Κυριακή, 15 Ιουλίου 2012

Ο Στρατός των ΗΠΑ χτίζει "Μυστηριώδες τεχνητό νησί" στον Ατλαντικό Ωκεανό (VIDEO-NASA)


Μυστηριώδες τεχνητό νησί.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις των ΗΠΑ έχουν αυξήσει την έκταση ενός μυστηριώδους νησιού σε 460 εκτάρια.Από τις ΗΠΑ οι Corps of Engineers συνόψισαν τα πρώτα αποτελέσματα ενός μοναδικού έργου για την αποκατάσταση της γης και την εμβάθυνση του πυθμένα στο Chesapeake Bay. Χρήστες του Διαδικτύου παρακολούθησαν την πρόοδο των εργασιών και πιθανολογείται η παρουσία ορισμένων ύπουλων σχεδίων από την Αμερικανική κυβέρνηση.

Το Chesapeake Bay είναι  ένα μέρος του Ατλαντικού Ωκεανού στον κόλπο,και βρίσκεται μεταξύ των κρατών της Βιρτζίνια και του Μέριλαντ. Υπάρχουν πολυάριθμα μικρά νησιά στον κόλπο. Τα νησιά κατοικούνταν από τις φυλές των Ινδιάνων, και αργότερα κατακτήθηκαν από Ευρωπαίους αποίκους.Το συγκεκριμένο νησί ήταν ένα από αυτά.

Περίπου 100 χρόνια πριν, το νησί είχε μειωθεί σε μέγεθος όχι άνω των 10 εκταρίων. Ως αποτέλεσμα, αυτού το νέο έδαφος του νησιού χωρίστηκε σε τρία κομμάτια γης. Το υπόλοιπο νησί απλά είχε παρασυρθεί από τη θάλασσα. Περίπου 15 χρόνια πριν, οι αρχές των ΗΠΑ ενέκριναν τη χρηματοδότηση ενός μοναδικού έργου για την αποκατάσταση του νησιού Poplar.Το έργο ξεκίνησε το 1998,και προς το παρόν,το νησί έχει γίνει 460 εκτάρια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...