Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2012


ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ένας πολιτικός πέθανε και πήγε στον Άγιο ΠέτροΠέθανε λοιπόν ένας πολιτικός και πάει στον παράδεισο… Εκεί βλέπει τον Άγιο Πέτρο ο οποίος του λέει:

«Επειδή είσαι πολιτικός μεγάλων διαστάσεων θα σε αφήσω να περάσεις μια μέρα στην κόλαση και μια στον παράδεισο και μετά να επιλέξεις που σου αρέσει πιο πολύ να μείνεις…»
Παίρνει το ασανσέρ ο πολιτικός και κατεβαίνει στην κόλαση εκεί ανοίγει μια πύλη και βλέπει μπροστά του ένα τεράστιο γήπεδο του γκόλφ… κάτι φίλους του πολιτικούς που είχαν πεθάνει και αυτοί, ντυμένοι όλοι στην τρίχα, να παίζουν, να πίνουν και να διασκεδάζουν με κάτι νεαρές κοπέλες… Για πότε πέρασε το 24ωρο χαμπάρι δεν πήρε. Την άλλη μέρα παίρνει το ασανσέρ και ανεβαίνει στον παράδεισο όπου πέρασε μια μέρα πηδώντας από σύννεφο σε σύννεφο και παίζοντας άρπα όλη μέρα..!
Έρχεται ο Άγιος Πέτρος το πρωί και του λέει

Απίστευτο! Δείτε τι γίνεται μέσα μας όταν πίνουμε coca-cola


Δεν θα πιστεύετε τι προκαλεί..


Τα πρώτα 10 λεπτά: 10 κουταλιές ζάχαρης εισχωρούν στο σύστημά σας (100% της προτεινόμενης ημερήσιας χρήσης.)

Ο λόγος που δεν κάνετε αμέσως εμετό από την υπερβολική δόση ζάχαρης είναι το φωσφορικό οξύ που κόβει την γεύση και σας επιτρέπει να κρατήσετε το αναψυκτικό στο στομάχι σας.

20 λεπτά: Το ζάχαρο σας προκαλεί μια έκρηξη ινσουλίνης. Το συκώτι σας ανταποκρίνεται σε αυτό , μετατρέποντας όση ζάχαρη μπορεί σε λίπος (και υπάρχει πολύ ζάχαρη αυτή τη στιγμή)

40 λεπτά: Η απορρόφηση καφεΐνης έχει ολοκληρωθεί. Οι κόρες σας διαστέλλονται, η πίεση του αίματος αυξάνεται και το συκώτι συνεχίζει να ρίχνει ζάχαρη στο αίμα. Oι δέκτες αδενοσίνης στον εγκέφαλό σας φράζουν αποτρέποντας την υπνηλία.

22 σπάνιες ιστορικές φωτογραφίεςΑπό τον σχολικό έλεγχο με τους βαθμούς του Αϊνστάιν και την αρχική ομάδα της Google, μέχρι τις συναντήσεις σπουδαίων προσωπικοτήτων και την κατασκευή του πύργου του Άιφελ, δείτε μια συναρπαστική συλλογή σπάνιων φωτογραφιών.

Κλείνουν 60 νοσοκομεία με εντολή Δ.Ν.Τ και τρόικας.


Εδώ και καιρό έχει κατατεθεί από την τρόικα σχετική πρόταση –απόφαση για τις συγχωνεύσεις νοσοκομείων. Συγκεκριμένα, από ...
τα 150 νοσηλευτικά ιδρύματα που λειτουργούν σήμερα ζητούν να μειωθούν το πολύ σε 90. Από κει και πέρα, οι εκπρόσωποι της τρόικας θεωρούν ότι είναι αναγκαίο να υπάρξουν συνέργειες μεταξύ των νοσηλευτικών ιδρυμάτων, αφού με τον τρόπο αυτό θα μειωθεί κατά πολύ το λειτουργικό κόστος. Έτσι μας προετοίμασε για αυτό ο αν. υπουργός Υγείας Μάριος Σαλμάς μιλώντας σε ραδιοφωνική του συνέντευξη και... υιοθέτησε το κλείσιμο 10.000 κλινών στα δημόσια νοσοκομεία και τον περιορισμό των «συνολικών δαπανών υγείας σε 6% επί του ΑΕΠ, λόγω υποχρεώσεων έναντι του μνημονίου και της γενικότερης οικονομικής κατάστασης θα πρέπει να ... περιοριστούμε μόνο στους ήδη υπάρχοντες πόρους. Παράλληλα υπογράμμισε ότι υπάρχει σχέδιο και πως στόχος είναι η βελτίωση ( έτσι ονομάζουμε το κλείσιμο ) του Εθνικού Συστήματος Υγείας "Βασική μέριμνα του υπουργείου είναι ο εξορθολογισμός των δαπανών Υγείας. Για να βελτιωθεί ο ισολογισμός και να ικανοποιηθούν οι όροι του μνημονίου χρειάζεται να γίνει μια στοχευμένη αναδιοργάνωση του ΕΣΥ». "Τα τμήματα πρέπει να γίνουν πιο αποδοτικά, για να μπορούμε να μετράμε με δείκτες και να μπορούμε να κατευθύνουμε τους ανάλογους πόρους", τόνισε. Άρα 10.000 περισσότερα ράντζα για τους ιθαγενείς, διότι για τους έχοντες έχουν φροντίσει τα τρωκτικά της …ιδιωτικής υγείας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...