Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2012

"Όλα ανοιχτά" για την επιστροφή του ΣίλβιοΤο κόμμα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι θέλει αυτός να είναι ο υποψήφιός του για την θέση του πρωθυπουργού στις εκλογές του 2013, όπως επανέλαβε ο επικεφαλής του Αντζελίνο Αλφάνο σήμερα, λέγοντας ότι ο μεγιστάνας των ΜΜΕ δεν έχει ακόμα αποφασίσει εάν θα το δεχτεί.
Ο Μπερλουσκόνι είχε αφήσει να εννοηθεί ότι υπάρχει πιθανότητα να διεκδικήσει την επάνοδό του τον περασμένο μήνα, αλλά η υποψηφιότητά του δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα. «Ο υποψήφιός μας, εάν το δεχτεί, είναι ο Μπερλουσκόνι», είπε ο Αλφάνο στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο RAI. «Δεν έχει πάρει ακόμα την απόφασή του», πρόσθεσε.

Μπήκαν τα πρώτα διόδια σε δρόμο..στην Κρήτη! 
Απίστευτο και όμως δημοτικό! Έβαλαν διόδια στο δρόμο για το Μπάλο, με τον υπάλληλο που τα ζητούσε να επιβάλλει στους οδηγούς να καταβάλλουν ένα ευρώ ο καθένας!

Σε πλήρη εξέλιξη η τουρκική διείσδυση στη Ρόδο!  • Εγκαίνια των νέων γραφείων του τουρκοσυλλόγου «Αδελφοσύνη», παρουσία του Τούρκου πρεσβευτή στην Αθήνα Κερίμ Ουράς, του Τούρκου προξένου στη Ρόδο, αλλά και ντόπιων βουλευτών της Ν.Δ. και των «Ανεξάρτητων Ελλήνων»!
Σας γράφαμε τις προάλλες για τις επισκέψεις κάποιων τουρκοφρόνων της Ρόδου στη Θράκη, εντεταγμένες στην ευρύτερη προσπάθεια της Τουρκίας να εγείρει μειονοτικό ζήτημα και στα Δωδεκάνησα. Ήρθε λοιπόν η ώρα που ο τουρκοσύλλογος «Αδελφοσύνη» (για τον οποίο σας ενημερώσαμε), να κάνει και τα εγκαίνια των νέων γραφείων του, στην καρδιά της πόλης της Ρόδου. Στα εγκαίνια, που πραγματοποιήθηκαν στις 16 Ιουλίου, παραβρέθηκαν ο πρεσβευτής της Τουρκίας στην Ρόδο Κερίμ Ουράς, ο πρόξενος Ρόδου Αϊντίν Ιλχάν Ντουρουσόι, μουσουλμάνοι Ροδίτες που κατοικούνε στην Τουρκία, μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και δύο βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου, ο Μάνος Κόνσολας της ΝΔ και η Μίκα Ιατρίδη των Ανεξάρτητων Ελλήνων!
Λογικά εορταστικό λοιπόν το κλίμα και για την τούρκικη δημοσιογραφική ιστοσελίδα www.haberimport.com, από την οποία μαθαίνουμε πως «οι Τουρκομουσουλμάνοι της Ρόδου βιώνουν την χαρά να έχουν ένα νέο κτίριο για τον σύλλογο τους, όπου θα μπορέσουν να διδάξουν στα παιδιά τους τον πολιτισμό, την γλώσσα και την θρησκεία τους. Στα εγκαίνια του μοντέρνου νέου κτιρίου του συλλόγου που βρίσκεται 200 μέτρα από το κέντρο της Ρόδου, παραβρέθηκαν 600 Τούρκοι της Ρόδου (Έλληνες πολίτες)…Κατά την ομιλία που έκανε, ο πρέσβης στην Αθήνα Κερίμ Ουράς εξέφρασε την ικανοποίηση του για την παρουσία του επ’ ευκαιρία των εγκαινίων για την μεταφορά του συλλόγου σε έναν νέο μοντέρνο χώρο. Ο Ουράς (τον βλέπετε τρίτο από αριστερά στην πρώτη φωτογραφία, αλλά και στη δεύτερη, λίγες ώρες πριν, μαζί με τον Ιλτέρ Μέτσο μέσα στο τζαμί Ιμπραήμ Πασά) ανέφερε πως «τα εγκαίνια αυτά είναι ένα ορόσημο», ευχαρίστησε όλους όσους μόχθησαν γι’ αυτά, ενώ εξέφρασε και την ελπίδα ότι ο σύλλογος θα είναι όχι μόνο για τους Ροδίτες αλλά και για τους τουρίστες που θα έρχονται από την Τουρκία ένας χώρος ανακούφισης.
Περιέγραψε την περηφάνια που αισθάνθηκε για την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά στην Ρόδο (σ.σ. Ποιαν, μωρέ, την τούρκικη; Θα μας αποτρελάνουν τελείως ετούτοι;) και είπε πως συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και τον δήμαρχο Ρόδου, με τους οποίους αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με τα Δωδεκάνησα, το Μπόντρουμ και την Μαρμαρίδα. Περαιτέρω, επικεντρώθηκε στην αύξηση των δρομολογίων των πλοίων, ενώ εξέφρασε την ικανοποίηση του διότι έμαθε πως βρέθηκαν πόροι ύψους 1 εκ. ευρώ για την επισκευή του εν μέρει γκρεμισμένου τζαμιού Ρετζέπ Πασά. Είπε ακόμη πως τα συνεχιζόμενα ανοίγματα της Τουρκίας προς την μειονότητα των Ρωμιών, όπως η παράδοση περιουσιών, έχουν θετικό αντίκτυπο στην Ελλάδα».
Από την πλευρά του, ο πρόξενος Ρόδου Αϊντίν Ιλχάν Ντουρουσόι χαρακτήρισε τα εγκαίνια του νέου κτιρίου του συλλόγου ως ένα πολύ σημαντικό γεγονός, πρόσθεσε πως ο σύλλογος θα έχει πολύ σημαντικές πολιτιστικές δραστηριότητες (σ.σ. ήδη φανταζόμαστε το ύφος και το περιεχόμενό τους), ενώ ακόμη δήλωσε πως «εδώ θα είναι σημείο ενότητας, ομοψυχίας και αλληλεγγύης» (σ.σ. είμαστε…βέβαιοι)! Στο ίδιο μήκος κύματος και ο ιμάμης του τζαμιού Ιμπραήμ Πασά (και όργανο βέβαια του σεσημασμένου αρχιπράκτορα της Τουρκίας ψευτομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μετέ) Ιλτέρ Μέτσο (στην 3η φωτογραφία, τον βλέπετε στο μικρόφωνο), που μοίρασε ευχαριστίες προς τους πάντες για την ηθική και υλική τους στήριξη και εξέφρασε την ελπίδα ότι ο σύλλογος θα προσφέρει μεγάλες υπηρεσίες προς τις εθνικές και ηθικές αξίες, τον πολιτισμό, τα έθιμα και τις παραδόσεις.

ΣΟΚ: Κινέζοι άνοιξαν κρεοπωλείο με σκυλιά στο κέντρο της Αθήνας!


Σοκ προκάλεσε σε όσους Έλληνες πολίτες βρέθηκαν στην οδό Αγησιλάου στο κέντρο της Αθήνας, όπου είδαν σκυλιά σκοτωμένα, κρεμασμένα ανάποδα σε ένα φρικιαστικό αυτοσχέδιο παζάρι «κρέατος»....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...