Τρίτη, 31 Ιουλίου 2012

ΠΡOΚΛΗΣΗ ΣΟΚ!!! ΡΑΜΑΖAΝΙ ΜΕΣ' ΤΟ 15 ΑYΓΟΥΣΤΟ Σε ΟΑΚΑ και ΣΕΦ ο εορτασμός του Ραμαζανιού «ΔΩΡΕΑΝ» με έξοδα του Έλληνα φορολογούμενου!! ""


Αποφασίστηκε σε σύσκεψη η δωρεάν παραχώρηση των χώρων
Η δωρεάν παραχώρηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και του ΟΑΚΑ για την τέλεση των εκδηλώσεων του Ραμαζανιού αποφασίστηκε σε σύσκεψη που πραγματοποίησαν εκπρόσωποι των συναρμόδιων υπουργείων Εσωτερικών, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.

Οι εορτασμοί θα κορυφωθούν στις 19 Αυγούστου, όταν όλοι οι μουσουλμάνοι της Αττικής θα συγκεντρωθούν στο ΟΑΚΑ και το ΣΕΦ, ενώ εκδηλώσεις αναμένεται να προγραμματιστούν και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Οι ενδιαφερόμενες οργανώσεις ή σωματεία περιοχών της χώρας, όπου δεν έχουν προβλεφθεί χώροι προσευχής για Μουσουλμάνους, καλούνται από το υπουργείο Παιδείας να απευθυνθούν στους κατά τόπους Δήμους.

Τον δαίμονα Μπαθωμέτ απεικονίζει η μασκώτ των Ολυμπιακών Αγώνων τού σιωνιστικού Λονδίνου !

( ΦΩΤΟ η ΜΑΣΚΟΤ των Ολυμπιακών αγώνων του 2012 ) το ΘΗΡΙΟ (ΙΕΡΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΙΩΑΝΝΟΥ 13' ΚΕΦ..) ΚΑΙ ο ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗΣ ( το δικερατο ΘΗΡΙΟΝ..) ( ΜΑΣΟΝΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΙ ) ""ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΤ ΡΟΜΝΕΪ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΩΝ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΩΝ!


Συγκινημένος που βρίσκεται στην Ιερουσαλήμ, «πρωτεύουσα του Ισραήλ», δήλωσε ο Ρεπουμπλικανός προεδρικός υποψήφιος Μιτ Ρόμνεϊ με το βλέμμα στις ψήφους της εβραϊκής κοινότητας των ΗΠΑ. Η «ανακήρυξη» της Ιερουσαλήμ σε πρωτεύουσα του Ισραήλ συνοδεύτηκε από κορόνες για το ισλαμικό καθεστώς του Ιράν και δεσμεύσεις για ισχυρότερους δεσμούς με το Ισραήλ -ακόμη και στήριξη σε ενδεχόμενη ισραηλινή απόφαση ανάληψης στρατιωτικής δράσης για να εμποδιστεί η Τεχεράνη να αναπτύξει πυρηνικά όπλα, όπως δήλωσε σύμβουλός του.
Σε ομιλία του κοντά στην Παλαιά Πόλη της Ιερουσαλήμ, ο Ρόμνεϊ ανέφερε, επίσης, (με φόντο τις συχνά ταραγμένες σχέσεις του Μπαράκ Ομπάμα με την κυβέρνηση Νετανιάχου, και την κριτική που ασκείται στο Ισραήλ) ότι οι όποιες δημόσιες διαφωνίες μεταξύ των ΗΠΑ και του Ισραήλ έχουν ως μόνο αποτέλεσμα την ενδυνάμωση των εχθρών τους.
Ο Ρόμνεϊ δήλωσε ότι «βασική αλήθεια» είναι πως ΗΠΑ και Ισραήλ θα στέκονται πάντα μαζί. Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα βρίσκονται πάντα στο πλευρό του Ισραήλ.
ΜΙΚΡΟ ΣΧΟΛΙΟ: Και να φανταστεί κανείς πως ο συγκεκριμένος κατηγορείται ως...υπερχριστιανός (!!!) στις ΗΠΑ από τους αντιπάλους του!
Όχι μόνο προσκύνησε τους Εβραίους, αλλά εξέφρασε την ελπίδα του για τον απώτερο στόχο τους: Την μεταφορά της πρωτεύουσας από το Τελ-Αβίβ στο Ισραήλ, στα πλαίσια της παγκόσμιας σιωνιστικές κυριαρχίας για την οποία εργάζονται πυρετωδώς ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, εδώ και χρόνια!

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΩΝΑ ΔΡΑΓΟΥΜΗ


ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ! ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ «ΤΑΪΣΑΝ» ΞΑΝΑ ΜΕ ΕΝΑΜΙΣΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!


Λεφτά υπάρχουν για να τρώνε οι κομματοκοπρίτες!
Συνεχίζεται αμείωτο το φαγοπότι εις υγείαν των κορόϊδων: Όλοι στο κόλπο, από "αριστερούς" μέχρι "δεξιούς" κι από "δημοκράτες" μέχρι "φασίστες"!
Την ώρα που ψάχνουν να βρουν τα νέα μέτρα εξαθλίωσης του λαουτζίκου, οι κρατικές επιχορηγήσεις στα κομματικά μαντριά συνεχίζονται και μάλιστα θεωρούνται...κατεπείγουσες!! Βλέπετε, για εκεί ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΛΕΦΤΑ!
Υ.Γ. Το έχουμε πει και το ξαναλέμε: Όποιος αντιτίθεται σε αυτά τα καραγκιοζιλίκια, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ! Όλα τ' άλλα, είναι για κομματοσκυλική κατανάλωση, που δεν πείθουν κανέναν πέρα από τους εν γνώση αφελείς.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...