Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2012

Αυτούς θέλουν οι "δυτικοί" στην εξουσία και... πιστεύουν... ότι θα μπορούν να τους ελέγξουν.

Σύροι αντάρτες προχώρησαν σε εκτέλεση εν ψυχρώ και εν συνεχεία τεμαχισμό των 22 ανδρών και του συνταγματάρχη που διοικούσε το φυλάκιο, όπως αναφέρει το πρακτορείο Ρόιτερς. Για τον συνταγματάρχη είπε ο υφυπουργός Εσωτερικών του Ιράκ ότι ήταν ζωντανός όταν του έκοβαν χέρια και πόδια οι "αγωνιστές της ελευθερίας"...

Κι όμως κανένα λαμόγιο δεν θα καταδικαστεί. Ολα γίνονται για να ηρεμήσουν το δημόσιο αίσθημα. Τον κλεφτοΆκη θα τον αποφυλακίσουν σε λίγο …


Απίστευτο και όμως αληθινό: σύμφωνα με φωτογραφίες και πληροφορίρες μας  έχτισαν πισίνα και μπάρμπεκιου στις φυλακές Κορυδαλλού!
Πως θα γινόταν βεβαίως βεβαίως, την ώρα που βρίσκεται ο Άκης εντός των ..τειχών…

Χάνουν το επίδομα σχεδόν όλοι οι πολύτεκνοιΌλη η λίστα με τα επιδόματα που κόβονται. Διασώζονται μόνο το ΕΚΑΣ και το επίδομα ανεργίας. Οι περικοπές που προωθούνται είναι κλιμακωτές. Φτάνουν ακόμα και το 50% για όσους από τους δικαιούχους έχουν ετήσιο εισόδημα άνω των 20.000 ευρώ.
Η λίστα με τα 88 επιδόματα που περνούν από κόσκινο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΑΣΩΝΙΚΟ "ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ" ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ!


Κατά την ετήσια διάσκεψη των Ηνωμένων Μεγάλων Στοών της Σερβίας (UVLS) στο Βελιγράδι, παρουσία 400 ατόμων, εγκρίθηκε η κατασκευή του πρώτου Μασονικού Πανεπιστημίου και η έναρξη της διαδικασίας για τη «ενοποίηση» της Μασονίας στη Σερβία.
Πρόκειται για μια κίνηση που έχει ως κύριο στόχο την «κατανόηση του Τεκτονισμού» αλλά και την δημιουργία «κοινής συνείδησης» στους Τέκτονες .

Ο Μεντβέντεφ παρουσίασε στην σύνοδο των G8 το "παγκόσμιο νόμισμα"
Σε μια άκρως συμβολική στιγμή κατά τη σύνοδο της G8 στην L’Aquila της Ιταλίας, ο Ρώσος Πρόεδρος Dmitry Medvedev παρουσίασε στους δημοσιογράφους ένα νόμισμα που αντιπροσωπεύει το "νόμισμα του μελλοντικού ενωμένου κόσμου".
"Συζητάμε για την χρήση των δύο άλλων εθνικών νομισμάτων, συμπεριλαμβανομένου του ρούβλιου, ως αποθεματικό νόμισμα, όπως και την χρήση υπερεθνικού νομίσματος," είπε ο Ρώσος ηγέτης σε συνέντευξη τύπου.

Ο Medvedev με σαφήνεια δήλωσε ότι το νέο νόμισμα θα "χρησιμοποιείται για τις πληρωμές" από τους πολίτες ως το "νόμισμα ενός μελλοντικού νομίσματος".
"Αυτό είναι το σύμβολο της ενότητάς μας και της επιθυμίας μας να επιλύσουμε αυτά τα θέματα από κοινού," είπε o Medvedev.

Ο Ρώσος ηγέτης με περηφάνια παρουσίασε το κέρμα, το οποίο έγραφε στα αγγλικά "United Future World Currency" – «Νόμισμα του Μελλοντικού Ενωμένου Κόσμου», στους δημοσιογράφους μετά τη σύνοδο κορυφής τυλιγμένο στο σεισμό που πλήττονται ιταλικής πόλης της L'Aquila.

Ο Medvedev είπε ότι, αν και το «νέο» νόμισμα, το οποίο μοιάζει με ένα ευρώ στο οποίο αποτυπώνονται πέντε φύλλα (προφανώς συμβολίζοντας τις 5 ηπείρους), ήταν απλά ένα δώρο που δόθηκε στους ηγέτες, έδειξε ότι οι άνθρωποι έχουν αρχίσει να σκέφτονται σοβαρά την ύπαρξη ενός «παγκόσμιου νόμισματος». (προφανώς, όχι οι «άνθρωποι», αλλά οι μεγάλοι ηγέτες το «σκέφτονται σοβαρά» και το έχουν αποφασίσει ήδη, απουσία των «ανθρώπων»).

Ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε ότι το νόμισμα είχε κοπεί στο Βέλγιο και φέρει τη φράση «ενότητα στην πολυμορφία». .
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...