Σάββατο, 4 Αυγούστου 2012

Η συγκινητική ιστορία της... Μικρής Γοργόνας

Αυτό το κοριτσάκι από το Περού είναι γνωστό ως ...Η Μικρή Γοργόνα, καθώς γεννήθηκε με μια σπάνια γενετική ανωμαλία: Τα πόδια της (κόκαλα, μύες και αρτηρίες) ήταν ενωμένα.

Η συγκινητική ιστορία της... Μικρής Γοργόνας


Η μικρή Milagros Cerron έχει ήδη υποβληθεί σε 3 δύσκολα χειρουργία τα τελευταία 5 χρόνια, και θα χρειαστεί μερικές ακόμη επεμβάσεις για να μπορέσει να ζήσει μια φυσιολογική ζωή.

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΑΠΟΥΝΟΠΕΡΑ βιντεο


Σήμερα, διάφορα τηλεοπτικά «σαπούνια» έχουν κατακτήσει δεσπόζουσα θέση στα ελληνικά τηλεοπτικά προγράμματα. Οι Έλληνες τηλεθεατές έχουν μετατραπεί σε καταναλωτές της τουρκικής σαπουνόπερας. 
Οι Τούρκοι «ξανθοί πρωταγωνιστές»...ζάπλουτοι, πανέμορφοι που περιτριγυρίζονται από δύο ή τρεις γκομενάρες!.....προσπαθούν  να «θυμίσουν» την σεμνοτυφία της δεκαετίας του ’60!....μια ηθικοπλαστική μουσουλμανικής έμπνευσης σεμνοτυφία η οποία ασκεί....μια περίεργη γοητεία στη μέση Ελληνίδα νοικοκυρά!
Η Τουρκία ακολουθεί πολιτική δυναμικού ανοίγματος σε όλα τα επίπεδα! Ο Αχμέτ Νταβούτογλου είναι ο αρχιτέκτονας της στρατηγικής που στόχο έχει να καταστήσει τη χώρα του σημείο αναφοράς και ηγετική δύναμη στην ευρύτερη περιοχή.
Η Τουρκία φιλοδοξεί να λειτουργήσει ως μητρόπολη του μετά οθωμανικού χώρου, δορυφόρο-ποιώντας όχι μόνο τις μουσουλμανικές, αλλά και τις χριστιανικές χώρες, που προέκυψαν από την Οθωμανική Αυτοκρατορία!
Κι αυτό δεν το δρομολογεί μόνο με πολιτικό-διπλωματικά μέσα.....προλειαίνει το έδαφος, επιστρατεύοντας την... ήπια ισχύ της πολιτιστικής και οικονομικής επιρροής!
Στο πλαίσιο αυτό, οι εν λόγω τηλεοπτικές σαπουνόπερες, με την τόσο μαζική απήχηση που έχουν στο ευρύ κοινό, αποτελούν το βασικό όχημα της τουρκικής πολιτιστικής επιρροής, αυτού που παλαιότερα –και ορθότερα– ονομαζόταν «πολιτιστικός ιμπεριαλισμός».
Παρά το γεγονός ότι οι ελληνοτουρκικές σχέσεις επιβαρύνονται από τις ποικίλες εκδηλώσεις του τουρκικού επεκτατισμού και, ως εκ τούτου, η ελληνική κοινή γνώμη είναι εν γένει επιφυλακτική έναντι της γείτονος....το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό προσέφερε στις τουρκικές σαπουνόπερες πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης!
Αιτία, το ότι οι Έλληνες τηλεθεατές έχουν εδώ και πολλά χρόνια εθιστεί από την αδιαμφισβήτητη κατεδάφιση.......ακόμα και της στοιχειώδους εθνικής μας αξιοπρέπειας και αισθητικής!
Η κυριαρχία των τουρκικών σαπουνόπερων ακόμα και στη ζώνη της μεγαλύτερης τηλεθέασης μπορεί να μοιάζει αθώα, στην πραγματικότητα, όμως, δεν είναι. Ούτε, βεβαίως, από αισθητικής ούτε από πολιτικής απόψεως.
Ας σημειωθεί ότι το τουρκικό κράτος επιδοτεί συστηματικά τις εξαγωγές τηλεοπτικών προϊόντων στη Μέση Ανατολή, στην Κεντρική Ασία και στα Βαλκάνια. Οι τουρκικές πρεσβείες στις χώρες των συγκεκριμένων περιοχών έχουν ειδική εντολή να προωθούν, συν τοις άλλοις, αυτά τα προϊόντα μαζικής κουλτούρας.
Στις δε συσκέψεις του τουρκικού υπουρ­γείου Εξωτερικών εκφράζεται ιδιαίτερη ικανοποίηση από την απήχηση των τουρκικών σίριαλ και τηλεταινιών!
Η τουρκική πολιτιστική επιρροή στην Ελλάδα δεν περιορίζεται, όμως, στην εξαγωγή τηλεοπτικών σειρών ή στις εκδόσεις τουρκικών μυθιστορημάτων. Στον Έβρο έχουμε 10 τοπικά κανάλια που παίζουν μόνο τουρκικά προγράμματα!
Ας επιστρέψουμε, όμως, στην τηλεοπτική πραγματικότητα, καθώς, μετά τις βραζιλιάνικες σαπουνόπερες του μεσημεριού, όπως και τις αντίστοιχες τουρκικές, η τηλεοπτική εισβολή της γείτονος στην ελληνική οικογένεια επεκτάθηκε και στις βραδινές, υψηλής τηλεθέασης ζώνες!
Στον ΑΝΤ1 με τη τηλεοπτική σειρά «ΕΖΕΛ»....την μεγαλύτερη τουρκική παραγωγή των τελευταίων χρόνων, μεγάλο μέρος της οποίας είχε γυριστεί στην κατεχόμενη Κύπρο! Η σειρά αυτή  είχε, μάλιστα, ως κύριους χρηματοδότες της επιχειρήσεις και καζίνα από τα Κατεχόμενα, ενώ στο πλαίσιό της προβάλλονται και διαφημίζονται παράνομα εγκαταστημένες επιχειρήσεις σε ελληνοκυπριακές περιουσίες!
Αυτό προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες Ελλήνων και Κυπρίων τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο και είχε σαν αποτέλεσμα, η «Κίνηση για την ελευθερία και δικαιοσύνη στην Κύπρο», μέσω του Νομικού Οίκου «Λουκής Λουκαίδης & ΣΙΑ» να ξεκινήσει νομική διαδικασία κατά του ΑΝΤ1.
Ακολούθησε το MEGA που ξεκίνησε να μεταδίδει το τελευταίο του  τηλεοπτικό απόκτημα « Έρωτας και Τιμωρία» και μετά ο  ΑΝΤ1 το σίριαλ με την ονομασία « Ο Πειρασμός»!
Ο ανελέητος ανταγωνισμός των δύο Διευθυντών Παραγωγής του ΑΝΤ1 και του MEGA για την «πρωτιά» προβολής τηλεοπτικών παραγωγών ενός έθνους που για περισσότερο από τρεις αιώνες μας εχθρεύεται!.....έχει θύματα την αισθητική μας και κυρίως την δυνατότητα να ψυχαγωγηθούμε με κάτι που δεν είναι παρά μια τουρκική τηλεοπτική «προπαγάνδα»!.....με ότι αυτό συνεπάγεται!
Κερδίζουν τηλεθεατές τα τηλεοπτικά κανάλια εθνικής εμβέλειας MEGA και ΑΝΤ1 με τα φτηνά τουρκικά….σαπούνια ή.....σιγά σιγά χάνουν τηλεθεατές;;...οι οποίοι αρχίζουν σιγά αλλά σταθερά να εκφράζουν τις έντονες διαμαρτυρίες τους!!
Παρατηρήστε τις σκηνές στο 7:29 - 8:31 , η χωρα που καταπολεμά τον χριστιανισμο όσο καμία άλλη ,έχει βεβηλώσει εκκλησίες και έχει διαπραξει αποτροπαια Εγκλημάτα Μίσους κατά Χριστιανών προσπαθεί να περάσει μυνήματα "φιλίας" με τους Χριστιανούς ... τελικά μας έχουν περάσει για τελείως Ραγιάδες. Ακολουθει βίντεο

Το άκρον άωτον της κατάντιας… Να μας δουλεύει στην ψύχρα ένας ηλίθιος!Μέχρι πότε θα κυκλοφορεί..ελεύθερος ο άνθρωπος που διέλυσε την χώρα ;


Ο προδότης Παπανδρέου είχε ζητήσει την παρέμβαση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην Ελλάδα από τις αρχές Δεκεμβρίου του 2009, ούτε δύο μήνες αφότου ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας, ενώ δημοσίως απέρριπτε κατηγορηματικά ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Αυτό αποκάλυψε  ο επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος-Καν σε λογοκριμένο ντοκιμαντέρ του γαλλικού καναλιού Canal+
Τα προσωπεία πέφτουν. Η κατηγορία της "εσχάτης προδοσίας" της χώρας, για τον Γιώργο Παπανδρέου ενισχύεται καθημερινά με ολοένα και περισσότερα στοιχεία. "Πρόσεχε μη διαλύσεις το Έθνος" είχε πει ο ίδιος ο Στρος Καν στον Γιώργο Παπανδρέου, επισημαίνοντάς του να μην κάνει συγκεκριμένες κινήσεις. Και τις έκανε ΟΛΕΣ!
Οι πληροφορίες που περιήλθαν σε γνώση του περιοδικού ΕΠΙΚΑΙΡΑ είναι καταλυτικές και αποδεικνύουν αυτό που εδώ και καιρό λέγεται και γράφεται: Ότι το πρόγραμμα το οποίο επιβλήθηκε στη χώρα ήταν εξ αρχής καταδικασμένο σε αποτυχία και βέβαιο ότι θα ωθήσει την Ελλάδα στην καταστροφή, όπως και έγινε.

Σύμφωνα με παράγοντες που έχουν απόλυτη γνώση των όσων εξελίχθηκαν. παρασκηνιακά, ήδη από τον Νοέμβριο του 2009, λίγο μετά τις εκλογές, ο Γιώργος Παπανδρέου βρίσκονταν σε μυστικές συζητήσεις με το ΔΝΤ για την προσφυγή της χώρας σε δανεισμό. Υπενθυμίζεται ότι για μήνες μετά ο τότε πρωθυπουργός όχι μόνο διέψευδε τα περί συζητήσεων με το Ταμείο, αλλά υπογράμμιζε πόσο καταστροφικές είναι οι πολιτικές του.

Πούλησαν την ΑΤΕ 95 εκατομμύρια, όταν μόνο μία έκταση που έχει η τράπεζα στα Βόρεια Προάστια αξίζει 60 εκατομμύρια ευρώ...Το γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει Έλληνας πλέον που να μην καταλαβαίνει το σκανδαλώδες της εκχώρησης της Αγροτικής στον εκπρόσωπο του τραπεζικού πασοκισμού. Η έκθεση της BlackRock που δολίως κρύβεται, βάσει των δεικτών αξιολόγησης, φέρνει την Αγροτική Τράπεζα αμέσως μετά την Εθνική, πολύ μπροστά από οποιαδήποτε ιδιωτική τράπεζα. Εάν αυτή η έκθεση ερχόταν στο φως, καταλαβαίνετε ότι δεν θα τολμούσε καμία κυβέρνηση να έκανε αυτό το ανοσιούργημα, αυτό το Εθνικό έγκλημα.
Δεν χρειάζονται ούτε καν εικασίες. 
Ο αρχιτέκτονας της κρίσης, κύριος Προβόπουλος με την συνενοχή του πολιτικού συστήματος τελεί μία εθνικά επιζήμια ενέργεια που μπροστά της η υπόθεση της ΕΤΒΑ θα μοιάζει με παράνομο παρκάρισμα, και βγαίνουν να μας πουν πως εξασφάλισαν τις θέσεις εργασίας αποκρύπτοντας ότι έχασαν το εφάπαξ τους όλοι οι εργαζόμενοι στην Α.Τ.Ε, και πως θα απολυθούν περνώντας κάτι …ψίχουλα για να υπογράψουν νέες συμβάσεις εργασίας.  Το έγκλημα τους δεν έχει όρια.
Η στάση που τηρούν τα ΜΜΕ και οι περισσότεροι δημοσιογράφοι και επιτήδειοι εμπλεκόμενοι είναι σιωπή λόγω των 25,776 εκατ. ευρώ που ανέρχεται η συνολική διαφημιστική δαπάνη του ομίλου Πειραιώς δηλαδή το περίπου 25% των κεφαλαίων που...δαπανά ο Όμιλος για να αποκτήσει την υγιή Αγροτική(*). Σύμφωνα με τα τελευταία (διαθέσιμα ) στοιχεία (marketingnews) ο συνολικός λογαριασμός (διακινείται από την Bold) καλύπτει όλα τα Μέσα- από τηλεόραση, ραδιόφωνο μέχρι ειδικές κατασκευές- για περισσότερα από 25 προϊόντα/κωδικούς & υπηρεσίες της τράπεζας. Στους...άνυδρους διαφημιστικά καιρούς, που διάγουν τα ΜΜΕ ( μικρά και μεγάλα) είναι κατανοητή η ΣΙΩΠΗ που τηρείται και στο θέμα της ATEBank. Για να μην αναφερθούμε στα διθυραμβικά... άρθρα, τα κάθε λογής αφιερώματα, σχολιασμούς κ.λ.π την κάλυψη που παρέχεται από το Σύστημα (και το δημοσιογραφικό σινάφι...). Όμως ΔΕΝ είναι μόνο τα εμφανή διαφημιστικά κονδύλια αλλά και τα συνήθη pay rolls, οι προσφορές και τα έμμεσα bonus. Θα περιοριστούμε μόνο στην υπενθύμιση του all inclusive ταξιδιού πολυμελούς δημοσιογραφικής κουστωδίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής.
Κοντολογίς η Πειραιώς και η ομάδα Σάλλα με μόλις 92 εκατ. ευρώ διασφαλίζει καθαρά περιουσιακά στοιχεία σχεδόν 12 δισ. ευρώ. Και όλα βαίνουν καλώς.
Το γεγονός είναι , πως ο έλληνας μαλάκας φορολογούμενως, ο μισθωτός, ο συνταξιούχος θα πληρώσει το μάρμαρο. Όπως πληρώνει την λυπητερή της Proton Bank του αρχικλεφταρα Λαυρεντιάδη ( ελέω Βενιζέλου) ή της Ασπίδας του  μαφιόζου Ψωμιαδη

ΤΟ MASTER PLAN ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ


 
Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων: εκείνοι που πιστεύουν στις θεωρίες συνωμοσίας και εκείνοι που τις αρνούνται πεισματικά. Όσο όμως δύσπιστος και να είναι κανείς οι τελευταίες εξελίξεις στην παγκόσμια οικονομία αλλά και στην παγκόσμια γεωπολιτική σκακιέρα οδηγούν σε κάποια συμπεράσματα. Το βασικό συμπέρασμα που βγαίνει είναι πως υπάρχει ένα κεντρικό σχέδιο, ένα master plan των νεοταξιτών με σκοπό την κατάληψη της εξουσίας και την παγκόσμια κυβέρνηση. Ποιο όμως είναι το master plan της ΝΤΠ;

Καταρχάς ας κάνουμε μια υπόθεση …
Αν κάποιος ήθελε να διαλύσει την παγκόσμια οικονομία στο σύνολο της τι θα έκανε; Ίσως να χτύπαγε τους βασικούς πυλώνες της παγκόσμιας οικονομίας.

Όταν ξεκίνησε η κρίση χρέους στην Ευρωζώνη πολλοί πιστεύανε ότι υπάρχει ένας πόλεμος Ευρώ – Δολαρίου αλλά δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Μέχρι σήμερα κάποιοι πιστεύουν ότι οι περίφημοι οίκοι αξιολόγησης και οι Αγορές (και ποιοί άραγε κρύβονται πίσω) ενεργούν σαν πολιορκητικοί κριοί των ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΟΛΑΡΙΟΥ αλλά απ ότι φαίνεται τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Οι ”οίκοι” λοιπόν δρουν ανεξέλεγκτα και απειλούν με υποβάθμιση της πιστοληπτικής τους ικανότητας χώρες υπεράνω πάσης υποψίας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...