Πέμπτη, 2 Αυγούστου 2012

ΦΑΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΡΩΪ - ΠΡΩΪ... ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΛΙΘΟΒΟΛΗΣΟΥΝ ΣΟΥΔΑΝΗ ΜΗΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΟΙΧΕΙΑ...!Μια Σουδανή που κατηγορείται για μοιχεία καταδικάστηκε σε θάνατο δια λιθοβολισμού. Προς το παρόν κρατείται δεμένη στη φυλακή μαζί με το έξι μηνών βρέφος της, όπως κατήγγειλαν σήμερα ακτιβιστές. Πρόκειται για τη δεύτερη παρόμοια καταδίκη που επιβάλλεται μέσα σε λίγους μήνες.

Τον Απρίλιο δικαστήριο του Σουδάν είχε επιβάλει παρόμοια ποινή για μοιχεία στην Ιντισάρ Σάριφ Αμπντάλα, η οποία, σύμφωνα με ακτιβιστές, είναι περίπου 20 ετών. 

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκλονιστική ομιλία από Πομάκα: "Γιατί μας μαθαίνει η Ελλάδα τούρκικα με το ζόρι;" ΓΙΑΤΙ Κυβερνούν ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ κοπέλα μου!Το τι συμβαίνει στη Θράκη εδώ και δεκαετίες με την ανοχή του "ελληνικού" κράτους ("Θα έρθει το "ψευτορωμαίικο", να μην το πιστέψετε" έλεγε ο Πατροκοσμάς, και δικαιώθηκε και σε αυτό) το γνωρίζουμε: Το τουρκικό προξενείο "κοσοβοποιεί" αργά αλλά σταθερά την περιοχή και οι ελληνικές (;) αρχές, απλά φοβούνται και τον ίσκιο τους και αφήνουν ολόκληρους πληθυσμούς Ελλήνων μουσουλμάνων να ποδηγετούνται από τους πράκτορες και τους εξτρεμιστές της μειονότητας με πιο χαρακτηριστική περίπτωση τους Πομάκους.
Αρχαίο θρακικό φύλλο, καμία σχέση με την μογγολική καταγωγή των Τούρκων, είτε των Σελτζούκων, είτε των Οθωμανών, υποφέρει από την τουρκική καταπίεση μέσα στην ... Ελλάδα! 
Αυτό όμως που δεν είναι ευρέως γνωστό ότι το τι νιώθουν και σκέφτονται οι ίδιοι οι Πομάκοι. 
Δείτε το παρακάτω βίντεο με την συ-γκλο-νι-στι-κή ομιλία της .....

Χαμογελαστός ,χαλαρός και ξένοιαστος χαίρεται τις ομορφιές της Μυκόνου ..ο Γιάννης Μπράς..Συνεχίζονται οι διακοπές του Γιάννη Μπρά..αυτή τη φορά στη Μύκονο..μάλιστα ο δ/νων Σύμβουλος του ΟΛΗ δεν παρέλειψε να μας ενημερώσει  για το πόσο πολύ απολαμβάνει τις ευχάριστες στιγμές στο νησί των Ανέμων ανεβάζοντας την παραπάνω φωτο από το κοσμοπολίτικο νησί στην ιστοσελίδα του .
Εμείς δεν μένει παρά να του ευχηθούμε να βρίσκεται πάντα σε μόνιμες διακοπές όπως κάνει τα τελευταία χρόνια, από τότε που  τον έβαλαν να κάνει τον διοικητή του λιμανιού.

Ο δήμαρχος των λαθρομεταναστών Καμίνης, κάτοπιν εντολής του πολιτικού του προϊστάμενου κ. Κουβέλη της συγκυβέρνησης του μνημονίου, εξέδωσε μία άθλια διαταγή απαγόρευσης της διανομής τροφίμων

Ο συνήγορος του λαθρομετανάστη δεν έχει πρόβλημα όταν ξεφτιλίζεται η ιστορική πόλη των Αθηνών από παρελάσεις ξεβράκωτων και από το παρεμπόριο των λαθρομεταναστών. Ακόμη πιο θλιβερή ήταν η στάση του Α-50 (αρχηγού της αστυνομίας Παπαγιαννόπουλου) που ενοχλήθηκε από τα οχήματα με τα τρόφιμα, δεν ενοχλείται όμως από τα χιλιάδες κλεμμένα καροτσάκια των Πακιστανών. Η απάντησή μας δόθηκε μέσα απ' τα στόματα χιλιάδων Ελλήνων που παρέλαβαν σήμερα τόνους ελληνικών τροφίμων δωρεάν και ταυτόχρονα αποδοκίμασαν έντονα τη δημοτική αρχή.

Ισλαμική φρενίτιδα στη Τουρκία - Μετατρέπουν ιστορικές εκκλησίες σε τεμένη


Η τουρκική εφημερίδα CUMHURIYET γράφει ότι μετά την μετατροπή της Εκκλησίας της Αγίας Σοφίας στη Νίκαια της Προύσας, που είναι 700 ετών, σε τέμενος τώρα θα μετατραπεί και το μουσείο της Εκκλησίας της Αγίας Σοφίας που είναι από τα πιο ιστορικά κτήρια της Τραπεζούντας και είχε κατασκευαστεί το 13ο Αιώνα από τον Αυτοκράτορα Εμμανουήλ Κομνηνό τον Α'.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, κ. Αριντς, σχετικά με το θέμα είπε: «Τα τεμένη είναι χώροι προσευχής στο Θεό. Το τέμενος της Αγίας Σοφίας είχε μετατραπεί σε μουσείο. Επί δικής μας εποχής δεν είναι εφικτό κάτι τέτοιο. Τα τεμένη είναι για προσευχή στο Θεό».

Ο κ. Αρίντς υπενθύμισε ότι στο τέμενος της Αγίας Σοφίας στη Νίκαια δεν έγινε προσευχή επί 700 χρόνια και πρόσθεσε: « Στην εορτή των θυσιών πέρυσι ανοίξαμε το τέμενος της Αγίας Σοφίας στη Νίκαια στο προσκύνημα. Η δεύτερη χαρμόσυνη είδηση μας είθε να είναι το άνοιγμα στο προσκύνημα του τεμένους της Αγίας Σοφίας στην Τραπεζούντα».

Στον παροξυσμό αυτό της ισλαμικής κυβέρνησης που μετατρέπει ακόμα και εκκλησίες που έχουν γίνει - παρανόμως - μουσεία - σε τζαμιά, βρίσκει αντιδράσεις ακόμα και από Τούρκους , που ποντάρουν στον Θρησκευτικό τουρισμό Ελλήνων, Ρώσων,Αρμενίων κπλ για εμπορικούς λόγους: Ο έπαρχος της συνοικίας όπου βρίσκεται το τέμενος της Αγίας Σοφίας , κ. Ζεκί Μπαιτάρ, αντιδρώντας είπε: «Θα αντιταχθούμε στην απόφαση αυτή. Το κτήριο αυτό εδώ και χρόνια άνοιξε προς τα έξω ως μουσείο. Τεμένη έχουμε, αλλά αυτά μένουν άδεια. Πρώτα ας γεμίσουμε τα τεμένη αυτά και αργότερα ο Αρίντς αν θέλει ας το κάνει τζαμί. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να παραμείνει μουσείο. Αν χρειαστεί θα ξεσηκωθούμε».
Σημειώνεται από την τουρκική εφημερίδα ότι οι κάτοικοι τις περιοχής και οι καταστηματάρχες αντιτάχθηκαν και αυτοί στην απόφαση στην μετατροπή του μουσείου σε τζαμί και είπαν ότι αυτό θα καταφέρει χτύπημα στον τουρισμό της Τραπεζούντας.

Η ιστορία
Στο σημείο αυτό το OnAlert παρουσιάζει ένα απόσμασμα πρόσφατου άρθρου του Σάββα Καλεντερίδη για την ιστορία της Αγίας Σοφίας Νίκαιας:

Μήπως το κάνουν εσκεμμένα για να μάθουμε στην …ελεημοσύνη των κομμάτων;Έχεις ταυτότητα; Κατέβα στην ….πλατεία συντάγματος να σε κάνουμε …χρήση και να γίνεις ρόμπα, για να πάρεις δωρεάν τρόφιμα. Δεν έχεις; Θα πεινάσεις. Αυτή προφανώς είναι η άποψη της Χρυσής Αυγής σχετικά με το "φιλανθρωπικό" έργο διανομής τροφίμων στο Σύνταγμα μόνο σε όσους έχουν ελληνική ταυτότητα.
Από τις 09:00 το πρωί στην πλατεία Συντάγματος η Χρυσή Αυγή υπό την παρουσία των βουλευτών του κόμματος διανέμει δωρεάν τρόφιμα σε αναξιοπαθούντες αλλά ΜΟΝΟ σε Έλληνες. Όπως λένε, θα εξυπηρετηθούν κατά προτεραιότητα πολύτεκνοι, άποροι και άνεργοι.
Μάλιστα όπως τονίζουν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής τα τρόφιμα αγοράστηκαν από έλληνες παραγωγούς με τα χρήματα της βουλευτικής αποζημίωσης που παίρνουν από την Βουλή.
Δεν μας εξηγούν μόνο γιατί χρειάζεται να γίνει η διανομή στην πλατεία συντάγματος και όχι κάπου παράμερα και να μην ξεφτιλίζονται οι ανθρώποι

Εάν έχουν και πουτανίτσες να μας ….απασχολούν, έχει.. καλώς.Καταργείται τη Δευτέρα 6 Αυγούστου ο τηλεφωνικός αριθμός 184 τον οποίο καλούν οι ασφαλισμένοι του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) προκειμένου να κλείνουν ραντεβού με γιατρό. Τη θέση του παίρνουν οι τύπου ρόζ αριθμοί 14884 και 14900, και το κόστος κάθε κλήσης θα είναι σημαντικά υψηλότερο. Αντί για χρέωση μιας αστικής μονάδας ανά κλήση (0,03€) όπως ίσχυε μέχρι τώρα, εξηγούν, το κλείσιμο του ραντεβού θα αυξηθεί σε 0,99€ ανά κλήση για το 14884 και 1,08€ για το 14900 όταν η κλήση γίνεται από σταθερό τηλέφωνο. Η κλήση για ραντεβού με γιατρό θα είναι ακριβότερη (1,18 ευρώ / λεπτό), όταν θα γίνεται από κινητό τηλέφωνο.

Μέχρι στιγμής δεν μας ενημέρωσαν εάν στην χρονο..φάγα αναμονή για επιπλέον επιβάρυνση, θα υπάρχουν και πουτάνες όπου θα μας… απασχολούν ευχάριστα. Είπαμε σε μια χώρα μπουρδέλο πρέπει όλο και κάτι νέο να γίνεται, ούτος ώστε να μας υπενθυμίζει ποια είναι, και τι καλύτερο από τύπου ροζ τηλέφωνα  στην υγεία.

"Κάρτα του πολίτη"="Νέα ηλεκτρονική ταυτότητα" - Αν δεν αντιδράσουμε μας έμειναν μόνο 2 μήνες ελευθερίας!!!


Δυστυχώς ,όπως όλα δείχνουν,  ο καιρός  της "αγρανάπαυσης"  τελείωσε, όπως  τέλειωσε και ο χρόνος  ευρωατλαντικών  "οραμάτων" μαζί με την προεκλογική διανομή    ψευδαισθήσεων  περί "σωτηρίας" , "ανάπτυξης","ακύρωσης του μνημονίου", "επαναδιαπραγμάτευσης του χρέους"   και άλλων  τινών  ψυχοναρκωτικών.
Όταν το πρωί της  14ης Ιουνίου  2012 είδαμε  με έκπληξη  το υπηρεσιακό υπουργείο προστασίας του πολίτη να  ανακοινώνει  ότι απο τον ερχόμενο  Σεπτέμβριο θα αρχίσει  η αντικατάσταση  των ταυτοτήτων μας με νέες οι οποίες θα μοιάζουν με  πιστωτική κάρτα, αμέσως  καταλάβαμε  ότι  δεν ήταν καθόλου τυχαίος  ούτε ο τρόπος  , ούτε ασφαλώς και ο χρόνος (τρείς ημέρες πριν  απο τις εκλογές) που η ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ κυβέρνηση αποφάσισε  να ανακοινώσει  την επιβολή  της "νέας ταυτότητας".
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...