Κυριακή, 29 Ιουλίου 2012

«Όποιος δεν μας ...γουστάρει, τον… κατεδαφίζουμε».Ρεπορτάζ της εφημερίδας «New York Times» που κυκλοφόρησε πριν λίγη ώρα στις ΗΠΑ, είναι αρκούντως αποκαλυπτικό για την αμερικανική πολιτική, η οποία αδιαφορεί πλέον για τις θέσεις της Ρωσίας και την αδυναμία εξασφάλισης άδειας από τον ΟΗΕ και «βάζει πλώρη» για την οριστική κατάρρευση του καθεστώτος του Μπασάρ Αλ Άσαντ στη Συρία…
Με απλά λόγια, αν κάτι αποδεικνύεται είναι ότι ο ΟΗΕ είναι καλός ως μέσο νομιμοποίησης των επιδιώξεων των ισχυρών και όταν αυτό δεν είναι εφικτό τον πετάμε απλώς στα σκουπίδια. Αυτή η εισαγωγική παρατήρηση κρίθηκε απαραίτητη, καθώς οι αφελείς εντός Ελλάδος είναι απίστευτα πολλοί και πείσμονες, αρνούμενοι να αντιληφθούν το πως «δουλεύουν» οι σύγχρονες διεθνείς σχέσεις… δηλαδή, όπως δούλευαν από καταβολής κόσμου.
Εντυπωσιακά είναι τα λόγια του ειδικού σε θέματα Συρίας στο φημισμένο «Washington Institute for Near East Policy», Άντριου Τάμπλερ: «Επιδιώκουμε μια ελεγχόμενη κατεδάφιση (controlled demolition) του καθεστώτος Άσαντ… αλλά όπως σε κάθε τέτοια περίπτωση οτιδήποτε μπορεί να πάει στραβά»…

Άσφαιρη προειδοποίηση στην Δύση ότι τυχόν στρατιωτική επέμβαση στην Συρία, όπως αυτή που απεργάζονται οι ΗΠΑ και η Τουρκία θα έχει ίσως καταστρεπτικές συνέπειες για την ίδια την οντότητα του ΟΗΕ, απέστειλε το ρωσικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας σε συνεδρίασή του υπό την προεδρία του Β.Πούτιν. Είναι προφανές πως η Ρωσία προειδοποιεί τη Δύση πως εάν υπάρξει απόφαση ανάληψης στρατιωτικής δράσης χωρίς την συγκατάθεση της Μόσχας αλλά και του Πεκίνου, το Κρεμλίνο θα θέσει υπό αμφισβήτηση την ίδια την ύπαρξη του ΟΗΕ.

Την ίδια ώρα ο  Hassan Nasrallah, ηγέτης της Hezbollah και ο Ahmad Jibril, ηγέτης του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (FPLP-CG), συναντήθηκαν στη Βηρυτό και επισήμαναν τη σθεναρή τους αντίθεση, αλλά και την πρόθεση των οργανώσεων τους να λάβουν ενεργά μέρος στη σύγκρουση με την ιμπεριαλιστική επίθεση που δέχεται η Συρία, στο πλευρό του προέδρου Άσαντ και του...
Συριακού λαού.
Μάλιστα οι δυο ηγέτες μεταξύ άλλων επισήμαναν τον ιμπεριαλιστικό ρόλο της Νατοϊκής Τουρκίας, προειδοποιώντας ότι «παίζει με την φωτιά».

1.590.000 € για την φιλοξενία 68 λαθρομεταναστών στην Αμυγδαλέζα


ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗ ΝΔ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟ «ΟΚ» ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ!


Τρέχουν και δεν φτάνουν τα κομματόσκυλα της Συγγρού να αποκρύψουν την αλήθεια, αλλά εις μάτην!

βγήκε  "στη φόρα" αυτό που πολλοί ψιθύριζαν χθες, αλλά κανείς δεν τολμούσε να φωνάξει: Πως δηλαδή, ούτε ο Κουβέλης ούτε ο Κούβελος είχαν τον καθοριστικό ρόλο στα χθεσινά αίσχη, αλλά ο Πρωθυπουργός (;) και αρχηγός της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς!

Βασιζόμενοι στο άρθρο του Άγγλου αθλητικογράφου Μάρτιν Ρότζερς, ξεσκεπάσαμε τον βρώμικο ρόλο της ΝΔ στο σκάνδαλο του αποκλεισμού της Βούλας Παπαχρήστου. Συγκεκριμένα, αναφέρεται στο επίμαχο κείμενο:

Greek Olympic chiefs consulted with senior members of the Greek parliament, including aides to Prime Minister Antonis Samaras, before making their decision.
Οι επικεφαλής της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, συμβουλεύτηκαν υψηλά στελέχη του Ελληνικού Κοινοβουλίου, συμπεριλαμβανομένης και της βοήθειας του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά πριν πάρουν την απόφασή τους.
Μετά από αυτή την αποκάλυψη κι αφού ελάχιστα, αλλά θαρραλέα ιστολόγια τόλμησαν να την αναδημοσιεύσουν (και τους ευχαριστούμε γι' αυτό), τα σιχαμερά κομματόσκυλα της Συγγρού έπιασαν δουλειά: Κυκλοφόρησαν οχετούς λάσπεων εναντίον μας, υβρίζοντας και συκοφαντώντας μας κατ' εντολή των αφεντικών τους!
Νομίζουν οι καραγκιόζηδες, πως με κάτι τέτοιες γελοιότητες θα μας αποτρέψουν στο να γράψουμε την αλήθεια και μόνον αυτή!!!
Πάρτε το χαμπάρι, γυμνοσάλιαγκες του Σαμαρά: Ο λαός δεν είναι τόσο βλάκας όσο νομίζετε, να πιστεύει πως ένας Κουβέλης του 6% κόβει και ράβει, κυβερνώντας ουσιαστικά!
Ο Σαμαράς έδωσε την τελική έγκριση για τον αποκλεισμό της Παπαχρήστου κι αυτό αποδεικνύεται από την ένοχη σιωπή της ΝΔ για το θέμα!
Τι να κάνουμε; Πάντα υπάρχουν κάποιοι "τρελοί" που σας ξεβρακώνουν!

Ο ελληνικός λαός πρέπει να μάθει την αλήθεια ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΜΑΘΕΙ, όσο κι αν σκυλιάζετε εσείς και οι...βοσκοί σας!

Πιείτε...μπόλικο ξύδι να το χωνέψετε! 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...