργτν. πθσ. τ. ινδκτ. πλυσ. κτδ. τ. εντ. τ. ιδκτ. ε. τβρ. τ. μρ. μλ. δ. ν. στρτσ. τ. δκτ. τ. ιδκτ. τ. δμτ. τρπσ. πλ. επστψ. ετ. χν. τ. δμτ. πλμ. εγρ. μγ. μρκτ. στρβν. κ. τ. πλθ. κ. τ. φλ. σνδ. τ. επρ. δ. θλσ. κ. ξρ. τ. πλμ. σνω. κ. τ. ισμλ. τρπσ. τ. απγν. ατ. βσλσ. ελτ. μκρ. ολγ. τ. δ. ξθ. γν. αμ. μτ. τ. πκτρ. ολ. ιμλ. τπσ. τ. επλφ. επρο. μετ. τ. πρμ. ττ. πλμ. εγρ. εφλ. ηγρων. μχ. τ. ππτ. ωρ. κ. φν. βσ. ττ. στ. στ. μτ. φβ. σπστ. πλ. σδω. ε. τ. δξ. τ. μρ. αδ. ερτ. γν. θμστ. κ. ρμλο. ττ. εξτ. δσπυ. φλ. γ. εμ. υπχ. κ. ατ. πρλβτ. θλμ. εμ. πλρτ. Το αινιγματικό κείμενο της επιγραφής-προφητείας το αποκωδικοποίησε μόλις το 1440 ο Γεννάδιος Σχολάριος: Τη πρώτη της Ινδίκτου, η βασιλεία του Ισμαήλ ο καλούμενος Μωάμεθ, μέλλει δια να τροπώση γένος των Παλαιολόγων, την Επτάλοφον κρατήσει, έσωθεν βασιλεύσει, έθνη πάμπολα κατάρξει, και τας νήσους ερημώσει μέχρι του Ευξείνου Πόντου. Ιστρογείτονας πορθήσει τη ογδόη της Ινδίκτου, εις τα βόρεια τα μέρη μέλλει δια να στρατεύση τη δεκάτη της Ινδίκτου τους Δαλμάτας τροπώσει, πάλιν επιστρέψει έτι χρόνον, τοις Δαλμάτοις πόλεμον εγείρει μέγαν μερικόν τε συντριβήναι και τα πλήθη και τα φύλα συνοδή των εσπερίων δια θαλάσσης και ξηράς τον πόλεμον συνάψουν, και τον Ισμαήλ τροπώσουν. Το απόγονον αυτού βασιλεύσει έλαττον μικρόν ολίγον. Το δε ξανθόν γένος άμα μετά των πρακτόρων όλον Ισμαήλ τροπώσουν, την Επτάλοφον επάρουν μετά των προνομίων. Τότε πόλεμον εγείρουν έμφυλον ηγριωμένον, μέχρι της πεμπταίας ώρας και φωνή βοήσει τρίτον, στήτε, στήτε, στήτε, μετά φόβου σπεύσατε πολλά σπουδαίως εις τα δεξιά τα μέρη άνδρα εύρητε γενναίον θαυμαστόν και ρωμαλέον, τούτον έξετε. Δεσπότην, φίλος γαρ εμού υπάρχει. Και αυτόν παραλαβόντες, θέλημα εμού πληρούται .

«Αλλάξτε τους όλους και όλα. Αντισταθείτε σε όλους και όλα»… εκτός φυσικά από τις πολυεθνικές μας.


Του Σταύρου Βιτάλη, Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου. 

 Με την τελική εκλογή του Mohammed Morsi, επικεφαλή των Αδελφών Μουσουλμάνων, στο ...
αξίωμα του Προέδρου της Αιγύπτου και τη φυλάκιση του Χόσνι Μουμπάρακ, η προγραμματισμένη αντικατάσταση των υποτιθέμενα μη φιλικών στις ΗΠΑ και το Ισραήλ, ηγετών των αραβικών μουσουλμανικών χωρών, με ηγέτες «φαινομενικά εχθρικούς», φαίνεται πως παίρνει σιγά-σιγά την οριστική της μορφή. Φυσικά ο Λαός της Αιγύπτου που σήμερα πανηγυρίζει για την εκλογή του Μόρσι, έχει εδώ και καιρό ξεχάσει πως η «επανάστασή» του, ξεκίνησε από έναν Σέρβο, τον Srdja Popovic ο οποίος διευθύνει το Κέντρο της Εφαρμοσμένης Δράσης της Μη Βίας (CANVAS). Και ακόμη… φυσικότερα έχει ξεχάσει εντελώς πως, όταν οι διαδηλωτές του “Κινήματος Νεολαίας 6ης Απριλίου” έσειαν στο Κάιρο τη μαύρη σημαία με τη λευκή γροθιά, δεν θα φανταζόντουσαν σίγουρα ότι στην πραγματικότητα κυμάτιζαν την σημαία μιας οργάνωσης χρηματοδοτούμενης από τη CIA, μέσω του National Endowment for Democracy (NED) και της United States Agency for International Development (USAID). Ο Πόποβιτς, βετεράνος στο περίφημο «Otpor», των συγκροτημένων διαδηλώσεων κατά του Μιλόσεβιτς, έχει εδώ και καιρό αποτελεσματικά οργανώσει την «Επανάσταση ΕΠΕ η την Revolution LTD, δηλαδή την «Επαναστατική Πολυεθνική Ανώνυμη Εταιρία Α.Ε.». “Η επανάσταση στην Αίγυπτο ίσως φάνηκε αυθόρμητη. Ήταν σαν όλος ο κόσμος να βγήκε στον δρόμο. Οι πετυχημένες επαναστάσεις, ωστόσο, έχουν πίσω τους μήνες ή και χρόνια προετοιμασίας”, έλεγε λοιπόν ο Srdja Popovic, ιδρυτικό μέλος της OTPOR και συνεργάτης του Marovic στο Center for Applied Non-Violent Action and Strategies (CANVAS). Ένας άλλος «ειδικός» ο Dr. Gene Sharp, θεωρείται ο πλέον «σπεσιαλίστας» στον κόσμο, σε θέματα μη βίαιων επαναστάσεων με τα βιβλία του να έχουν μεταφραστεί ήδη σε 30 γλώσσες. Μετά τη “πράσινη επανάσταση” του 2009 στο Ιράν, πολλοί από τους συλληφθέντες διαδηλωτές κατηγορήθηκαν, μεταξύ άλλων και για την εφαρμογή 100 από των 198 μεθόδων που διδάσκει ο Gene Sharp. Το πιο διαβασμένο, και το πιο μεταφρασμένο από όλα τα έργα του, “From Dictatorship to Democracy”, γράφτηκε για το δημοκρατικό κίνημα της Βιρμανίας το 1993. Από τη Βιρμανία, μεταδόθηκε στη Ταϊλάνδη και στην Ινδονησία, όπου και χρησιμοποιήθηκε εναντίον του εκεί δικτατορικού καθεστώτος. Όταν όμως τα βιβλία του έφτασαν στη Ρωσία το 2005, οι μυστικές υπηρεσίες έκαναν έφοδο στο τυπογραφείο και τα δύο βιβλιοπωλεία που το διέθεταν, κάηκαν μυστηριωδώς. Ακόμη κι ο Πρόεδρος της Βενεζουέλας Hugo Chavez απευθύνθηκε στο λαό της χώρας του μέσω τηλεόρασης χαρακτηρίζοντας τον Sharp ως απειλή για την εθνική ασφάλεια της Βενεζουέλας. Σήμερα οι οπαδοί του Μόρσι, φτωχοί και ταλαιπωρημένοι από το διεφθαρμένο καθεστώς του Μουμπάρακ, με τα μάτια γεμάτα αισιοδοξία, δηλώνουν στο CNN στο FOX NEWS, στο NBC, στο EURONEWS, στην Los Angeles Times και στην Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ), την μεγάλη τους χαρά για τη «δικαίωση του αγώνα τους». Το «παιχνίδι είναι στημένο και από πριν ξεπουλημένο» που λέει και ο Παπαπκωνσταντίνου. Και όλα δείχνουν πως ο χορός των στημένων επαναστάσεων, καλά κρατεί. Στην Τυνησία, τα κατάφεραν.

ΠΟΛΛΑ ΕΙΠΕ ΛΙΓΑ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ,ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ???


Aκούσαμε εχθές τον Καρατζαφέρη να μιλλάει για ΑΝΑδιοργάνωση,ΑΝΑσυγκρότηση  κτλ ,Δεν ακούσαμε να κάνει λόγο για το τι θα γίνει με όσους απέτυχαν οικτρά στο Έργο τους ,δηλαδή με όσους εργάσθηκαν ως μετακλητοί υπάλληλοι  ( αυτοί πληρώνονται από τους Έλληνες φορολογούμενους τα κορόιδα δλδ... ) αποσπασμένοι στο Κόμμα του ΛΑ.Ο.Σ και αντίς να παράγουν έργο έγιναν «μανούλες» στις συντεχνίες και στα «πηγαδάκια» ,αντίς να φροντίσουν να διοργανώσουν σωστά το κόμμα φρόντισαν να κάθονται σε μια καρέκλα και να τα ξύνουν.
Δεν ακούσαμε τίποτα σε σχέση με όλους αυτούς που είχε διορίσει στα κεντρικά γραφεία του οι οποίοι (κατά πλειοψηφία πρώην Στρατιωτικοί  ) του έσκαβαν αργά και σταθερά τον Λάκκο ,και αυτοί επίσης έχουν κάνει μάστερ στα «πηγαδάκια» .Δεν  είπε τίποτα για τα … παιδιά του … Μπαμπά  ,ξέρετε για αυτά που επειδή ο Μπαμπάς  η η Μαμά  είναι κοντά στον Καρατζαφέρη νομίζουν ότι κρατάνε τον Πάπα από τα … αμελέτητα  κάνοντας βόλτες με το...........
 καλάμι τους ( μπερδευτηκαν κάποιο πρωι σηκωθηκαν και ηθελαν να πανε στο ψαρεμα ...
πηραν το ΚΑΛΑΜΙ ........τελικα .....ξεχαστηκαν μπερδευτηκαν ?? και το καββαλησαν !εσαεί
) και φυσικά πάντα   σπεύδουν να ρουφιανέψουν άπαντες .
Τέλος δεν είπε τίποτα για  τις ζωηρούλες.... κοκκινούλες,πρασινούλες  κτλ κυρίες .
Πατριωτικός χώρος και φιλοχρήματα λαμόγια δεν ταυτίζονται  ......

.Μήπως Τελικά  θέλει να κρατήσει το κόμμα μέχρι το 2014  για τις επιχορηγήσεις …. και τίποτα παραπέρα ?
Διότι αναδιοργάνωση και ανασυγκρότηση δεν γίνεται εάν δεν πετάξεις πρώτα τα σκουπίδια .
 ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ !

Ποιους βάζει ο Σαμαράς, σε θέσεις - κλειδιά...για να… ξεσκίζουν τα ταμεία Όσο ποιο πολλοί τρώνε, τόσο ποιο πολύ πεινάτε…ζώα

Για να ξέρετε ποιους να γιαουρτώσετε . 
Τρεις ημέρες μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης η «κυριακάτικη δημοκρατία» αποκαλύπτει τον μυστικό κατάλογο που έχει στα χέρια του το Μέγαρο Μαξίμου για τη στελέχωση των... κορυφαίων θέσεων του κρατικού μηχανισμού. Περίπου χίλια βιογραφικά βρίσκονται στα χέρια των στενών συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά: Τόσα έχουν μείνει μετά το πρώτο «ξεσκαρτάρισμα» που έγινε προτού κερδίσει η Νέα Δημοκρατία τις εκλογές, όταν ήδη είχε ξεκινήσει η μεθοδική προσπάθεια να σχηματιστεί η «εθνική ομάδα» των νέων τρωκτικών.

ΔΕΝ ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ!


Όταν οι τρεις μουσουλμάνοι βουλευτές ορκίστηκαν στο Κοράνι, ο προεδρεύων Β. Πολύδωρας ζήτησε από τους βουλευτές να σηκωθούν όρθιοι, πράγμα το οποίο δεν έπραξαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Πάντως ίσως η πιο αξιοπρέσεκτη φυσιογνωμία που έχει καθίσει ποτέ στα ελληνικά κοινοβουλευτικά έδρανα είναι ο Κ. Μπαρμπαρούσης. Είναι λάτρης των μηχανών τσόπερ, παντρεμένος με Μεξικάνα, και η εμφάνισή του ήταν το κυριότερο πλεονέκτημα για την εκλογή του αφού η πλούσια κόμη και ο παχύς μύσταξ περιβάλλονταν στα διαφημιστικά φυλλάδιά του με δάφνινα στεφάνια ώστε να...
παραπέμπει σε ήρωα του '21. Στα μέρη του άλλωστε τον φωνάζουν, υποστηρίζει, «Καραϊσκάκη».

Ο εικονιζόμενος βουλευτής είναι ηλεκτρολόγος στο επάγγελμα, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο χωριό Μπαμπίνη του Δήμου Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας και είναι πατέρας τριών παιδιών.
Η εμφάνισή του αυτή, το νεαρό της ηλικίας του (είναι 32 χρόνων), η τσόπερ μηχανή του με την οποία, όπως λέει, έχει γυρίσει όλη την Ελλάδα, πιστεύει ότι τον κατέστησαν τον περισσότερο δημοφιλή μεταξύ των συνυποψήφιων του πετυχαίνοντας να πάρει περίπου έξι χιλιάδες ψήφους.
«Η πατρίδα μας και η μοτοσικλέτα μου είναι από τις μεγάλες μου αγάπες», λέει ο -ευτυχώς για μόλις 48 ώρες- βουλευτής της ΧΑ, ο οποίος διαμένει μόνιμα στο χωριό του, την Μπαμπίνη.
Αυτή την εποχή είναι άνεργος και βοηθάει τον πατέρα του στις αγροτοκτηνοτροφικές δουλείες.«Παλιότερα έβαζα ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, ενώ δούλεψα και ως οδηγός και σε ιχθυολογική μονάδα στον Αστακό».
Η πρώτη επαφή με τη Χ.Α ήταν όταν ήταν ακόμη μαθητής του Γυμνασίου. «Διάβασα κάποια περιοδικά και εφημερίδες της που έπεσαν στα χέρια μου, τα οποία έγραφαν για την πατρίδα μας, την οποία υπεραγαπώ και άρχισα σιγά - σιγά να συμπαθώ τους ανθρώπους της Χ.Α.», είπε.
Η γυναίκα του, η οποία κατάγεται από την πλευρά της μητέρας της από το Μεξικό, όπως λέει, τον στήριξε στην προσπάθειά του, παρά το γεγονός ότι η Χ.Α. είναι κατά των μεταναστών.
Μέλος του κόμματος έγινε για πρώτη φορά λίγο πριν από τις περιφερειακές εκλογές και στη συνέχεια κατέβηκε υποψήφιος με τον συνδυασμό του στην Αιτωλοακαρνανία, όπου και πάλι ήλθε πρώτος στους σταυρούς προτίμησης.
Η πρόταση για να είναι υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές της 6ης Μαΐου, του έγινε από τον πρόεδρο του κόμματος, Νίκο Μιχαλολιάκο. «Ήταν τιμητική η πρότασή και την αποδέχτηκα αμέσως...», λέει

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΜΕ ΤΑ ... ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ !!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...