Σάββατο, 30 Ιουνίου 2012

H αντίδραση του Ν. Μιχαλολιάκου όταν έσπασε το τακούνι της συζύγου του! (Video)

 GENTLEMAN ΔΕΝ ΤΟΝ  ΛΕΣ......


Το σπασμένο.. τακούνι της συζύγου του γενικού γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου  ήταν από τα απρόοπτα της ορκωμοσίας της νέας βουλής που έκλεψαν την παράσταση! Αυτό που δεν έγινε  ιδιαίτερα αντιληπτό ήταν η αντίδραση του Ν. Μιχαλολιάκου στο ατύχημα  της συζύγου του! Όπως θα δεις και στο βίντεο, το ζευγάρι περπατάει μαζί, με λίγο προπορευόμενο τον Νίκο Μιχαλολιάκο. Ξαφνικά, λίγο πριν φθάσουν στα σκαλιά η κυρία Ζαρούλια παραπατάει, λέει αυθόρμητα ότι έσπασε το τακούνι μας, και ενώ όλοι θα περιμέναμε να σταματήσει για να δει τι συμβαίνει και αν χρειάζεται κάτι, εκείνος ρίχνοντας μια φευγαλέα ματιά, συνεχίζει σαν να μη συνέβη τίποτα να ανεβαίνει τα  σκαλιά με τον συνεργάτη του!

Προσωρινός θρίαμβος της Νεας Τάξης Πραγμάτων στις ΗΠΑ...


ΚΩΦΕΥΟΥΝ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΠΕΡΑΣΕ Ο ΝΟΜΟΣ. ΑΠΟ 1-1-2013 ΚΑΘΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΤΣΙΠ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ
Σήμερα πέρασε από το ανώτατο δικαστήριο των ΗΠΑ και ισχύει από 1-1-2013 ο νόμος OBAMA CARE, ο νέος υγειονομικός νόμος του Ομπάμα, που απαιτεί από όποιον θέλει να έχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη θα πρέπει από 1-1-2013 μέχρι 31-112-2014 να έχει ενταχθεί στο νέο σύστημα, που είναι αυτό που απαιτεί εμφύτευση μικροτσίπ.

O νόμος του Ομπάμα, δεν απαιτεί απλά να βάλει κάποιος το μικροτσίπ, όποιος δεν το βάλει θα είναι παράνομοςκαι θα του επιβάλεται σε πρώτη φάση πρόστιμο και βέβαια θα πεθαίνει στο δρόμο σαν το σκυλί. Χωρίς βέβαια τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης δεν μπορείς να εργάζεσαι, ουσιαστικά στην Αμερική δεν υπάρχεις.

ΕΓΩ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΕΔΩ!!! Ένα βίντεο 2,5 λεπτών που λέει… πολλά, με λίγα λόγια!Ο Ηρώδης άρχισε την …σφαγή των …νηπίωνΕξοντωτικά χαράτσια θα υποχρεωθούν να πληρώσουν φέτος δύο στους τρεις φορολογούμενους με τα εκκαθαριστικά σημειώματα του φόρου εισοδήματος. Όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος, περίπου 3,8 εκατομμύρια νοικοκυριά, σε... σύνολο 5,7 εκατομμυρίων που θα υποβάλλουν φέτος φορολογική δήλωση, αναμένεται να χρεωθούν με υπέρογκους φόρους για τα εισοδήματα του 2011.

Σύμφωνα με τα στοιχεία για τις πρώτες 1.425.000 δηλώσεις που υποβλήθηκαν ως την Τετάρτη, 955.000 εκκαθαριστικά σημειώματα είναι χρεωστικά και αναγράφουν φόρους προς πληρωμή 1,435 δισ. ευρώ.

Σε κάθε παραλήπτη αντιστοιχεί δηλαδή κατά μέσο όρο επιπλέον φόρος προς πληρωμή 1.503 ευρώ.

Πιστωτικά είναι μόλις 125.000 εκκαθαριστικά, ενώ μηδενικά είναι 345.000.

Οι περικοπές στα αφορολόγητα και οι αυξήσεις στους συντελεστές και τα τεκμήρια έχουν ως συνέπεια να αυξηθούν κατακόρυφα οι φόροι.
Την μεγάλη τιμωρία θα υποστούν όσοι ξεγελάσθηκαν και έκαναν ..παιδιά. Αυτοί θα τιμωρηθούν σκληρά, διότι θέλουν να ..μικρύνει η χώρα.
Οικογενειάρχες λοιπόν με 1 ή 2 παιδιά και εισοδήματα από 12.000-32.000 ευρώ θα υποχρεωθούν να καταβάλουν φόρους αυξημένους κατά 700 έως 1.010 ευρώ.
Τρίτεκνοι και πολύτεκνοι με χαμηλά και μεσαία εισοδήματα θα κληθούν να πληρώσουν φόρους αυξημένους κατά 180 έως και 2.750 ευρώ!
Φυσικά πρόσωπα με ετήσια εισοδήματα από 5.000-15.000 ευρώ και μέχρι δύο προστατευόμενα τέκνα, τα οποία ήταν μέχρι πρότινος αφορολόγητα, θα κληθούν φέτος να πληρώσουν φόρους από 100-840 ευρώ.
Με λίγα λόγια, οι περικοπές στα αφορολόγητα όρια και οι αυξήσεις στους συντελεστές και τα τεκμήρια έχουν ως συνέπεια οι φόροι να αυξηθούν έως και 1.961€.

7+1 πράγματα που μαρτυρά το σώμα της ..Δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά. Απλά παρατήρησε το σώμα της και θα μπορέσεις να καταλάβεις πολλά περισσότερα απ’ αυτά που ξέρεις για εκείνη!
Το γυναικείο κορμί. Αξίζει να το κοιτάς και να το θαυμάζεις, είτε ντυμένο, είτε γυμνό.
Αν όμως καταφέρεις και ξεκολλήσεις τα μάτια σου από το στήθος της και τα οπίσθιά της, τότε θα δεις ότι έχει πολλά να σου πει…

Αναλλοίωτος ο Ελληνισμός ανά τους αιώνες


Ο αρχαίος ελληνικός κόσμος με τα επιτεύγματα και χαρακτηριστικά του δεν είναι κάτι αόριστο και αφηρημένο. Δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια επιχειρείται να επικρατήσει -όχι τυχαία-, η άποψη ότι πρόκειται για έναν κόσμο «απολιθωμένο», χωρίς συνέχεια, του οποίου οι συνήθειες, ο τρόπος σκέψης, δράσης και συμπεριφοράς ουδεμία σχέση έχουν με τη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...