Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2012

Σοκ: Γερμανοί περηφανεύονται ότι κάνανε τους Κρητικούς σαπούνι


Ντροπή και θυμός από την νέα επαίσχυντη πρόκληση του.. τέταρτου Ράιχ απέναντι στην αθάνατη και μαρτυρική ελληνική ψυχή αποτελεί η τελευταία αποκάλυψη των προθέσεων της «Αρειας Φυλής» που δεν διστάζουν να αναφερθούν με τον πλέον αφρώδη και ...
προκλητικό τρόπο, απέναντι σέ ένα από τα πιο σκοτεινά σημεία της ιστορίας τους.

Ελληνικά σούπερ - μάρκετ δεν υπάρχουν; Τι φοβάστε, μην...ξοδευτείτε;

ΝΤΡΟΠΗ! ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ LIDL ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ «ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ» ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ!Φυσικά και υπάρχουν! Αλλά βλέπετε, μάλλον η κρατική επιχορήγηση και τα λοιπά...βουλευτικά έσοδα δεν φτάνουν (!!!) κι έτσι πρέπει να πλουτίζουν τα γερμανικά πολυκαταστήματα τροφίμων!
Των οποίων η ποιότητα δεν είναι ακριβώς η καλύτερη, όπως μπορείτε να διαβάσετε εδώ...
Πηγαίντε πάρτε τρόφιμα από ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ή έστω ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΚΡΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ...Έτσι και θα στηρίξετε πραγματικά την ελληνική οικονομία για να φάνε ψωμί ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ (όπως λέτε) και δεν θα γελάει ο κόσμος με τις πλαστικές σακούλες του Lidl!

Υ.Γ. Ίσως βρεθούν μερικοί που θα πουν ότι αυτά είναι "ασήμαντα πράγματα": Διαφωνούμε κάθετα! Μία στοιχειώδης πατριωτική πράξη που μπορούμε όλοι μας να κάνουμε, είναι να στηρίζουμε τις ελληνικές επιχειρήσεις και όχι τις πολυεθνικές! Πόσο μάλλον κάποιοι που αυτοχαρακτηρίζονται ως Εθνικιστές...!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ! ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ ΓΙΑ...ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΖΑΜΙΟΥ ΣΤΗ ΡΟΔΟ, ΕΝΩ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΠΕΙΝΑΕΙ!


Λεφτά υπάρχουν...για τα αιτήματα των Τούρκων!

Με απόφαση που εξέδωσε χθες ο αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κ. Τζαβάρας εγκρίθηκε η εκτέλεση εργασιών για την αποκατάσταση του τεμένους Ρετζέπ Πασά στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου, τμήμα του οποίου κατέρρευσε τον Δεκέμβριο του 2011.
Το ιστορικό ακίνητο θα αποκατασταθεί με αυτεπιστασία από τo ΤΔΠΕΑΕ. Προβλέπεται η αποκατάσταση του τμήματος που κατέρρευσε και του προστώου με συντήρηση των μαρμάρινων αρχιτεκτονικών μελών και των μεταλλικών ελκυστήρων, της κύριας αίθουσας προσευχής και των μονώσεων του δώματος από μολύβι και η στερέωση του μιναρέ.
Αναλυτικά το έργο περιλαμβάνει:
Για την εκτέλεση των εργασιών, την προμήθεια των αναγκαίων υλικών και κάθε άλλη ενέργεια, στο πλαίσιο της αυτεπιστασίας μέχρις ολοκληρώσεως του υποέργου, εγκρίθηκε συνολική δαπάνη ποσού 1.000.000 € από κωδικό του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΞΕΦΤΙΛΑ! ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ!Η ΕΙΚΟΝΑ - ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ (ΤΣΙΦΤΕΛ) ΕΛΛΑΔΑΣ!

Αίσθηση  προκαλεί φωτογραφία και video που «τραβήχτηκε» τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στο πανηγύρι της Αγίας Μαρίνας, μετά την εκδήλωσης της πυρκαγιάς σε δασική έκταση στα Σελλά. Στο φακό του φωτορεπόρτερ Γιάννη Πεφάνη, καταγράφεται ο κόσμος να γελά και να  γλεντά χορεύοντας ενώ πίσω τους στην κορυφογραμμή έχει ξεπροβάλλει το πύρινο μέτωπο. Η λήψη της φωτογραφίας έγινε στις τέσσερις σήμερα το πρωί, δηλαδή δυο ώρες μετά την έναρξη της φωτιάς. Σύμφωνα με μαρτυρίες πολιτών  που βρέθηκαν στο χώρο της πανήγυρης, όταν οι φλόγες «ξεπήδησαν» από το βουνό και έγιναν αντιληπτές, ένας εκ των παρευρισκόμενων φώναξε «φωτιά». Τότε φέρεται μέλος του Συλλόγου της περιοχής να τον πλησίασε και να του ζήτησε να σιωπήσει για να μην θορυβηθεί ο κόσμος και διαλυθεί το πανηγύρι…!!!
Τι να πει κανείς μ' αυτά που βλέπει εδώ; Να οργιστεί ή να αηδιάσει με την ανεμελιά (!!!) των κατοίκων που έβλεπαν την φωτιά να πλησιάζει επικίνδυνα τους ίδιους, αλλά εκείνοι ανέμελοι συνέχιζαν τον χορό σα να μη συμβαίνει τίποτα;!

Μιλάμε για τυπικό δείγμα νεοελληνικού ωχαδερφισμού παχυδερμισμού και ηλιθιότητας!

ΚΡΗΤΗ – Δήμος Ηρακλείου: η λαμογιά το αγαπημένο του “παιδί” …!!!


Ο δήμος Ηρακλείου προκηρύσσει διαγωνισμό για “σύμβουλο” , ενώ το Ελεγκτικό Συνέδριο έχει αποφανθεί σε παρόμοια περίπτωση ότι είναι παράνομο!

Στην ιστοσελίδα του δήμου Ηρακλείου είναι αναρτημένη εδώ και μερικές ημέρες προκήρυξη πρόχειρου διαγωνισμού για την επιλογή ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ, προϋπολογισμού 50.000 ευρώ, με ημερομηνία κατάθεσης των προσφορών την Πέμπτη 12-7-2012.  Μόνο που η προκήρυξη αυτή είναι ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ, όπως έχει αποφασίσει ήδη για μια άλλη ΠΑΝΟΜΙΟΤΥΠΗ περίπτωση το ΕΛΕΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ!

Ας δούμε αναλυτικά τι λέει η προκήρυξη, και γιατί είναι παράνομη:
image

H συγκλονιστική αλήθεια για την Ελλάδα σε μια εικόνα που σαρώνει

''Αυτή τη χώρα πάνε να ξεπουλήσουν για 340 δισ.;'', καταλήγει το κείμενο που συνοδεύει την ελληνική σημαία, σε μια εικόνα που κάνει το γύρο του Facebook

H συγκλονιστική αλήθεια για την Ελλάδα σε μια εικόνα που σαρώνει
Πολλές αλήθειες για την χώρα μας, τις εξαγωγές, τα πολύτιμα κοιτάσματα, τον φυσικό πλούτο της, αλλά και τον τουρισμό, σε μια εικόνα που καλά θα κάνουμε να έχουμε πάντοτε στο νου μας όλοι μας, ειδικά αυτήν την περίοδο.
Η εικόνα κάνει το γύρο του Facebook και των social media, με χιλιάδες συμπατριώτες μας να την κοινοποιούν και να σχολιάζουν, έτσι ώστε να γνωρίζουμε καλύτερα όλοι μας τι πλούτο διαθέτει η χώρα στην οποία γεννηθήκαμε και ζούμε...

Το έθνος και το εγώ είναι, για τον Έλληνα, έννοιες που δένονται η μια με την άλλη.


"Το έθνος και το εγώ είναι, για τον Έλληνα, έννοιες που δένονται η μια με την άλλη. Yπηρετώντας το έθνος πλαταίνεις οικουμενικά και πλουτίζεις σε βάθος το εγώ σου, δίνεις ομορφιά στη ζωή σου και γιομίζεις αγάπη για τον άνθρωπο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...