Κυριακή, 5 Αυγούστου 2012

Σοκάρει η ομολογία του Πακιστανού- «Λιποθύμησε από τα χτυπήματα και της έβγαλα τα ρούχα...»


Πάγωσαν ακόμα και οι έμπειροι αστυνομικοί στο άκουσμα της ομολογίας του 21χρονου Πακιστανού που κακοποίησε άγρια την 15χρονη Μυρτώ στην παραλία της Χρυσής Ακτής στην Πάρο. 

Ο δράστης ενώ στην αρχή αρνιόταν τα πάντα κάποια στιγμή «έσπασε» και άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι της υπόθεσης που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.
« Την είδα να κάθεται στα βράχια και να ακούει μουσική. Πηγα κοντά της και προσπάθησα να της πάρω κινητό.Αντιστάθηκε όμως και εκνευρίστηκα. Άρχισα να της χτυπώ το κεφάλι στα βράχια για να την κάνω να σταματήσει. Κάποια στιγμή σταμάτησε να κουνιέται. Της πήρα από τα χέρια το κινητό και μετά της έβγαλα τα ρούχα...» 

Ο δράστης χθες το απόγευμα οδηγήθηκε στην Σύρο για να παρουσιαστεί στον εισαγγελέα του νησιού. Όταν εμφανίστηκε στο λιμάνι κάποιοι κάτοικοι τον αποδοκίμασαν και επιχείρησαν να του επιτεθούν.


Για ραμαζάνι στην Αθήνα. Δύο ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ σηκώνουν ανάστημα! Μπράβο τους!Την παρακάτω επιστολή απέστειλαν στα υπουργεία Παιδείας, Δημοσίας Τάξεως, Εσωτερικών, Πολιτισμού-Αθλητισμού καθώς και στο δήμο Αθηναίων δύο θαρραλέες Ελληνίδες, η Όλγα Γ. Γεριτσίδου και η Τάνυα-Μαρία Γεριτσίδου. Αξίζει να τη διαβάσουμε και να τη διαδώσουμε όσο πιο πολύ μπορούμε.
Θέμα : « Αίτημα νομικής και Ηθικής τοποθετήσεως επί ζητήματος καταπάτησης του Συντάγματος και των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των Ελλήνων»
Πληροφορηθήκαμε από διάφορες πηγές ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης ότι με αφορμή την εορτή του ραμαζανίου πρόκειται να επιτραπεί από τις υπηρεσίες σας πολυπληθέστατη δημόσια εκδήλωση πολλών χιλιάδων ανθρώπων που ασπάζονται το Ισλάμ, σε μία εκτίμηση συγκεντρώσεως από πολλές δεκάδες έως και εκατοντάδες χιλιάδες άτομα, σε καίρια ιστορικής και συμβολικής σημασίας σημεία της Αθήνας. Επίσης, καθίσταται ξεκάθαρο ότι οι υποκινητές-διοργανωτές του συγκεκριμένου εγχειρήματος δεν επιφυλάσσουν πρόσκληση μόνο για τους νόμιμους κατοίκους της Αθήνας που ασπάζονται το Ισλάμ αλλά αντιθέτως μία παν-συγκέντρωση κάθε τέτοιου ατόμου, είτε είναι Έλληνας είτε αλλοδαπός και άνευ οιουδήποτε ελέγχου περί της νομιμότητας ύπαρξης αυτού του ατόμου καν σε Ελληνικό έδαφος.
Εκτός του ότι η συγκεκριμένη μέθοδος εορτασμού της Ισλαμικής αυτής θρησκευτικής εορτής ενέχει ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΟΠΟΥ ΕΝΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΠΟ ΕΚΡΥΘΜΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ( βλέπε κρίση στην Συρία, επιθετική πολιτική και απειλές εκ Τουρκίας σε σχέση με την Ελληνική ΑΟΖ, κλπ ), επιτρέποντας ουσιαστικά με πάσα ευκολία και διευκόλυνση σε κάθε τρομοκρατικό ή προβοκατόρικο στοιχείο να απειλήσει μαζικά τις ζωές όχι μόνο των Ελλήνων Πολιτών αλλά και κάθε άλλου ανθρώπου
( συμπεριλαμβανομένων και των τουριστών ) που βρίσκεται αυτή την εποχή στην περιοχή της Αθήνας τουλάχιστον, η πρακτική της αντίκειται κάθετα με τις Επιταγές του Συντάγματος μας περί προασπίσεως της Ελληνικής Ταυτότητας σε κάθε περίπτωση.

Προσπαθούσαν να το καθυστερήσουν ….για να μην πληγεί ο σκατοτουρισμός τους.Εμείς γράψαμε προ ημερών  Σαν …πας στην ..Πάρο, πρόσεχε τους ..Πακιστανούς. και είπαμε Εξ΄αρχης , πως αυτό το έγκλημα δεν είναι… ελληνικό. Στα νησιά που βραζει το  μ…. δεν έχουν ανάγκη οι Έλληνες να κάνουν τέτοια αποτρόπαια πράξη.
Τώρα φαίνεται πως  βρήκε τον άνδρα που κακοποίησε την 15χρονη στην Πάρο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και το δεύτερο δείγμα γενετικού υλικού που είχαν πάρει από τον 22χρονο αλλοδαπό, ταυτοποιήθηκε.

Πρόκειται για τον εξ΄΄αρχης  ύποπτο Πακιστανό, ο οποίος εργαζόταν σε  ένα από τα ξενοδοχεία στη Χρυσή Ακτή και στη Νέα Χρυσή Ακτή της Πάρου, αγαπημένο προορισμό του ΓΑΠ. Μιλάμε για ξενοδοχεία πολυτελείας, με πολλά αστέρια, που βρίσκονται τόσο στη Χρυσή Ακτή, όσο και στη νέα Χρυσή Ακτή.

Εδώ όπου το 21 χρόνων κτήνος από το Πακιστάν συνέθλιψε το πρόσωπο και τη ζωή της 15χρονης.
Ποιος ήταν αυτός ο ξενοδόχος που προσέλαβε ως κηπουρό το κτήνος;
Ανήκει στη κατηγορία αυτών που πουλάνε τα δωμάτια 180-200 ευρώ το βράδυ, δεν έχουν ρίξει τις τιμές και προσλαμβάνουν φτηνά εργατικά χέρια.
Με τι κριτήρια τον επέλεξε ο ξενοδόχος η ιδιοκτήτρια εταιρεία; Δούλευε για πρώτη φορά στο νησί; Ήταν ασφαλισμένος η όχι;

Το εθνικό σύμβολο των Τούρκων είναι Ελληνικό!! Έχουν τίποτα οι πίθηκοι που δεν το έχουν κλέψει απο εμάς;;

Ἡ Τούρκικη σημαία, καὶ τὸ ἀντίστοιχο "ἐθνικὸ σύμβολο" τῶν Τούρκων, προέρχεται ἀπὸ ἕνα σύμβολο τοῦ Βυζαντίου, τῆς ἀρχαιοελληνικῆς δηλαδή πόλης Βυζάντιον, ποὺ ὑπῆρχε στὴν θέση τῆς Κωνσταντινούπολης.


Αὐτὸ τὸ σῆμα, ποὺ εἶναι πανάρχαιο καὶ ἀπαντᾶται ὡς λατρευτικὸ σύμβολο τῆς θεᾶς Ἑκάβης, ἔγινε... σύμβολο τῆς πόλης τοῦ Βυζαντίου ὅταν ὁ Φίλιππος, πατέρας τοῦ Μεγαλέξανδρου, προσπάθησε νὰ καταλάβει αὐτὴ τὴν πόλη, καὶ μία νύχτα μὲ συννεφιά, ἔστειλε πολεμιστὲς (σὰν καταδρομικὴ ἐπιχείρηση) νὰ περάσουν τὰ τείχη, γιὰ νὰ ἀλώσουν τὴν πόλη. Ξαφνικά, ἐμφανίστηκε τὸ φεγγάρι, οἱ εἰσβολεῖς ἔγιναν ἀντιληπτοί, καὶ ἀποκρούστηκε ἡ ἐπίθεση....


Ἀπὸ τότε, καὶ ἐπειδὴ θεωρήθηκε ὡς θεϊκὴ βοήθεια πρὸς τὴν πόλη, ἔγινε σύμβολο τῆς πόλης τοῦ Βυζαντίου. Ἀπὸ ἐκεῖ ἔμεινε ὡς σύμβολο παραδοσιακὰ καὶ στὴν Κωνσταντινούπολη, τὸ βρῆκε καὶ ὁ Μωάμεθ ὁ πορθητὴς (καὶ οἱ ἑπόμενοί του), καὶ ὅπως χρησιμοποίησε τὰ πάντα ποὺ βρῆκε ἀπὸ τὴ Βυζαντινὴ Αὐτοκρατορία, γιὰ νὰ δώσει αὐτοκρατορικὴ χροιὰ στὴν πλιατσικολογικὴ Ὀθωμανικὴ κατάκτηση, τὸ ἔκανε ἕνα σύμβολο τῆς Ὀθωμανικῆς κυριαρχίας, καὶ ἔτσι ἔμεινε ὡς.... μουσουλμανικὸ σύμβολο....


Ἡ παραπάνω φωτογραφία δείχνει κέρματα τῶν Βυζαντίων καὶ ἂν προσέξετε, τὸ γράφει: ΒΥΖΑΝΤΙΩΝ


Ἂν ξέραμε τὴν ἱστορία μας, τουλάχιστον δὲν θὰ ἀνεχόμασταν τὰ σημερινὰ ξεφτιλίκια... Θὰ εἴχαμε τὶς ἀπαιτούμενες ἀπαντήσεις γιὰ ὅλες αὐτὲς τὶς ἀθλιότητες ποῦ μᾶς σερβίρουν καθημερινά...

Στο όνομα του κέρδους κάνουν τη Θράκη ΚόσοβοΌταν για πρώτη φορά γράφαμε την 1η Σε­πτεμβρίου 2011 για «Το γερμανικό κρατίδιο Ήλι­ος» που ετοίμαζε ο… αλήστου μνή­μης υπουργός Παπακωνσταντίνου, πολλοί ήταν εκείνοι που μας είπαν ή μας διαμήνυσαν ότι πέφτουμε στην παγίδα της συνωμοσιολογίας και της υπερβολής.

Γράφαμε, βλέπετε, τότε ότι… ο «mister Mνημόνια», εγκαταλείποντας το υπουργείο Οικονομικών και πη­γαίνοντας στο ΥΠΕΚΑ, είχε πάρει μα­ζί του τους φακέλους, που δεν ήταν τίποτε άλλο από «τους ευσεβείς πό­θους των Γερμανών για την εγκαθί­δρυση στην ελληνική επικράτεια γερ­μανικών «κρατιδίων».

Και επισημαίναμε ακόμη ότι «οι απαιτήσεις των Γερμανών δεν είναι απλές, αφού ζητούν την παραχώρη­ση δημοσίων εκτάσεων για τη λει­τουργία ενός κλειστού κλαμπ επιχει­ρηματιών, οι οποίοι θα πληρώνουν λιγότερους φόρους και λιγότερους δασμούς, ενώ θα έχουν και προνομιούχες ελαστικές ρυθμίσεις όσον αφο­ρά τα μισθολογικά ζητήματα και γενι­κότερα τις εργασιακές σχέσεις»…

Ο «αθόρυβος» Φούχτελ

Ακολούθησαν δηλώσεις Γερμανών αξιωματούχων από τον σκληρό κύριο Σόιμπλε που μας έλεγε ότι «η χώρα έχει να πουλήσει ήλιο» και λίγο αρ­γότερα είχαμε και ένα ακόμη ασυνή­θιστο γεγονός, όχι.

μόνο στα ελληνικά πράγματα, αλλά και στη διεθνή σκηνή, που πέρασε στα ψιλά με τη φολκλορι­κή διάσταση της προσωπικότητας ενός μέλους της γερμανικής κυβέρνησης.
Η Γερμανίδα Καγκελάριος, η φράου Μέρκελ, αποστέλλει στην Ελλά­δα έναν εντεταλμένο και εν ενερ­γεία υφυπουργό, τον περίφημο κύριο Φούχτελ, για να ασχοληθεί με τα θέ­ματα ανάπτυξης, τις γερμανικές επεν­δύσεις στην Ελλάδα, αφήνοντας ταυ­τόχρονα να διαρρεύσει ότι η ενασχόλησή του θα ήταν η δημιουργία των ΕΟΖ στην Ελλάδα.

Εκείνο που ήταν ακόμη πιο ασυνή­θιστο, είναι το γεγονός ότι ο εν λόγω κύριος Φούχτελ όχι μόνο ήλθε, αλλά εγκαταστάθηκε στη Θεσσαλονίκη (κανένας δεν μας εξήγησε τους λό­γους), όπου και πλέον έχει αρχίσει αθόρυβα να δρα ανεξέλεγκτα, κάνο­ντας περίεργες επαφές αλλά και πα­ρεμβαίνοντας στα ελληνικά πράγμα­τα, χωρίς κανένας απολύτως αρμόδι­ος οικονομικός ή κυβερνητικός παρά­γοντας να αντιδρά!!!

Στόχος του Γερμανού υφυπουργού φαίνεται ότι είναι στην κυριολεξία η Θράκη και η δημιουργία εκεί Ειδικής Οικονομικής Ζώνης (ΕΟΖ), συνεργα­ζόμενος με περίεργους κύκλους και περίεργα οικονομικά fora, προφανώς για να δημιουργηθεί σε πρώτη φάση ευνοϊκό κλίμα για την απαραίτητη δη­μιουργία της Ειδικής Οικονομικής Ζώ­νης, πάντα «για το καλό της σωτηρίας της περιοχής.

Και δεν έφτανε μόνο αυτό, ο Γερ­μανός υφυπουργός «ξεσπάθωσε», πήρε θάρρος και άρχισε να αλωνίζει την Ελλάδα συμπεριφερόμενος ως κατακτητής (άραγε έχει την έγκριση του αρμόδιου υπουργείου), να πηγαί­νει στην Κέρκυρα ή στην Κρήτη και να προγραμματίζει συναντήσεις με τους αρμόδιους φορείς κάθε περιο­χής, περιφερειακά συμβούλια κ.λπ., για να ενημερωθεί για την οικονομι­κή κατάσταση των περιφερειών, να προτείνει αναπτυξιακά προγράμματα και να ξεκινήσει παρεμβάσεις.

Του τα έψαλαν

Συναντήσεις στις οποίες «γιουχαρίστηκε» αρκούντως από διαδηλωτές που στην κυριολεξία τον κυνήγησαν και στα δύο νησιά, στις έδρες των περιφερειών, όπου τ’ άκουσε από ορισμένους εκλεγμένους περιφερει­ακούς άρχοντες. Δυστυχώς όμως, όπως διαπιστώσαμε για μια ακόμη φορά, υπάρχουν και μηχανισμοί τοπικών κέντρων υποτέλειας που επιθυμούν να διευκολύνουν τους «επενδυτές», έτοι­μοι να συνεργαστούν μαζί τους, προκειμέ­νου να κατασπαράξουν τους πλουτοπαρα­γωγικούς πόρους των περιφερειών αυτών και να στείλουν τους εργαζομένους στα σύγχρονα Νταχάου των Ειδικών Οικονομι­κών Ζωνών.

ΕΛΛΗΝΕΣ,ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ...Βιντεο


Κανένας Κίσινγκερ δεν θα μπορούσε να επιτύχει τον στόχο του.  
Υπάρχει, όμως, σήμερα η «προοδευτική» διανόηση της Χώρας μας, η οποία ανέλαβε να υλοποιήσει τις πολιτικές αυτές σκοπιμότητες. Πλήττουν τα θεμέλια της Εθνικής μας υπόστασης. Γίνονται συστηματικές προσπάθειες υπόσκαψης των βάσεων και των θεμελίων επάνω στα οποία έχει κτισθεί και στηρίζεται το Ελληνικό Έθνος.
Να αποδομήσουν την Γλώσσα μας, να διαστρεβλώσουν, να πλαστογραφήσουν και να σφετερισθούν την Ιστορία μας, να την υποτάξουν σε σκοπιμότητες, σε βάρος των δικαίων και της αλήθειας.

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, ο Ελληνισμός δέχεται επίθεση σε όλα τα επίπεδα εθνικό, πολιτικό, οικονομικό και εκκλησιαστικό, θρησκευτικό. Σκοπός τους είναι ο αφανισμός της παγκόσμιας επιρροής του Ελληνισμού και η υποδούλωσή του και της Ελλάδος σε μια μορφή ύπαρξης, από την οποία να μη μπορέσει ποτέ να ανακάμψει. Έτσι, φθάσαμε στο σημείο ο πατριωτισμός να θεωρείται φασισμός και να βλέπουμε αφίσες:

Η ράτσα σου γεννήθηκε να πολεμάει το αδύνατο και να το νικάει.


Δείτε πως έχει το πράμα.
Στην αρχή σε αγνοούν.
Στη συνέχεια σε κοροϊδεύουν.
Μετά σε πολεμούν.
Στο τέλος νικάς.
Ελάχιστη πολιτική παιδεία να είχατε εσείς οι «ταγοί», θα ξέρατε ότι ο Γκάντι από την ημέρα που είπε αυτή τη φράση δεν έχει διαψευστεί ποτέ. Κι όσο ηλίθιοι, πανίβλακες και πουλημένοι και να είστε, ξέρετε ότι ήδη είμαστε στο "μετά σε πολεμούν".

Η συνέχεια είναι γνωστή σε όλους…
Να παλεύεις το αδύνατο αδερφέ μου. Κι όσο εσύ το παλεύεις, τόσο και θα επιβεβαιώνεται ο νομοτελειακός κανόνας που σε θέλει να στέφεσαι νικητής. Και το γνωρίζουν τα μίσθαρνα ανθρωπάκια που τώρα στριφογυρίζουν στις ακριβοθώρητες καρέκλες τους.
Γνωρίζουν πως από τη στιγμή που αποφάσισαν να σου κηρύξουν τον πόλεμο, έχουν χάσει. Γιατί αλλιώς δεν γίνεται.
Το ξέρουν πως είναι λίγοι, μικροί και πεπερασμένοι σε αριθμό, μα πιότερο σε ήθος.
Κι αν οι μικρές νίκες τους γίνονται σημαίες από τα καλοπληρωμένα δουλικά τους, εσύ να ξέρεις πως μόνο μικρές νίκες θα έχουν, μαζί με τον τρόμο που τους γιομίζει η περπατησιά σου.

Μην θωρείς το βουνό και σκιάζεσαι πως δεν θα το ανέβεις.
Δικό σου το βουνό, δικός σου και ο χρόνος για να αγναντέψεις από την κορυφή του.
Οι χρήσιμοι ηλίθιοι που τρίζουν τα δόντια τους, να ξέρεις πως το κάνουν από τον τρόμο πως τους πλησιάζεις, από την γνώση πως θα τους τσακίσεις.
Πιότερο δεν μπορούν να κάνουν τίποτε, από το να προκαλέσουν την βίαιη αποκαθήλωσή τους που θα επιφέρει το δικό σου αποφασιστικό περήφανο περπάτημα, που θα επιβάλει η δική σου έντιμη ματιά.


Διαβουλεύονται συνεχώς οι «ιπτάμενοι» επί των κοθόρνων τους, τρεμάμενοι ανέντιμοι πολιτευτάδες, απάτριδες πολιτικοί νάνοι και μεσίτες μιάς πατρίδας που ποτέ δεν αγάπησαν, αλλά και της ίδιας τους της ψυχής που την αποτίμησαν με αργύρια και όχι με την λεβεντιά που σε εσένα περισσεύει.

Στον αγώνα της ζωής εσύ έχεις εμπειρία και γι αυτό σήμερα σαν θα μπεις στην παλαίστρα να είσαι βέβαιος πως θα νικήσεις τους επιδειξιομανείς φρουρούμενους νενέκους.
Χτενίσου όπως οι πρόγονοί σου έκαμαν πριν τους μεγάλους αγώνες ζωής και θανάτου και μπες στον δικό σου σημερινό αγώνα. Εσένα σε τρέμει και σε τιμά ως κι ο θάνατος, ενώ τους άμαθους στον αγώνα τους περιμένει για να τους τσουβαλιάσει στα έγκατα και στα σκοτάδια της ατιμίας που οι ίδιοι έκαναν σκοπό της ζωής τους.
Στο πλευρό σου έχεις τους προγόνους, τους αγίους και τον Θεό σου. Σ' αυτή την μάχη υπέρ της τιμής σου, υπέρ των δικαίων σου, υπέρ της πίστης σου, δεν γίνεται να χάσεις. Θα στεφθείς νικητής απέναντι στους δαίμονες που σήμερα σε κατατρέχουν, σου έχουνε σφίξει μία θηλιά στο λαιμό και απειλούν να σε εξοντώσουν...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...