Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2012

Απίστευτο: Κατήργησαν το «η» και το «ω» από τη νέα Ελληνική Γραμματική


Αλλάζουν τα δεδομένα στην ελληνική γλώσσα, αφού το υπουργείο Παιδείας αποφάσισε πως τα φωνήεντα της ελληνικής γλώσσας είναι πέντε και τα σύμφωνα... 18, καταργώντας το «η» και το «ω» και αντικαθιστώντας τα με το «ου».

«ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ!»


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΣΟΚ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΗΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!

Θά θέλαμε σάν γονείς παιδιών τοΰ δημοτικού νά έκφράσουμε τήν αγωνία μας γιά τή συστηματική προπαγάνδα άνθελληνισμοϋ, αφελληνισμού καί άκρατου αντιχριστιανικού πνεύματος, που γίνεται μέ σκοπό τό βιασμό τοϋ νου τών παιδιών μας καί τή μετατροπή τους σέ νέους γενίτσαρους. Σας δίνουμε παρακάτω μιά εικόνα μικροϋ μόνο τμή­ματος τής κατάστασης που επικρατεί.
Αρχίζοντας μέ τή Γλώσσα τής Ε' τάξης (σελ. 23) βλέπουμε τόν άγιο Ιωσήφ χωρίς φωτοστέφανο νά αγκα­λιάζει τήν Παναγία, χωρίς φωτοστέ­φανο καί αυτή. Επίσης βλέπουμε τόν Χριστό σαν ενα απλό μωρό χωρίς φωτοστέφανο. Όλο τό βιβλίο έχει δυο φωτογραφίες γιά τά Χριστούγεννα. Συ­νεχίζοντας βλέπουμε ότι όλο τό κεφά­λαιο γιά τά Χριστούγεννα αναφέρεται στή μάγισσα Φρικαντέλα (σελ. 26). Βά­ζουν ένα παιδί μετανάστη (σελ. 24) νά θέτει σέ άμφιβολία γιά τό αν υπάρχουν άγγελοι, καί αύτοί μόνο για τους χορτάτους. Άκόμη (σελ. 29) βλέπουμε τά Θε­οφάνια νά είναι ένας άπλός αγώνας κολύμβησης. Βάζουν τά παιδιά νά φαντάζονται ότι είναι δέντρα (σελ. 31) όχι. πάντως νοήμονα όντα. Πλήση εγκε­φάλου έπίσης γίνεται (σελ. 11 καί 12) ειδικά γιά τούς έξωγήινους. 

ΣΟΚ: Παπάς έκανε σεξ με προβατίνα η οποία γέννησε μισό ζώο μισό άνθρωπο! (Φώτο)

Παπάς της Ευαγγελικής εκκλησίας συνελήφθη από την αστυνομία της Γκάνα επειδή επιδιδόταν σε σεξουαλικές περιπτύξεις με... πρόβατα σε μια στάνη στο Ακινάσου της επαρχίας Σουνιάνι.

Ο Gordon Yeboah αποκαλύφθηκε όταν ένας χωρικός απορώντας από τις φωνές των ζωντανών μέσα στη στάνη μπήκε να δει τι συμβαίνει και τον έπιασε επ' αυτοφόρω!
Παρόλα τα παρακάλια του παπά ο χωρικός δε κράτησε μυστικό το συμβάν και τον κατήγγειλε στην αστυνομία.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΩΤΟ: Γυμνά παιδιά μέσα σε τράπεζα στη Θεσσαλονίκη!

Απίστευτο κι όμως… ελληνικό! Κάμερα αναγνώστριας του «thestival.gr«, αποθανάτισε γυμνά παιδιά, σε υποκατάστημα τράπεζας στη Θεσσαλονίκη!…

Προφητεία 2012: Τι μας περιμένει ως τον Δεκέμβρη!


Η προφητεία για το 2012 δεν είναι καινούργια. ΄Εχει πάνω κάτω ηλικία 800 ετών και εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε κάποιο κείμενο που έγραψε ο Ιησουΐτης μοναχός Σεμπαστιάνο Φιμπονάτσι, σε κάποιο μεσαιωνικό μοναστήρι της Ιταλίας.
Τι λέει όμως αυτή η περίφημη.... «Προφητεία 2012»;
Η «Προφητεία 2012» αρχίζει με την ημερομηνία 30 Απριλίου 1945. Είναι τότε που κατά τον Φιπονάτσι θα πεθάνει το «Θηρίο». ΄Όπως πιθανόν να θυμάστε στις 30 Απριλίου του 1945, αυτοκτόνησε ο....

Αδόλφος Χίτλερ.
Ο Φιμπονάτσι συνδέει τη ημερομηνία του θανάτου του «Θηρίου» με την ημερομηνία της σύλληψης του «Άλλου», όπως το αποκαλεί. Αν το «Άλλο» και γενιά του «συνελήφθη» στις 30 Απριλίου 1945, τότε αυτός ο «Άλλος», αν επρόκειτο για άνθρωπο και η κύηση ήταν κανονική, θα πρέπει να γεννήθηκε, από τα τέλη Δεκεμβρίου του 1945, μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου του 1946.
Η «βασιλεία» του «Άλλου» μέσα από πολλές καταστροφές που προβλέπονται με μεγάλη ακρίβεια, όπως αυτή του «Άψινθου», δηλαδή του Τσέρνομπιλ, το1986, διαρκεί μέχρι τα τέλη του αιώνα, δηλαδή μέχρι το τέλος του 1999, οπότε ο «Άλλος» παραδίδει τα σκήπτρα στη γενιά του.
Ο Φιμπονάτσι δεν διευκρινίζει αν ο «Άλλος» είναι «καλός» ή «κακός», ούτε τι ακριβώς ρόλο θα παίξει πέρα από τη «πάλη με τον Χρόνο», και το ότι θα δημιουργήσει μια στρατιά Αγγέλων που θα πολεμήσουν με τους Δαίμονες, ανθρώπους που θα ζουν ανάμεσά μας, αλλά που στην πραγματικότητα θα είναι κάτι άλλο, πέρα από αυτό που βλέπουν τα μάτια μας. Άγγελοι και Δαίμονες, με τη μορφή καθημερινών ανθρώπων, που θα πάρουν μέρος στον Τελευταίο Πόλεμο, ότι κι αν σημαίνει αυτό.

Κακή αρχή κάνει η Χρυσή Αυγή και λοιπή συμμορία.Θαυμάστε ανακοίνωση:
"Τα οχήματα των βουλευτών της Χρυσής Αυγής δεν θα χρησιμοποιηθούν για τις προσωπικές τους μετακινήσεις, αλλά για κομματικές δραστηριότητες, με έμφαση στο έργο κοινωνικής αλληλεγγύης. Μέσα στα καθήκοντα κάθε βουλευτή είναι να βρίσκεται στο πλευρό των Ελλήνων και όχι να κάνει βόλτες προεκλογικά. Αν κάποιοι θεωρούν πως αυτό είναι παράνομο, τότε ας μας αφαιρέσουν τα βουλευτικά οχήματα."
Ο δε γραφικός Κασιδιαρης βγήκε να μας πει ότι θα το δώσει σε… πολύτεκνη οικογένεια ,λες και αυτό είναι το πρόβλημα της .Εάν θα καβαλάει λέξους η μερσεντες.
Δηλαδή ρε μάγκες τι θα κάνετε; Θα μεταφέρεται τα ψώνια των γιαγιάδων από την λαϊκή ,η θα πηγαίνετε τους συνταξιούχους στην τράπεζα να πάρουν την σύνταξη τους ;
Εμείς το είπαμε ότι υπάρχει περίπτωση να καταντήσετε Καρατζαφέρηδες ,και από ότι φαίνετε προς τα εκεί ..κλείνεται. Τα ίδια έλεγε και αυτός. Η πουτάνα η βουλή είναι μεγάλο διαφθορείο.
Μόνο 35 ήταν εκείνοι που αποφάσισαν να μην πάρουν τα βουλευτικά οχήματα που δικαιούνται, καταθέτοντας στις υπηρεσίες της Βουλής τη σχετική αίτηση.
 
Όλοι οι βουλευτές μαζί με τα υπόλοιπα έγγραφα που πήραν αμέσως μετά την ορκωμοσία, προμηθεύτηκαν και ένα επιπλέον έγγραφο το οποίο τους έδινε τη δυνατότητα να πουν «όχι» στο βουλευτικό αυτοκίνητο. Το έγγραφο αυτό συμπλήρωσαν μόνο 35 βουλευτές, 11 νεοεκλεγέντες και 24 παλιοί, ενώ οι υπόλοιποι προτίμησαν την «άνεση» του βολευτικού οχήματος, και στα αρχίδια τους εάν πεινάει ο κοσμάκης.


Συνολικά, το ετήσιο κόστος για τα βολευτικά οχήματα ανέρχεται στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι το πόσο αυτό είναι μειωμένο κατά 2 εκατ. ευρώ σε σχέση με την προηγούμενη βουλευτική περίοδο που άγγιζε τα 5,5 εκατομμύρια ευρώ. Πλέον οι βολευτές Αθήνας και Πειραιά δικαιούνται αυτοκίνητα μικρότερου κυβισμού, μέχρι 1.400 κυβικά, τα οποία η Βουλή προμηθεύεται με leasing και κοστίζουν 750 ευρώ τον μήνα. Για τους βουλευτές επαρχίας τα κυβικά είναι μέχρι 1.800 και το κόστος είναι 1.200 ευρώ τον μήνα για τη Βουλή.

Δήλωση-ΣΟΚ Στουρνάρα στους Financial Times [Βίντεο]


“To πρόγραμμα είναι εκτός στόχων…Δεν μπορούμε να ζητήσουμε τίποτα από τους πιστωτές μας πριν επανέλθουμε στη σωστή μας πορεία”, δήλωσε ο νέος Υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας στους Financial Times.

ΠΕΛΟΠΙΟ ΗΛΕΙΑΣ: Έδιωξαν τους Έλληνες γηροκομείου για να εγκαταστήσουν λαθρομετανάστες;


Λόγω «οικονομικής κρίσης», έκλεισαν το Γηροκομείο Πελοπίου (που προσφάτως κατασκεύασαν νέα πτέρυγα!), απέλυσαν τις εργαζόμενες και υπάρχουν φήμες για «φιλοξενία λαθρομεταναστών»!
Όπως πληροφορηθήκαμε από τον Τοπικό Τύπο, το πρωί της περασμένης Κυριακής, με τη συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, λεωφορείο της Ιεράς Μονής Ηλείας μετέφερε τους ηλικιωμένους φιλοξενούμενους του Γηροκομείου Πελοπίου στη «Νέα Βασιλειάδα», καθώς σύμφωνα με την Μητρόπολη λόγω οικονομικής κρίσης σταματά τη λειτουργία του το ίδρυμα… Επίσης ανακοινώθηκε ότι θα απολυθούν οι 13 εργαζόμενες σε αυτό, οι οποίες κατήγγειλαν ότι τους έφεραν κάποια χαρτιά για να υπογράψουν επιχειρησιακές συμβάσεις ζητώντας μείωση μισθών της τάξης του 46% και 12μηνη διάρκεια, ενώ δεν είχαν αναφέρει τίποτα για το κλείσιμο του γηροκομείου.

Tο επόμενο ευρωπαϊκό θρίλερ θα παιχτεί στην Ελλάδα;


[ Ζητάτε και θα σας δοθεί, ερευνάτε και θα βρείτε, κρούετε και θα σας ανοιχτεί.  10 Γιατί καθένας που ζητά λαβαίνει και όποιος ερευνά βρίσκει και σ’ όποιον κρούει θα του ανοιχτεί.]
Πασίγνωστο εδάφιο από το Κατα Λουκαν (ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ 11)
Πρόκειται περί απλής μεθοδολογίας που οδηγεί στο απλό συμπέρασμα ότι ακόμη και  ένα ποτήρι νερό να θες από κάποιον  πρέπει να ζητήσεις.
Η Ελλάδα στην σύνοδο κορφής δεν ζήτησε και δεν έλαβε τίποτα! Δεν έθεσε ούτε ένα αίτημα. Θεώρησε ξανά ότι και αυτό το παιχνίδι είναι για μεγάλους παίκτες και αρκέστηκε -όπως συνήθως- στο “ότι προκύψει”. Η παραδοσιακή (πια) εθνική στρατηγική του “ότι προκύψει” είναι η αιτία που δεν έχουμε συγκροτήσει ακόμη ούτε ένα ανθυποσχεδιαγραμμα εθνικού σχεδίου για την κρίση. Το “ότι προκύψει” είναι η πολιτική που χαρακτήρισε την Ελλάδα στο ευρώ επί μια δεκαετία. Τελικά προέκυψε χρεοκοπία. Όταν το “ότι προκύψει” χρεοκόπησε αντικαταστάθηκε με το “ότι μας πουν”. Με αυτή την πολιτική είμαστε σήμερα.
Είναι φοβερό άλλα διαχρονικά σαν χώρα βρισκόμαστε συνεχώς στο σημείο που αφού λαμβάνουμε υπόψη του συσχετισμούς δυνάμενων τους αναλύουμε και περιμένουμε να δούμε πως θα κινηθούν. Αν δεν κινηθούν κατηγορούμε τους “αρνητικούς συσχετισμούς δυνάμεων” και όταν κινηθούν ευνοϊκά απλώς παρακολουθούμε να κινούνται.
Ξανά λοιπόν οι συσχετισμοί κινήθηκαν ευνοϊκά, πήρε ο καθένας ότι ζήτησε και μείναμε εμείς με το ερώτημα αν κερδίσαμε τίποτα! Μια αλόκληρη χώρα ψάχνεται για το αν κέρδισε τίποτα.
Ε λοιπόν δεν κερδίσαμε άμεσα τίποτα γιατί δεν ζητήσαμε τίποτα χειροπιαστό.  Οπότε μένουμε με το μνημόνιο μας, προσπαθώντας να το κάνουμε δικαιότερο και ελπίζοντας  σε κάτι  απροσδιόριστο.  Περιμένουμε να δούμε που θα κινηθεί το πράγμα μήπως μπορέσουμε να τσιμπήσουμε κάτι. Αλλά ακόμη δεν ξέρουμε τι γιατί δεν έχουμε αιτήματα.
Σε λίγες μέρες έρχεται η τρόικα στην Αθήνα να συζητήσει την αναδιαπραγμάτευση που ζήτησαν οι Έλληνες πολίτες. Θα την τρατάρουμε ένα δίσκο με προσφορές και θυμιάματα, ενώ στο κέντρο θα βάλουμε κάποιες πωλήσεις και καποια λουκέτα σε δημοσίους οργανισμούς.  Ως ανταλλάγματα θα ζητήσουμε:
 • Χρόνο
 • Να μας κρατήσουν στο ευρώ και
 • Λιγότερη πίεση γενικά και αόριστα.
Πράγματα που ντε φάκτο τα έχουμε κερδίσει ήδη.
Θα πάρουν ότι τους προσφέρουμε και ως αντάλλαγμα θα πάρουμε και χρόνο και ηπιότητα, ενώ για το αν θα μας βγάλουν από το ευρώ εκείνοι δεν παίζει ως πιθανότητα πλέον. Όμως τα νούμερα δεν βγαίνουν. Έτσι σε έξι εφτά μήνες το πολύ,  θα έχουμε αποτύχει και πάλι οικτρά ίσως για τελευταια φορά. Και τότε θα ζητάμε πάλι:
 • Χρόνο
 • Να μας κρατήσουν στο ευρώ και
 • Λιγότερη πίεση γενικά και αόριστα.
Η Ελλάδα θυμίζει όλο και πιο έντονα όχι εταίρο αλλά  ένα σκύλο που είναι δεμένος στο πόδι του τραπεζίου της συνόδου και ήσυχα περιμένει να πέσει ή να ρίξουν τίποτα κάτω.. Σηκώνονται όλοι από το τραπέζι και αυτός κάνει χαρές που όλοι κινούνται και κοιτάζει τους πάντες με απορία στα μάτια. Μα δεν ζητά παρόλο που ψωμολυσάει και απλώς περιμένει.
Τώρα αν κέρδισε ή έχασε η Γερμάνια μικρή συμμαχία έχει αφού εμείς δεν κερδίσαμε. Αποκτά μεγαλύτερη καθώς -κατά κάποιον τρόπο- πιστοποιεί ότι αφού έχασαν οι Γερμανοί, δεν μπορεί, κάτι θα κερδίσαμε. Αλλά κανείς δεν ξέρει τι είναι αυτό γιατί δεν ζητήσαμε τίποτα.  Χρόνο κέρδισε η Ευρώπη ως οντότητα, αλλά τίποτα δεν προδικάζει ότι εμείς θα πάμε όλο αυτό τον χρόνο μαζί τους.
Αυτό που κέρδισε η Ευρώπη είναι η δήλωση της διάθεσης  της, να παλέψει για την διάσωση του ευρώ. Σε αυτό το πλαίσιο η χώρα μας πρέπει να δείξει ότι το παλεύει μαζί τους. Αυτός ειναι ο πρώτος στόχος ο οποίος δίνει στην χώρα μια τελευταια ευκαιρία στην οποία κρίνονται όλα.
Η χώρα έχει καταστραφεί και ο Γιουκνερ φτιάχνει κλίμα μιλώντας για ανθρωπιστική κρίση. Η χώρα λοιπόν πρέπει να ζητήσει:
 • Την λήψη ειδικών αντιυφεσιακών μέτρων με κοινοτικά κονδύλια. Δέσμη μέτρων τα οποία θα σχεδιάσει η ίδια η κυβέρνηση και θα τα θέσει στο τραπέζι εντός δίμηνου.
 • Τον έστω σιωπηλό τερματισμό της πολιτικής της εσωτερικής υποτίμησης.
 • Πρέπει να ζητήσει χρόνο για την επίτευξη των στόχων του μνημονίου σε βάθος πέραν της μιας 7ετίας.
 • Πρέπει να ζητήσει αναχρηματοδότηση των τραπεζών απευθείας από τα Ευρωπαϊκά ταμεία.
 • Πρέπει να ζητήσει την μερίδα του λέοντος από τα 120 δις.
 • Πρέπει να ζητήσει την ευκαιρία να παλέψει για την Ευρώπη.
Με αυτά τα άμεσα αιτήματα η χώρα θα βγει από το κέντρο της κρίσης! Είναι απόλυτη ανάγκη να χαθεί η Ελλάδα από το προσκήνιο και το μάτι του κυκλώνα, διότι αν δεν βγει από αυτό  το σημείο τότε το επόμενο ευρωπαϊκό θρίλερ θα παιχτεί στην Ελλάδα και στο πόσο μπορεί ή όχι να μείνει στην Ευρωζώνη.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...