Τρίτη, 17 Ιουλίου 2012


Σαρώνονται επιδόματα, συντάξεις και εφάπαξ -Τελεσίγραφο Μαξίμου προς Υπουργούς για τις περικοπές


Όλη η αλήθεια και οι απαντήσεις που ψάχνατε για το φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης..Το κείμενο που απέκρυπταν επιμελώς τα Μμε και "αριστεροί ιδεολόγοι" της συμφοράς!!

ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;
Ότι καλύτερο έχουμε διαβάσει τελευταία..Και το οποίο απέκρυπταν επιμελώς τα Μμε και οι "αριστεροί ιδεολόγοι" της συμφοράς..Όλη η αλήθεια και οι απαντήσεις που ψάχνατε για το φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης..
Αξίζει να το διαβάσετε ολόκληρο και να το προωθήσετε παντού...
Παρακολουθούμε από καιρό την εξέλιξη μπροστά στα μάτια μας μιας απίστευτης ιστορίας: τη συστηματική εθνική αποδόμηση και τον εποικισμό της Ελλάδας. Το κράτος που έχει υποχρέωση από το Σύνταγμα να υπερασπίζει και να προστατεύει τον Ελληνικό λαό, την εθνική του ταυτότητα και το μέλλον του, μέσα στα νόμιμα σύνορα της επικράτειάς του, τηρεί μια στάση που προκαλεί πολλά ερωτηματικά.
Αντί να πάρει αποτελεσματικά μέτρα για την αποτροπή και τον έλεγχο της λαθρομετανάστευσης, αποδέχεται και αναμεταδίδει την ύποπτη προπαγάνδα ξένων κέντρων, που επιδιώκουν, για δικούς τους λόγους, τη διάσπαση της εθνικής συνοχής της χώρας και την εθνική της αποδόμηση.

Θα τους αφήσουμε να μας κάνουν γενίτσαρους ; Για οργανωμένο σχέδιο και πόλεμο κατά της ελληνικής γλώσσας κάνει λόγο σε δήλωσή του ο Βύρων Πολύδωρας, και σωστά πράττει.  Η διάλυση της γραμματικής και της γλώσσας γίνεται με… "επιστημονική" υποστήριξη βαρέως πυροβολικού 140 πανεπιστημιακών!» αναφέρει. Δεν βλέπουμε όμως να έχει την ίδια ευαισθησία και για την ιστορία μας, αφού  δεν έχει όριο πλέον ο... ''αφελληνισμός'' του υποτιθέμενου Υπουργείου παιδείας στα εγχειρίδια του δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου... Συγκεκριμένα στα βιβλία της ιστορίας έχουν αφαιρεθεί οι χάρτες των Ελληνικών αποικισμών της κλασσικής εποχής στις περιοχές της Μεσογείου, Ευξείνου Πόντου και Βαλκανίων με αποτέλεσμα ο Ελληνικός κόσμος εκείνης της εποχής, αντί να φαίνεται ως μια κραταιά αυτοκρατορία φαντάζει πλέον ως μια κουκίδα στα μάτια των μαθητών!!!

Για ποιόν λόγο και από ποιούς επιτελείται αυτή η σταδιακή αποξήλωση της ιστορίας μας; Από τους άθλιους υπηρέτες ξένων συμφερόντων που μας έχουν κάτσει στον σβέρκο, και θέλουν να τεμαχίσουν σε καντόνια  την χώρα αφού πρώτα σπάσουν την εθνική συνείδηση .

Σαμαρά …. το σοι σου…. ξεκοκαλίζει κανονικά τα ευρωπακέτα.Τη στιγμή που οι 3 σουλτάνοι του χαρατσιού της ΔΕΗ (Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης) λεηλατούν για μια ακόμη φορά τους φαμιλιέρηδες κόντρα σε όσα υποστήριζαν προεκλογικά (μόλις) χθες στο Περιφερειακό Συμβούλιο εγκρίθηκε μια προγραμματική σύμβαση 11,5 εκατομμύρια ευρώ για να επισκευάσει το…. ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ  Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο τα κτίρια του στην Κηφισιά. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 03/07/2012 είχαν δοθεί και πάλι στο ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ 600.000 ευρώ, αυτή τη φορά για θερμοκήπιο και μάλιστα για να εκταμιευθεί το παραπάνω ποσό χρειάστηκε να γίνει προγραμματική σύμβαση, καθώς τα χρήματα ήταν πάλι ευρωπαϊκά και όχι ελληνικά. Ας αφήσουμε τα ψιλά που κάθε τόσο εγκρίνονται για λογισμικά και άλλα, όπως μπορείτε να δείτε εδώ Λήψη Αρχείου
Την προγραμματική την έφεραν εκτός ημερησίας.
Πρόεδρος είναι το αδελφάκι  του πρωθυπουργού  Αλέξανδρος Σαμαράς του Κων/νου που έχει επεκτείνει τις δραστηριότητες του στηνΝοτιοδυτική Πελοπόννησο σε μπίζνες με φωτοβολταικά και ανεμογεννήτριες με μέλοςτης οικογένειας Παπανδρέου. Κοίτα κάτι συμπτώσεις.  Αναπληρωματικό μέλος είναι ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Παύλος Γερουλάνος του οποίου ο προπάππους του Αντώνης Μπενάκης ήταν αδελφός της συγγραφέως Πηνελόπης Δέλτα, ηοποία ήταν και προγιαγιά του Αντώνη Σαμαρά. Με άλλα λόγια, Σαμαράς και Γερουλάνος είναι δεύτερα εξαδέλφια. σας λέει τίποτα αυτό; κοίτα κάτι συμπτώσεις .
Ιδού η σύνθεση
Διοικητική Επιτροπή
ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
Αλέξανδρος Κ. Σαμαράς 
 Πρόεδρος
Αλέξανδρος Ι. Ρωμάνος
 Μέλος, Ταμίας του Ινστιτούτου
Γεώργιος Λ. Μελάς 
 Μέλος
Χρυσούλα Παπαδημητρίου
 Μέλος, Αντιπρόσωπος του Υπουργείου Αγροτικής  Ανάπτυξης & Τροφίμων
Κυριακούλα Μαχαίρα
 Διευθύντρια
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
Ευτυχία Α. Παγίδα-Σαμαρά
Γιάννης Α. Ρωμάνος
Παύλος Μ. Γερουλάνος 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...