Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2012

Ααν σήμερα 4-7-1993 : «Δεν επιστρέφω στη ΝΔ ούτε ως αρχηγός»!“Δεν θα επιστρέψω, συνεπώς, στη Ν.Δ. και αν ακόμη αλλάξουν οι πολιτικές συνθήκες, έστω και αν με καλέσουν για να γίνω ο «αρχηγός» της”.ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝΕ ΝΟΥΛΗ!!!!


Αφιερωμένο στην γενιά του '70


 <<Δεν γίναμε ‘’σωστοί άνθρωποι’’ διότι μεγαλώσαμε βλέποντας:
Τον Σκρουτζ Μακ Ντακ να συσσωρεύει πλούτο, εκμεταλλευόμενος ακόμα και τους συγγενείς του….
Τον Ντόναλντ Ντακ με τα ανίψια του να είναι μια ζωή άνεργοι και όμως να επιβιώνουν…..
Τον Μίκι Μάους να υπόσχεται γάμο στη Μίνι, αλλά να μη την παντρεύεται ποτέ….
Τον Πινόκιο να λέει συνεχώς ψέματα…..
Τον Αλαντίν να είναι κλέφτης και να κάνει παρέα με τον Αλή Μπαμπά και άλλους 40 κλέφτες…..
Τον Μπαγκς Μπάνυ να είναι ο πιο αλήτης της παρέας και να κλέβει συνεχώς το καρότο το επιούσιο…..
Τον Ντάφυ Ντακ, να κοροϊδεύει όλο τον κόσμο…...
Τον Ταρζάν να τριγυρνάει γυμνός από δω κι από κει…..
Τη Σταχτοπούτα να γυρνάει σπίτι της μεσάνυχτα….. Και ξυπόλυτη…..
Τη Χιονάτη να μένει σε ένα σπίτι με επτά άντρες……
Τον Μπάτμαν να οδηγεί με 300 χλμ την ώρα, παραβιάζοντας όλους τους κώδικες…..
Τον Ποπάυ να έχει τατουάζ και να καπνίζει συνεχώς πίπα…….
Τον Σούπερμαν να κρύβει την πραγματική του ταυτότητα……
Και τελευταίο τον Πάκμαν, να τρέχει σε ένα σκοτεινό λαβύρινθο με ηλεκτρονική μουσική, καταπίνοντας χαπάκια αγνώστου προελεύσεως…….
Με όλο αυτό το παιδικό μορφωτικό back-ground, περιμένει κανείς κάποια προκοπή κατά την ενηλικίωση;…..>> 

Εικόνες από το κελί του Ακη Τσοχατζόπουλου


Share1
Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν τέσσερις νέες φωτογραφίες από το κελί του Άκη Τσοχατζόπουλου στις φυλακές Κορυδαλλού.
Τις φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν στο pheme.gr και δείχνουν το κελί στο οποίο διαμένει, ενώ σε μία από αυτές ο Ακης Τσοχατζόπουλος φαίνεται να συνομιλεί στο κοινόχρηστο τηλέφωνο.
Στις υπόλοιπες φωτογραφίες φαίνεται το κρεβάτι του και σε ένα ράφι υπάρχουν βιβλία και διάφορα έγγραφα. Δίπλα ακριβώς βρίσκονται δύο ανεμιστήρες κι ένα μηχάνημα ψύξης προκειμένου να αντιμετωπίσει τη ζέστη του καλοκαιριού.

Τη στιγμή που άντρες αυτοκτονούν μανάδες δεν έχουν να ταϊσουν τα παιδιά τους και οι νέοι φεύγουν, αυτές οι πόρνες ψυχές σπαταλάνε το δημόσιο χρήμα.Αντώνη, μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλα λόγια μην λες
Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει του στην εφημερίδα «Καθημερινή» στις 4 Ιουλίου 1993 είχε προβεί στην παρακάτω δήλωση:

«Δεν θα επιστρέψω, συνεπώς, στη ΝΔ κι αν ακόμη αλλάξουν οι πολιτικές συνθήκες, έστω και αν με καλέσουν για να γίνω ο “αρχηγός” της».

Πώς αλλάζει τελικά ο άνθρωπος...

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΑΘΗΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΚΡΑΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ!!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!ΓΕΙΑ ΣΑΣ.. ΕΙΜΑΙ ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΗΣ 3ΗΣ ΤΑΞΗΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ.... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ…

"CODEX ALIMENTARIUS" Η ΠΩΣ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ?.....

 Στις 14 Ιουνίου 1992, 178 αρχηγοί κρατών υπέγραψαν στο Rio De Janeiro την Agenda 21 στην διάσκεψη του ΟΗΕ για το περιβάλλον και την ανάπτυξη. Ο «Codex Alimentarius» είναι απλά μια παράγραφος μέσα στην «ANGEDA 21! Ο εφιάλτης του Κώδικα δρομολογείται πολύ πριν το 1893, όταν οι επικεφαλής της Αύστρο-Ουγγρικής Αυτοκρατορίας “αποφασίζουν” ότι είναι απαραίτητο να δημιουργηθεί ένα σύνολο συγκεκριμένων οδηγιών, βάσει των οποίων τα δικαστήρια θα έκριναν τις υποθέσεις που σχετίζονταν με ζητήματα διατροφής και τροφίμων. Το όνομα που δόθηκε στις οδηγίες αυτές ήταν «Codex Alimentarius» και εφαρμόστηκε με επιτυχία έως την πτώση της αυτοκρατορίας το 1918. Ο εμπνευστής του διατροφικού κώδικα στη σύγχρονη εκδοχή του δεν είναι άλλος από τον καταδικασμένο από το δικαστήριο της Νυρεμβέργης, πρόεδρο της κολοσσιαίας Γερμανικής εταιρίας I.G. Farben, Fritz der Meer.

Φωτογραφία: CODEX ALIMENTARIUS» Η ΠΩΣ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ?.....                                                  Στις 14 Ιουνίου 1992, 178 αρχηγοί κρατών υπέγραψαν στο Rio De Janeiro την Agenda 21 στην διάσκεψη του ΟΗΕ για το περιβάλλον και την ανάπτυξη.                                                                                                                    Ο «Codex Alimentarius» είναι απλά μια παράγραφος μέσα στην «ANGEDA 21!                                                          Ο εφιάλτης του Κώδικα δρομολογείται πολύ πριν το 1893, όταν οι επικεφαλής της Αύστρο-Ουγγρικής Αυτοκρατορίας “αποφασίζουν” ότι είναι απαραίτητο να δημιουργηθεί ένα σύνολο συγκεκριμένων οδηγιών, βάσει των οποίων τα δικαστήρια θα έκριναν τις υποθέσεις που σχετίζονταν με ζητήματα διατροφής και τροφίμων. Το όνομα που δόθηκε στις οδηγίες αυτές ήταν «Codex Alimentarius» και εφαρμόστηκε με επιτυχία έως την πτώση της αυτοκρατορίας το 1918.              Ο εμπνευστής του διατροφικού κώδικα στη σύγχρονη εκδοχή του δεν είναι άλλος από τον καταδικασμένο από το δικαστήριο της Νυρεμβέργης, πρόεδρο της κολοσσιαίας Γερμανικής εταιρίας I.G. Farben, Fritz der Meer.      

 

Ήταν ο άνθρωπος που, μεταξύ άλλων, «εμπνεύστηκε» και το περίφημο λογότυπο «Arbeit Macht Frei» («Η εργασία απελευθερώνει»), το οποίο στόλιζε την είσοδο του στρατοπέδου συγκέντρωσης –θανάτου, στο Άουσβιτς!                                                                     Η εταιρία του derMeer παρασκεύαζε από το θανατηφόρο μείγμα αερίων που χρησιμοποιούνταν στους περίφημους θαλάμους αερίων, μέχρι τον χάλυβα και τα πυρομαχικά των Ναζί και μετά τη λήξη του Πολέμου και την καταδίκη 24 από τα μέλη της από το δικαστήριο της Νυρεμβέργης, η εταιρία «διασπάστηκε» σε τρεις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρίες, τις γνωστές BASF, Hoechst και Bayer !                                                        Περισσότερα από 178 έθνη υιοθέτησαν την Agenda 21 σαν κυρίαρχη πολιτική κατά την διάρκεια της τελετής υπογραφής στο Earth Summit. Ο πρόεδρος της Αμερικής George H.W. Bush υπέγραψε το έγγραφο εκ μέρους των ΗΠΑ. Με την υπογραφή του, κάθε έθνος αναγκαστικά υιοθετεί τους σκοπούς της Agenda 21.                   Εδω νοιωθω υποχρεωμενος να σας θυμισω μια σημαντικη πληροφορια...   Ο Πρέσκοτ Μπους (ιδρυτής της πολιτικής δυναστείας των Μπους), ο παπους του" Τζωρτζ" μεσω των τραπεζων τράπεζες Βrown Βrothers Ηariman και United Βank Corp,οπου συμμετείχε στο διοικητικό συμβούλιο της πρώτης, ενώ κατείχε τη θέση του διευθυντή στη δεύτερη,εξυπηρετουσε τα συμφεροντα των ΝΑΖΙ στην Αμερικη!

Δημοκρατία δεν έχουμε; Όλα στο φως!
Χθες πέρασε από την  Αμερικανική γερουσία ο νόμος του Ομπάμα για την υγεία! Προβλέπει, εκτός των άλλων, από την 1/1/2013 μέχρι 31/12/2014 όλοι όσοι ενδιαφέρονται να έχουν πρωτοβάθμια υγειονομική περίθαλψη να δεχτούν στο χέρι την εμφύτευση ενός chip, κάτι να πούμε σαν ταυτότητα. Θα μπαίνει το χέρι κάτω από ένα scanner και φραπ(!) στην οθόνη όλο το ιστορικό του ασθενούς. Και φραπ(!) στην οθόνη όλα τα στοιχεία του πολίτη και πόσα λεφτά παίρνει, αν έχει στην τράπεζα και πόσα, και το κυριότερο τι καπνό φουμάρει. Είναι με τον Αντίχριστο ή είναι με τον Χριστό; (συνεταξάμην or not?)
Ταλαίπωρε άνθρωπε. Πάντα ανάμεσα στον Θεό, τον οιονδήποτε Θεό, και τον παπά συνθλίβεσαι!

Χωρίς chip πάπαλα! Ο και με υπόσταση καλούμενος ΑΝΘΡΩΠΟΣ(μονάδα νο 1!) θα βγαίνει ανύπαρκτος. ‘’Δεν σε ξέρουμε κύριε, από ποιο πλανήτη είστε;’ Άντε να απογραφείτε και να αποκτήσετε Electronic personal under skin chip!’’  Έτσι θα έχεις ας πούμε, στο δυαδικό, το νούμερο 1! ΘΕΟΣ! ΘΑ ΣΥΝΑΛΛΑΣΕΣΑΙ!
Όλα τα άλλα πράγματα(συμπεριλαμβανομένων συγγενών!!!) έχουν τον αριθμό μηδέν!
Έτσι, αν εσύ το νούμερο ένα(1) βάλεις τα μηδενικά πίσω και με υποδιαστολή απλά θα δώσεις αξία στο ένα που είσαι εσύ! ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ!
Δηλαδή, δυαδικό με μηδέν και ένα σε άλλη έκδοση, απόφαση, εφαρμογή! ΕΙΣΑΙ ΦΤΗΝΙΑ!
Κάποιοι ‘’πανέξυπνοι’’ που πιστεύουν στην χειραγώγηση των μαζών, προσπαθούν να φέρνουν σε επαλήθευση τις διάφορες προφητείες των πατέρων μας, έτσι για να πιστεύουμε πως αυτά ΒΓΑΙΝΟΥΝ!
Είναι ικανοί να μπερδέψουν μια απλή διαφορά σε εικονοκλαστική εξίσωση για να φανεί πως όλα είναι Θεόπνευστα και έχουν την έγκριση του Υψίστου. Και άρα θα πρέπει να τα δεχτούμε σαν φυσιολογικά.! Πχ ‘’Δεν τόκαναν οι τάδε, ήταν γραφτό. Τόπε ο δείνα πριν τρακόσια χρόνια και τώρα βγήκε’’
Είπε ο Ιωάννης στην αποκάλυψη, συμπλήρωσε ο Πατροκοσμάς και απεκάλυψε ο Παϊσιος. Κι όλα αυτά φαντάζουν υπερβατικά, θεοφοβούμενα. Μπερδεύονται με τα πιστεύω του απλού κόσμου θρησκεία, πατρίδα πίστη.
ΚΙ  ΟΜΩΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ! ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΑΙ!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...