Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2012

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΦΩΤΙΑ,ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ..ΜΙΖΕΣ σε ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΥΓΕΙΑΣ


Πολλές μίζες από πολλούς σε έλληνες γιατρούς ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ Υπουργείου Υγείας και Διοικήσεις ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ GR GOVERNMENT OFFICIALS

Βίντεο φωτιά που σας κρύβουν ΜΜΕ και πολιτικά κόμματα!!! Ξυπνήστε Έλληνες... Οι δίπλα μας ετοιμάζονται... Μετά θα είναι αργά!!ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

Α.Σ.Ε.Π …Ενοίκιο 80.000 ευρώ τον μήνα για …έναν..όροφο ?Τα στοιχεία για το κόστος λειτουργίας των ανεξάρτητων αρχών δεκαπέντε τον αριθμό σύμφωνα με υπολογισμούς, ξεπερνούν τα 15 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Για δέκα από αυτές που στεγάζονται σε ενοικιαζόμενα κτίρια στην πρωτεύουσα, τα νοίκια αγγίζουν ετησίως το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ ενώ η συλλογική δαπάνη  για πληρωμή μισθωμάτων υπουργείων, Περιφερειών και Περιφερειακών Υπηρεσιών, το 2011 ανήλθε στα 155,77 εκατομμύρια ευρώ. Πρόκειται για μια ενδεικτική, μόνο, εικόνα του κόστους λειτουργίας δημόσιων υπηρεσιών και των ανεκμετάλλευτων δυνατοτήτων για αξιοποίηση της κρατικής περιουσίας. Αποκαλυπτικός είναι ο πίνακας που έδωσε το υπουργείο Οικονομικών και που δημοσιεύει  η «ΗτΣ». Υπάρχουν δύο περιπτώσεις που ξεχωρίζουν. Τα νοίκια για τη στέγαση του ΑΣΕΠ, στην οδό Πούλιου ξεπερνούν τις 150.000 ευρώ μηναίως, ενώ μόνο για έναν όροφο καταβάλλονται 80.000 ευρώ το μήνα. Ανάλογη εικόνα και για το ενοικιαζόμενο κτίριο στο οποίο είναι εγκατεστημένες οι υπηρεσίες του Συνηγόρου του Πολίτη. Σύνολο ενοικίου άνω των 100.000 μηνιαίως, με τις 50.000 να αφορούν μόνο σε έναν όροφο.

Ο άνθρωπος πίσω από τα ακραία καιρικά φαινόμενα


Η έρευνα έλαβε υπόψη της μετεωρολογικά στοιχεία 50 ετών και κατέληξε στο συμπέρασμα της ανθρώπινης επίδρασης πίσω από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.
 Για πρώτη φορά, επίσημα κυβερνητικά χείλη συνέδεσαν τις ακραίες καιρικές συνθήκες με την ανθρωπογενή κλιματική αλλαγή. Ειδικότερα, η Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας των Ηνωμένων Πολιτειών (National Oceanic and Atmospheric Administration-NOAA) εξέδωσε έκθεση στην οποία αποδίδει την πρωτοφανή ξηρασία που έπληξε το Τέξας το 2011 στον ανθρώπινο παράγοντα και ειδικότερα στις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου.
Η έρευνα έλαβε υπόψη της μετεωρολογικά στοιχεία 50 ετών και κατέληξε στο συμπέρασμα της ανθρώπινης επίδρασης πίσω από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Πότε θα στείλει επιτελους ο Μιχαλολιάκος εκείνο το ευχαριστήριο τηλεγράφημα στην αριστερά !!!


Αντί να κάνετε την αυτοκριτική σας στην αριστερά και να ζητήσετε από την Χ.Α να σας στείλει επιτέλους εκείνο ευχαριστήριο τηλεγράφημα που την βάλατε στη βουλή κάθεστε και γράφετε στις εφημερίδες μαλακίες για ψυχιάτρους και τραμπούκους..Αναρωτιέμαι από πότε έχετε να πάτε μια βόλτα έξω στην απλή κοινωνία και να μιλήσετε με ένα λαϊκό άνθρωπο.Γιατί φαντάζομαι αν συναναστρέφεστε μεταξύ μας και συμφωνείτε σε όλα την πραγματική εικόνα ενός καθημερινού ανθρώπου και το τι αντιμετωπίζει δεν την έχετε.Κάθε μέρα οι τραμπουκισμοί,οι ξυλοδαρμοί.οι ληστείες και τα προγκρόμ εις βάρος Ελλήνων από λαθρομετανάστες είναι το πιο σύνηθες φαινόμενο. Αυτό που προβλέπω είναι ένα ποσοστό της τάξεως του 15 ΜΕ 18% για την ΧΑ γιατί τους υποτιμήσατε σε όλα κι αυτοί κάνουν απλά πράγματα που θέλει να βλέπει ο Έλληνας ψηφοφόρος.Δλδ 1)να σας την λέει επειδή είστε επαγγελματίες σωτήρες..2)Να νοιάζονται ΠΡΩΤΑ για τον Έλληνα φτωχό πολίτη..3)Να είναι παντού εκεί που υπάρχει πρόβλημα δίπλα του και να λειτουργεί με αλληλεγγύη και 4)σε περιπτώσεις που η αστυνομία αδυνατεί να λειτουργήσει κατασταλτικά το κάνει γιατί το θεωρεί χρέος της προς τον Έλληνα πολίτη.Όσο για τις ομιλίες στην βουλή που κάποιοι νόμιζαν πως δεν μπορούν ούτε να αρθρώσουν λόγο τελικά και εκεί χάσατε κύριοι,κι αντί να κάτσει η αριστερά να ακούσει την ομιλία για να μπορεί να απαντήσει αργότερα,φεύγει και γυρνάει λέγοντας κορώνες και συνθήματα.Γελοία πολιτική και στο τέλος πάλι η ΧΑ θα βγει κερδισμένη.
Κάντε την αυτοκριτική σας τώρα και καταλάβατε επιτέλους ότι την Χ.Α στην βουλή την βάλατε οι ίδιοι με τα λάθη τις παραλείψεις σας και το δημοσιοϋπαλληλίκι σας,στα έδρανα της βουλής επί 38 χρόνια.Μαζί τα τρώγατε όλοι εκεί μέσα
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...