Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2012

Η αίτηση του οφειλέτη για την υπαγωγή στη ρύθμιση υποβάλλεται στον οικείο Δήμο το αργότερο έως τις 8/10/2012 και επειδή χρειάζεστε δύο ζωές για να μαζέψετε όλα αυτά τα χαρτιά που έχουν σοφιστεί μάλλον δεν θα προλάβετε τίποτα

Την ευκαιρία να ρυθμίσουν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους, καταβάλλοντας τα οφειλούμενα μέχρι και σε 60 δόσεις κατά περίπτωση, αλλά και απαλλασσόμενοι εφόσον πληρώσουν εφάπαξ από το 100% των προσαυξήσεων, δίνει τώρα ο Δήμος Ηρακλείου στους δημότες, εφαρμόζοντας την πολυπόθητη από καιρό ρύθμιση χρεών από φυσικά και νομικά πρόσωπα προς τους ΟΤΑ, η οποία θεσπίστηκε με πρόσφατο νόμο, και την οποία έχουν ήδη ξεκινήσει και άλλοι Δήμοι της Κρήτης, όπως οι Δήμοι Μαλεβιζίου και Χανίων.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4038/2012, ο Δήμος Ηρακλείου καλεί, με ανακοίνωσή του που υπογράφει ο αντιδήμαρχος επί των Οικονομικών Μιχάλης Περισυνάκης, όσους δημότες έχουν οφειλές που έγιναν ληξιπρόθεσμες μέχρι 29/2/2012, να τις ρυθμίσουν σύμφωνα με τα οριζόμενα στις διατάξεις του ανωτέρω νόμου ως ακολούθως:

Να γνωρίζουμε τι αγοράζουμε!!!


ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ.. ΟΣΟI ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟ ΛΑΒΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΙΣΩΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ


Την στιγμή που στην Μ.Βρετανία,  αποφασίστικε ότι μία από τις γλώσσες που θα διδάσκονται τα παιδιά από το δημοτικό θα είναι η Aρχαία Ελληνικήώς η μητέρα πασών των δυτικών γλωσσών,
εδώ κάποιοι "προδότες" συνεχίζουν το έργο τους.Την απλοποίηση της ελληνικής γραφής ζητά ο κύπριος ευρωβουλευτής Μάριος  Ματσάκης, με σχετική εισήγηση που υπέβαλε προς τον υπουργό Παιδείας της Κύπρου Ανδρέα Δημητρίου. Την πρόταση του κοινοποίησε και στους Έλληνες ευρωβουλευτές.

Ο κ. Ματσάκης προτείνει στον Κύπριο υπουργό τη σύσταση μιας ολιγομελούς επιτροπής γλωσσολόγων, οι οποίοι θα μπορούσαν, εμπεριστατωμένα να ενδιατρίψουν επί του θέματος και να δώσουν μια επιστημονικά έγκυρη πρόταση για τον εκμοντερνισμό/ απλοποίηση της Ελληνικής γραφής.
Στην επιστολή του ο Κύπριος ευρωβουλευτής παραθέτει ως τροφή για σκέψη' τα εξής:

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ!!!! ΤΟ

Όταν χρηματοδοτείς ένα δοσίλογο ανύπαρκτο κράτος το οποίο δρα κατά των συμφερόντων του λαού που κατοικεί στην ..επικράτεια του, είσαι συνυπεύθυνος για τα εγκλήματα που συντελούνται. Δεν χρηματοδοτείς τον εχθρό σου. Όταν ανακτήσουμε τον έλεγχο της χώρα μας θα φτιάξουμε την δημοκρατία του λαού και θα την υποστηρίξουμε με κάθε μας ενέργεια. Έως τότε: ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ, ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ  δε χρειάζεται να φτιάξουμε εκ νέου καμία δημοκρατία (απλά ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΜΕ το ελληνικό σύνταγμα και τήν  ελληνική δημοκρατία τα οποία βρίσκονται ΚΑΙ εκείνα υπο την κατοχή του εχθρού ..
Όταν ανακτήσουμε τον έλεγχο της χώρα μας θα φτιάξουμε την δημοκρατία του λαού απογαλακτισμένη από τα Αριστερά και Δεξιά αρχ@δια και θα την υποστηρίξουμε με κάθε μας ενέργεια.
Έως τότε: ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ, ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!

Προσοχή: H λίστα των εταιριών της νεοταξικής Monsanto!


Μεγάλη προσοχή στις εταιρίες αυτές! Μην αγοράζεις και στηρίζεις το τέρας της NWO

Γ.ΠΑΪΣΙΟΣ:«ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣEIΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ "ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ" ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ».


- Γέροντα, πώς τα βλέπετε τα πράγµατα;
- Εσείς πώς τα βλέπετε;
- Εµείς τι να πούµε, Γέροντα; Εσείς να µας λέγατε.
- Ή ησυχία πού επικρατεί µε ανησυχεί. Κάτι ετοιµάζεται.


∆εν έχουµε καταλάβει καλά σε τι χρόνια ζούµε ούτε σκεφτόµαστε ότι θα πεθάνουµε. ∆εν ξέρω τι θαγίνει· πολύ δύσκολη κατάσταση! Ή τύχη τού κόσµου κρέµεται από τα χέρια µερικών, άλλα ακόµη ό Θεός κρατά φρένο.

ΣΧΕΔΙΟ '' ΦΑΙΔΩΡΑ'' ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ -- ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ‏


Στις 2 του Ιούνη 1988, ο τότε γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γιόζεφ Λουνς, με απόρρητο έγγραφότου προς τον τότε Υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ Γκάσπαρ Ουάϊνμπεργκερ, αναφερόταν στο γνωστό “σχέδιο φαιδώρα”,με την διαβεβαίωση ότι αποτελούσε πλέον την “λυδία λίθο” για την επίλυση των προβλημάτων τα οποία αφορούσαν την Ελλάδα στις σχέσεις της με την Τουρκία, και την “τελική χάραξη” των συνόρων των κρατών της περιοχής της νότιας Βαλκανικής.

Το έγγραφο εκείνο με αριθμό πρωτόκολλου:
NA/SG-SECDEF/WASHDC/264/83
Έλεγε τα εξής :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...