Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2012

ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ..


Να γιατί …και μετά, μας φταίνε οι άλλοι!

¨"Αντί να δουλεύουμε για να παράγουμε εισόδημα, να τρώμε από τα έτοιμα και από τα δανεικά.
Αντί να φτιάχνουμε νέα εργοστάσια, να κλείνομε κι αυτά που υπάρχουν.

Αντί να εκσυγχρονίζουμε τις υφιστάμενες εγκαταστάσεις, να τις αφήνουμε βαθμιαία να καταντούν παλιοσίδερα.

Αντί να βελτιώνομε την παραγωγικότητά μας, να επιβραβεύουμε με κάθε τρόπο την τεμπελιά και την λούφα.

Αντί να προωθούμε τις εξαγωγές μας με καλά και φθηνά προϊόντα, να υπονομεύομε την ανταγωνιστικότητά τους με αποτέλεσμα να μην μπορεί πια να πουληθεί η ελληνική παραγωγή ούτε μέσα στην ελληνική αγορά.

Αντί να ενθαρρύνομε το κέρδος, ώστε να περισσεύουν λεφτά για νέες επενδύσεις και καλύτερες αμοιβές των εργαζομένων, το εμποδίζομε με κάθε τρόπο, με αποτέλεσμα τον πολλαπλασιασμό των προβληματικών επιχειρήσεων και την απειλή των μαζικών απολύσεων, αφού οι βιομηχανικές μας επιχειρήσεις δεν μπορούν πια να επιβιώσουν.

Αντί να στηρίζομε με κάθε τρόπο την εγχώρια παραγωγή, την καταδιώκομε με κάθε θεμιτό και αθέμιτο τρόπο, διευκολύνοντας έτσι τις εισαγωγές και την κυριαρχία των ξένων στην ελληνική αγορά.

Αντί οι εργατοϋπάλληλοι να υπερασπίζονται την εθνική παραγωγή με την εργατικότητα και την συμπαράστασή τους προς τους ομοεθνείς εργοδότες τους, πολλοί απ' αυτούς υπονομεύουν με απεργίες, στάσεις εργασίας, καταλήψεις, κοπάνες, νωθρότητα, τσαπατσουλιά και συνεχείς εκδηλώσεις μίσους τις ντόπιες παραγωγικές μονάδες, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο στα ξένα προϊόντα και στη δική τους μιζέρια και ανεργία."

ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ

Υπάρχει εισαγγελέας στο ..Ηράκλειο; ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ?"Μετά το σκάνδαλο της απευθείας αναθέσεων έργου για τη φύλαξη των λιμενικών εγκαταστάσεων στο οποίο  αναφέρεται εκτεταμένα η neakriti.νέο σκάνδαλο έρχεται στην επιφάνεια αφού   Μαθαίνουμε ότι πρόσφατα η εταιρεία VanErgo Μαράκης "δώρισε" στον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου δύο μεταχειρισμένα αυτοκίνητα τα οποία βρίσκονται ήδη αποθηκευμένα στην αποθήκη του ΟΛΗ.
Μέχρι εδώ καλά με την "ευγενική χορηγία" της εν λόγω εταιρείας προς τον ΟΛΗ.
 Το σκανδαλώδες είναι ότι στη συνέχεια ο ΟΛΗ με την αριθμό πρωτ. 2825/13-06-2012 απόφαση προμηθεύτηκε από την ίδια εταιρεία "εξοπλισμό για τα ίδια αυτοκίνητα" αξίας περίπου 20.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ που υπερβαίνει κατά πολύ την αξία των αυτοκινήτων σύμφωνα με το συμβόλαιο δωρεάς. Με αυτό τον τρόπο λένε στο λιμάνι ότι πληρώθηκε η αξία  των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων τα οποία ξεφορτώθηκε η εν λόγω εταιρεία και τα φορτώθηκε το ελληνικό δημόσιο παρά το γεγονός ότι σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία  οι φορείς του δημοσίου και οι οργανισμοί απαγορεύεται να προμηθεύονται κάθε είδους μεταχειρισμένα οχήματα .
Οι κύριοι του ΟΛΗ έχουν κάνει τσιφλίκι τους το λιμάνι, για να θησαυρίζουν οι φίλοι τους.

ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ,ΟΡΙΣΤΕ,,,,ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΜΑΣ ΤΙΓΚΑ ΕΙΝΑΙ....

Μονο εκει υπαρχει περιπτωση να ζησει απο τα βουντου του Μητσοτακη!!!

Σκεψεις υπαρχουν στο περιβαλλον του πρωθυπουργού να μετακομισει μεχρι νεωτερας σε οχυρο της γραμμης Μεταξα!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...