Σάββατο, 28 Ιουλίου 2012

Η Μαντόνα αποκαλεί τους Έλληνες “ρατσιστές”! Ετοιμαστείτε αδελφές μου, μετά την Συρία… Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιουλίου 26, 2012 20120726-225326.jpg ?..θα έλθουν οι δημοκρατικές δυνάμεις (Αλ Κάιντα, Κλίντον, Μαντόνες, Ριτσαρντγκήρηδες) για να εκπολιτίσουν και εμάς.20120726-225326.jpg ?..θα έλθουν οι δημοκρατικές δυνάμεις (Αλ Κάιντα, Κλίντον, Μαντόνες, Ριτσαρντγκήρηδες) για να εκπολιτίσουν και εμάς.

Θαυμάστε στην εικόνα τον σεβασμό των Ευρωπαίων στο Ολυμπιακό Ιδεώδες και στην Ολυμπιακή φλόγα!!

Διαδώστε το και τρίψτε το στη μούρη όσων υποκριτικά τιμώρησαν,διασύροντας για ακόμη μία φορά την Ελλάδα διεθνώς, την Βούλα Παπαχρήστου επειδή το σχόλιο της δε συνάδει με το Ολυμπιακό Ιδεώδες......

Σουτιέν 600 ετών! Όταν τα γυναικεία εσώρουχα ανέτρεψαν την Ιστορία


Την έκπληξη των ιστορικών προκάλεσε η ανακάλυψη των μεσαιωνικών εσωρούχων σε αυστριακό κάστρο, είδηση που έδωσε την Τρίτη στη δημοσιότητα το Αρχαιολογικό Ινστιτούτο του Πανεπιστημίου του Ινσμπρουκ. Η ανακάλυψη είχε γίνει από το 2008, αλλά ανακοινώθηκε τώρα επειδή μεσολάβησε η χρονολόγηση των ευρημάτων με άνθρακα ώστε να βεβαιωθούν ότι είναι γνήσια.

Μεταξύ των μεσαιωνικών εσωρούχων είναι και τέσσερα σουτιέν. Τα 600 ετών ευρήματα ανακαλύφθηκαν ανάμεσα σε περισσότερα από 2.700 κομμάτια υφασμάτων – σεντόνια και κλινοσκεπάσματα, λινά ή βαμβακερά – ανακατεμένα με χώμα, ξύλο, άχυρο και δερμάτινα ρετάλια.

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΗΣΥΧΑΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ


Κάθε ομοιότητα των προβάτων του Αρκά με τους Έλληνες... δεν είναι τυχαία!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...