Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2012

ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΡΩΗΝ ΜΑΣΟΝΟΥ 33ου ΒΑΘΜΟΥ!Ο Jim Shaw υπήρξε Μασόνος σε ηγετική θέση (33ος βαθμός) πριν μεταστραφεί στον χριστιανισμό. Το βιβλίο ‘The Deadly Deception’ (‘Η Θανατηφόρα Εξαπάτηση’) του Tom Mc Kenney περιγράφει την ιστορία του. Η παρακάτω προσωπική του αφήγηση είναι από το βιβλίο ‘Προς Μία Παγκόσμια Δικτατορία’ του Gary Kah (Εκδόσεις ΣΤΕΡΕΩΜΑ). Στα αγγλικά ΕΔΩ.

“Αγαπητέ Φίλε,
Το να είσαι μέλος στην Μασονική Στοά σε πολλές περιπτώσεις έγινε οικογενειακή παράδοση, με τους νέους ανθρώπους να εισέρχονται στην Στοα γιατί ανήκαν σ’ αυτήν οι πατεράδες τους και οι παππούδες τους. Εξ αιτίας του θαυμασμού που θρέφουν για κάποιους φίλους ή συγγενείς, οι άνθρωποί αυτοί μπαίνουν στην Στοά χωρίς δισταγμούς, σίγουροι πως το Τάγμα βασίζεται σε ευγενή ιδεώδη. Αυτή ήταν και η δική μου περίπτωση Από τότε πού ήμουν μικρό παιδί, η μητέρα μου με ενθάρρυνε να γίνω Μασόνος κάποια μέρα όπως ο θείος μου τον οποίο θαύμαζε πολύ. Η εντύπωση που είχε για τον Ελευθεροτεκτονισμό ήταν πώς αποτελούσε μια λέσχη όπου καλοί άνθρωποι συναντιόντουσαν για να σχεδιάσουν την βοήθεια σ’ αυτούς που την χρειάζονται.Όταν μεγάλωσα, νυμφεύθηκα μια υπέροχη γυναίκα πού ήταν μέλος του Ανατολικού Αστέρος και της οποίας ο πατέρας ήταν Μασόνος. Παρόλο που ο πατέρας της δεν θα μου μιλούσε ποτέ για την Στοά εν τούτοις ήμουν περήφανος γι’ αυτόν.
Περιτοιχισμένος από ανθρώπους που αγαπούσα και ήταν Μασώνοι, τελικά αποφάσισα να μπω και εγώ στην Στοά.

ΤΙ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ ΛΕΕΙ Ο Η.ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ


 Τι θα κάνει το βουλευτικό αυτοκίνητο ο Ηλίας Κασιδιάρης;
Αυτό έγραψε στο λογαριασμό του στο twitter ο Ηλίας Κασιδιάρης και μένει να δούμε κατά πόσο θα κάνει τα λόγια του πράξη αφού πρόκειται για ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΦΙΚΤΑ πράγματα. ΔΕΝ μπορεί ο ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ να χαρίσει, ή   να επιτρέψει σε ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ να κάνει χρήση ΚΡΑΤΙΚΟΥ οχήματος, ΠΛΗΝ του δικαιούχου και ΜΟΝΟ!! Αυτά είναι απλώς για γέλια και γελοιοποιούν τους πρωτάρηδες Βουλευτές που πάνω στη χαρά τους ξεπερνούν τα όρια. Τα ΚΡΑΤΙΚΑ οχήματα είναι π.χ. Στρατιωτικά, περιπολικά, πυροσβεστικά κ.λ.π. ΠΩΣ να τα δώσεις σε ΙΔΙΩΤΕΣ; Άντε να τους δώσουμε κι ενα αμφίβιο Μ55 μεταφοράς προσωπικού. Πάμε καλά βρε Ηλία;. Λίγη προσοχή είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ!! 
ΔΕΣ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ:

ΑΡΧΙΣΕ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ Η Χ.Α .Αντίς να τα θέσει στην υπηρεσια κοινωφελων ιδρυματων ,σε "δικούς της " ανθρώπους δίνει τα βουλευτικά της αυτοκίνητα η Χρυσή Αυγή,ψηφοθηρία δλδ

ΠΛΗΡΩΝΕ!!! ΜΑΚΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ 

Αυτό που θα μπορούσε να κάνει η ΧΑ θα ήταν να μην πάρει τα αυτοκίνητα και να ζητήσει το μηνιαίο μίσθωμα (περ. 1000 Ε /αυτοκίνητο) να κατατίθεται για κάποιον σκοπό(π.χ. για την απόσβεση του Δημοσίου Χρέους όπως είχε ζητήσει ο κός Πολατίδης του ΛΑΟΣ ).Υπενθυμίζουμε οτι απο τον Μάϊο του 2010 είχε παραδώσει τα βουλευτικά αυτοκίνητα το ΛΑΟ.Σ. Θα παρακολουθούμε βέβαια συνεχώς το θέμα.


Σε πολύτεκνους δίνει τα βουλευτικά της αυτοκίνητα η Χρυσή Αυγή
Ρητή εντολή έδωσε ο γ.γ της Χρυσής Αυγής κ. Νίκος Μιχαλολιάκος στους Βουλευτές του, να παραλάβουν μεν τα βουλευτικά αυτοκίνητα … αλλά να μην τα κρατήσουν για τους εαυτούς τους.

Tι κρύβουν οι «κλειστές» ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ στην Ελλάδα;Τα τζάµια ήταν πράσινα και το κτίσµα θύµιζε… πύργο Ελέγχου, στην κορυφή του Κιθαιρώνα!

Θα είχαµε ξεχάσει την ηµιπαράνοµη εισβολή µας στο χώρο από µια ανθρωποθυρίδα της εγκαταλειµµένης βάσης του ΝΑΤΟ στον Κιθαιρώνα, εάν δύο χρόνια αργότερα δεν βλέπαµε στο γνωστό φιλµάκι «Ατσαλένιος Αετός» την Αµερικανική Διοίκηση να δίνει στο αεροσκάφος την εντολή «Κατευθύνσου προς τη βάση του… Ελικώνα»! Θα πείτε, µπερδεύτηκαν µε το Ελληνικό; Την Τανάγρα; Ανάλογη εγκατάσταση υπάρχει και σε γκρεµό της Βαρυµπόµπης µετά τα Βασιλικά Κτήµατα. Προφανώς θα επιτηρεί τους διερχόµενους κόσσυφες τους λευκόστερνους, κοινώς κοτσυφότσιχλες…

Έτσι είναι αν έτσι πιστεύετε, µερικές φορές. Όταν, όµως, δείτε σταθµό και θόλο ραντάρ, π.χ. στην Αταλάντη, να βρίσκεται επί… κοιλώµατος του εδάφους, περίπου στο επίπεδο της θάλασσας, µην απορήσετε. Όλες οι άλλες εγκαταστάσεις ραντάρ βρίσκονται επί κορυφών ορέων.

Τα µυστήρια είναι πολλά για τους λάτρεις της λεγόµενης «πολεµικής Αρχαιολογίας» ή και τους λάτρεις της Στρατιωτικής Τεχνολογίας.

Στρατόπεδα εγκαταλειµµένα που για κάποιον λόγο φυλάσσονται αυστηρά από το Μεγάλο βουνό έως τον Αυλώνα, τον Ωρωπό, τον Υµηττό, µαρτυρίες για έντονη δραστηριότητα σε ώρες κατά τις οποίες στα βουνά ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας (π.χ. στον ανατολικό και κεντρικό Υµηττό) ή ακόµη και για πυροβολισµούς που ακούγονται τις νύχτες σε περιοχές όπου δεν λείπουν και τα περιστατικά συλλήψεων ή διακριβώσεων παρανόµως εισελθέντων ή διερχοµένων.

Η έρευνα της οµάδας που µίλησε στο PRESSing δεν σταµάτησε εδώ, αφού εντόπισε και πρώην (;) αµερικανικές βάσεις επί αντικλίνων µε κατασκευές που είχαν πύλες εισόδου µεγαλύτερο από 2,5 x 15 µέτρα, υπερυψωµένες σκοπιές αµερικανικού τύπου, συστήµατα ασφαλείας και… απόλυτη έλλειψη, ορατών τουλάχιστον, σκοπών.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο, όταν ακούσαµε για τις έρευνες µιας άλλης οµάδας µε σχετικό αντικείµενο, δεν θεωρήσαµε τα µέλη της «τρελούς» και «γραφικούς» όπως πολλοί, συνήθως άσχετοι µε το αντικείµενο, άλλοι.

Για παράδειγµα, ο Δρ Ησαΐας Κωνσταντινίδης έγραψε ένα ερευνητικό άρθρο όπου αναφέρεται ότι « …µετά το 1990 και το πέρας του Ψυχρού Πολέµου, µε τη φαινοµενική νίκη των Αµερικανών και των συµµάχων τους, οι Αµερικανοί αναθεώρησαν το καθεστώς των βάσεών τους σε µια σειρά χωρών ανά τον κόσµο, µεταξύ άλλων στην Ελλάδα και την Τουρκία».

Τι συµβαίνει, όµως, µε τις βάσεις τους στον ελληνικό χώρο που υποτίθεται ότι έκλεισαν οι ΗΠΑ την πενταετία 1985-1990;

TΑΠΕΙΝΟΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ... 265 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ "ΤΣΙΜΠΗΣΑΝ" ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΛΙΜΟΥΖΙΝΕΣ!


vouleutika-ixΜόνο 35 από τους 300 εθνοπατέρες αρνήθηκαν το βουλευτικό αυτοκίνητο και μάλιστα από αυτούς, οι 11 είναι νεοεκλεγέντες και οι 24 παλιοί συνεπώς λιμουζίνες ΤΣΙΜΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ....
Παρότι ακούστηκαν πολλά κατά την προεκλογική περίοδο για τον εξορθολογισμό των βουλευτικών προνομίων, μετά την ορκομωσία, ελάχιστοι ήταν αυτοί που έκαναν πράξη τα μεγάλα λόγια και οι περισσότεροι έσπευσαν να επωφεληθούν του προνομίου.

Μάλιστα, φέτος εφαρμόστηκε για πρώτη φορά η παράδοση φακέλου στους βουλευτές προκειμένου να απαντήσουν γραπτώς εάν επιθυμούν να πάρουν το αυτοκίνητο που τους διαθέτει η Βουλή.


Το έγγραφο αυτό τελικά το συμπλήρωσαν μόνο 35 από τους 300 δήλωσαν πως δεν επιθυμούν να κάνουν χρήση βουλευτικού αυτοκινήτου. Δηλαδή κάτι παραπάνω από το 10%.


ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΧΑΛΙΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ...

 ΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ! ΕΚΕΙ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ...ΜΑΛΛΟΝ ΠΙΝΟΥΝ ΡΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΚΟΥΔΙΑ Ε;;;;;;;

Έκθεση ΟΗΕ: "Μοναδική πηγή ορυκτού πλούτου η Ελλάδα - Αγώνας για τον έλεγχο της" .

Εκτός από τους υδρογονάνθρακες η Ελλάδα φαίνεται ότι αποτελεί γενικά "Ελ Ντοράντο" σπάνιων στρατηγικών ορυκτών και αυτό ίσως είναι και μία από τις αιτίες της κακοδαιμονίας της:
 Έκθεση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, που δημοσιεύεται στη γαλλική εφημερίδα Le Figaro, αποκαλύπτει ότι "βάσει ερευνών και εξορύξεων σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, η χώρα κάθεται επάνω σε μία πλάκα με δεκάδες εξαιρετικά σπάνια ορυκτά με εφαρμογή στην βαριά βιομηχανία, αεροναυπηγική κλπ. τα οποία τα διαθέτει και σε μεγάλες ποσότητες".
Στην έκθεση αποκαλύπτεται η ύπαρξη χουντίτη (μοναδική παγκοσμίως η ύπαρξη του εν λόγω υλικού που χρησιμοποιείται για την κατάσβεση πυρκαγιών και ως αντιπυρικό υλικό στις οικοδομές), πρώτη στην προμήθεια βωξίτη, νικελίου, περλίτη και στην εξαγωγή ακατέργαστου μαγνησίου στην Ευρώπη και παράλληλα δεύτερη στην Ευρώπη και πέμπτη σε όλο τον κόσμο στην παραγωγή λιγνίτη.
"Αυτός είναι μόνο ένας από τους άσσους που κρύβει η Ελλάδα στο… μανίκι της και που μπορεί να είναι η λύση εξόδου από την οικονομική κρίση", σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα που σοχλιάζει την έκθεση του ΟΗΕ. Ωστόσο επισημαίνει ότι ακριβώς αυτή η αφθονία σπάνιων ορικτών εχει δημιουργήσει μεγάλο διεθνή ανταγωνισμό για τον έλεγχο των κοιτασμάτων αυτών από ξένους διεθνείς παράγοντες.

ΗΠΑ: «Όσο λιγότεροι άνθρωποι , τόσο λιγότερες κρατικές δαπάνες», λέει η πρόεδρος του Planned Parenthood .(Planned Parenthood, - ‘Οικογενειακός Προγραμματισμός’- , είναι η οργάνωση με έδρα το Μπρούκλιν, που προωθεί τις αμβλώσεις και διατηρεί κλινικές όπου εκτελούνται αμβλώσεις έναντι αμοιβής. Επινόησε το σλόγκαν «κάθε παιδί ένα επιθυμητό παιδί». Οπότε το «ανεπιθύμητο» μπορείς να το ξεπαστρέψεις…)

Η πρόεδρος του Planned Parenthood υποστήριξε ότι η νέα ομοσπονδιακή μεταρρύθμιση του συστήματος υγείας θα πρέπει να εξετάσει τη χρηματοδότηση όλων των μεθόδων αντισύλληψης με δολάρια των φορολογουμένων Αμερικάνων πολιτών, διότι «η πρόληψη γεννήσεων νέων παιδιών οδηγεί σε μικρότερες κυβερνητικές δαπάνες».

Σε εμφάνισή της στην εκπομπή Bill Press, η πρόεδρος του PP, Cecile Richards, δήλωσε ότι, αν και οι δαπάνες του ομοσπονδιακής νομοσχεδίου για την υγειονομική περίθαλψη ήδη υπόσχονται να εκτοξευτούν στα ύψη και να είναι εκτός ελέγχου, οι ομοσπονδιακοί αξιωματούχοι θα πρέπει να εξετάσουν την κάλυψη του ελέγχου των γεννήσεων ως μια προτεραιότητα, λόγω του οφέλους της "μείωσης του κόστους" που θα υπάρξει εάν γεννιούνται λιγότερα παιδιά.

ΣΟΚ!!! Η Ελλάδα συμμετέχει με 15 εκατ. ευρώ ετησίως στο πείραμα του CERN

Πόση αξία έχουν οι "φοβερές" ανακαλύψεις των επιστημόνων του CERN ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο σήμερα ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ με Ανακοινωθέν που εξέδωσε σχετικά με τη σημερινή συνέντευξη τύπου που μας γνωστοποίησε την "ανακάλυψη" του Μποζονίου του Χίγκς. Υπάρχει όμως και μια ακόμη πτυχή, όχι ευκαταφρόνητη για την Ελλάδα της οικονομικής εξαθλίωσης στην οποία καθημερινά αυτοκτονούν συνάνθρωποί μας που έχουν χάσει την ελπίδα στο Θεό και στην αγάπη των συνανθρώπων τους. Όπως μας πληροφορεί το enikos.gr το κόστος συμμετοχής της Ελλάδας στο πείραμα παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς την εποχή του μνημονίου, η εισφορά της χώρας μας ανέρχεται σε...15 εκατ. ευρώ ετησίως!..

ΠΛΗΡΩΝΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ - Μπόνους - πρόκληση 1000 ευρώ στους υπαλλήλους της Βουλής!Ο Βύρων Πολύδωρας, πριν εγκαταλείψει τον προεδρικό θώκο της Βουλής, υπέγραψε εκλογικό επίδομα για τους υπαλλήλους της Βουλής το οποίο ανέρχεται στα 1.000 ευρώ! Μάλιστα, κύκλοι της Βουλής «υπερασπίζονταν» την απόφαση λέγοντας ότι έγινε και … οικονομία καθώς το επίδομα ήταν στα 2.000 ευρώ και κόπηκε στο μισό!

Βέβαια, δύο οι εκλογικές αναμετρήσεις (6η Μαΐου, 17η Ιουνίου), δύο τα εκλογικά επιδόματα άρα πάλι στις 2.000 ευρώ ήρθαμε!

Από τη Βουλή ισχυρίζονται ότι το θέμα έχει «παγώσει» και δεν έχουν «προλάβει» να πάρουν τίποτα οι υπάλληλοι της Βουλής, ωστόσο μένει να φανεί κατά πόσο θα εφαρμοστεί και στην πράξη αυτό…

Μετά την …κατακραυγή που προκάλεσε η παροχή επιδόματος 1.000 ευρώ στους υπαλλήλους της Βουλής ..σε μία κλειστή Βουλή, ο νέος Πρόεδρος κ. Β. Μειμαράκης προχώρησε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρώην Πρόεδρο της Βουλής, προκειμένου να βρεθεί λύση και να μην δoθεί το μετεκλογικό επίδομα στους υπαλλήλους της Βουλής.


Ο .... "ΚΑΛΟΣ" ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΥΡΑΚΗΣ


Τις τελευταίες ημέρες ο ......."λαοφιλής" και ..... "καταπράσινος" δήμαρχος Ηρακλείου έχει εξαπολύσει  κυνηγητό προκειμένου να εισπράξει χρήματα στα δημοτικά ταμεία.  Με εντολή του δήμου   οι Αστυνομικές δυνάμεις καραδοκούν σχεδόν επι 24ωρου σε διάφορα σημεία της πόλης με σκοπό να κόβουν πρόστιμο σε όσους  δικυκλιστές δεν φοράνε κράνη .Ο Κόσμος μαστίζεται από την ανεργία και την φτώχεια και ο Δήμαρχος «κόβει» 350άρια ελαφρά την καρδία ….. δεν έχει σκεφτεί ότι εάν αφαιμάξει τους Ηρακλειώτες δεν θα έχουν χρήματα ούτε για έναν καφέ στην ….παραλιακή του…….     

Αναγνώστης.

ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Έτσι διαγράφεται το ελληνικό χρέος!Ο 33χρονος Πέτρος Νομικός είναι γόνος της πολύ γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας , έχει σπουδάσει στο Πρίνστον και προ ενός μηνός περίπου ίδρυσε την μη κερδοσκοπική οργάνωση «Greece Debt Free».
Η οργάνωση εμπίπτει στο αμερικανικό δίκαιο. Στόχος της να συγκεντρώσει κεφάλαια για την εξαγορά και...
διαγραφή μέρους του ελληνικού δημόσιου χρέους.
Στην ιστοσελίδα της οργάνωσης , καταβάλεται προσπάθεια να γίνει κατανοητός ο σκοπός της οργάνωσης και η μεθοδολογία της, χωρίς να χρησιμοποιούνται τεχνικοί, δύστροποι , οικονομικοί όροι. Αναφέρεται λοιπόν ότι σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα ο κάθε Έλληνας χρωστάει 24.800 ευρώ , για το δημόσιο χρέος της χώρας. Στην ελεύθερη αγορά , εννοείται η δευτερογενή διεθνής αγορά ομολόγων, το χρέος του κάθε Έλληνα αποτιμάται τελικά σε 3000 ευρώ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...